Je flirt uit het oog verloren op Station Kampen Zuid? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Melissa

4 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Lelystad Centrum. Op station Kampen Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep heen en weer over het peron, maar ik had je direct al gezien. Je ging voor mij zitten op een bankje, helaas met je rug naar mij toe. Je was aan het werk. Je controleerde ieders vervoerbewijs, ook het mijne. De jonge man achter mij had geen vervoerbewijs, dus bleef je langer vlak bij mij staan om dat op te lossen. Ik stapte op op Kampen Zuid, je leek je te haasten om de deur open te doen en mij een fijne avond te wensen. Ik hoop je nog eens te zien."

T

25 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leiden Centraal. Op station Kampen Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Voor als je het leest, je kwam tegenover me zitten vanuit zwolle terwijl je me gedag zei. Je had een rode jas aan en donker bruin haar. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte naar toen je met iemand belde. In kampen zuid stapte je uit en knikte je gedag. Je bent me bij gebleven! Misschien tot een volgende keer in de trein :-)"

Yanick

17 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Amsterdam Centraal. Op station Kampen Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"ik zat in gesprek en eerlijk gezegd had ik jou op dat moment niet door, net voor je de trein uit liep gaf je mij een heellief briefje. ik zag spoedig je zachte gezichtje en je mooie blonde haren. op het briefje stond: "hoi medemensch, ik vind je een tof uiterlijk hebben :) heerlijk die gekleurde trui met je lange haar mensch wat ben je mooi met je baard en je blote voeten heerlijk om geaard te zijn toedels je medemensch ______ p.s. als je een hamburger was zouik je macbeauty noemen" ik vind deze brief zooo geweldig en als je dit leest zou ik graag een keertje met je picknicken ofzo much love and happiness Yanick"

Anoniem

6 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kampen Zuid naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Kampen Zuid - Zwolle. 17:54, 6 september. Kampen Zuid, daar begon het. Jij zat op een bankje toen ik aankwam lopen. Ik stond te wachten toen jij opeens voor mij langs liep een mij aankeek. Toen de trein te zien was liepen we beide verder om achterin de trein in te stappen. Even later in Zwolle stond ik al klaar voor de deur toen jij mijn kant op kwam met een lach. We keken elkaar nog eens aan en ik dacht, haar nummer, ik moet haar vragen om haar nummer. We liepen beide richting de tunnel, maar ik durfde je niet aan te spreken. Voordat ik de trap op liep keken we elkaar nog even kort aan. Jij liep door, shit... Jij, een mooie meid, hebt lang bruin haar en als ik het goed zag, bruine ogen. Je had een zwarte leren jas en een blauwe spijkerbroek aan en liep met 2 tassen. Op een stond groot ONLY. Hopelijk kan ik op deze manier toch nog in contact komen."

Steven

26 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kampen Zuid naar station Meppel. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast je in de bus van Kampen-Zuid naar Meppel, maar had je al zien staan op station Lelystad. Je had een gele koffer bij je, en was onderweg naar Akkrum. We hebben elkaar heel kort gesproken: jij was onderweg vanuit Den Haag, ik vanuit Leiden, en je vreesde dat je je aansluitende trein in Meppel zou missen. Na Meppel scheidden onze wegen zich van elkaar: jij ging naar Akkrum, ik naar Groningen. Jammer! Want was - en ben! - erg nieuwsgierig naar je!"

6 december 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kampen Zuid naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen van een jaar of 16,met een bring me the horizon muts, en een large sticker op zijn tas en bruine krulletjes :-) Edit: zat in en rolstoel"