Je flirt uit het oog verloren op Station Horst-Sevenum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Marc

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Venlo. Op station Horst-Sevenum verloren we elkaar uit het oog.
"Ook jij stapte uit de trein vanuit Rotterdam. Wij kwamen in gesprek op perron 6 in Eindhoven. De trein was vertraagd vandaar zoekende naar de eerst volgende aansluiting…daar stond jij ook. Het voelde vertrouwd en het gesprek verliep zo ontspannen dat wij ons pas later realiseerde dat de trein naar Venlo zou vertrekken van perron 2. Zelfs onderweg richting perron 2 liepen wij door richting de poortjes. Volledig de weg kwijt. Wij hebben een leuk gesprek gehad to Horst Sevenum. Daar scheidde onze wegen. Ik kom je graag weer eens tegen, zeker niet in een stilte coupé Groetjes Marc."

annabel

29 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Horst-Sevenum. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"hij zei smakelijk op het station en in de sprinter oogcontact. ik stapte uit in horst sevenum, geen idee waar hij uit stapte. lange jongen, e-sigaret, midden scheiding, zwarte schoenen"

Jos

5 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Horst-Sevenum naar station Eindhoven Centraal.
"Zat - of liever gezegd stond - jij vanmorgen rond 10 u in de overvolle trein van Horst naar Eindhoven? Er was weinig plaats en we stonden haast tegen elkaar. We verontschuldigden elkaar zo af en toe vanwege het onbedoelde contact maar ik vond het niet erg. Ik ben vergeten om je naam te vragen, hopelijk kom ik er alsnog achter."

Joost

18 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Horst-Sevenum. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (bruin haar, zwarte broek en geruite bloes) zat op het perron een boek te lezen en keek net op toen jij (kastanjebruin haar, zwarte broek, zwarte leren schoen, zwarte tas en blauw shirtje) voorbij liep, je lachte lief en ik lachte terug. Ik las door en jij ging een sigaretje roken. Na je sigaret liep je naar de andere kant van het perron, ik deed hetzelfde een minuut voordat de trein kwam omdat achterin de trein vaak meer plaats is. We stapten beide in het behoorlijk volle achterste treinstel. Eenmaal onderweg hoopte ik van harte dat we op hetzelfde station de trein uit moesten zodat ik nog een kans kreeg je aan te spreken. De trein naderde station Eindhoven en ik zag dat je opstond, je liep met de rest van de reizigers in een stoet langs mijn stoel af en glimlachte nog een keer vanachter je haar. De deuren gingen dicht, de trein reed verder en ik vroeg me af waarom ik niet even heel snel m'n telefoonnummer op een briefje had geschreven om dat jou te kunnen toesteken toen je mij voorbij liep. Ik hoop dat je dit leest en me nog een tweede kans wil gunnen om mijn nummer bij jou te krijgen."

P

25 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Horst-Sevenum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, ontzettend mooie ogen, lange donkere haren, je was geconcentreerd studie opdrachten van de TU Eindhoven aan het nakijken in de trein van 18:01 uur richting Venlo. Lijkt me leuk een keertje wat met je te gaan eten..."

Diepgang

25 november 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Horst-Sevenum naar station Den Haag Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Om 10 uur ga je zitten, jij prachtige wat oudere vrouw, mooi halflang grijs haar, grijs jasje, groene sjaal, ruiten rokje, ruiten kousen, grijze lage schoenen met een hak, geen ringen om, nagels niet gelakt, een plaatjesbeugel dragend ... zo mooi als de nacht, een fantastische blik uit jouw mooie ogen naar buiten, waar ons beider brede horizon voorbijflitst. Ik ben enorm van je onder de indruk en ik denk dat je leuker bent en meer hebt te vertellen dan Hanneke Groenteman, Nelie Kroes en Anna Enquist bij elkaar. Ik zou daarom zeer graag met jou een heerlijk kopje thee willen drinken en eens helemaal opgaan in jouw beleving van het ware, mooie en schone leven.Liefs van de wat jongere man die schuin tegenover je zat, al een beetje kalend, donkerbruine ogen, boven in de dubbeldecker bij de deur."

Danielle

30 november 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Horst-Sevenum naar station Venlo. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag rond 14.00 hadden we de trein naar Venlo. Je kwam op het station naast me staan. Ik had een lange jas aan met een licht blauwe/groene gebreide sjaal om. In Venlo stapte je uit. Heb op de trap nog bij je gelopen. Maar jij liep de andere kant op. Jij had een geruite grijze jas aan, een ringetje in je oor en bruine krulletjes."