Mischa

24 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Kerkrade Centrum.
"Ik zag je in de trein van Ariva van Sittard naar Kerkrade centrum. Jij blond bril dragend, hele mooie ogen geel t shirt, lichtblauwe spijkerbroek. Je was samen met een jonger iemand. En naast je stond een ah tas. Ook had je een tatoeage je rechteronderarm met een naam er op. Ik blond, blauwe ogen, zwarte jas, blauw t-shirt met witte opschrift. We hadden een paar keer oog contact. Ik stapte uit in Heerlen waarna we nog een keer oog contact hadden en je zwaaide naar mij waarna ik terug zwaaide. Wie is deze mysterieuze mooie vrouw? Wat zou ik graag met je in contact komen. Jij ook met mij?"

Lau

2 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Kerkrade Centrum.
"Hoi! Ik zag je met mij instappen in sittard. Je ging na mij ergens zitten, helaas niet naast mij. Je hebt donker haar met grijze zijkanten en een heel aardig gezicht. Ik durfde je helaas niet aan te spreken maar ik hoop dat je mij, blond haar, grijze jas klein van postuur. Toch nog terug kan vinden"

Mij

20 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Kerkrade Centrum. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte vanmorgen in Voerendaal in de trein (kan ook Klimmen zijn geweest). Het was de trein van ongeveer 06.40uur. Ik zat bij het raam een beetje voor me uit te staren en te balen dat de trein vertraging had. Toen ik jou zag was het balen over! Ik keek recht in jou mooie ogen. De trein reed verder maar pas bij het uitstappen in Heerlen zag ik dat je schuin achter me zat, je was een bammetje aan het eten, je keek me weer aan en gaf me een betoverende glimlach waar ik nog de hele dag aan gedacht heb. Jij bleef zitten richting Kerkrade. Op de terug reis rond de klok van kwart voor twee hoopte ik je weer te zien, maar helaas. Je had een rode jas aan, ik had een groene broek en zwart tshirt aan en een tas bij me. Ik hoop dat ik je morgenvroeg weer zie...kom dan gerust bij me zitten ^^ dan kunnen we samen ontbijten...ben jij dit leuke meisje en lees je dit, reageer dan ^^"

Mij

4 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Kerkrade Centrum. Op station Voerendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Heey leuk meisje Ik heb je al vaker in de trein gezien, je zit dan meestal met een vriendin (of klasgenoot) in de trein van kwart voor 10. En stapt altijd in Voerendaal uit, ik blijf dan altijd zitten richting Heerlen. We hadden gedurende de rit vaak oogcontact...in Meerssen stappen er altijd twee jongens in die bij jullie gaan zitten met dezelfde (werk)kleding aan ^^ dus denk dat jullie klasgenoten zijn. Zou graag een praatje met je willen maken, alleen je bent nooit alleen :-( je hebt echt hele mooie ogen. Ik schat de kans klein dat je dit leest, hopelijk zie ik je donderdag weer."

Ik

12 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kerkrade Centrum naar station Maastricht. Op station Schin op Geul verloren we elkaar uit het oog.
"Vreemde.......Ik zat al in de trein toen jij in stapte in heerlen. Je knikte en lachte heel vriendelijk. Ik lachte terug. Je ging rechts van mij zitten op een los stoeltje. Een paar stations verderop stapte de vrouw tegenover mij uit. Jij stond op en kwam tegenover mij zitten. Weer lachte je heel vriendelijk. Ik had mijn koptelefoon in en keek wat naar buiten. Ondertussen zag ik wel dat jij toch af en toe naar me moest kijken. Omdat ik verschrikkelijk verlegen ben bleef ik heel ongemakkelijk naar buiten kijken terwijl ik voelde dat je een gesprek wilde beginnen. Sorry! Af en toe gaf ik je een blik en lachte je iedere keer weer zo lief....... ik stapte uit de trein en wachte totdat trein Door reed. We keken elkaar nog een keer aan.....dat was duidelijk..... We dachten waarschijnlijk allebei het zelfde. ... ik hoop je nog een keer tegen te komen!!"

Anoniem

20 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kerkrade Centrum naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Als ik het goed heb, stapte jij in dit traject bij Eygelshoven de trein in. Ik zag je al toen je buiten stond en mijn hart ging meteen sneller kloppen. Wat een verschijning ben jij, jongen met zwarte jas! In de trein ging jij staan en hield jij je vast aan een paaltje. Ik zat. Ik merkte dat we vaker oogcontact hadden en op de een of andere manier voelde het voor mij als heel erg vertrouwd. Ik hoop dat je dit leest..."

Iris

9 maart 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Kerkrade Centrum. Op station Landgraaf verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van 07:42 van Maastricht naar Kerkrade kwam je tegenover mij zitten met de spits in je hand. Een kort bruin kapsel, een blauwe jas en een mooie bruine bril. Ik droeg een paarse jas, leren laarzen en ik heb een blonde staart. Helaas te verlegen om een gesprekje aan te knopen maar misschien maak ik op deze manier nog een kans!"

Sievert

7 juni 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meerssen naar station Kerkrade Centrum. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zag jouw op het perron van Meerssen, later nog eens tijdens het overstappen in Valkenburg voor de verbinding naar Heerlen. Je kwam aan de andere kant van het gangpad te zitten en we hadden oogkontakt. In Heerlen bleef je zitten toen ik hier moest uitstappen."