Je flirt uit het oog verloren op Station Hoofddorp? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Sanne

4 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een hele knappe jongen waar ik tegenover zat in de trein, waar we allebei bij centraal uit stapte. Ik had belachelijk veel spullen mee en hij een ook een grote tas. Hij was lang en had donker haar. Later stond hij ook in dezelfde tram en stapte bij dezelfde halte weer uit dus dat kan geen toeval zijn toch"

Koen

15 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke blonde jongen, hopelijk ken je deze site. Ik stond op Schiphol bij de treindeur en hield deze voor je open. Tijdens het korte ritje wisselden we blikken uit. Spannend! Op Hoofddorp hield een toerist me aan het lijntje en verloor ik je helaas uit het oog..."

J

4 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Muiderpoort verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten in de trein. Je bent een leuke jongen en had een groen shirt met witte Nikes en een beige achtige broek. Ik dufde je niet aan te spreken. Je zat even op je telefoon en zat daarna even met je ogen dicht te rusten. Ik stapte uit bij Amsterdam Muiderpoort, je stond op zodat ik er langs kon. Ik bedankte je en je glimlachte. Je keek nog even om toen ik bij de deur stond. Ik had een grijs vest aan met een grijze spijker broek. En had een zwarte jas in mijn hand en rugzak bij me."

R

27 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Aan het wachten op station Amersfoort vathorst, het was niet veel, maar door je knappe verschijning, blonde haren, het oogcontact en de glimlach die je me gaf was ik benieuwd naar je! We zaten dicht bij elkaar in de trein, er ging iemand naast je zitten, waardoor ik je blik niet meer vangen kon. Ik ging er uit bij Hilversum. Helaas ging jou reis verder in de zelfde trein. Wie weet lees je dit wel, zou leuk zijn Xx"

Ab

21 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je binnenkwam keken we elkaar aan. Ik ben nog steeds geïntrigeerd door je. Ik stapte bij Bussum-Naarden uit."

Liza

8 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet wanneer je bent ingestapt maar we zaten in de stoptrein en we zijn beiden op Schiphol uitgestapt. Ik dacht dat jij ook de roltrap naar boven zou pakken maar je bleef beneden. Ik zag je naar boven kijken en we lachten naar elkaar :)"

Cor

4 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden net voor uitstappen in H dorp een paar x indringend oogcontact. jij, mooie vrouw met grijze staart en rode lippen in black. Ik, lange man met zwarte fiets. Zie je graag weer en dan ...meer?"

Anoniem

29 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij daar! Had jij een witte NASA trui aan en een grijze pantalon? Dan zoek ik jou terug! Zag je binnenkomen bij Utrecht Overvecht en had het gevoel dat ik je al kende maar durfde het niet te vragen... kwam op n gegeven moment tegenover je zitten.. ben jij degene die ik zoek en heb je zin om een keer een drankje te doen? Liefs meisje die jou zoekt x"

S

30 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Zag je in de trein richting Sloterdijk. Je keek iets van een serie op je mobiel. In Sloterdijk stapte je om kwart over 2 over net zoals ik. Je nam de sprinter naar Den Haag. Normaal neem ik die niet persé, maar ik dacht waarom ook niet. In Hoofddorp stapte je weer uit. Je had blond haar met een witte tuinbroek en Adidas schoenen. Ik was die gast met het petje op. Als je wilt kan je me via deze site bereiken, ben benieuwd of het lukt."

Esra

3 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Lelylaan naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Zo rond 23.30 kwam jij de trap opgelopen bij station Amsterdam Lelylaan, lachend en grappend omdat mijn vriendin moest gapen. Je had een hele vriendelijke uitstraling en een aanstekelijke glimlach. Helaas namen we niet dezelfde trein, maar hadden wederom een onderonsje. Lijkt mij leuk om er achter te komen wie jij bent."

N

26 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Hoofddorp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Om 10.48 stapte jij en ik vandaag op station Almere de sprinter in richting Hoofddorp. We zeiden allebei niks, maar het voelde alsof één van ons dat toch had moeten doen. Maar verder dan een paar (ongemakkelijke) glimlachjes kwamen we niet. Toen ik in Weesp de trein weer uit moest hebben we elkaar wel nog gedag gezegd. Aan de overkant van het perron stapte ik vervolgens een overvolle sprinter in richting Amsterdam Centraal. Door de treinraampjes heen moesten we hier allebei een beetje om lachen. En toen reed de trein weg.. Vind jij, net als ik, ook dat je iets had moeten zeggen in de trein? Laat het me weten!"

Inge

26 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoofddorp naar station Utrecht Centraal. Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag op de terugweg naar huis kwam ik in contact met een leuke aardige conducteur. We hadden een heel leuk gesprek maar ben vergeten te vragen naar zijn naam/nummer. Hij woont in Gouda vertelde hij en had een studie rechten gedaan en het was op het traject Hoofddorp- Utrecht CS. Het was rond 14.15 uur en ik ben uitgestapt in Duivendrecht. Wie weet lees je dit berichtje en lijkt me leuk als je contact met me opneemt."

Tjeerd

27 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Purmerend Weidevenne naar station Hoofddorp. Op station Hoofddorp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station Purmerend, om 9:15 uur. Volgens mij zat jij al in de trein. Jij had een wit/grijs met zwart geblokte ruitjesbroek aan, zwarte schoenen, donker lang haar . Ik stond eerst bij de deur en ben bij station zaandam gaan zitten op het klapstoeltje naast de deur. Je viel me al de hele weg op, we hadden regelmatig oogcontact . Ergens bij Zaandam zei je heel vrolijk: Hoi"en je zwaaide. Ik wist niet zeker of je het tegen mij had en reageerde niet. Daarna keek je gauw op je telefoon en keek niet meer. We stapte allebei uit op station Hoofddorp, waar ik nog heb geprobeerd om je te zoeken om aan je te vragen of je vriendelijke groet voor mij bedoeld was en mijn verontschuldiging aan te bieden dat ik niks terug zei. Je kwam op het station vriendinnen tegen, dus besloot ik om je maar niet aan te spreken. Hoop evengoed nog met je in contact te komen!"

Bas

27 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoofddorp. Op station Amsterdam Lelylaan verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie man met grijze baard. Jij zat op de trein.Ik, die andere man met grijze baard liep door het gangpad. We vingen elkaars blik."

Rudi

12 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hoofddorp. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op station RAI , jij liep het perron op, we keken naar elkaar en we bleven elkaar aankijken. Jij had een folder van de studie Bestuursrecht in je hand en je sprak met je vriendin over architectuur. Ik wil je beter leren kennen. Een keer wat drinken samen?"