D

23 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Schiphol Airport. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk spontaan gezellig gesprek, internetloos, wandelschoenen, slippers en fruit. Net terug van je vakantie/ werkweek. Een handkus vanuit je trein, daarna zwaaide ik nog maar dat zag je niet meer. Ik werd blij van de ontmoeting en de joy ervan. Namen uitgewisseld maar verder niets."

Paul

2 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in de trein van Utrecht - Hilversum. Jij las een boek van Brigitte van Veen ? Je had rode airpods en een blauwe drinkfles. Je keek mij 2x aan ik keek ook naar jou. Ik groene northface jas, bril en all stars schoenen. We stapten beiden uit in Hilversum, ik wil je weer zien! Neem je contact op voor een drankje? :)"

Frank

30 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte rond 17:15 uit de trein op station Hilversum en jij (prachtmeid) kwam net met de trap perron 2-3 op. Je keek mij lang aan, deed nog een stap en keek mij weer lang aan. Ik glimlachte terug. Ik droeg een pet met koptelefoon, leren jack en ik heb een nette baard. Kleine kans dat je dit leest, maar wie weet!"

Anoniem

8 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten in de laatste trein richting Amersfoort om 01:45. We waren beiden in slaap gevallen. We checkte tussen het slapen door of we er al waren en ik zei dat het eigenlijk heel gevaarlijk is om op zo een tijdstip te gaan slapen in de trein. Hierdoor raakte we aan de praat en hadden opeens nog een gezellig gesprek zo slaat richting huis. Jij moest richting Amersfoort en ik ging er uit in Hilversum. Toen ik weg liep over het perron zwaaide we nog even en daarna dacht ik shit.. waarom niet even om je nummer gevraagd. Lijkt mij geinig als dat via deze manier alsnog gebeurd! Wie weet!"

Lorenzo

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we sat across from each other. You was with a girlfriend. We had eye contact. Around 17.30 we were in Utrecht."

Thomas

2 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke verpleegkundige met rode rollator. Je ging je ouders helpen met verhuizen. Nog x verder kletsen?"

L

27 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar al op station Hilversum en hadden daar al oogcontact. Toen later in de trein naar Enschede en zelfs daarna nog in de trein naar Bad Bentheim. Ik durfde niet goed tegen je te praten maar heb daar nu wel spijt van. Ik hoop je zo alsnog te vinden!"

J

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Venlo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden bij elkaar gepropt bij de trap in een overvolle Intercity, samen met de rest van de kudde. Jij naar Hilversum, ik naar Eindhoven. Jij zwart haar, ik blonde krullen. Ik vond het wel leuk naast je, maar jouw stop in Hilversum maakte iets te vroeg een einde aan een gezellig treinritje :)"

R

27 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Aan het wachten op station Amersfoort vathorst, het was niet veel, maar door je knappe verschijning, blonde haren, het oogcontact en de glimlach die je me gaf was ik benieuwd naar je! We zaten dicht bij elkaar in de trein, er ging iemand naast je zitten, waardoor ik je blik niet meer vangen kon. Ik ging er uit bij Hilversum. Helaas ging jou reis verder in de zelfde trein. Wie weet lees je dit wel, zou leuk zijn Xx"

Anoniem

11 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik moest uitstappen op Amsterdam Zuid WTC komende van Hilversum. Bij het uitstappen was een gehandicapte mevrouw met een rollator aanwezig. Ik zag dat je je al aan het voorbereiden was om de mevrouw te helpen. Toen de deuren open ging, wilde je de mevrouw helpen en toen hielp ik je ook door de rollator van de mevrouw te overhandigen. Jij stond al buiten en had twee grote koffers bij wat ik ook niet uit het oog verloor. En met een arm had ik je twee koffers naar buiten gedragen waarop je reageerde met het woordje wow. Je uitspraak deed mijn ego goed. Raakte kort je hand bij het overhandigen van je koffers. Of dit zal worden gelezen. Ik weet het niet. Maar ik vond je zeker een leuke lange dame met mooi bruin haar. Had het idee dat je half Indonesisch zou kunnen zijn en toen gingen we beiden onze eigen weg nadat ik je uit de lift zag komen."

M

15 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar. Je had witte nike blazer schoenen aan en een zwarte rugzak bij je. Toen je weg liep keken we elkaar nog even aan. Mijn vriendin zat voor in de trein."

Ab

21 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je binnenkwam keken we elkaar aan. Ik ben nog steeds geïntrigeerd door je. Ik stapte bij Bussum-Naarden uit."

Melle

6 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Deventer. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zondag 6 maart. Ik kwam net terug van een jamsessie en pakte de intercity van 17:00, volgens mij richting Deventer. Ik ging rustig in de stiltecoupé zitten, ik deed mijn haar los en mijn zwartleren jas uit en ik zag je naar me kijken. Je had heel mooi golvend blond haar met een pony aan de voorkant en onze blikken bleven elkaar maar kruisen. Ik had lang, donkerbruin haar en ik droeg een blauw spijkerjack. Ik had een oorbel in mijn rechteroor en een broek met het logo van een band. Ik stapte uit in Hilversum, maar jij bleef zitten. We wisselden nog een blik uit. Ik zwaaide naar je, of liever gezegd, ik tilde vluchtig mijn arm op, want ik durfde niet zo goed. Ik zou het leuk vinden om te weten hoe je heet. Groetjes"

J

3 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Wij verbaasden ons over een jongen die op Amersfoort volledig uit zijn dak ging, stapten in de vertraagde internationale trein. (18:26u + 11m) Je had een prachtige zwarte skinny aan met fantastische laarsjes… onze blikken kruisten een paar keer, je keek achterom toen ik uitstapte in Hilversum. Wie ben jij, ben zo nieuwsgierig…"

Kim

13 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Iets voor 1500 uur. Je liep wat heen en weer en uiteindelijk gingen jij en je zoontje tegenover mij zitten. Ik Aziatische komaf paarse jas paarse trui en zwarte broek met dunne rib. Mijn haar opgestoken in een clip en bril op tegen de wand stond mijn witte vouwfiets met tas aan stuur. Jij met je zoontje zijn oogje was wat ontstoken en hij was aan het spelen met de prullenmand. Je zoontje zwaaide me heel lief gedag aangemoedigd door jou. Je zoontje is halfbloedig denk ik. Jij van voor mij onbekende komaf donker getint donkerblauwe jas en donkere broek. Je had een super mooie lach en ook je zoontje had een super gezichtje. In Hilversum centraal stapten we alledrie uit. Ik verloor je uit het oog maar had je achteraf gezien graag willen leren kennen"