Anoniem

29 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij daar! Had jij een witte NASA trui aan en een grijze pantalon? Dan zoek ik jou terug! Zag je binnenkomen bij Utrecht Overvecht en had het gevoel dat ik je al kende maar durfde het niet te vragen... kwam op n gegeven moment tegenover je zitten.. ben jij degene die ik zoek en heb je zin om een keer een drankje te doen? Liefs meisje die jou zoekt x"

S

30 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je in de trein richting Sloterdijk. Je keek iets van een serie op je mobiel. In Sloterdijk stapte je om kwart over 2 over net zoals ik. Je nam de sprinter naar Den Haag. Normaal neem ik die niet persé, maar ik dacht waarom ook niet. In Hoofddorp stapte je weer uit. Je had blond haar met een witte tuinbroek en Adidas schoenen. Ik was die gast met het petje op. Als je wilt kan je me via deze site bereiken, ben benieuwd of het lukt."

Esra

3 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Zo rond 23.30 kwam jij de trap opgelopen bij station Amsterdam Lelylaan, lachend en grappend omdat mijn vriendin moest gapen. Je had een hele vriendelijke uitstraling en een aanstekelijke glimlach. Helaas namen we niet dezelfde trein, maar hadden wederom een onderonsje. Lijkt mij leuk om er achter te komen wie jij bent."

N

26 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Hoofddorp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Om 10.48 stapte jij en ik vandaag op station Almere de sprinter in richting Hoofddorp. We zeiden allebei niks, maar het voelde alsof één van ons dat toch had moeten doen. Maar verder dan een paar (ongemakkelijke) glimlachjes kwamen we niet. Toen ik in Weesp de trein weer uit moest hebben we elkaar wel nog gedag gezegd. Aan de overkant van het perron stapte ik vervolgens een overvolle sprinter in richting Amsterdam Centraal. Door de treinraampjes heen moesten we hier allebei een beetje om lachen. En toen reed de trein weg.. Vind jij, net als ik, ook dat je iets had moeten zeggen in de trein? Laat het me weten!"

Inge

26 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoofddorp naar station Utrecht Centraal. Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag op de terugweg naar huis kwam ik in contact met een leuke aardige conducteur. We hadden een heel leuk gesprek maar ben vergeten te vragen naar zijn naam/nummer. Hij woont in Gouda vertelde hij en had een studie rechten gedaan en het was op het traject Hoofddorp- Utrecht CS. Het was rond 14.15 uur en ik ben uitgestapt in Duivendrecht. Wie weet lees je dit berichtje en lijkt me leuk als je contact met me opneemt."

Tjeerd

27 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Purmerend Weidevenne naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Purmerend, om 9:15 uur. Volgens mij zat jij al in de trein. Jij had een wit/grijs met zwart geblokte ruitjesbroek aan, zwarte schoenen, donker lang haar . Ik stond eerst bij de deur en ben bij station zaandam gaan zitten op het klapstoeltje naast de deur. Je viel me al de hele weg op, we hadden regelmatig oogcontact . Ergens bij Zaandam zei je heel vrolijk: Hoi"en je zwaaide. Ik wist niet zeker of je het tegen mij had en reageerde niet. Daarna keek je gauw op je telefoon en keek niet meer. We stapte allebei uit op station Hoofddorp, waar ik nog heb geprobeerd om je te zoeken om aan je te vragen of je vriendelijke groet voor mij bedoeld was en mijn verontschuldiging aan te bieden dat ik niks terug zei. Je kwam op het station vriendinnen tegen, dus besloot ik om je maar niet aan te spreken. Hoop evengoed nog met je in contact te komen!"

Bas

27 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie man met grijze baard. Jij zat op de trein.Ik, die andere man met grijze baard liep door het gangpad. We vingen elkaars blik."

Rudi

12 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hoofddorp. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op station RAI , jij liep het perron op, we keken naar elkaar en we bleven elkaar aankijken. Jij had een folder van de studie Bestuursrecht in je hand en je sprak met je vriendin over architectuur. Ik wil je beter leren kennen. Een keer wat drinken samen?"

J

11 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Zaanse uit Hoofddorp,... het was erg prettig om met je te kletsen... het was nog veel leuker om in je ogen te kijken. Ik hoop je weer snel tegen te komen, en als ik weer naast je lig te slapen met koptelefoon, dan mag je me zeker wakker maken. ... Als je het leuk vindt om elkaar nog eens te ontmoeten en je kijkt toevallig ook nog op deze site. Zou het echt leuk vinden als je dan reageert."

Mark

10 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Hoofddorp. Op station Nieuw Vennep verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de gestrande trein, en moesten rond half zes met de bus verder. Ik was gaan lopen naar een andere bushalte, waar ik je weer tegenkwam. Met mijn hoofd vol met werk was ik helaas niet zo spraakzaam... We zaten op Leiden op hetzelfde bankje. En je had een houten paneel bij je. Wie weet spreek ik je eens wat langer!"

J

8 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"In de sprinter naar Hoofddorp kwam ik bij jou in de vierzits zitten. ipv naar mijn scherm te kijken, keek ik naar jou en jij leek dat wel te waarderen. We hebben zo'n drie keer oogcontact gehad voordat we moesten uitstappen. .. Ben niet verlegen, maar wist toch niks te zeggen... knipoog van de jongen met pet... zullen we elkaar nog eens ontmoeten op station Hoofddorp?... Dit was donderdagavond 8 december, trein van 18:18 vanaf spoor 6 Schiphol."

Dk

9 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoofddorp naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Mariahoeve verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar de prachtige blonde dame die de trein richting Den Haag CS vanaf Hoofddorp pakte op vrijdag 9-9-2016 om 19:38 en uitstapte op Mariahoeve. Je had een witte shirt aan met kantwerk rondom je schouders en rood of bruin rokje (sorry, ik kan bepaalde kleuren moeilijk onderscheiden) Op het perron van Hoofddorp had je me al te pakken en in de trein helemaal, ondanks dat ik schuin achter je zat bij de deur, wist je, als je even omkeek, met je mooie lach en nog mooiere ogen me helemaal in te pakken. Spijt van top tot teen dat ik je 'heb laten gaan' op Den Haag Mariahoeve. Neem alsjeblieft contact op..."

Petra

27 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoofddorp naar station Almere Centrum. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, leuke grijzende jonge man. Ik zie je heel soms op het perron van hoofddorp staan en zowaar stapte je woensdag zo de coupe in waar ik in zat . Beetje stom om te zeggen misschien maar mijn hart ging meteen een paar slagen sneller. Je had een grote grijze rugzak om, een op je knie gescheurde spijkerbroek en een wit met blauw pall mall shirtje aan. Ik probeerde echt je aandacht te trekken maar je was , hoe stom kan je zijn, alleen maar met je tel bezig. Ik was dat leuke vrouwtje met die donkere lange haren waartegen je zo lief lachte toen je uitstapte op almere station. Graag wil Ik je nog een X ontmoeten om te kijken of de persoon achter de lach net zo lief is. Hoop dat je dit leest en jezelf herkent . Groetjes Petra"

Denise

5 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Nu Jippe (mijn oppaskind) in bed ligt, neem ik even de tijd om je een berichtje te sturen. Je stapte vanmorgen rond 0945 uit op Amsterdam Centraal en pas tijdens het uitstappen zagen wij elkaar.. Het was kort maar het gaf me energie! We bleven elkaar aankijken totdat je niet meer in beeld was en de roltrap afging. De trein stond nog 5 min stil en ik hoopte dat je terug zou komen... (als ik alleen was geweest, was ik achter je aan gegaan) Buiten je knappe kop is alleen een witte rugzak me bijgebleven, verder had je een lekker kleurtje en kort donker haar. Ik ben bang dat je niet op deze site kijkt, mocht het zo zijn... YES! I'm in for a date!"

Treinreiziger

11 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Den Haag Centraal. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Wow, wat een mooie blauwe ogen! We stapten rond half negen allebei in op Schiphol, maar helaas moest ik de volgende halte alweer uitstappen. We zaten maar kort tegenover elkaar, maar je toverde een onuitwisbare glimlach op mijn gezicht. Ik durfde je in de volle trein niet te vragen of je een volgende keer een kopje koffie met me zou willen drinken, maar hopelijk krijg ik een herkansing!"