Je flirt uit het oog verloren op Station Hoevelaken? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Eric

28 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ede-Wageningen. Op station Hoevelaken verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagavond rond 21:45 gezellig gekletst met een vrouw die onderweg was naar Hoevelaken en dit weekend 60 km ging racefietsen voor de Hartstichting. Je was samen met een vriendin, een derde vriendin was in Amersfoort overgestapt op andere trein. Ik was met een vriend en ook een derde vriend van ons was daar overgestapt. Je raakte mijn schouder nog even aan toe je uitstapte en ik ben erg benieuwd wie je bent. Ik kom uit Voorthuizen. Je vriendin ging vanaf Hoevelaken verder naar Zeewolde."

Jongen

22 november 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoevelaken naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte rond half 12 de trein in bij Hoevelaken en kwam schuin tegenover me zitten. Ik zat in gedachten verzonken uit het raam te staren en muziek te luisteren, jij begon teksten te markeren in een studieboek. We keken af en toe naar elkaar, maar ik was niet in de stemming om contact te zoeken. Wou je later aanspreken maar kon niks uit m'n mond krijgen, terwijl ik daar normaal geen moeite mee heb. We gingen onze eigen weg op Ede-Wageningen. Alles aan je was mooi, ik hoop vurig dat we elkaar nog eens tegenkomen op de Valleilijn."

W

1 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Hoevelaken. Op station Hoevelaken verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep binnen in de valleilijn, je viel me meteen op, panties paars achtig jurkje, je ging schuin tegen over me zitten, ik kon mijn ogen niet van je afhouden na veel intens oogcontact ben je uit gestapt op hoevelaken om je spullen te halen om later door te gaan naar arnhem, ik heb spijt niet met je uitgestapt te zijn ! Hopelijk lees je dit. Een opslag verliefde jonge man."

Rien

22 maart 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Hoevelaken. Op station Hoevelaken verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Ellen, Nadat we in Hoevelaken waren uitgestapt kwamen we bij de bushalte in gesprek. In de bus vertelde je dat je naar een cursus ging. Je hebt een superleuke uitstraling! Ik zou graag met je door willen praten. Jij ook met mij? Groetjes Rien"

Gilbert

4 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Barneveld Centrum. Op station Hoevelaken verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam na een idiote koppel actie van een vriend samen met je vriendin bij me zitten. Ik begon een te lang verhaal en voordat we nummers uit konden wisselen waren we al bij de halte. Ik realiseer me nu dat het eigenlijk best leuk was :)."