Lady in red

3 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Houten.
"Ik stapte de trein in met rode jas en jij stapte uit met je (ik denk) dochter en 2 koffers. We hadden oogcontact en daarna liep je naar de lift. Je zocht met je ogen de trein af en toen zag je mij. De trein reed weg..."

Shirly van terh

14 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Houten. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat bij mij (broek rood, zwarte jas, vriendin met krukken) in de trein van Tiel vanuit Appelpop naar Geldermalsen, ik ging door naar Houten. Jij met je gezellige wingman die een heerljjke tijd had met zijn elastiekjes :). En ik die daar onwijs veel lol om had s met jullie samen. We hebben gezellig zitten kletsen en eigenlijk wil ik nog wel verder met je kletsen. Ik baal enorm dat ik jouw 06 nr niet durfde te vragen toen jij uitstapte in Geldermalsen. Jij met je donkere krullen/slag in je haar en stoer blauw/groen jack. Je was samen met 3 vrienden, 1 daarvan woonde in Utrecht. Jij was afgelopen week nog in Tivoli Utrecht geweest vertelde je. Ik weet zelfs je naam niet "STOM"niet gevraagd. Maar ik denk nu nooit geschoten altijd mis!!!!"

Laura

29 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein naar station Utrecht Centraal. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Opzoek naar Frank uit Utrecht! Jij kwam net terug van een feestje uit Den Bosch en ik was onderweg naar huis van een festival. We raakte direct aan de praat en je hebt me daarna jou laten versieren met de glitters op mijn wang. Toen we nog een laatste keer buiten zwaaide, baalde ik een beetje dat ik je niet had uitgenodigd, om nog wat langer te praten. Misschien kunnen we dat nog eens doen?"

Anoniem

16 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Houten naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanochtend vlak voor 09:00 ging jij met de roltrap omhoog naar station Utrecht Centraal en ik naar beneden. We keken elkaar aan en ik kon in eerste instantie mijn ogen niet van je afhouden. je lachte (bijna wat ondeugend) naar me. Ik werd er warm van en verborg ik mijn gezicht in mijn sjaal. Morgen weer? Dan verzamel ik in de tussentijd meer moed."

Renske

28 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Houten. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar de jongen die ik op woensdag 28 september rond 11:50 tegen kwam op station Utrecht Centraal. Je had donker blond haar, een lichte spijkerbroek en droeg drumbekkens met je mee in een tas. Ik zat tegenover je op een bankje en we hadden even kort oogcontact waarna een vrouw naast mij, mij om een pen vroeg en jij daarom moest lachen. Vlak daarna liep jij weg en was ik er van overtuigd dat ik je nooit meer zou zien. Wonder boven wonder stapte jij, zonder dat ik wist dat je in dezelfde trein zat, twintig minuten later uit bij dezelfde halte: station Houten. Waar we wederom oogcontact hadden. Vervolgens verloor ik je uit het oog tussen alle fietsen maar stond jij enkele minuten later plots achter me bij de uitgang. We fietsten allebei een andere kant op en keken toevallig op precies hetzelfde moment achterom. Ik balend dat ik je niet had aangesproken. Ik hoop dat ik zo een tweede kans kan krijgen."

Lau

5 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi bloedmooie meid!! Ik zag je zitten toen ik tussen de hoofdsteunen van de stoelen die tegenover mij zaten keek, vanwaaruit jij mij ook kon zien zitten. Ik kon m'n ogen maar niet van je afhouden zo mooi was/ben je!! Jij had donker haar, (volgens mij) een donker gekleurde jas aan, maar zeker een sjaal om met een Schotse ruit print erop, en je had rode lippenstift op. Ik had een plaatselijk (bij de sik) grijze baard, een donkergrijze jas aan, een donkerblauwe spijkerbroek, en grijze schoenen aan. We hebben geen woord gewisseld met elkaar maar voor mijn gevoel was dat ook niet echt nodig, want een plaatje zoals jij bent zegt meer dan duizend woorden!! Ik zou graag je telefoonnummer willen hebben om verder contact te kunnen opstarten!!"

Lau

5 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi bloedmooie meid!! Ik zag je zitten toen ik tussen de hoofdsteunen van de stoelen die tegenover mij zaten keek, vanwaaruit jij mij ook kon zien zitten. Ik kon m'n ogen maar niet van je afhouden zo mooi was/ben je!! Jij had donker haar, (volgens mij) een donker gekleurde jas aan, maar zeker een sjaal om met een Schotse ruit print erop, en je had rode lippenstift op. Wat me ook opviel toen je eenmaal de trein verliet en opstond was dat je redelijk lang bent. Je was samen met een vriendin die lang blond haar had en een licht gekleurde jas aanhad. Ik had een donkere (plaatselijk bij de sik grijze) baard, een donkergrijze jas aan, een donkerblauwe spijkerbroek, en grijze schoenen aan. En ik was in het begin van de treinreis nogal bezig met m'n gsm en oordopjes. We hebben geen woord gewisseld met elkaar maar voor mijn gevoel was dat ook niet echt nodig, want een plaatje zoals jij bent zegt meer dan duizend woorden!! Ik zou graag je telefoonnummer willen hebben om verder contact te kunnen opstarten!!"

Radi

10 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Culemborg. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, Jij kwam naast me zitten in de trein rond 20.30 en stapte uit in houten. Ik dacht dat je Braziliaanse bent waarop jij aangaf Marokkaanse te zijn. Graag zou ik nog een keer met jou in contact willen komen want je bent een leuke dame."

Radi

10 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Culemborg. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, Jij kwam naast me zitten in de trein rond 20.30 en stapte uit in houten. Ik dacht dat je Braziliaanse bent waarop jij aangaf Marokkaanse te zijn. Graag zou ik nog een keer met jou in contact willen komen want je bent een leuke dame. Groetjes, Radi"

Micheal

9 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Geldermalsen. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Shit. Wilde nog je nr vragen. Deuren sloten. Je kwam naast me zitten omdat je iemand zocht met een kortingskaart om de laatste paar meter naar houten te overbruggen. Dus! Wil je nog een keer zien. Wat is je nr??"

Dr

19 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Houten naar station Breda. Op station Zaltbommel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond aan het eind van het perron waar ik de trein ook in stapte. Ik had gezien dat je een rode sjaal had en lang blond haar. Je ging op een plek zitten voor twee personen, en ik op een plek voor 4 personen waar later een oud stel bij kwam. Ik kon je precies zien vanaf waar ik zat. Je zat een boek te lezen en had een mp3 speler in. We hadden de halve reis oogcontact en je lachte heel leuk toen ik de trein uit stapte. Ik ben zó benieuwd wie jij bent! Hopelijk lachen we vaker naar elkaar?"

Nian

13 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Houten. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jongen met: bordeaux rood t-shirt met een lichtgrijs jasje erover en een koptelefoon op je hoofd en later had je een leger groen kleurige dunne jas aan. Jij zat al een tijdje te wachten op het bankje op perron 18b. Ik kwam aangelopen en kwam op de bank naast jou zitten. Op een gegeven moment keek ik jouw richting op en ik zag dat je aan het tekenen was. Toen keek ik nog een keer, omdat ik het interessant vond wat je an het doen was! Wat ik nu ook niet zeker weet, is of jij op dat moment van mij een portret probeerde te maken, daarna lachte ik in mezelf van het idee. Later ben je de trein in gegaan en ik ook en ik zat schuin tegenover jou drie stoelen verder. We keken elkaar regelmatig aan en stiekm ook toen jij zo lief lach trein slapen haha. Als idee had ik nog bedacht, dat ik mijn nummer op een oud treinkaartje zou schrijven met mijn naam. Dit plan heb ik uiteindelijk niet gedaan, waarom niet.....misschien schaamte of toch verlegen. Toen ik op de fiets zat, kon ik mezelf wel voor mijn kop slaan, dat ik het niet had gedaan!!! Ik hoop dat je op deze flirtlink zal kijken, zodat ik er alsnog achter kom waar je naartoe ging :) Deze reis was om 00.50, wat uitliep naar 01.05. Toen ik op de fiets zat, kon ik mij zelf wel voor mijn"

Nian

12 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Houten. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam aanlopen op het perron en je zat op de bank naast mij. Ik keek jouw kant op en zag dat je aan het tekenen was, toen keek ik nog een keer en als ik het goed heb gezien, was je een portret van mij aan het maken.... ^_^ Later in de trein zat ik drie stoelen schuin tegenover jou en hadden we regelmatig oogcontact. Ik bedacht dat ik mijn nummer en naam best op een oud treinkaartje kon schrijven en dit aan jou geven terwijl je een beetje in slaap viel. Helaas heb ik dit niet gedaan :( Ik ben jouw tegen gekomen op perron 19b richting Den Bosch, maar zelf ben ik uitgestapt in Houten en waar jij bent uitstapt dat weet ik helaas niet. Het zou heel leuk zijn, mocht je dit bericht herkennen en hierop reageren ;) Uiterlijke kenmerken: - Blond haar met schuine lok :) - bordeaux rood t-shirt - Grijsjasje - Dun legergroene jas erover heen. - Grijs kleurige koptelefoon had je op."

Yael

12 december 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Houten naar station Utrecht Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"ik ben opzoek naar een: jonge dame tussen de 20 en 25 jaar, denk ongeveer 1,70 meter, licht blond haar, en had een blauwe broek aan. we hebben elkaar ontmoet op station Houten dit kwam doordat er een stroom storing in Utrecht wat.we zaten dus beide in de intercity van Maastricht en Heerlen naar Utrecht centraal. er waren mensen die in deze trein de gelegenheid kregen in Utrecht luneten uit te stappen en toen de trein daar vandaan vertrokken was werd er omgeroepen dat de stroom storing alweer was verholpen en iedereen werd verzocht de trein te verlaten. wij stonden uiteindelijk dus in Houten te wachten op de sprinter naar Utrecht centraal. we stonden daar naast elkaar je zag me met een meneer praten, en we hebben zelf samen ook een paar woorden gewisseld. in de sprinter bleef jij staan bij die paal in het midden wat bij de deuren zat. ik zelf stond praktisch tegen de deur aan. vervolgens ben ik je bij het uitstappen van de trein uit het oog verloren, en ben ik naar de trein van Utrecht naar Nijmegen gegaan.ik moest zelf naar ede-wageningen maar toen ik beneden in de station's hal liep kwam ik je weer tegen, dus jij hebt weer dezelfde trein gehad. hier lachten we nog een keer naar elkaar en zwaaide je nog even. ik ben rechts de trap op gegaan en jij rechtdoor. korte beschreiving van mezelf: heb kort donker haar, ik had een zwarte jas aan met rode schouders er op, witte sport schoenen, zwarte handschoenen, 1,93 meter, en een zwarte reistas met wieltjes er onder. ik reed de tas overigens niet maar droeg deze gewoon. nou herken jij jezelf hier in en lees je dit bericht hoop ik nog eens wat van je te horen ;) groetjes"

Peter

1 november 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Houten. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie dame met lange rode jas bij de deur van de trein van tegen half 7 uit Utrecht. Ik stond naast je, heb je niet gesproken en jij bent een stuk jonger dan ik. Ik was verbaasd hoe ik zomaar ineens erg onder de indruk was van je was, van je gevlochten haar, je gezicht, je houding! Zie ik je weer eens in de trein?."