Je flirt uit het oog verloren op Station Hoek van Holland Strand? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Vlaardinger

20 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoek van Holland Strand naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"De trein rond 08.55 vanaf Vlaardingen-Centrum, jij (koptelefoon op) zat al in de trein. Bij Schiedam kregen we controle van de conducteur. Jij gaf je OV Studentenkaart met de foto naar beneden aan de conducteur, die daarop meteen reageerde of je je foto niet leuk genoeg vond om te laten zien. Jij gaf aan dat je de foto inderdaad niet zo leuk vond… Nieuwsgierig geworden, vroeg ik je of ik je foto ook mocht zien… Zonder aarzelen liet je hem zien, dapper…! Hihi. Ik liet jouw mijn foto ook zien. Je vertelde dat je nog een oude foto op je OV Studentenkaart had gezet, gelukkig wel eentje waar je op mocht lachen… Ik vroeg naar wat voor opleiding je doet: ‘Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Social Work’ aan de Hogeschool Rotterdam. We raakten in gesprek en jij vertelde over je stage als gezinsspecialist op een school in Rotterdam, via Stichting AMDR (?) Je vertelde over je twijfels wat te gaan doen en dat je een jaar in Amerika had gewoond. Bij Schiedam-Centrum moest ik er helaas uit… Ik zwaaide nog even. Het lijkt me leuk om weer met je in contact te komen"

M

13 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Hoek van Holland Strand. Op station Vlaardingen Oost verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik moest wachten op de trein van 12:32 en jij kwam naast me op het bankje zitten op centraal. Je lachte wat naar me. We stapten tegelijk in de trein en toen kwam je ook nog eens tegenover me zitten! Ik schopte je per ongeluk toen ik mijn benen over elkaar wilde doen. Daarna hebben we een tijdje oogcontact gehad en je lachte lief toen je opstond en uit ging stappen. Eenmaal uitgestapt keek je de trein in en lachte je nog een keer naar me. Ik voel me zo stom dat ik je nummer niet heb gevraagd! Je had een donkergrijze jas aan en een donkere rugzak bij je. Ik heb blonde krullen en een donkerblauwe jas."

Estherr

27 mei 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlaardingen West naar station Hoek van Holland Strand. Op station Maassluis verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke jongen gespot in de trein die heel lief naar me lachte :) rond de 21 denk ik, baard, type; alternatief.Bruine rugzak, donkere schoenen en n spijkerbroek, op het station in Vlaardingen west gezien, samen ingestapt, rond 16.58. Ik ben uitgestapt in Maassluis. Zou hem graag nog eens zien"