Je flirt uit het oog verloren op Station Hilversum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

H

9 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag beide s ochtends op pad met de racefiets! Jij als ervaren fietser en ik in een amateurs outfit op weg naar een familie uitje. Leuk gekletst maar helaas fietste jij een ander route en zijn we elkaar niet meer gekruist! Te laf om jouw nummer of naam te vragen. Wie o wie is deze amc arts?"

Terry

15 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Overvecht verloren we elkaar uit het oog.
"Vlak voor het instappen doen ik opstond van het bankje zag ik jou staan en wij hadden oogcontact. Vervolgens gingen wij schuin tegenover elkaar zitten in de trein en sinds dien heb ik dr hele trein rit zitten denken hoe ik jou wou aanspreken. Tussendoor nog meer oogcontact gemaakt en voordat ik het wost waren wij op station Utrecht overvecht. Ik stapte uit en tot op de dag van vandaag baal ik dat ik je uiteindelijk niet heb aangesproken. Hopelijk via deze route kom je als nog te voorschijn. :D"

Peter

30 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte uit en wij zagen elkaar ik zat achter jouw rom 22:15"

Max

19 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden paar keer een intense oogcontact, super mooi, ik dacht ik haar honderd procent aanspreken als ze ook bij Schiphol uitgestapt. Zij moest wel lachen want de conducteur sloeg mij over bij het checken van vervoerbewijzen. Zij is helaas uit gestapt bij Hilversum."

B

13 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Deventer. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je voor het eerst op Amsterdam centraal op perron 13b, te wachten op de trein van 17.30. Ik was tegen de lift aan het leunen, bezig op mijn telefoon. Je liep vlak voor mij langs en ik keek net de andere kant op. Toen ik terug keek zag ik dat je net je hoofd weg had gedraaid. Je ging tegen het hek aan staan van de oude trap. Hier heb je een tijdje gestaan met je gestijlde blonde haren. Je droeg een redelijk lange donker blauwe jas en had geen broek aan of iets dergelijks maar een panty, als ik het goed heb gezien. Ik dacht nog bij mezelf dat is vast koud. Ook zag ik iets van een lage sneaker met lichte kleuren, All-stars. We hebben elkaar een paar keer bekeken maar net telkens elkaars directe oogcontact gemist, helaas. Ik zal wel eerlijk zeggen dat knappe dames me een beetje in de verlegenheid brengen. Jij zal ook wel een beetje nerveus geweest zijn want ik kreeg het idee dat je aan het ijsberen was. Toen we eenmaal aanboord stapte van de trein liep jij langs me heen naar de deur aan mijn kant en ik ging naar de deur aan jou kant. Toen ik in Hilversum van de trein stapte liep ik nog langs je in de kabine en keek je naar buiten en hadden we elkaar weer gemist. Mijn onderbuik gevoel zegt dat er iets van een vonk was en ik hoop dat dit ook wederzijds is. Als je het wil zou ik je graag beter willen leren kennen, zo niet dan neem ik stilte aan als een nee."

Vrouw

13 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke man, droeg een Gregory Porter pet en gooide een kushandje naar me toe vanuit de eerste klas. Ik lachte terug. Je liep langs me, vroeg of alles goed was. Ja, maar de timing was zo verkeerd. Nu wil ik je wel graag ontmoeten!"

Tinus

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Duivendrecht naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep een drukke trein in en jij maakte ruimte voor mij door je gele tas van de stoel te halen. We maakte oogcontact en gingen toen ons eigen ding doen. Het voelde de hele rit een beetje awkward en we durfden elkaar niet aan te spreken. Je was je aan het klaar maken om bij Hilversum uit te stappen. Op een gegeven moment dacht ik al dat je d’r uit wilde terwijl we er nog niet waren…. Je stond op, we hadden een kleine woordenwisseling met oogcontact en toen liet ik je erlangs. Ik moest er ook uit bij Hilversum. Toen ik eenmaal achter je aan wilde gaan was het al te laat en kon ik je niet meer zien. Ik had een Canada goose jas aan en heb een middenscheiding met middel lang haar. Je had een leuke uitstraling en ik had je moeten aanspreken!"

Marleen

11 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar op station Hilversum. Jij was gepassioneerd piano aan het spelen en zingen erbij! Ik bleef adorerend staan kijken en luisteren tot het nummer af was. Ik klapte en jij keek om je heen waar het geluid vandaan kwam. Ik stak mijn duimen op en riep: mooi! Jij lachte een mooie lach en zei volgend mij dankjewel. Daarna liep ik (stom, stom, stom) door naar mijn trein terwijl ik nog 10 minuten moest wachten en dus met jou had willen praten. Hopelijk krijg ik een nieuwe kans om je te spreken! Liefs, meisje in de gele jas en blauwe sjaal"

Jonathan

27 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Dit verhaal speelt zich af maanden terug, de vroegste datum die ik kon opgeven was helaas augustus. We zaten samen in de trein vanuit Leiden richting Schiphol. Ik had je al gezien in die trein, een avontuurlijke leuke meid met een lieve uitstraling. Je had mooie donkere krullen, en een volle backpack/Rugtas. De trein had wat vertraging, en daar hadden wij samen last van. Allebei onze treinen zouden bijna vertrekken vanaf Schiphol. Samen maakten we ons klaar om te gaan rennen bij de deur in de trein. Tijdens het wachten maakten we een gezellig praatje, met wat geklaag over de NS erbij. Het klikte. Toen de trein stopte renden we samen, al lachend, naar boven Schiphol in en weer naar beneden naar onze trein. Het bleek dat we dezelfde trein moesten hebben, richting Amersfoort. Jij ging zitten aan het raam, en ik naast jou aan de andere kant van het gangpad, aan het andere raam. We lachten een aantal keer naar elkaar en we betrapten elkaar een aantal keer op stiekem naar elkaar kijken. Jij moest eruit bij Hilversum en je zei me nog lief gedag. Ik zei doei terug. Toen je buiten was zwaaide je nog een keer. Ik zwaaide terug maar ik denk niet dat je dat nog hebt gezien. Ik weet dat je dit waarschijnlijk niet zal lezen en de kans is groot dat je het al bent vergeten. Het is ook maanden terug. Toch hoop ik dat dit je op de een of andere manier vind. Mocht dat gebeuren zou ik je graag nog een keer zien. Groetjes de blonde jongen, blauwe ogen en een zonnebril (volgens mij..)"

J

27 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Hilversum. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden in een eerdere treinrit al veel oogcontact, paar weken geleden zat je naast mij, maar was ik te verlegen om met je te kletsen. Ik ga graag voor die herkansing!"

J

30 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden eerder al veel oogcontact in de trein maar nu zaten we naast elkaar. Te verlegen om iets te zeggen, maar ik ga graag voor de herkansing!"

D

23 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Schiphol Airport. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk spontaan gezellig gesprek, internetloos, wandelschoenen, slippers en fruit. Net terug van je vakantie/ werkweek. Een handkus vanuit je trein, daarna zwaaide ik nog maar dat zag je niet meer. Ik werd blij van de ontmoeting en de joy ervan. Namen uitgewisseld maar verder niets."

Paul

2 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in de trein van Utrecht - Hilversum. Jij las een boek van Brigitte van Veen ? Je had rode airpods en een blauwe drinkfles. Je keek mij 2x aan ik keek ook naar jou. Ik groene northface jas, bril en all stars schoenen. We stapten beiden uit in Hilversum, ik wil je weer zien! Neem je contact op voor een drankje? :)"

Anoniem

8 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast mij zitten in de laatste trein richting Amersfoort om 01:45. We waren beiden in slaap gevallen. We checkte tussen het slapen door of we er al waren en ik zei dat het eigenlijk heel gevaarlijk is om op zo een tijdstip te gaan slapen in de trein. Hierdoor raakte we aan de praat en hadden opeens nog een gezellig gesprek zo slaat richting huis. Jij moest richting Amersfoort en ik ging er uit in Hilversum. Toen ik weg liep over het perron zwaaide we nog even en daarna dacht ik shit.. waarom niet even om je nummer gevraagd. Lijkt mij geinig als dat via deze manier alsnog gebeurd! Wie weet!"

Lorenzo

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we sat across from each other. You was with a girlfriend. We had eye contact. Around 17.30 we were in Utrecht."