Je flirt uit het oog verloren op Station Hoorn Kersenboogerd? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Rosanne

17 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd
"We stonden allebei op station Hoorn kersenboogerd te wachten en waren beide alleen. Op het station zag ik je al staan, en ik hoopte dat we ook in dezelfde coupe terechtkwamen. We liepen beide door de eersteklas naar de tweedeklas toe en ik ging in een vierzits zitten en jij in een tweezits aan de andere kant van de coupe. Tijdens de trein reis hebben we beide wat blikken met elkaar gewisseld, waar ik de laatste keer dat je keek ook nog moest blozen. Op Zaandam kwamen er allerlei mensen binnen die net de Dam-tot-dam loop hadden gerend. Ik vond het jammer dat onze blikken elkaar niet meer konden kruizen. Ik hoopte stiekem dat je ook op Amsterdam Sloterdijk uitstapte, maar dat was helaas niet zo! Ik hoop dat we via deze manier nog met elkaar in contact kunnen komen"

Iris

7 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Het was laat op de avond, rond 23 uur. Ik zag je eerst in Albert Heijn to go op Utrecht Centraal en later bleek je dezelfde trein te hebben en zag ik je weer op het perron. Eenmaal in de trein kwam ik naast je zitten maar durfde je niet aan te spreken.. Bij Amsterdam Amstel moest ik zelf de trein uit. Achteraf baal ik dat ik niet gewoon een praatje ben aangegaan. Je zag er een beetje sportief uit, je had een korte broek aan en een wit t shirt. Ik had zelf een zwarte broek aan met een gekleurd shirtje. Wie weet lees je dit en kunnen we alsnog in contact komen!"

Thomas

14 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb een tijdje met een leuke meid gepraat in een stilstaande trein waarin we ongeveer anderhalf uur vast zaten . We vroegen naar werk / bezigheden van elkaar. Ik wil haar heel graag vinden :)"

Tess

31 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Nieuw Vennep verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij Leiden centraal. Daar maakten wij oogcontact en glimlachten naar elkaar. Beiden leunden we tegen de muur aan waardoor we tussen de stoelen door af en toe oogcontact maakten. Toen hij uitstapte in Nieuw-Vennep liep jij langs mij en lachte nog 1 laatste keer naar mij voordat je verdween."

M.

20 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toevallig tegenover elkaar komen te zitten. Kort gesproken over dat je van Soenda terugkwam en deze zomer naar Pinkpop en zoals ik naar Lowlands gaat. Omdat ik moest overstallen op A’dam Centraal en de tijd vergat door het gesprek helaas geen 06 of insta’s uitgewisseld.. Misschien zo of anders hopelijk op Lowlands :)"

anoniem

21 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Voorschoten verloren we elkaar uit het oog.
"Bij station laan van NOI zat je op de bankjes, ik liep je vol voorbij en ging wat verderop zitten. In de trein zat je schuin tegenover me, je had dezelfde kleur jas en oordopjes (paars/rose) Bij station Voorschoten moest ik van de conducteur eruit omdat ik blijkbaar vergeten was in te checken. Ik vond je n hele leuke uitstraling hebben maar de kans dat je dit leest hier is natuurlijk klein"

Jakko

14 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had een snelle reactie had toen mijn tas bijna van mijn schoot af viel gaf je te kennen. Jij vlotte dame met een zwart leren jasje en koffie in je hand. Helaas stapte je op Schiphol uit. Zie ik je nog eens vlotte dame met de koffie"

Sanne

29 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten vanaf Schiphol om 8.23 en ging werken op je laptop. Je stapte voor mij op zodat ik op Sloterdijk uit kon stappen. Ik had een donkerbruin/rood jasje aan, blond haar en een mintgroene rugzak op mijn schoot."

Thijs

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weert naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je CoC op je telefoon spelen in een beige Naruto (toch?) hoodie. Toch die van mij maar even opgestart met geluid hard genoeg dat je het hoorde en even keek"

FB

10 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"ik stond op perron 8A in amsterdam (centraal) te wachten op de trein van 15:49 richting enkhuizen toen ik je zag staan. ik nam plaats in de trein en zag je vervolgens komen aanlopen en je ging op de bank aan de overkant van het gangpad zitten. ik wou je gelijk aankijken maar vond dat een beetje te opzichtig - na een paar minuten keek ik, en later nog een paar keer - je keek mij aan en er was oogcontact voor een seconde of 2. later keek ik nog een keer en je moest een beetje lachen - voor zover ik dat goed kon zien door je mondkapje heen. ik weet niet zeker of je me aan het uitlachen was of dat je moest lachen omdat je het ergens misschien leuk vond. ik ben enorm benieuwd. je had witte all-stars aan, ik overigens ook - maar die van mij waren laag en die van jou hoog. en je had hele mooi ogen."

L.

18 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd.
"Hoi:) Op dinsdag 18 november liep ik samen met een vriendin op perron 5a om 12:50. Toen we de trein inliepen, liep een jongen, jij, naast ons. Je was lang, had een blanke huid, lange blonde dreadlocks en was rond de 25 jaar. Aan de hand hield je een vouwfiets. We liepen parallel aan elkaar, ik door de coupé en jij op het perron. We keken elkaar aan. Normaal gesproken zou ik al lang weg gekeken hebben, maar je had iets bijzonders en ik wilde blijven kijken. Ik wilde je zo graag een compliment geven, maar ik durfde het niet. Daar heb ik de hele dag spijt van gehad. Het is toch niet moeilijk om iets te zeggen als "hey, ik vind je heel mooi er uitzien."??? Ik zou je waarschijnlijk toch nooit meer zien. Ik hoop je op deze manier toch nog te kunnen bereiken. Ik zelf heb trouwens lang krullend haar, die dag had ik een lichtblauw windjack aan en een wit mondkapje op. Misschien tot een andere keer? Groetjes, L."

Anoniem

26 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd naar station Heerlen. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke (nu nog anonieme) man! Vanochtend stond ik te wachten op station Kersenboogerd op de trein van 6.59 uur naar Amsterdam Sloterdijk om daar over te stappen de trein naar Amsterdam Holendrecht. Aangezien de trein die voorafgaand aan de onze wat later vertrok, liep ik wat heen en weer. Toen ik op keek, kruisten onze blikken elkaar en lachte jij naar mij. Door je leuke uitstraling, mooie lach en lieve donkere ogen was ik even totaal van slag. Je droeg een beige jas en had een schoudertas om. Ik droeg een een zwart leren jasje en een donkergroen jurkje. Jij liep door en toen ik bekomen was, kwam de trein eraan. Ik stapte in, ging zitten en toen besefte ik dat ik een enorme glimlach op m'n gezicht had en dat kwam door jou. Ik stapte uit bij Sloterdijk en daar kwamen we elkaar weer tegen. Jij zei lachte weer op diezelfde aanstekelijke manier en zei ''goeiemorgen''. Ik zei ''hoi'' en we keken elkaar in het voorbij gaan nog even aan. Na een aantal meter keek jij nog een keer om en lachten we nog één keer naar elkaar. De rest van de dag ben je steeds in gedachten voorbij gekomen en daarom kon ik het niet laten om de stoute schoenen aan te trekken en dit berichtje te plaatsen. Ik wilde je laten weten dat je mijn dag een stukje mooier hebt gemaakt en dat ik het héél leuk zou vinden om je nog een keer te zien, omdat je uitstraling en lieve lach mij in één keer pakte en ik graag zou willen weten wie daar achter zit!"

Kim

4 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Het is nu een week geleden en toch moet ik er nog steeds aan denken. Een week geleden zat ik, dan wel op andere bankstellen, naast jou in de trein. We zijn beide ingestapt op station Hoorn Kersenboogerd. Ik stond al op het station toen jij kwam aanlopen. Vraag me niet waarom maar je viel me meteen op, iets wat me niet vaak gebeurt. Ik had een behoorlijk chaotische dag en was daarover aan het bellen toen ik net in de trein zat. Ik was op dat moment op weg naar een vriendin met wie ik die avond naar een concert ging in het AFAS. Ergens had ik gehoopt dat je de zelfde kant op ging, maar op Sloterdijk, waar ik moest overstappen op de volgende trein, liep je naar het perron recht tegenover me. Daar ben je op de trein naar Vlissingen gestapt. Dit weet ik omdat je nog op het bord keek voor je de trap om hoog nam en ik een beetje nieuwsgierig was waar je naar keek. Ik ben voor een meid vrij lang, en had voor die dag al mijn zwarte kleding opgezocht omdat het goed bij het concert paste. Het enige van kleur wat ik bij me had waren mijn blauwe oordoppen, waarmee ik in de trein het nieuwe album aan het luisteren was, en mijn blonde haar en groene ogen. Wat me aan jou opviel waren je zwarte suède Puma's, omdat ik de zelfde schoenen in het blauw heb en een kleine voorliefde voor sneakers. Maar wat me nog meer opviel was dat je een aardig stukje langer bent dan ik. Je had een kleine geruite rugzak bij je, een hoodie/vest aan met daarover je jas met, als ik het me goed herinner, donker blond haar en een Sennheiser koptelefoon. Ik kom zelden iemand tegen waar ik na een week nog aan moet denken. Ik ben een paar keer mijn hond rond de zelfde tijd gaan uitlaten bij het station maar zonder succes. Toch zou ik het ontzettend leuk vinden je nog eens te zien, dus hier ben ik na een week om een gok te wagen dat je dit heel toevallig leest."

Bart

4 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd.
"Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.) Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit."

Bart

4 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.) Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit. Stapte zelf bij kersenboogerd uit."