M

8 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke blonde jonge dame in een denim rok. Zij vroeg mij mag ik jouw wat vragen? Natuurlijk zei ik. Gaat deze trein naar Haarlem. Ik neem een "leap of faith" zeg ik. De trein was nogal vroeg namelijk. Uiteindelijk was het de juiste.he Ik durfde eigenlijk niks te zeggen onderweg. Wel een fijne reis, fijn weekend en leuk moment benoemt. Bij het uitstappen. Wie weet checkt ze deze site. Lijkt me leuk! Ik had een sand leger kortbroek aan met licht grijs t-shirt en een grijze ruchtas. Groetjes M."

M

1 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Knappe getinte man met rode hoodie en mooie ogen vanmiddag schuin tegenover me in de volgende vierzits. We hadden een paar keer intens oogcontact. Ik moest er in Hoorn helaas uit. Bij het weggaan keken we elkaar lang aan. Ik keek achterom en jij ook, tussen de stoelen door... ik vergat zelfs mijn tas! Gelukkig werd deze nog door een attente reiziger gegeven. Wie ben je?"

Heidi

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf MAIL me XX Heidi"

Heidi

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Leiden Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf ,, kan niet invullen dat ik in Hoorn de trein pakte en jij vertrok uit Hoorn, dus vandaar dit 2de oproepje....MAIL me XX Heidi"

Remko van wijk

18 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Sloterdijk.
"Je stoot je hoofd tegen de stang van het bagage rek en riep dat krijg je als je illegaal in de eerste klas gaat zitten... (de trien was overvol) je belde met je collega over music voor life en was zakelijk... Je begon je mooi op te maken... ik dacht van wat een mooie vrouw! Lang en een geweldige uitstraling. We kwamen aan op station Amsterdam Sloterdijk en je stond op en raakte bijna weer de stang... en riep stoot ik bijna weer mijn hoofd! Ik zei ik wou het nog zeggen en je glimlachte naar mij en zei waarom zei je dat dan niet? Ik antwoordde, ik ben verlegen en je glimlachte weer en zei nog een prettige dag! Ik ben zwaar onder de indruk en als je vrij bent zonder relatie zou ik je graag willen ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie een gesprek met je aan gaan... Remko"

Johan

27 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Centraal.
"Ik zag jou aankomenlopen en jij viel op, ik stapte in de trein om 08:40 ik zocht een plaats en jawel ik zat tegen over jou wel met een stoel ertussen jij vooruit en ik achteruit richting Amsterdam, paar keer eventjes oog kontakt gehad. Je had een Schotse rooie ruit legging aan, donker haar en luisterde muziek via je oogdopjes, bij het uitstappen zag ik dat jij richting de achterkant van het CS liep.. Ik droeg een spijlkerbroek, zwarte coltrui, camouflage jas, zwarte schoenen en een rugtasje.. Leuk als ik je zo zou vinden of moet ik elke dag om 08:40 op het station van hoorn haan staan hahahaha.. Gr J tot......wie weet.."

Pieter

15 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Driehuis verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je tegen op Haarlem station, ik kwam naast je staan tegen het glas. daar stapten we op de stoptrein richting Hoorn (15:01). We hadden voor het instappen en tijdens de reis meerdere malen oogcontact. Beiden zijn we op de klapstoeltjes gaan zitten. Jij las een boekje wat er best oud uitzag en ik een tijdschriftje. Ik had een donkerblauwe broek aan en een wit t-shirt. Ik kan me herinneren dat je een comfortabele rode broek droeg, en licht getint bent. Vlak voordat ik bij station Driehuis uitstapte hadden we nog 1 keer oogcontact. Helaas ben ik een vrij verlegen jongen en durfte ik je niet aan te spreken (er kwam alleen een heel zachte doei uit). Grote kans dat je dit nooit zal gaan lezen maar ik wil toch graag delen dat ik mij een beetje verliefd voelde. Je zag/ziet er mooi, lief en stijlvol uit en ik zou je supergraag nog een keer willen ontmoeten."

Willemijn

25 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Heemskerk verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de leuke man die tegen schuin tegen over mij zat. Ik stapte in op Haarlem Spaarnwoude met een vriendin samen met onze ikea tassen. Wij kletsen over van alles en nog wat en jij luisterd naar muziek. Je hebt ontzettend leuke ogen en had een Fjallraven jas aan. We hadden steeds vluchtig oogcontact en toe jij uit stapte hadden even echt contact. Helaas was ik te laat om je mijn nummer of iets te geven. Dus wie weet via deze weg. Ik met mijn lange bruine haar, witte trui, donder paarse jas en happy socks."

Sharon

23 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Super leuke conducteur we zaten samen met elkaar in de trein van hoorn tot alkmaar bedankt voor je complimentjes :) hoe zal ik dit eens beginnen ? Wauw ! Jij hebt vandaag wel mijn hele dag goedgemaakt. Je ziet er goed uit , lijkt me super lief, gezellig , charmant en ik bewonder je lef. Was een heel romantisch gebaar en een tikje ongemakkelijk. Ik wist niet zo goed wat ik tegen je moest zeggen toen je me vroeg om wat te drinken als mijn situatie anders was geweest had ik zeker ja gezegd! Om eerlijk te zijn blijf je wel een beetje in mijn hoofd zitten. Wie weet kom ik je nog eens tegen en maken we nog eens een praatje en misschien zie ik je wel nooit meer maar ik hoop dat je dit dan leest en weet dat je zeker mijn hart een beetje sneller heb laten kloppen vandaag. Ps sorry dat je zo lang achter me aan hebt moeten lopen door de regen als ik had geweten dat je met wilde praten was ik eerder gestopt met lopen."

Anoniem

30 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Vlak voordat we bij schiphol op de trein stapte. Stonden we tegen over elkaar en keken we elkaar in de ogen Ik gaf je een knipoog. Bij jou kwam een hele mooie glimlach op je gezicht. En je prachtige ogen!! En je blonde haren. We stapten uit op Sloterdijk. Ik zag je nog naar mij omdraaien. Maar ik had toch niet het lef om je aan te spreken. Hopelijk kom ik nog een keer tegen want dan vraag ik je mee uit eten. Je weet wie je bent! ;)"

I

1 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Purmerend Weidevenne. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Op 1/8 zat jij op een bankje in Hoorn. Ik, blond haar, zat op een andere bankje. Je keek een paar keer naar me. De sprinter kwam, ik stapte de trein in richting Leiden. Jij bleef zitten omdat jou trein nog moest komen. Je volgde mij vanaf hef bankje en keek of ik in de trein zat. Beetje mysterieus en ik zou graag met je in contact willen komen."

Ayonna

29 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heey Ik zag je vandaag in de trein toen ik instapte op Hoorn. Ik sprak je aan omdat het mij opviel dat we hetzelfde aan hadden. Ik durfde je niet verder aan te spreken aangezien het al een beetje ongemakkelijk was. Maar toen ik moest uitstappen bij Sloterdijk vond ik het wel jammer dat we niet verder hadden gepraat."

Mart

5 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Schiphol Airport. Op station Den Helder verloren we elkaar uit het oog.
"Na een week lang twijfelen toch maar de moet verzameld om een oproep te plaatsen. Op dinsdag 27 februari zagen wij elkaar tussen 14.00 en 14.30 op station Hoorn. We keken elkaar meerdere keren aan en ik dacht af en toe een glimlach bij jou te zien. Jij lang en rood-blond haar en ik bruin krullend haar, blauwe jas en zwarte broek. Toen jou trein kwam keek je nog een keer naar mij vanuit je trein en glimlachde je een laatste keer. Helaas kom ik niet uit de buurt van Hoorn en denk ik niet dat ik je ooit nog in de trein tegenkom. Dus, was jij dit en had jij ook interesse, reageer dan."

Bart

4 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Hoorn Kersenboogerd.
"Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.) Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit."

Bart

4 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Enkhuizen. Op station Hoorn Kersenboogerd verloren we elkaar uit het oog.
"Gesprek gehad met meisje die om krant vroeg. (Bril, ICT studente, ochtendpersoon. Beetje adhd.) Stom genoeg vergeten om mij voor te stellen of om je naam te vragen. Vond het wel leuk "kennis te maken" Zou graag een keer cafetje met je willen pakken. Wie weet werkt dit. Stapte zelf bij kersenboogerd uit."