Damian

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Hoorn. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"De trein zou vanuit Zaandam zou om 17:12 naar Hoorn vertrekken maar vertrok om 17:17 uiteindelijk. Het was druk en jij zat aan de raamkant / perronkant van de trein. Je was zelf zo beleefd om je tas weg te halen en mensen naast je te laten zitten. Ik stond in de trein bij de deur. Je had blond haar in een staart, knap gezicht met hele mooie ogen en ( volgens mij ) airpods in. Ik schat je zo tussen de 18 en 22 jaar. Bij station Purmerend ( 1 van de 3 ) werd het minder druk en wees je een plek aan waar ik kon zitten. Ik wees je aanbood beleefd af aangezien ik al de hele dag met mijn werk moest zitten. Bij station Hoorn stapte we beide uit, we hadden nog even oogcontact toen ik aldaar de kiosk binnen ging en jij het station verliet. Ik heb spijt dat ik niet voor je nummer hebt gevraagd maar wie weet brengt dit toch nog geluk :)"

Michael

16 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in de eerste klas van de trein die om 15.49 uit Utrecht vertrok. Ik, man met grijs krullend haar, verzorgde gezichtsbeharing en bril, gekleed in spijkerbroek, zwarte coltrui en donkergrijs colbert met grove ruit zat in een vierzits aan het raam schuin tegenover jou, gezeten in een eenzits aan de andere kant van het gangpad. Jij, vrouw met rood krullend haar in een staart en bril, gekleed in een roodbruine coltrui, geruiten grijs colbert en rok leek af en toe naar mij te kijken, terwijl ik zeker af en toe naar jou keek. We stapten beiden uit in Hoorn, ik liep enige tijd naast jou met mijn rol koffer/tas, maar voordat ik je kon aanspreken, stapte je over... misschien leuk om eens kennis te maken, als je dat wilt?"

Peter

8 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, mooie vrolijke meid met een prachtige donkere bos krullen, stapte op Amsterdam Centraal in de trein van 23.23u, vergezeld door een oudere dame. We hadden meteen oogcontact en je ging er volgens mij goed voor zitten. Dat ging de hele treinreis door, en we bleken er allebei in Hoorn uit te moeten. Bij het uitstappen lachten we weer naar elkaar en op weg naar je auto keek je nog even om en was er weer die lach. Ik had je meteen moeten vragen om een keer wat te gaan drinken, maar dat doe ik nu maar zo. Hopelijk lees je dit! Ik was die blonde man met rode bril en baardje."

R.

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuke roodharige conductrice van de NS! Vanaf Haarlem kwam je binnenlopen (19:15) en ging je in de bestuurscabine zitten. Ik zat als enige in de eerste klas. Je moest een aantal keer op en neer om te fluiten en ik kreeg twee keer een leuke glimlach van je. Ik stapte uit in Santpoort Zuid en we wensten elkaar een mooie avond toe. Ik heb nog even omgekeken en zowaar kreeg ik weer die leuke lach van je! Ik verwacht niet dat je dit leest, maar ik durf er wel voor uit te komen dat je mijn avond hebt gemaakt. Wie weet reageer je wel op mijn oproepje. Rit 4873."

Mike

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Beverwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben de blanke man die ‘n paar keer lief aankeek naar ‘n mooie donkere vrouw met paarse lippenstift erop! U kunt zo schattig kijken en ik vond erg jammer dat ik in Beverwijk eruit moest terwijl u verder ging richting Hoorn! Ik stond namelijk de hele tijd aan de paal terwijl u op ‘n klapstoel zat naar mij toe te staren namelijk! De trein vertrok om 17:15u. vanuit Haarlem op 8 februari 2023! Ik hoop dat u m’n bericht leest…"

Robbin

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Op Sloterdijk stapte ik in. Je zat op het bankje voor mij en had je voetjes met mintgroene sokken op het bankje waar ik mijn tas neerzette en we zeiden elkaar gedag. Zelf had je een paarse/donkerroze tas waar je telefoon in zat en je had halflang lichtbruin haar. We hebben een paar keer kort oogcontact gehad. Uiteindelijk deed je je schoenen weer aan, stapte je op Haarlem uit (spoor 8), keek je mij door het raam nog een keer glimlachend aan en liep je het perron af. Ik moet het weten, wie ben jij?"

O.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Nooit geschoten altijd mis.. Ik stapte in Haarlem Spaarnwoude op de trein. De trein was vol, in Haarlem kwam er een plek vrij in het 4 zitje. Ik kwam tegenover je te zitten. Ik probeerde een film te kijken, eerste stuk weinig gezien, omdat mijn blik steeds naar jou trok. Je zat wss met collega in trein, die in Bloemendaal de trein verliet. Jij bleef nog even zitten. Een paar keer hadden we oogcontact. Jij stapte uit in Santpoort Zuid. Nog 1x kruisten onze blikken .. Wouw onder de indruk... Jij vrouw met jurk met blauwe tinten en figuren, leuke gympen en opgestoken haar en een prachtige glimlach. Ik, kaal met baardje, bril dragend... Wie weet lees je dit .. En was je ook geprikkeld of ben je nieuwsgierig.. Keer drankje doen.... Ik hoop van je te horen.. O"

Peter

7 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beiden als haringen in een ton in de sprinter, ergens tussen 21.30 en 22.00 uur. Ik stapte op Sloterdijk in, met vele Ajax supporters waarvan ikzelf er een was stonden we dicht bij elkaar. Op bepaald moment keek je even mij aan, met de mooiste glimlach die mogelijk is en ik dacht omdat ik je misschien had aangestoten of zo. Dus ik zei sorry en jij zoiets als "geeft niet". Maar ik was me niet bewust dat ik je zou hebben aangestoten. Keek je om een andere reden?? Ik voelde opeens vlinders en keek nog paar keer vluchtig naar jou.... meer durfde ik niet op dat moment. Jij: jongedame van ik schat ergens rond 25 jaar, 1.70 m en halflang haar. Ik: man, bijna 2 meter lang. Herken jij jezelf hierin? Ik zou graag met je in contact komen om alleen heel even te praten...."

Vanda

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"I’ve noticed you were looking at me at Sloterdijk already before we stepped in the train. Then you went to sit up and I stayed below. When we checked out in Hoorn we almost bumped into each other at the garbage can. Then you’ve been picked up by a dark Volkswagen Golf. You were still keep looking at me. Hope you read this. Haha You had a backpack, high sneakers and something orange on, I think your jumper."

Heidi

16 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We waren gezellig aan het kletsen met z’n vieren.. jij zat naast mij en lachte de hele tijd. Ik had het gevoel dat we elkaar wel zagen zitten voor eventjes"

Deb

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke conducteur op deze trein. Ik wilde je aanspreken toen we oogcontact hadden, maar vond het ongepast met mijn dochter naast mij. Ik: grijze lange jas. Dochter: groene blazer Bij deze koffie?"

Maria

28 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn in Haarlem mey de fieys ingestapt. Ik was met een vriendin. We gingen verder zitten,je zat bij de deur naast je fiets. EenEenvan onze fietsen viel om,we stapten op om de fiets weer recht te zetten. Je was heel vriendelijk en hulpzaam. We gingen verder zitten en even voordat we in Alkmaar uit stapte,wr zijn aan de prast geraakt. Ik zei toen tegen je dat je op Andre v Duin lijkt. Kort praatje gemaakt... Toen de trein stopte en we pakte onze fietsen om uit te stappen ,we wenstte elkaar fijne dag. Je stappte op om eventueel ons te helpen. Zo attent en zorgzaam. Dankje wel ,mocht je ooit dit lezen,iets een keer drinken?"

M

1 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Knappe getinte man met rode hoodie en mooie ogen vanmiddag schuin tegenover me in de volgende vierzits. We hadden een paar keer intens oogcontact. Ik moest er in Hoorn helaas uit. Bij het weggaan keken we elkaar lang aan. Ik keek achterom en jij ook, tussen de stoelen door... ik vergat zelfs mijn tas! Gelukkig werd deze nog door een attente reiziger gegeven. Wie ben je?"

Heidi

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf MAIL me XX Heidi"

Heidi

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Leiden Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf ,, kan niet invullen dat ik in Hoorn de trein pakte en jij vertrok uit Hoorn, dus vandaar dit 2de oproepje....MAIL me XX Heidi"