Je flirt uit het oog verloren op Station Hilversum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Vrouw

13 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke man, droeg een Gregory Porter pet en gooide een kushandje naar me toe vanuit de eerste klas. Ik lachte terug. Je liep langs me, vroeg of alles goed was. Ja, maar de timing was zo verkeerd. Nu wil ik je wel graag ontmoeten!"

Tinus

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep een drukke trein in en jij maakte ruimte voor mij door je gele tas van de stoel te halen. We maakte oogcontact en gingen toen ons eigen ding doen. Het voelde de hele rit een beetje awkward en we durfden elkaar niet aan te spreken. Je was je aan het klaar maken om bij Hilversum uit te stappen. Op een gegeven moment dacht ik al dat je d’r uit wilde terwijl we er nog niet waren…. Je stond op, we hadden een kleine woordenwisseling met oogcontact en toen liet ik je erlangs. Ik moest er ook uit bij Hilversum. Toen ik eenmaal achter je aan wilde gaan was het al te laat en kon ik je niet meer zien. Ik had een Canada goose jas aan en heb een middenscheiding met middel lang haar. Je had een leuke uitstraling en ik had je moeten aanspreken!"

Marleen

11 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar op station Hilversum. Jij was gepassioneerd piano aan het spelen en zingen erbij! Ik bleef adorerend staan kijken en luisteren tot het nummer af was. Ik klapte en jij keek om je heen waar het geluid vandaan kwam. Ik stak mijn duimen op en riep: mooi! Jij lachte een mooie lach en zei volgend mij dankjewel. Daarna liep ik (stom, stom, stom) door naar mijn trein terwijl ik nog 10 minuten moest wachten en dus met jou had willen praten. Hopelijk krijg ik een nieuwe kans om je te spreken! Liefs, meisje in de gele jas en blauwe sjaal"

Jonathan

27 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Dit verhaal speelt zich af maanden terug, de vroegste datum die ik kon opgeven was helaas augustus. We zaten samen in de trein vanuit Leiden richting Schiphol. Ik had je al gezien in die trein, een avontuurlijke leuke meid met een lieve uitstraling. Je had mooie donkere krullen, en een volle backpack/Rugtas. De trein had wat vertraging, en daar hadden wij samen last van. Allebei onze treinen zouden bijna vertrekken vanaf Schiphol. Samen maakten we ons klaar om te gaan rennen bij de deur in de trein. Tijdens het wachten maakten we een gezellig praatje, met wat geklaag over de NS erbij. Het klikte. Toen de trein stopte renden we samen, al lachend, naar boven Schiphol in en weer naar beneden naar onze trein. Het bleek dat we dezelfde trein moesten hebben, richting Amersfoort. Jij ging zitten aan het raam, en ik naast jou aan de andere kant van het gangpad, aan het andere raam. We lachten een aantal keer naar elkaar en we betrapten elkaar een aantal keer op stiekem naar elkaar kijken. Jij moest eruit bij Hilversum en je zei me nog lief gedag. Ik zei doei terug. Toen je buiten was zwaaide je nog een keer. Ik zwaaide terug maar ik denk niet dat je dat nog hebt gezien. Ik weet dat je dit waarschijnlijk niet zal lezen en de kans is groot dat je het al bent vergeten. Het is ook maanden terug. Toch hoop ik dat dit je op de een of andere manier vind. Mocht dat gebeuren zou ik je graag nog een keer zien. Groetjes de blonde jongen, blauwe ogen en een zonnebril (volgens mij..)"

J

27 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Hilversum. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden in een eerdere treinrit al veel oogcontact, paar weken geleden zat je naast mij, maar was ik te verlegen om met je te kletsen. Ik ga graag voor die herkansing!"

J

30 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden eerder al veel oogcontact in de trein maar nu zaten we naast elkaar. Te verlegen om iets te zeggen, maar ik ga graag voor de herkansing!"

D

23 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Schiphol Airport. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk spontaan gezellig gesprek, internetloos, wandelschoenen, slippers en fruit. Net terug van je vakantie/ werkweek. Een handkus vanuit je trein, daarna zwaaide ik nog maar dat zag je niet meer. Ik werd blij van de ontmoeting en de joy ervan. Namen uitgewisseld maar verder niets."

Paul

2 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in de trein van Utrecht - Hilversum. Jij las een boek van Brigitte van Veen ? Je had rode airpods en een blauwe drinkfles. Je keek mij 2x aan ik keek ook naar jou. Ik groene northface jas, bril en all stars schoenen. We stapten beiden uit in Hilversum, ik wil je weer zien! Neem je contact op voor een drankje? :)"

Anoniem

8 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten in de laatste trein richting Amersfoort om 01:45. We waren beiden in slaap gevallen. We checkte tussen het slapen door of we er al waren en ik zei dat het eigenlijk heel gevaarlijk is om op zo een tijdstip te gaan slapen in de trein. Hierdoor raakte we aan de praat en hadden opeens nog een gezellig gesprek zo slaat richting huis. Jij moest richting Amersfoort en ik ging er uit in Hilversum. Toen ik weg liep over het perron zwaaide we nog even en daarna dacht ik shit.. waarom niet even om je nummer gevraagd. Lijkt mij geinig als dat via deze manier alsnog gebeurd! Wie weet!"

Lorenzo

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we sat across from each other. You was with a girlfriend. We had eye contact. Around 17.30 we were in Utrecht."

Thomas

2 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke verpleegkundige met rode rollator. Je ging je ouders helpen met verhuizen. Nog x verder kletsen?"

L

27 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar al op station Hilversum en hadden daar al oogcontact. Toen later in de trein naar Enschede en zelfs daarna nog in de trein naar Bad Bentheim. Ik durfde niet goed tegen je te praten maar heb daar nu wel spijt van. Ik hoop je zo alsnog te vinden!"

J

1 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Venlo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden bij elkaar gepropt bij de trap in een overvolle Intercity, samen met de rest van de kudde. Jij naar Hilversum, ik naar Eindhoven. Jij zwart haar, ik blonde krullen. Ik vond het wel leuk naast je, maar jouw stop in Hilversum maakte iets te vroeg een einde aan een gezellig treinritje :)"

R

27 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Hoofddorp. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Aan het wachten op station Amersfoort vathorst, het was niet veel, maar door je knappe verschijning, blonde haren, het oogcontact en de glimlach die je me gaf was ik benieuwd naar je! We zaten dicht bij elkaar in de trein, er ging iemand naast je zitten, waardoor ik je blik niet meer vangen kon. Ik ging er uit bij Hilversum. Helaas ging jou reis verder in de zelfde trein. Wie weet lees je dit wel, zou leuk zijn Xx"

Anoniem

11 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Schiphol Airport. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik moest uitstappen op Amsterdam Zuid WTC komende van Hilversum. Bij het uitstappen was een gehandicapte mevrouw met een rollator aanwezig. Ik zag dat je je al aan het voorbereiden was om de mevrouw te helpen. Toen de deuren open ging, wilde je de mevrouw helpen en toen hielp ik je ook door de rollator van de mevrouw te overhandigen. Jij stond al buiten en had twee grote koffers bij wat ik ook niet uit het oog verloor. En met een arm had ik je twee koffers naar buiten gedragen waarop je reageerde met het woordje wow. Je uitspraak deed mijn ego goed. Raakte kort je hand bij het overhandigen van je koffers. Of dit zal worden gelezen. Ik weet het niet. Maar ik vond je zeker een leuke lange dame met mooi bruin haar. Had het idee dat je half Indonesisch zou kunnen zijn en toen gingen we beiden onze eigen weg nadat ik je uit de lift zag komen."