L.

18 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd.
"Hoi:) Op dinsdag 18 november liep ik samen met een vriendin op perron 5a om 12:50. Toen we de trein inliepen, liep een jongen, jij, naast ons. Je was lang, had een blanke huid, lange blonde dreadlocks en was rond de 25 jaar. Aan de hand hield je een vouwfiets. We liepen parallel aan elkaar, ik door de coupé en jij op het perron. We keken elkaar aan. Normaal gesproken zou ik al lang weg gekeken hebben, maar je had iets bijzonders en ik wilde blijven kijken. Ik wilde je zo graag een compliment geven, maar ik durfde het niet. Daar heb ik de hele dag spijt van gehad. Het is toch niet moeilijk om iets te zeggen als "hey, ik vind je heel mooi er uitzien."??? Ik zou je waarschijnlijk toch nooit meer zien. Ik hoop je op deze manier toch nog te kunnen bereiken. Ik zelf heb trouwens lang krullend haar, die dag had ik een lichtblauw windjack aan en een wit mondkapje op. Misschien tot een andere keer? Groetjes, L."

Anoniem

26 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd naar station Heerlen. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke (nu nog anonieme) man! Vanochtend stond ik te wachten op station Kersenboogerd op de trein van 6.59 uur naar Amsterdam Sloterdijk om daar over te stappen de trein naar Amsterdam Holendrecht. Aangezien de trein die voorafgaand aan de onze wat later vertrok, liep ik wat heen en weer. Toen ik op keek, kruisten onze blikken elkaar en lachte jij naar mij. Door je leuke uitstraling, mooie lach en lieve donkere ogen was ik even totaal van slag. Je droeg een beige jas en had een schoudertas om. Ik droeg een een zwart leren jasje en een donkergroen jurkje. Jij liep door en toen ik bekomen was, kwam de trein eraan. Ik stapte in, ging zitten en toen besefte ik dat ik een enorme glimlach op m'n gezicht had en dat kwam door jou. Ik stapte uit bij Sloterdijk en daar kwamen we elkaar weer tegen. Jij zei lachte weer op diezelfde aanstekelijke manier en zei ''goeiemorgen''. Ik zei ''hoi'' en we keken elkaar in het voorbij gaan nog even aan. Na een aantal meter keek jij nog een keer om en lachten we nog één keer naar elkaar. De rest van de dag ben je steeds in gedachten voorbij gekomen en daarom kon ik het niet laten om de stoute schoenen aan te trekken en dit berichtje te plaatsen. Ik wilde je laten weten dat je mijn dag een stukje mooier hebt gemaakt en dat ik het héél leuk zou vinden om je nog een keer te zien, omdat je uitstraling en lieve lach mij in één keer pakte en ik graag zou willen weten wie daar achter zit!"

Kim

4 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Het is nu een week geleden en toch moet ik er nog steeds aan denken. Een week geleden zat ik, dan wel op andere bankstellen, naast jou in de trein. We zijn beide ingestapt op station Hoorn Kersenboogerd. Ik stond al op het station toen jij kwam aanlopen. Vraag me niet waarom maar je viel me meteen op, iets wat me niet vaak gebeurt. Ik had een behoorlijk chaotische dag en was daarover aan het bellen toen ik net in de trein zat. Ik was op dat moment op weg naar een vriendin met wie ik die avond naar een concert ging in het AFAS. Ergens had ik gehoopt dat je de zelfde kant op ging, maar op Sloterdijk, waar ik moest overstappen op de volgende trein, liep je naar het perron recht tegenover me. Daar ben je op de trein naar Vlissingen gestapt. Dit weet ik omdat je nog op het bord keek voor je de trap om hoog nam en ik een beetje nieuwsgierig was waar je naar keek. Ik ben voor een meid vrij lang, en had voor die dag al mijn zwarte kleding opgezocht omdat het goed bij het concert paste. Het enige van kleur wat ik bij me had waren mijn blauwe oordoppen, waarmee ik in de trein het nieuwe album aan het luisteren was, en mijn blonde haar en groene ogen. Wat me aan jou opviel waren je zwarte suède Puma's, omdat ik de zelfde schoenen in het blauw heb en een kleine voorliefde voor sneakers. Maar wat me nog meer opviel was dat je een aardig stukje langer bent dan ik. Je had een kleine geruite rugzak bij je, een hoodie/vest aan met daarover je jas met, als ik het me goed herinner, donker blond haar en een Sennheiser koptelefoon. Ik kom zelden iemand tegen waar ik na een week nog aan moet denken. Ik ben een paar keer mijn hond rond de zelfde tijd gaan uitlaten bij het station maar zonder succes. Toch zou ik het ontzettend leuk vinden je nog eens te zien, dus hier ben ik na een week om een gok te wagen dat je dit heel toevallig leest."

Bart

4 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd.
"Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.) Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit."

Bart

4 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.) Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit. Stapte zelf bij kersenboogerd uit."

Marc

30 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd naar station Amsterdam Centraal. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je zitten op station Hoorn op spoor 1, ik zat op dat moment in de 1e klas van de intercity vanaf Hoorn naar Amsterdam, je zwaaide nog naar mij, en later ook maar mijn collega/begeleider die tegenover me zat, je had blond haar dat weet ik nog goed! Ik vraag me af wie je bent en zou je best beter willen leren kennen!"

Jasper van pole

23 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoofddorp naar station Bovenkarspel-Grootebroek. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"een licht getinte jonge dame met kroes bruin haar, zat in de laatste coupe!"

Kees

5 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Je had rode nagellak, lang haar en zat naast me. toen je uitstapte groette je heel enthousiast. Enfin.."

Richard

24 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"Mijn dochter en ik zaten al toen jij en je zoontje de coupé binnen kwamen lopen. Jullie kwamen naast ons zitten. Jouw zoontje voelde zich niet zo lekker en mijn dochter was helemaal in de ban van haar olifantenboekje. We hadden niet veel tegen elkaar gezegd, maar we hebben heerlijk om elkaars kroost gelachen en er was tussen ons wel degelijk oogcontact. We stapten gezamenlijk uit op station Hoorn Kersenboogerd. We zeiden elkaar gedag, stapten beiden op de fiets, zwaaide nog even naar elkaar en daar verloren we elkaar uit het oog. Ik moet sindsdien steeds aan je denken...ik krijg je niet uit mijn hoofd. Zou heel graag met jou in contact willen komen. Ik hoop jij ook met mij en dat deze site ons dichter bij elkaar zal brengen."

Anoniem

20 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo! Ik ben een jongen van 20 jaar zoek een jonge vrouw, met rood haar, van ongeveer rond de 20-24 jaar. We zaten beide in de trein van Amsterdam Centraal naar Hoorn Kersenboogerd in de stiltecoupe. Jij had een kort broekje aan, rood haar en zat soms op je mobieltje tijdens de rit. Ik had een blauwe T-shirt, jeans aan en had blonde haren met blauwe ogen. Op een gegeven moment had ik het idee dat we veel naar elkaar keken en wilde je graag aanspreken, maar was helaas te verlegen. Ook zat ik uiteindelijk ook nog in een boek te lezen die ik vrij snel ook weer dicht deed :). Uiteindelijk moesten we beide bij kersenboogerd de trein uit en stootte ik mijn hoofd nog tegen de bagageruimte -_-, daarna was ik snel weg haha... Hopelijk zie jij dit bericht en zou je misschien een babbeltje willen maken. Hopelijk tot snel! :)"

Edwin

28 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, Ik ben op zoek naar die leuke meid die ik vandaag 28-2 tegen kwam in de trein naar hoorn. Ik hield de deur voor je vast toen je met twee tassen en koffer naar het tussenstuk van de trein wilde lopen omdat je uit moest stappen. Je zei nog tegen me, ik doe het in etappes terwijl ik de deur voor je open hield en jij je tassen en koffer het trapje op tilde. Je droeg een cremekleur rokje met daaronder pumps, en toen je langs me liep kon ik mijn ogen niet van je afhouden en ik weet zeker dat het je opviel, toen we bij het station Hoorn kwamen vroeg je me of ik je wilde helpen met het naar buiten dragen van je koffer en dat deed ik natuurlikk maar al te graag. Helaas hield ons contact daar op en dacht ik nog, die zie ik vast nooit meer, voor mij ern reden om het eens op deze manier te proberen. En hoewel ik weet dat ik volgens mij een stuk ouder ben dan jij hoop ik toch dat ik je ooit nog eens zie, ik weet wel dat ik de volgende keer je niet weer laat lopen zonder te vragen hoe je heet. Ik hoop dat je contact met me wil. Groetjes, Edwin"

M

20 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Zaandam Kogerveld verloren we elkaar uit het oog.
"Wellicht tegen beter weten in... Al ongeveer 2 weken zie ik je staan naast me op amsterdam sloterdijk. Iedere ochtend sta je daar met een vriend van je. En iedere ochtend denk ik zal ik iets zeggen of zal jij iets zeggen.nu is mijn stage voorbij en heb ik spijt dat er niks gezegd is. Al die dagen bijna naast elkaar zitten. Al was het steeds maar tien minuten. Jij heel nonchalant in je sport kleding en ik op weg naar mijn stage. Je bent blond en naar schatting rond de 20 jaar. Ik. ben het meisje met de Sproeten"

Angelique

13 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op amsterdam sloterdijk en jij zat er al. Je haalde je spullen van de stoel zodqt ik kongaan zitten..ik zat en toen zag ik een collega en die reageerde niet waarop jij reageerdedat hij al de hele dag aan het bellen was..je moest lachen en ik dacht alleen maar god wat ruikt die jongen lekker..we stapte allebei uit in hoorn kersenboogerd..ik keek je nog even aan op de trap en je keek terug..hoop je snel weer te zien en lef ye krijgen om iets tegen je te zeggen. Het enige dat ik nog weet..je bent lang, lichtgrijze broek..heel druk besig met je telefoon en muziek in je oortjes."

Tim

27 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Hoorn kwamen we elkaar vanmorgen tegen op het perron, spoor 1. Jij liep samen met een paar andere jongen.Toen we elkaar voorbij liepen met wat mooie blikken, keken we allebei achter om naar elkaar! Dat was wel heel bijzonder... Aantrekkingskracht? Lijkt me leuk om je te ontmoeten weer en te kijken of het echt zo is! Overigens was het alleen op station Hoorn, niet op Kersenboogerd."

Remco

2 februari 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, herken jij jezelf (en mij) in de woorden Rabofoon en gebakken tarantula? Reageer dan, want ik wil je graag weer een keer helpen met het netnummer van de Rabo;-)"