Je flirt uit het oog verloren op Station Kesteren? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

J

28 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Kesteren verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf het moment dat ik tegenover je ging zitten in Arnhem keken we elkaar soms al aan. Volgens mij glimachte je stiekem ook ondanks je moeheid. Pas een aantal stations verder sprak ik je aan. Ik vroeg of je het zwaar had, gezien het feit dat je net weer wakker werd. Je vertelde dat je een zware dag had gehad en we raakte aan de praat. Al veel te snel moest ik eruit omdat we bij mijn station waren. We spraken beide half de hoop uit elkaar zaterdag in Arnhem te zien. Het is alleen een grote stad. Misschien denk jij eraan hier ook te zoeken naar mij..."

Vogeltjesdans

6 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Aalten naar station Zwolle. Op station Kesteren verloren we elkaar uit het oog.
"Ik: bezwete en stinkende nerd met bandshirt, lang haar en overgewicht. Jij: Mooie blonde, slanke meid van 20. Gisteren zat ik zo in de trein, je weet wel zo'n gele blokkendoos op wielen. Nu was het heel erg druk en het was dan ook erg warm. Op een gegeven moment komen wij aan in Dordrecht waar een groepje in stapt. Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij en je gaan zitten. Er achteraan kom jij, een meisje van een jaar of 20. Nu is er nog maar een plaats vrij, die naast mij. Logisch, want niemand wil naast mij zitten. Ik zie je rondkijken of er ergens toch nog een andere plaats is maar helaas, er is echt alleen nog maar plaats naast mij en je gaat naast me zitten. Ik kreeg meteen een stijfje, want zoiets gebeurt je natuurlijk niet iedere dag. We rijden het station uit en de trein schudt heen en weer. Jij zit begrijpelijkerwijs zo ver mogelijk van me vandaan, toch schudt die trein zo hard dat je even heen en weer beweegt en daarbij met jouw arm mijn arm aanraakt :o Zo warm en zacht! Dat had ik nog nooit gevoeld beste fokkertjes. Ik moest bijna huilen van geluk. Helaas stond je in Tilburg alweer snel op om ergens anders te gaan zitten maar ik had ondertussen wel mooi mijn eerste lijfelijke ervaring met een meisje opgedaan! Ik wist niet dat het zo mooi kon zijn! Yes! Eenmaal thuisgekomen rende ik snel naar mijn zolderkamer waar ik mij twee keer masturbeerde, een keer met rechts en een keer met links om het idee van een trio te cultiveren."