Tom

27 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging naast me ( andere raam) zitten in Groningen. Trein naar Zwolle van 14.28u. We hadden geregeld oogcontact, heb je alleen niet durven aanspreken. K moest er uit in Hoogeveen. K hoop dat je dit ziet en dat we misschien nog n drankje ofzo kunnen doen"

Lucas

23 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Hoogeveen. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Helemaal vergeten je naam te vragen! Je kwam tegenover me zitten in de trein vanaf Groningen en we starten een gesprek over de persconferentie rondom het corona virus. Je wekte m'n interesse met je helderblauwe ogen, blonde haren en paarse lippenstift. Naast jou zat een meisje dat labarorium wetenschaps studeert. Jij studeert taalwetenschap en vertelde hier met veel passie over. Jij was opweg naar je huis in Steenwijk. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten."

Timo

5 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Hoogeveen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had een mooie zwarte hond, een border collie kruising, t was een zij en twee jaar oud. Jijzelf was een leuke spraakzame meid van 21 volgens mij, we kletsen wat over honden en leeftijd schatten. Ik zelf ben 19 en heb lang blond haar voor een jongen ik hoop je te vinden!"

Timo

5 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Groningen. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van 14:33 vanaf Meppel Jij had een mooie zwarte hond, een border collie kruising, t was een zij en twee jaar oud. Jijzelf was een leuke spraakzame meid van 21 volgens mij, we kletsen wat over honden en leeftijd schatten. Ik zelf ben 19 en heb lang blond haar voor een jongen ik hoop je te vinden!"

V

9 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoogeveen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuk dametje van 21 jaar, donker haar en geverfd geloof ik. Je stapte afgelopen woensdagavond 9 januari op in Zwolle samen met 2 vriendinnen (beide blond, ook 21 jaar) die tegenover je plaatsnamen in een 4-zits, in de intercity (sprinter) naar Groningen van 23:15. Je vertelde dat jullie daar een HBO opleiding volgen. Ik begon het gesprek door een toespeling te maken over het feit dat je bijzonder comfortabel ging zitten en toen je vriendin reageerde "Ooh vandaar!!", moesten we hard lachen. We hadden een serieus gesprek over m'n dochtertje die ik niet meer zie vanwege een narcistische stiefvader.. Gelukkig was er ook nog luchtigere gespreksstof. Ik ben die jongen met het geschoren koppie, donkerblauwe broek en donkere bloes. Ik had oude postzegels opgehaald die ik had verkocht, die ik jullie ook nog heb laten zien. Het was zo gezellig dat ik niet in de gaten had dat ik uit moest stappen (Hoogeveen). In de haast vergat ik m'n smartphone en sjaal, maar jullie waren zo lief om me hierop te attenderen en gaven me het snel aan. Wie ben jij..?? Nu 24 uur later besef ik eigenlijk pas wat voor leuke meid je eigenlijk bent en hoeveel ons gesprek met me doet.! Wil je graag weer een keertje spreken.."

Tante

9 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, donkerbruine krullen en lang, wauw. Ik heb je vaak mijn kant op zien kijken, maar was ook druk in gesprek met mijn nichtje en durfde ook niet de hele tijd naar je te kijken. Toen je weg ging op station Hoogeveen samen met een blonde vriend draaide je je nog een paar keer om in de deuropening en zelfs toen je de trein uit liep keek je nog even om. Wie ben jij, leuke man?"

Fred

1 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoogeveen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Vanavond om 20.35 stapte je samen met mij in de trein naar Zwolle. We zaten naast elkaar. Jij rechts bij het raam en ik links. Af en toe hadden we oogcontact, maar tot een gesprek kwam het niet. Dat hoop ik als nog via deze weg te bereiken. In Zwolle ging je na aankomst nog spelen op de piano. Dat klonk erg goed. Hoop wat van je te horen :-)."

Mart

26 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoogeveen naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 18.45 stapte ik in Lelystad in de trein en ging tegenover jou, leuke man, zitten. Jij zat al vanaf Hoogeveen (17.30 ingestapt) in de trein, onderweg naar Rotterdam voor een 3daagse cursus. Het was jammer dat we in een stiltecoupé zaten, we konden niet verder praten. Je zei nog val niet in slaap, want dan word je wakker in Hoogeveen. Helaas stapte je uit op Schiphol, ik had nog wel wat langer met je willen praten..."

Anoniem

19 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Wie weet: Na allebei een flinke vertraging op te hebben gelopen kwam ik je tegen in de trein van Zwolle naar Groningen. Na wat stiekem gelachen te hebben om een luidruchtige Duitse vrouw, bood je me een lolly aan en hebben we een leuk gesprek gehad. Ik heb gedurfd te vragen naar je naam, Melanie Koops, in de hoop dat ik je zo op Facebook op kon sporen. Dit is helaas niet gelukt, vandaar deze oproep. Ik hoop dat je ooit nog een keer je eigen naam in Google intypt en hier terecht komt!"

Paul

15 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Hoogeveen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo, Ik ben op Zoek naar de vrouw (moslima) die mij een blikje cola gaf. Erg bijzonder gevoel aan over gehouden. (Moslima)"

Anoniem

10 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Goedemorgen jongen die naar Groningen gaat! Zojuist zaten we op het zelfde bankje op utrecht centraal om de trein te pakken richting Groningen. Het is vroeg voor jou want je ging met een diepe zucht zitten. Jij naar Groningen dit weekend en ik naar Friesland. Je dacht me te herkennen en weet zeker dat ik mensen ken wie jij ook kent, Anke. Helaas niet. je vertelde dat je eens, in Kollum bent geweest. Friesland is inderdaad mooi zoals je zei met hun eigen taal, laten we daar eens een kopje koffie gaan drinken!;) Groetjes, Mar"

F

4 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoogeveen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Zaten samen in de trein vanaf Hoogeveen naar Zwolle.... Nog even gepraat op het perron....toen je weg liep naar jouw trein, keek je nog even om.. Het leek of je wat wou zeggen/vragen..."

S

31 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Hee hoi, we zaten in dezelfde coupe in de trein die om 2015 zou aankomen in zwolle. De trein stond te wachren voor een rood licht en we waren even aan het praten. Omdat ik mijn overstap misgelopen heb naar Emmen, ben ik via de sprinter gegaan naar Assen. In Hoogeveen ben je uitgestapt en wenste je me succes met mijn reis..."

Thomas

15 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Je gaf me je Volkskrant. Dacht onze wegen zich scheiden in Zwolle. Toen ik uitstapte in Hoogeveen zag ik je weer zitten. Zo'n spijt dat ik je niet aangesproken heb, niet bij je ben gaan zitten. Opnieuw ? Thomas"

Jalino sapulett

10 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoogeveen naar station Zwolle. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Je bent een jonge blonde meid, ik zat naast je op t perron en je zat naast je vriendin. Later stapte we in de trein en zaten we zowat tegen over elkaar we konden elkaar zien en we hadden veel oogcontact en je lachte heel lief maar het was dom van me je naam of nummer niet te vragen ik twijfelde heel erg. Nu heb ik er spijt van.. Ik had een blauwe jas aan met een deus petje. en jij een spijkerbroek met zwarte laarsjes."