Jonathan dos sa

1 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Krommenie-Assendelft naar station Zaandam. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben nu twee jaar dakloos, maar dat terzijde gaat het prima. Ik heb veel liefde in me zitten, maar niemand om het aan te geven. Prima, je kan natuurlijk niet alles willen. Ik ben niet per sé volwassen, maar deze treinflirt heeft mijn leven compleet veranderd. Ten eerste ben ik sinds 1 september 2018 geen één mooiere meid tegengekomen, compleet bizar. Normaliter worden treinflirts geplaatst om mensen te vinden, deze is echter om mijn hart te luchten. Ik heb bijna geen eerlijk geld verdiend, en menig mensen opgelicht zonder geweten. Nooit spijt van gehad, ook niet van alle andere dingen die ''fout'' zijn gegaan in mijn leven zoals het contact met mijn familie. Maar ik heb zo'n spijt van hoe ik Asmira benaderd heb nadat ik dacht dat ze altijd bij me zou blijven, ze heeft me direct duidelijk gemaakt dat ik nutteloos voor haar ben. Dit leidde tot een psychose. Waarom ik dit verhaal typ? Iedereen die dit leest mag weten dat ik voor altijd van haar hou, onvoorwaardelijk. Gelukkig zal zij dit nooit zien, anders wordt ze nog bozer! Hopeloos gevalletje ik? Jazeker. Asira, ik hou van je. Ik hoop dat je me vergeeft voor mijn daden, maar ik heb alles wat ik ''eigende'' weggegeven. Ik ga carriére maken en je de mijne maken, let maar op! Ik hou van je. X"

Verlegen meisje

2 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Krommenie-Assendelft naar station Wormerveer. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Op station wormerveer stapte er een jongen in het was onegeer kwart oover 9. Ik kon me ogen al meteen niet hem afhouden. je was een klein beetje licht getint, mooie bruinen ogen en bruin haar. je had een grijs gevlekte spijkerbroek aan, wite gympen, zwart zomer jasje en een leger groenen trui aan. Je ging recht tegen over mij en me vriendin zitten wat valk naast de deur was van de trein. Je had nog even een praatje met de conducteur over je ov, je twijfelde aan je zelf of je wel had ingechekt. We hadden een paar keer oogcontact. In zaandam moest ik al weer uitstappen en jij bleef zitten. Ik denk dat je naar school moets want je had een grote rugtas mee. Dat ik op stond om uit te stappen keken we elkaar nog een paar keer aan. Ik heb spijt dat ik niet meer op je in was gegaan met het gesprek, mischien was het dan anders gelopen.. Hoop dat ik je nog is zie"

A

22 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Krommenie-Assendelft verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: Eerste klas Ik: Tweede klas Jij: Bruin haar, donkere ogen, wit overhemd Ik: Blond haar, groene ogen, leren jas, grijze sjaal,spijkerbroek, allstars Last-minute oogcontact (en hoe!) vlak voordat ik tegen 18:30 uitstapte in Krommenie en jij doorreed naar Uitgeest. Ik: Nieuwsgierig naar jou! Jij ?"

Marjolein

10 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar Noord. Op station Krommenie-Assendelft verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden eerst al oogcontact in de tram en daarna bleken we met dezelfde trein de reizen.Jij kwam naast mij zitten en we hadden al snel een leuk gesprek.Ik was naar het theater geweest en jij had met vrienden in Amsterdam afgesproken.We spraken over reizen,Gooische vrouwen,Jeroen van Koningsbrugge,jouw werk(IT bij ING),mijn werk(vliegen).Het voelde heel vertrouwd en ook was er een leuke spanning!Jammer dat we al zo snel bij Assendelft waren,ik had je graag beter willen leren kennen en je nog eens willen zien! Jij; bril,leuk warrig bruin haar,spijkerbroek,wit shirt,blauw jasje,bruine schoenen, Ik; halflang lichtbruin haar,groene ogen,lichte spijkerbroek,lichtblauw jasje, beige enkellaarsjes Ik hoop van jou te horen,X"

Anoniempje

23 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Uitgeest. Op station Krommenie-Assendelft verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte denk ik in op Amsterdam CS. Het was warm dus je had een zwarte jurk aan. Ik keek je continu aan en soms keek je ook naar mij. Jij was verder blond en stond bij de deuren (omdat het druk was in de trein)..Ik stapte uit op Krommenie Assendelft en keek je nog 1 keer aan. Jij reed door naar Uitgeest"

Tim

14 december 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Krommenie-Assendelft verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in volgens mij ook op Amsterdam CS. Je kwam tegenover mij zitten. We keken elkaar meerdere keren aan en glimlachte naar elkaar. Je had blond haar en je had een zwarte tas van Bjorn Borg. Had zelf een witte jas aan. Ik had graag je nummer willen vragen zodat we elkaar nog een keer kunnen ontmoeten... Mocht je dit lezen laat dan even een berichtje achter"