Je flirt uit het oog verloren op Station Hoogkarspel? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jamy

28 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoogkarspel verloren we elkaar uit het oog.
"Van een gezellig dagje Koningsdag in Amsterdam kwam ik rond ongeveer tussen 23:40 en 00:50 een super leuke meid tegen. Ze had een reiskoffer bij zich en een rugzak en luisterde muziek via haar IPad en wat erg opvallend was is dat ze rose oordopjes in haar oren had en ik weet nog dat je heel erg nodig naar de toilet toe moest met de vraag of ik en mijn maatje Lucas op jou spulletjes wilde letten wat ik ook zorgvuldig gedaan heb! In Hoogkarspel stapte jij uit en toen had je ons nog bedankt om dat we op jou spulletjes hebben gepast waar op il jou welterusten wenste en jij aangaf dat je dood moe was om dat je 4 uur aan het reizen was. Ik hoop dat je dit berichtje gauw leest want het lijkt mij echt super tof om met jou in contact te komen!! Veel liefs, Jamy"

Damian

10 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Enkhuizen. Op station Hoogkarspel verloren we elkaar uit het oog.
"Vanavond rond half 10 kwam je een vuurtje bij me vragen. Op spoor11, bij de rookpaal. Op dat moment wist ik even niks te zeggen, ik bewonderde je blauwe schoenen en werd warm toen je me nog een fijne avond, wenste. Kom ik je nog eens tegen? Reageren mag altijd, liefs."

Wesley

8 juni 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enkhuizen naar station Amsterdam Centraal. Op station Hoogkarspel verloren we elkaar uit het oog.
"Door een storing stonden wij 20 minuten stil op station Enkhuizen, jij zat 1 bankje voor mij. Ik kon het niet helpen jou in je ogen aan te kijken. Jij ging nog twee keer weg van jou plaats en vroeg aan mij of ik op jou spullen wou letten. Toen ik uitstapte keek ik nog om en ik zag dat jij naar de andere kant van de trein was gelopen om te kijken of ik jou nog nakeek. Ik had niet het lef jou nummer te vragen en daar heb ik nu spijt van. Hopelijk zie ik jou ooit nog eens."