Marcel

13 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Zwolle. Op station Hollandsche Rading verloren we elkaar uit het oog.
"Jij beeldschone blonde vrouw in zwarte jas ,ik man net zwarte jas en blauw petje stonden op station overvecht zo rond 9:15 te wachten op de trein ik dacht jij op de trein richting zwolle omdat deze te laat was en ik op de trein richting weesp iin het voorbij lopen hadden we een paar keer oogcontact en vlak voordat je trein kwam stond je opeens achter me Helaas kwam vlak daarna je trein en stapte je in Zou je graag weer willen zien en onder het genot van een kopje kofie of een drankje je graag wat beter leren kennen Hopelijk laat je wat van he horen"

Chris

26 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum Sportpark naar station Utrecht Centraal. Op station Hollandsche Rading verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging samen met je fiets naar Hollandsche Rading Hoi! Had eigenlijk beter tegenover je kunnen gaan zitten maarja dat ging zo lastig met je fiets enzo en toen je uitstapte had ik al gelijk spijt dat we niet even wat langer een praatje hadden kunnen maken. Zeker nadat je bij het uitstappen toch nog even omkeek en mij met een glimlach in de trein achterliet. :) Heb je zin om een keer wat te gaan drinken in Hilversum of Utrecht? Ik hoop dat ik je nog een keer zie! Ik was die dag in pak, een blauw overhemd en donkerrode stropdas en had een leren map bij me en een waterflesje die ik even weg ging gooien in de prullenbak. :) Het ging om deze trein: 12:37 Hilversum Sportpark 13:11 Utrecht Centraal"