Karin giphart

6 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Koog aan de Zaan naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op 06-12-19 heeft een hele leuke machinist mij geholpen bij de kaartjesautomaten Ik was samen met mijn dochter en hij stapte ook in koog Ad Zaan op We hebben samen gereisd tot Amsterdam Helaas heb ik zijn naam niet gevraagd Het gaat om een kale man , blauwe ogen rond de 53-57 jaar gemiddeld postuur Zou graag met hem in contact komen"

John

26 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Koog aan de Zaan.
"Jij stapte laat in, half lang zwart haar, getinte huid (sorry, bedoel dit positief) ging schuin tegenover me zitten op een dubbele zitplaats die hoger is. Je ging aan de gang met je foon en droeg blauwe eartjes in je oren. Lichte spijkerbroek, donker jack. Je lachte een paar x heel lief. Ik: wat ouder, te lang haar, bril, groen gestreept shirt en licht beige jas. Ik stapte uit op Koog aan de Zaan en je keek boos toen ik uitstapte naar me. Kan ik iets goedmaken?je eens ontmoeten, kopje koffie ofzo?"

J

15 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Koog aan de Zaan naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op het perron met mijn dochter jij kwam langs lopen en lachte naar mij voordat we uitstapten in Amsterdam stond je plots naar me te kijken en lachte je weer ik zou graag iets met je willen gaan drinken"

Michelle

6 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Koog aan de Zaan. Op station Koog aan de Zaan verloren we elkaar uit het oog.
"Het was in een overvolle trein. Maandag 6 oktober de trein van amsterdam centraal naar uitgeest die vertrok om 17:34, ik stapte uit op koog-bloemwijk. De trein was zo druk dat ik er bijna niet uit kon, maar jij maakte plaats voor mij door even uit te stappen! Je trok mn aandacht met je ogen.. Kenmerken van jou: man, in de 20, inklap fiets mee, spijkerbroek, wit shirt, blauw ovehemd en een donkerblauwezwarte jas. Kenmerken van mij: vrouw, 19, zwarte enkellaarsjes met een hak, spijkerbroek, zwart leren jasje, zwarte sjaal en blond haar. Hoop op een reactie!"

Rood

20 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Koog aan de Zaan verloren we elkaar uit het oog.
"Een veel te knappe blond meid ging naast me zitten in de trein richting Uitgeest. Je had een kort rokje, blauwe schoenen en een beige jasje aan. Ik was er een beetje ondersteboven van want er was genoeg plek. Ik ben nou eenmaal geen held dus ik kon het niet voor mekaar krijgen om je aan te spreken. Voor Koog Bloemwijk kwam een donkere, kale en vrolijke conducteur onze kaartjes nog controleren. Maar ik moest er uit bij Koog Bloemwijk. Ik heb rood haar en een kort baardje..."

Leo

18 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Koog aan de Zaan verloren we elkaar uit het oog.
"De laatste keer dat ik haar zag was op het spoor van Koog Bloemwijk. Dat was eigenlijk alweer een tijdje geleden. Te grote afstand en een brok in me keel weerhield mij ervan om erop af te stappen. Diegene weet wie ik ben als ze dit leest. Ik ben klein en heb rood haar :) Zo’n mooi meisje… kom je niet vaak tegen. lange blonde lokken, misschien wat verlegen een lieve blonde hond, ja … dat klinkt misschien raar een geweldige glimlach.. gewoon onweerstaanbaar… Kon ik je naam maar, wist ik wat meer want dit is gewoon tergend dit kan echt niet meer. Ik zag je in de polder Met je hond aan de lijn Mijne oud en versleten Aan’t eind van zijn latijn… Ik maakte een geintje Je glimlachte lief.. Ik had meer moeten zeggen Ik was veel te passief. Kon ik je naam maar, wist ik wat meer want dit is gewoon tergend dit kan gewoon écht niet meer. Toen zag ik je lopen In de sneeuw alles wit Maar ik herkende je nauwelijks Ik zat diep in de shit. In gedachten verzonken En totaal niet bij jouw Liep ik gewoon stug door zonder te merken, Wat een aantrekkelijke vrouw. Kon ik je naam maar, wist ik wat meer want dit is gewoon tergend dit gaat gewoon écht niet meer. Ik dacht je te zien staan aan het spoor in de koog. Een lief klein blond meisje een genot voor het oog. Iets hield me tegen iets hield me terug. Wat was ik graag gelopen naar dat meisje vliegensvlug. Kon ik je naam maar, wist ik wat meer want dit is gewoon tergend ik hou het niet meer. Het duurde te lang mijn excuus voor dat gegeven. Ik was traag en niet bezig… Met een toekomstig liefdesleven. Zo graag dat ik je wil zien en in mijn armen wilt pakken. Ben jij me misschien kwijt ik kan wel in de grond zakken. Kon ik je naam maar, wist ik wat meer want dit is gewoon tergend ik kan dit niet meer. Kom alsjeblieft terug naar de polder Met je hond aan de lijn. Dan maak ik het goed En kunnen we misschien samen zijn."

Brechtje

6 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Koog aan de Zaan verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een leukerd. Ik stapte uit op Koog-Bloemwijk en durfde niets te zeggen... Nu denk ik daar anders over! Zullen we een keer koffie drinken?"

Maikel

20 mei 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zaandam. Op station Koog aan de Zaan verloren we elkaar uit het oog.
"hey, ik denk, probeer het maar een keer. Jij een mooie meid van rond de 16-18. Je zast naast je vriendin/ zus. Je zat in de sprinter naar uitgeest, maar die dag zou de trein niet verder reiden dan wormerveer. De treinrit duurde lekker lang door defecten en een rood licht.We hadden de hele rit oogcontact. Ik ging uit de trein in zaandan. Ik heb je niet aangesproken. I(k een blonde ejongen van 19. 1.85. Stond te praten met een licht getinte jongen"