Je flirt uit het oog verloren op Station Hoorn? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Melle

9 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Of het een flirt betreft, dat weet ik niet, maar we hadden heel even oogcontact, nadat ik instapte, op Haarlem Spaarnwoude. Ik schoof aan, in een vierzitter, tegenover een ouderlijk echtpaar. Jij zat achter mij. Je stapte uit op Amsterdam-Sloterdijk, nadat je je verontschuldigde, "sorrie dat ik je in je gezicht blaas". Ik mompelde een "geeft niet". Had de neiging achter je aan te rennen, te vragen of je al een vriend hebt, en een eventueel blauwtje voor lief te nemen. Ik bleef helaas zitten. (Of de trein vertrok uit Hoorn, is eigenlijk een gok)"

M

31 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om 13:55 uur in op Amsterdam Sloterdijk en kwam tegenover jou zitten, ik keek in je prachtige lichtblauwe ogen en we knikten naar elkaar. Het bleef doodstil in de trein, we maakten wat oogcontact maar het was te stil om een gesprek aan te knopen. Helaas stapte je op station Hoorn uit. Ik hoopte dat je bleef zitten, de wachttijd op station Hoorn zag ik als een opening voor een gesprek. Helaas, daar ging je! Had ik maar maling aan de stilte… Jij: licht tintje, lichtblauwe ogen, bruin in blond uitlopend krullend haar, lichte spijkerbroek en zwart-witte All Stars. Ik: Bril, zwarte jas, grijze jeans en zwarte Nikes."

Floris

18 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat in de sprinter richting Hoorn die rond 17:30 vertrok van Amsterdam Centraal en we stapten allebei uit bij Haarlem. Rond Amsterdam Sloterdijk was er een man met een vouwfiets die over mijn voet heen reed waar we allebei om moesten lachen. Sindsdien hadden we een aantal keer oogcontact, we zaten schuin tegenover elkaar. Ik vond je er heel mooi uit zien!"

F

16 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat voor me in de intercity vanaf Hoorn, we hadden bij het in- en uitstappen even kort oogcontact. Je had een witte jurk met een plantenpatroon en gekleurde highlights in je haar, ik was volledig in het blauw gekleed. Je had een lieve glimlach en lijkt me een creatief persoon. Had eigenlijk wel met je willen praten :) maar ik zat dus achter je en onze medepassagiers waren nogal luid, haha. Wie weet lees je dit!"

Damian

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Hoorn. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"De trein zou vanuit Zaandam zou om 17:12 naar Hoorn vertrekken maar vertrok om 17:17 uiteindelijk. Het was druk en jij zat aan de raamkant / perronkant van de trein. Je was zelf zo beleefd om je tas weg te halen en mensen naast je te laten zitten. Ik stond in de trein bij de deur. Je had blond haar in een staart, knap gezicht met hele mooie ogen en ( volgens mij ) airpods in. Ik schat je zo tussen de 18 en 22 jaar. Bij station Purmerend ( 1 van de 3 ) werd het minder druk en wees je een plek aan waar ik kon zitten. Ik wees je aanbood beleefd af aangezien ik al de hele dag met mijn werk moest zitten. Bij station Hoorn stapte we beide uit, we hadden nog even oogcontact toen ik aldaar de kiosk binnen ging en jij het station verliet. Ik heb spijt dat ik niet voor je nummer hebt gevraagd maar wie weet brengt dit toch nog geluk :)"

Michael

16 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in de eerste klas van de trein die om 15.49 uit Utrecht vertrok. Ik, man met grijs krullend haar, verzorgde gezichtsbeharing en bril, gekleed in spijkerbroek, zwarte coltrui en donkergrijs colbert met grove ruit zat in een vierzits aan het raam schuin tegenover jou, gezeten in een eenzits aan de andere kant van het gangpad. Jij, vrouw met rood krullend haar in een staart en bril, gekleed in een roodbruine coltrui, geruiten grijs colbert en rok leek af en toe naar mij te kijken, terwijl ik zeker af en toe naar jou keek. We stapten beiden uit in Hoorn, ik liep enige tijd naast jou met mijn rol koffer/tas, maar voordat ik je kon aanspreken, stapte je over... misschien leuk om eens kennis te maken, als je dat wilt?"

Peter

8 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, mooie vrolijke meid met een prachtige donkere bos krullen, stapte op Amsterdam Centraal in de trein van 23.23u, vergezeld door een oudere dame. We hadden meteen oogcontact en je ging er volgens mij goed voor zitten. Dat ging de hele treinreis door, en we bleken er allebei in Hoorn uit te moeten. Bij het uitstappen lachten we weer naar elkaar en op weg naar je auto keek je nog even om en was er weer die lach. Ik had je meteen moeten vragen om een keer wat te gaan drinken, maar dat doe ik nu maar zo. Hopelijk lees je dit! Ik was die blonde man met rode bril en baardje."

R.

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuke roodharige conductrice van de NS! Vanaf Haarlem kwam je binnenlopen (19:15) en ging je in de bestuurscabine zitten. Ik zat als enige in de eerste klas. Je moest een aantal keer op en neer om te fluiten en ik kreeg twee keer een leuke glimlach van je. Ik stapte uit in Santpoort Zuid en we wensten elkaar een mooie avond toe. Ik heb nog even omgekeken en zowaar kreeg ik weer die leuke lach van je! Ik verwacht niet dat je dit leest, maar ik durf er wel voor uit te komen dat je mijn avond hebt gemaakt. Wie weet reageer je wel op mijn oproepje. Rit 4873."

Mike

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben de blanke man die ‘n paar keer lief aankeek naar ‘n mooie donkere vrouw met paarse lippenstift erop! U kunt zo schattig kijken en ik vond erg jammer dat ik in Beverwijk eruit moest terwijl u verder ging richting Hoorn! Ik stond namelijk de hele tijd aan de paal terwijl u op ‘n klapstoel zat naar mij toe te staren namelijk! De trein vertrok om 17:15u. vanuit Haarlem op 8 februari 2023! Ik hoop dat u m’n bericht leest…"

Robbin

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Op Sloterdijk stapte ik in. Je zat op het bankje voor mij en had je voetjes met mintgroene sokken op het bankje waar ik mijn tas neerzette en we zeiden elkaar gedag. Zelf had je een paarse/donkerroze tas waar je telefoon in zat en je had halflang lichtbruin haar. We hebben een paar keer kort oogcontact gehad. Uiteindelijk deed je je schoenen weer aan, stapte je op Haarlem uit (spoor 8), keek je mij door het raam nog een keer glimlachend aan en liep je het perron af. Ik moet het weten, wie ben jij?"

O.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Nooit geschoten altijd mis.. Ik stapte in Haarlem Spaarnwoude op de trein. De trein was vol, in Haarlem kwam er een plek vrij in het 4 zitje. Ik kwam tegenover je te zitten. Ik probeerde een film te kijken, eerste stuk weinig gezien, omdat mijn blik steeds naar jou trok. Je zat wss met collega in trein, die in Bloemendaal de trein verliet. Jij bleef nog even zitten. Een paar keer hadden we oogcontact. Jij stapte uit in Santpoort Zuid. Nog 1x kruisten onze blikken .. Wouw onder de indruk... Jij vrouw met jurk met blauwe tinten en figuren, leuke gympen en opgestoken haar en een prachtige glimlach. Ik, kaal met baardje, bril dragend... Wie weet lees je dit .. En was je ook geprikkeld of ben je nieuwsgierig.. Keer drankje doen.... Ik hoop van je te horen.. O"

Peter

7 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beiden als haringen in een ton in de sprinter, ergens tussen 21.30 en 22.00 uur. Ik stapte op Sloterdijk in, met vele Ajax supporters waarvan ikzelf er een was stonden we dicht bij elkaar. Op bepaald moment keek je even mij aan, met de mooiste glimlach die mogelijk is en ik dacht omdat ik je misschien had aangestoten of zo. Dus ik zei sorry en jij zoiets als "geeft niet". Maar ik was me niet bewust dat ik je zou hebben aangestoten. Keek je om een andere reden?? Ik voelde opeens vlinders en keek nog paar keer vluchtig naar jou.... meer durfde ik niet op dat moment. Jij: jongedame van ik schat ergens rond 25 jaar, 1.70 m en halflang haar. Ik: man, bijna 2 meter lang. Herken jij jezelf hierin? Ik zou graag met je in contact komen om alleen heel even te praten...."

Vanda

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"I’ve noticed you were looking at me at Sloterdijk already before we stepped in the train. Then you went to sit up and I stayed below. When we checked out in Hoorn we almost bumped into each other at the garbage can. Then you’ve been picked up by a dark Volkswagen Golf. You were still keep looking at me. Hope you read this. Haha You had a backpack, high sneakers and something orange on, I think your jumper."

Heidi

16 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We waren gezellig aan het kletsen met z’n vieren.. jij zat naast mij en lachte de hele tijd. Ik had het gevoel dat we elkaar wel zagen zitten voor eventjes"

Deb

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke conducteur op deze trein. Ik wilde je aanspreken toen we oogcontact hadden, maar vond het ongepast met mijn dochter naast mij. Ik: grijze lange jas. Dochter: groene blazer Bij deze koffie?"