Je flirt uit het oog verloren op Station Houten Castellum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Anoniem

16 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Houten Castellum naar station Houten. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"15:00:)"

San

8 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"22.41vanuit Utrecht, Je zit in het halletje, Als ik uit moet stappen zie ik je, je blauwe ogen, spijkerbroek en net als ik een dagje ouder.. Ik heb je eerder gezien en wil naar je blijven kijken maar dat durf ik niet. We lachen nog even stiekum.. meer niet.."

Finn

28 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Houten Castellum. Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"1800 op het perron. 1813 de trein naar Houten Castellum. Ik was aan het bellen met mijn moeder. Jij kwam het perron op en was bezig op je mobiel. We zaten naast elkaar in de trein en je stond op voor een kinderwagen."

Russell

10 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Houten Castellum.
"Den Bosch Afgelopen zondag rond 10:45u zag ik jou onderaan de roltrap bij spoor 3/4 in Den Bosch. Ik ging naar Houten, jij met de trein richting Enkhuizen. Je bent slank, je hebt donker haar en had een lichte jurk aan. Ik heb kort haar, ik had een zwart t-shirt en een wandelbroek aan. Een paar keer hebben we elkaar gezien en toen vertrok jouw trein. Ik ben benieuwd naar wie jij bent. Stuur je mij een berichtje als je dit leest?"

Inge

22 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein naar station Houten Castellum. Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte op vrijdag 22 juli in Den Bosch in de sprinter van 23:02 samen met (volgens mij) je ouders en vrienden/kennissen (van je ouders?). Het was zo'n oude sprinter waar je zelf de ramen open kon doen en je zat in een twee-zit aan het einde van de coupé (je droeg een licht t-shirt en korte broek en nam af en toe een slokje fanta). Ik zat al in de trein, maar dan schuin tegenover je aan de andere kant van de coupé, ook in een twee-zit (witte broek, zwart hemdje en mijn donkerblonde haren in een staart). Naast mij kwamen twee jongens (15 jaar oud zoals ze zelf zeiden) zitten die bij de zwarte cross waren geweest (stapten uit in Geldermalsen). In de vier-zit voor mij zaten vier mannen die bij jullie hoorden en in de vier-zit ernaast een vrouw met een bos bloemen. De conducteur kwam langs en zei tegen deze vrouw dat ze niet met haar schoenen op de bank mocht, wat resulteerde in veel gelach van jullie groep. We hebben gedurende de rit naar Houten Castellum meerdere keren oogcontact gehad. Je hebt blond haar, blauwe ogen (als ik dat goed gezien heb) en een lieve lach. Je stapte, net als ik, uit bij Houten Castellum om 23:35 waar jij en je ouders (?) afscheid namen van de rest van jullie groep. Jullie liepen naar de parkeerplaats waar je als bijrijder in een (volgens mij) witte station car stapte. Bij de verkeerslichten reden jullie rechtdoor in de richting van Schalkwijk, terwijl ik met mijn blauwe auto linksaf sloeg. Wie o wie is deze leuke jongen en hoe kom ik met jou in contact?"

Khalid ziani

7 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Hoi....jammer dat ik je naam niet ken, Ik zag je rond 19.00 uur in de trein uit Utrecht CS. Jij bent een leuke marokaanse meid, en komt uit Ksar sgair. We hadden een leuk gesprekje over Marokko (vakantie) en het woonklimaat in Houten. Ook vroeg ik je aanvankelijk of je de zus bent van ..... uit Houten...weet je nog? Ik stuur je dit bericht omdat ik je erg spraakzaam, spontaan en leuk over vond komen tijdens ons korte gesprek. Bovendien vond ik je kledingstijl echt super! Ik ben zelf overigens een marokkaan uit al-Hoceima, dit had ik ook al aangegeven tijdens ons gesprekje. Ik hoop wat van je te vernemen inchallah en wens jou een gezegende ramadan. xxx Groetjes, Khalid"

D

27 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Houten Castellum. Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! Je stapte net als ik in de trein van 17:25 richting Houten op spoor 19b Je bent klein van stuk, hebt blond haar tot net boven je schouders, droeg een jas met legerprint, donkere schoenen roze oortjes en was de rest van de tijd druk in de weer met je Samsung telefoon. Omdat het hardstikke druk was moesten we beiden staan. Tijdens het rijden maakte je een paar keer oogcontact, en lachte je me eens vriendelijk toe. Ik wist eigenlijk niet goed hoe ik een gesprek moest beginnen en voor ik het wist waren we bij station Houten Castellum, waar we beiden uitstapten. Ik verloor je uit het oog toen je het Fietstransferium in liep. Zin om eens kennis te maken?"

Florian

22 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Houten Castellum. Op station Houten Castellum verloren we elkaar uit het oog.
"Laatste trein van 0:26, je zat vanuit jouw positie gezien aan de linker kant bij het raam na verplaatst te zijn uitkijkend op het gangpad bij de deuren waar ik bij de paal stond, we keken elkaar tot drie keer aan op een machtig magische manier waardoor ik na het uitstappen baalde dat ik verder niks gezegd had. Je had je zwarte trui inmiddels over je houthakker achtige blouse aangetrokken en daarna je jas aangedaan, ergens hoopte ik dat je dus op hetzelfde perron uit zou stappen."