Daphne

5 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte beide in op Utrecht Centraal. Jij zat al in de vierzits toen ik binnen kwam lopen en ik ging in de tweezits erachter zitten. Jij had donkerblond haar met een donkerblauw (carhartt?) shirt. We speelden een spel, soms keek jij naar mij, of ik naar jou en soms keken we elkaar voor langere tijd aan. Het maakte mij nieuwschierig. Toen ik uitstapte op Hilversum Sportpark maakte we alweer oogcontact en je zei me gedag door vriendelijk te knikken. Achteraf veel spijt dat ik mijn nummer niet durfde te geven. Ik hoop je via deze weg te kunnen vinden! Ik was degene met de zwarte jas en bruine muts, een panty terwijl het ijskoud was en ik liep met een iets te grote linnen rituals tas om de cadeautjes voor 5 december naar mijn ouders te kunnen vervoeren."

Merijn

13 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein van Utrecht naar Maastricht en ik stapte uit in Den Bosch, Het was heel druk en ik stond midden in het gangpad, Ik had niet de kans om je aan te spreken maar we hadden meerdere keren oog contact. Je had half kort haar en ontzettend mooi. Vanaf het eerste moment dat ik je zag had je al mijn aandacht, Je had een jeans aan met een wit t-shirt en een tas bij met een rol papier er in. Helaas stapte je niet uit in Den Bosch en kon ik je niet aanspreken maar ik zou graag met je in contact komen."

Dylan

17 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Utrecht Centraal. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"We maakten een paar keer oogcontact, niet zeker wetende of we elkaar herkenden en keken snel weg. Pas toen ik uitstapte en vanaf buiten toch nog goed even keek wist ik het weer. Maar toen was het te laat. De trein reed verder en ik kon maar niet op je naam komen. We zijn vroeger naar de zelfde school gegaan, en waren best wel close tijdens het school uitje naar Verenigd koninkrijk. Als je dit ziet hoop ik contact te vinden :)"

Marieke

11 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hilversum Sportpark. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hee, jij leuke man met donkerblonde krullen! Je zat op zo'n klapstoeltje bij de deuren in de sprinter vanochtend (rond een uurtje of half 9). In alle chaos vanochtend was je je ov-chipkaart verloren, toen je buiten een sigaretje stond te roken. De conducteur (grote man met een mini-hanenkam ) was hier niet zo blij mee en schreef een boete uit. Wel bood hij je aan om je telefoon even voor je op te laden, want die was blijkbaar leeg. Terwijl dit allemaal gebeurde, maakten we oogcontact. Ik droeg een rode blouse en zat iets verderop, bij het raam. Jij droeg je haar in een knotje en droeg een werkbroek. We keken een paar keer opnieuw naar elkaar, en lachten steeds naar elkaar. Mijn wangen kregen waarschijnlijk de kleur van mijn blouse ;) Totdat jij eruit ging bij Naarden-Bussum, en ik moest blijven zitten. Wat jammer! Hopelijk lees je dit en kunnen we eens een biertje drinken samen!"

A

16 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Naarden-Bussum. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"zaterdag 16-12-2017 IN: we stapten beiden in de sprinter op Utrecht CS om 13:40u UIT: jij stapte uit op Hilversum-Sportpark om 13:56u We zaten in de sprinter op de klapstoelen recht tegenover elkaar en lazen ieder een boek. Jij had je oortjes in en ik schreef tussendoor af en toe wat. Onze blikken kruisten regelmatig, maar we zeiden verder niets... ow....! ok ik wist het even niet meer... helaas... nou wie weet lees je dit. Het lijkt me leuk om in contact te komen. Groet! JIJ [kaukasisch]: donker brilmontuur, donker haar, donkere lippen[stift?], had wat tasjes bij je, maar ik herinner me vooral je bruine bootschoenen en zwart-wit verticaal gestreepte broek, omdat ik steeds een beetje naar beneden staarde ;] IK [kaukasisch]: lichtbruine ribbroek, grijsgetinte wollen overjas, blauw gebreide muts, kaal, baardje, 1 ring en 1 knop oorbel, bruine boots [harness], ...en wat verlegen [duh]"

Ayse

21 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum Sportpark naar station Utrecht Overvecht. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"Het gaat om een donker blonde jongen rond de 24? Ik stap in in hilversum mediapark en hij zit er dan al. Als ik de trein instap hebben we lang oogcontact. Heb hem 4 keer gezien in de trein richting utrecht en hij stapt uit in Overvecht."

Charly

1 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Hilversum Sportpark. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"mooie dame groet charly 0631362706 sjarel@zonnet.nl"

F

29 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Lelystad Centrum. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"Trein van tien over half één.We zaten schuin tegenover elkaar. Ik zag een mooi meisje met donkere krullen. Jij lachte en toe je uitstapte hadden we inning oog contact. Ik zou uitstappen om je aan te spreken maar was helaas te laat. Ik zou toch graag een keer met je afspreken. x"

Matthias

29 maart 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hilversum Sportpark. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met je gele hoedje met kattenoortjes, samen met je moeder, ik was brak en had je nummer moeten vragen!"

Reinout

20 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum Sportpark naar station Almere Oostvaarders. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Met een vriendin stapte je, bruin haar, in de trein op station Hilversum Sportpark. Je lachte even naar het meisje in de kinderwagen en daarna kon je ook de humor wel inzien van de mannen tegenover je die aan je vriendin vroegen of ze naast hen wilde zitten. Ik zat schuin tegenover je naast deze mannen. Balen, want ik stapte uit op station Naarden-Bussum. Help me je te vinden, want ik zie een treinreis met jou wel zitten!"

Maria in de lif

11 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum Sportpark naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond naast mij in de lift omhoog, op Utrecht Centraal. Ik kwam net, veel te gaar uit mijn werk. Jij kwam denk ik ook uit je werk. Je hebt gemillimeterd haar en een heel mooi gezicht. Ik denk met blauwe ogen. Ik ben klein en semi-blond en deed op een gegeven moment mijn zonnebril op. En we zwaaiden naar elkaar. Heb je nog overwogen om om te keren?"

Wout

9 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Hilversum Sportpark.
"na een prachtige dag open air waar ik je niet gezien hebt... stapte ik de coupe binnen met mn fiets.jij zat er al met je vriendinnen zwart haar zwart topje en een korte jeans broek...ik kon mn ogen niet van je afhouden.wil je een keer wat met me gaan drinken?"

M

2 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hilversum. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"19:15 Utrecht Centraal, Het was de trein vanuit Den Bosch (Oeteldonk) richting Schiphol. Een bomvolle trein vol met carnaval-reizigers. Eenmaal uitgestapt in Utrecht stond ik een sigaret te roken bij perron 2. Tussen alle normale (geklede) wachtende mensen, kwam je aangelopen. Blonde haren, verkleed in een cowgirl pakje vroeg je me om een vuurtje. Het was wel een grappig gezicht, maar hee, het was tenslotte carnaval geweest. Ik keek er niet van op, omdat ik zelf ook een Brabander ben :) De treinreis was erg gezellig en veel te kort. We hebben het over van alles gehad; dezelfde series kijken, jouw tijd in curaçao, onze scholen en opleidingen. De, toch al niet zo lang durende, treinreis was voor mijn gevoel nog veel korter geworden! Je vertelde me dat je bij dezelfde halte er uit ging als ik: Hilversum Sportpark. Een minuut, nadat we de trein uit stapten en elkaar gedag hadden gezegd, besefte ik me dat ik spontaan vergeten was je naam te vragen! Ik keek achterom maar het was al te laat. Als ik het me goed herinner, dan kwam je uit Huizen, ben je 21 jaar, en heb je op school gezeten op het ROC in Hilversum. Na een flinke zoektocht op Facebook heb ik het opgegeven. Deze manier van contact zoeken is eigenlijk niet echt iets voor mij. Maar ik heb toch het gevoel dat ik dit moet doen. Nooit geschoten is tenslotte altijd mis ;) Mocht dit nou werken, dan lijkt het me heel leuk om nog een keer samen iets te gaan doen. Dan kunnen we ons gezellige gesprek voortzetten! Groetjes, M."

Chris

26 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum Sportpark naar station Utrecht Centraal. Op station Hollandsche Rading verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging samen met je fiets naar Hollandsche Rading Hoi! Had eigenlijk beter tegenover je kunnen gaan zitten maarja dat ging zo lastig met je fiets enzo en toen je uitstapte had ik al gelijk spijt dat we niet even wat langer een praatje hadden kunnen maken. Zeker nadat je bij het uitstappen toch nog even omkeek en mij met een glimlach in de trein achterliet. :) Heb je zin om een keer wat te gaan drinken in Hilversum of Utrecht? Ik hoop dat ik je nog een keer zie! Ik was die dag in pak, een blauw overhemd en donkerrode stropdas en had een leren map bij me en een waterflesje die ik even weg ging gooien in de prullenbak. :) Het ging om deze trein: 12:37 Hilversum Sportpark 13:11 Utrecht Centraal"

Anoniem

6 december 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hilversum Sportpark. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat net buiten de coupe achterin de trein en jij ging bij me zitten. Opeens kwam er een oude mevrouw, die vroeg of ze erbij mocht zitten. ze was net uit Keulen en was op weg naar huis. We hadden samen een gesprek over het Winterse weer van vrijdag en je zei dat je vrijdag vrij was. Je stapte uit bij Hilversum Sportpark en je groette me nog en zei succes morgen met de trein. Jammer dat ik je nummer niet vroeg."