Robbin

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Op Sloterdijk stapte ik in. Je zat op het bankje voor mij en had je voetjes met mintgroene sokken op het bankje waar ik mijn tas neerzette en we zeiden elkaar gedag. Zelf had je een paarse/donkerroze tas waar je telefoon in zat en je had halflang lichtbruin haar. We hebben een paar keer kort oogcontact gehad. Uiteindelijk deed je je schoenen weer aan, stapte je op Haarlem uit (spoor 8), keek je mij door het raam nog een keer glimlachend aan en liep je het perron af. Ik moet het weten, wie ben jij?"

O.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Nooit geschoten altijd mis.. Ik stapte in Haarlem Spaarnwoude op de trein. De trein was vol, in Haarlem kwam er een plek vrij in het 4 zitje. Ik kwam tegenover je te zitten. Ik probeerde een film te kijken, eerste stuk weinig gezien, omdat mijn blik steeds naar jou trok. Je zat wss met collega in trein, die in Bloemendaal de trein verliet. Jij bleef nog even zitten. Een paar keer hadden we oogcontact. Jij stapte uit in Santpoort Zuid. Nog 1x kruisten onze blikken .. Wouw onder de indruk... Jij vrouw met jurk met blauwe tinten en figuren, leuke gympen en opgestoken haar en een prachtige glimlach. Ik, kaal met baardje, bril dragend... Wie weet lees je dit .. En was je ook geprikkeld of ben je nieuwsgierig.. Keer drankje doen.... Ik hoop van je te horen.. O"

Peter

7 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beiden als haringen in een ton in de sprinter, ergens tussen 21.30 en 22.00 uur. Ik stapte op Sloterdijk in, met vele Ajax supporters waarvan ikzelf er een was stonden we dicht bij elkaar. Op bepaald moment keek je even mij aan, met de mooiste glimlach die mogelijk is en ik dacht omdat ik je misschien had aangestoten of zo. Dus ik zei sorry en jij zoiets als "geeft niet". Maar ik was me niet bewust dat ik je zou hebben aangestoten. Keek je om een andere reden?? Ik voelde opeens vlinders en keek nog paar keer vluchtig naar jou.... meer durfde ik niet op dat moment. Jij: jongedame van ik schat ergens rond 25 jaar, 1.70 m en halflang haar. Ik: man, bijna 2 meter lang. Herken jij jezelf hierin? Ik zou graag met je in contact komen om alleen heel even te praten...."

Vanda

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"I’ve noticed you were looking at me at Sloterdijk already before we stepped in the train. Then you went to sit up and I stayed below. When we checked out in Hoorn we almost bumped into each other at the garbage can. Then you’ve been picked up by a dark Volkswagen Golf. You were still keep looking at me. Hope you read this. Haha You had a backpack, high sneakers and something orange on, I think your jumper."

Heidi

16 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Enkhuizen. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We waren gezellig aan het kletsen met z’n vieren.. jij zat naast mij en lachte de hele tijd. Ik had het gevoel dat we elkaar wel zagen zitten voor eventjes"

Deb

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoorn. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke conducteur op deze trein. Ik wilde je aanspreken toen we oogcontact hadden, maar vond het ongepast met mijn dochter naast mij. Ik: grijze lange jas. Dochter: groene blazer Bij deze koffie?"

Maria

28 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn in Haarlem mey de fieys ingestapt. Ik was met een vriendin. We gingen verder zitten,je zat bij de deur naast je fiets. EenEenvan onze fietsen viel om,we stapten op om de fiets weer recht te zetten. Je was heel vriendelijk en hulpzaam. We gingen verder zitten en even voordat we in Alkmaar uit stapte,wr zijn aan de prast geraakt. Ik zei toen tegen je dat je op Andre v Duin lijkt. Kort praatje gemaakt... Toen de trein stopte en we pakte onze fietsen om uit te stappen ,we wenstte elkaar fijne dag. Je stappte op om eventueel ons te helpen. Zo attent en zorgzaam. Dankje wel ,mocht je ooit dit lezen,iets een keer drinken?"

M

1 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Knappe getinte man met rode hoodie en mooie ogen vanmiddag schuin tegenover me in de volgende vierzits. We hadden een paar keer intens oogcontact. Ik moest er in Hoorn helaas uit. Bij het weggaan keken we elkaar lang aan. Ik keek achterom en jij ook, tussen de stoelen door... ik vergat zelfs mijn tas! Gelukkig werd deze nog door een attente reiziger gegeven. Wie ben je?"

Heidi

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf MAIL me XX Heidi"

Heidi

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Leiden Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik was met 2 vriendinnen op station Hoorn en jij conductrice!! blond haar, staartje en bril was op weg, met ik dacht de sprinter naar Leiden , we keken elkaar aan, en mijn hart sloeg over WOW je bleef nog even drentelen en moest de trein laten vertrekken om 17.29 we keken elkaar weer aan, de deuren sloten en je zwaaide, en weg was je .... pfffff kon aan niks anders meer denken dan aan jou die avond en nu dus nog :D mss leest 1 van jou collega's dit wel, en ik hoop natuurlijk jij zelf ,, kan niet invullen dat ik in Hoorn de trein pakte en jij vertrok uit Hoorn, dus vandaar dit 2de oproepje....MAIL me XX Heidi"

Remko van wijk

18 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Sloterdijk.
"Je stoot je hoofd tegen de stang van het bagage rek en riep dat krijg je als je illegaal in de eerste klas gaat zitten... (de trien was overvol) je belde met je collega over music voor life en was zakelijk... Je begon je mooi op te maken... ik dacht van wat een mooie vrouw! Lang en een geweldige uitstraling. We kwamen aan op station Amsterdam Sloterdijk en je stond op en raakte bijna weer de stang... en riep stoot ik bijna weer mijn hoofd! Ik zei ik wou het nog zeggen en je glimlachte naar mij en zei waarom zei je dat dan niet? Ik antwoordde, ik ben verlegen en je glimlachte weer en zei nog een prettige dag! Ik ben zwaar onder de indruk en als je vrij bent zonder relatie zou ik je graag willen ontmoeten en onder het genot van een kopje koffie een gesprek met je aan gaan... Remko"

Johan

27 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Centraal.
"Ik zag jou aankomenlopen en jij viel op, ik stapte in de trein om 08:40 ik zocht een plaats en jawel ik zat tegen over jou wel met een stoel ertussen jij vooruit en ik achteruit richting Amsterdam, paar keer eventjes oog kontakt gehad. Je had een Schotse rooie ruit legging aan, donker haar en luisterde muziek via je oogdopjes, bij het uitstappen zag ik dat jij richting de achterkant van het CS liep.. Ik droeg een spijlkerbroek, zwarte coltrui, camouflage jas, zwarte schoenen en een rugtasje.. Leuk als ik je zo zou vinden of moet ik elke dag om 08:40 op het station van hoorn haan staan hahahaha.. Gr J tot......wie weet.."

Pieter

15 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hoorn. Op station Driehuis verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je tegen op Haarlem station, ik kwam naast je staan tegen het glas. daar stapten we op de stoptrein richting Hoorn (15:01). We hadden voor het instappen en tijdens de reis meerdere malen oogcontact. Beiden zijn we op de klapstoeltjes gaan zitten. Jij las een boekje wat er best oud uitzag en ik een tijdschriftje. Ik had een donkerblauwe broek aan en een wit t-shirt. Ik kan me herinneren dat je een comfortabele rode broek droeg, en licht getint bent. Vlak voordat ik bij station Driehuis uitstapte hadden we nog 1 keer oogcontact. Helaas ben ik een vrij verlegen jongen en durfte ik je niet aan te spreken (er kwam alleen een heel zachte doei uit). Grote kans dat je dit nooit zal gaan lezen maar ik wil toch graag delen dat ik mij een beetje verliefd voelde. Je zag/ziet er mooi, lief en stijlvol uit en ik zou je supergraag nog een keer willen ontmoeten."

Willemijn

25 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Heemskerk verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de leuke man die tegen schuin tegen over mij zat. Ik stapte in op Haarlem Spaarnwoude met een vriendin samen met onze ikea tassen. Wij kletsen over van alles en nog wat en jij luisterd naar muziek. Je hebt ontzettend leuke ogen en had een Fjallraven jas aan. We hadden steeds vluchtig oogcontact en toe jij uit stapte hadden even echt contact. Helaas was ik te laat om je mijn nummer of iets te geven. Dus wie weet via deze weg. Ik met mijn lange bruine haar, witte trui, donder paarse jas en happy socks."

Sharon

23 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Alkmaar. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Super leuke conducteur we zaten samen met elkaar in de trein van hoorn tot alkmaar bedankt voor je complimentjes :) hoe zal ik dit eens beginnen ? Wauw ! Jij hebt vandaag wel mijn hele dag goedgemaakt. Je ziet er goed uit , lijkt me super lief, gezellig , charmant en ik bewonder je lef. Was een heel romantisch gebaar en een tikje ongemakkelijk. Ik wist niet zo goed wat ik tegen je moest zeggen toen je me vroeg om wat te drinken als mijn situatie anders was geweest had ik zeker ja gezegd! Om eerlijk te zijn blijf je wel een beetje in mijn hoofd zitten. Wie weet kom ik je nog eens tegen en maken we nog eens een praatje en misschien zie ik je wel nooit meer maar ik hoop dat je dit dan leest en weet dat je zeker mijn hart een beetje sneller heb laten kloppen vandaag. Ps sorry dat je zo lang achter me aan hebt moeten lopen door de regen als ik had geweten dat je met wilde praten was ik eerder gestopt met lopen."