Wouter

10 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Hengelo. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"In Hengelo verlieten we de stampvolle trein. Daar checkten we samen uit en maakten we een kort praatje bij de trap. Ik ging te voet verder, jij op je fiets. Je zwaaide nog even. En ik vroeg mij nog af: wat schreef je toch allemaal op in je schriftje? :-)"

T

12 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Amersfoort Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 13:00 op station Berlijn passeerde je mij op het perron waar we al oogcontact hadden. Vervolgens bleek dat we bij toeval ook nog in dezelfde coupé zaten, en elke keer als één van ons opstond om naar het toilet te gaan of iets te pakken hadden we vriendelijk oogcontact. Helaas durfde ik niet op je af te stappen toen we beiden de trein verlieten op Amsterdam centraal. Je had lang, bruin haar en droeg een bril. Ook was je samen met een blond meisje die uitstapte op station Amersfoort centraal. Ik zou graag met je in contact komen!"

M.

14 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Zwolle. Op station Nijverdal verloren we elkaar uit het oog.
"Het zal in Hengelo geweest zijn, ongeveer kwart voor zes en druk in de trein. Een jonge vrouw stapte in en bleef bij de stoel naast me staan. Ik keek even kort naar je en maakte de stoel voor je vrij. • Maar wat ik had gezien was een heel mooi gezicht met golvend stroblond haar. Je was lang, droeg een horizontaal in blauw en wit gedeelde trui en een lichtblauwe spijkerbroek. Je kleding was op zich eenvoudig maar leek je helemaal te complimenteren. Ik zie je hele uitstraling nog voor me … • – “Hallo.” • En je ging zitten. • Ik ben lang, heb bruin haar, een baardje en droeg een zwarte spijkerbroek met lichtblauwe poloshirt en schoenen. Na een volle dag was ik gewoon heel moe. Maar waarom had ik niets teruggezegd? Jammer, want je bent in Nijverdal uitgestapt en ik ben toch nieuwsgierig naar je. • Zullen we een keer wat gaan drinken? Dan kan ik even hallo terugzeggen … :-)"

Hi

17 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Had nooit verwacht dat ik zoiets zou doen, maar kan niet stoppen met aan je te denken. Ik stapte op in Amersfoort en jij zat al. Jij zat bij een 4-sits, had een koptelefoon op, donker haar, pinkring en een grijze trui met iets van Chinese tekens erop. We hielden best lang oogcontact tot ik moest zitten en een stoel mijn zicht blokkeerde, al had je volgens mij wel door dat ik af en toe naar rechts leunde om naar je te kijken. In Hengelo moest je uitstappen en toen je opstond hadden we weer oogcontact tot je door moest lopen naar buiten. Als dit niet tussen m’n oren zat, doe me dan vooral een berichtje"

Martijn

15 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Den Haag Centraal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar op het station. Je had een reismand mee met daarin een kat. De kat was heel cute maar voornamelijk een reden om oogcontact met je te maken. Je vond mijn schoenen leuk en vroeg me waar ik ze vandaan had, waarop ik antwoorde dat het customs zijn en waar je ze evntueel zou kunnen laten maken. Toen we eenmaal in de trein zaten zat je rechts voor me, en telkens was er even oogcontact. Ik was erg onder de indruk van je easthetic en kreeg een hele fijne vibe van je, maar ik durfde niet op je af te stappen. Ik had zelfs mij naam en nummer opgeschreven en wou je dit geven toen ik uitstapte, but my awkwardness got the better of me. Ik zou heel graag met je in contact komen en hoop dat dit bericht je bereikt."

Bruine jongen

13 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hengelo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Niet echt een flirt maar we keken elkaar vaak aan in de trein naar Hannover hfb. Ik had de moed niet om wat te zeggen dus bij deze: Wat is je naam en je snap? Roze broek en primark tas."

Woman-in-black

16 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een betoverende man stapte op woensdag 16 juni, iets voor vijf, tegelijk met mij de trein in op Hengelo centraal, richting Den Haag Centraal. Hij had een (blauw/grijze) rol-koffer en een Nike tas bij zich, bruin haar en prachtige donkere ogen🥰 We zaten in de stilte-coupé schuin tegenover elkaar, met het gangpad ertussen, direct bij de deur naast de uitgang. Er werd herhaaldelijk oog contact gemaakt... Ik wilde wel contact leggen, maar ik durfde uiteindelijk niet.. Zodadelijk heeft hij een vriendin of interpreteer ik het oogcontact verkeerd? Ik stapte uit op Utrecht Centraal, en later stapte hij daar ook uit. Toen ik omkeek, kon ik hem al niet meer terug vinden in de menigte. En sindsdien krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd..."

Tim

26 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoe het mogelijk is dat de uitwisseling van drie blikken in jouw ogen mijn wereld heeft veranderd, is een mysterie waar ik tot op heden geen raad mee weet. Maar het gebeurde. In de trein tussen Almelo en Hengelo op zondagavond 26 januari om 23 uur. Jij bent een meid met lange donkerbruine haren en hebt het gezicht van tegelijkertijd een volwassen vrouw als een lief meisje. In de trein droeg je een grijze jas en een zwarte broek. Ik zat schuin tegenover je naar jou te loeren vanaf de andere kant van het gangpad in een zwart met witte jas en een blauwe spijkerbroek. Ik denk echter dat jij 'out of my league' bent. Ik volg slechts mijn hart in het schrijven van dit stukje want, zoals ik al zei, ik weet geen raad met dit mysterie. Tim"

Marylene

17 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Hengelo. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Ik pakte de trein vanuit Apeldoorn van 17.17uur naar Enschede toe. Jij was de hoofdconducteur in de trein, want dat zag ik op je borst staan. 1 keer liep je bijna tegen mijn hand aan toen ik de leuning van de stoel vasthield, je draaide je om en lachte. In Hengelo moest ik eruit. Jij maakte ook aanstalte om te gaan. We keken elkaar een paar keer aan. Je schoof de tussendeur open voor mij toen de trein stopte. Jammer dat ik je niet aangesproken heb. Ik was de brunette met paardenstaart, met de roze rok en groene shirt. Inlichtingen gevraagd bij de NS maar die konden helaas niks voor me doen. Hopelijk lees je dit en herken je jezelf hierin. Zou het leuk vinden iets te horen"

Anoniem

24 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! Alleen reageren als je GEEN relatie hebt! 😉 Je was met je zoontje in de trein.. Ik zat tegenover jullie bij de deur naast de stilte coupé. Ik hielp je met de kinderwagen bij het uitstappen station Hengelo. Helaas ging ik door naar Enschede. Wie weet lees je dit 😉"

Ted

17 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Schiedam Centrum. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Je viel me direct op toen je in de coupé kwam zitten, zwart haar en rood adidas T-shirt. Regelmatig keek ik naar je terwijl ik dacht dat je me niet in de gaten had. Tot het moment, BANG, dat we elkaar recht in de ogen keken en dat een paar seconden lang. Vrij snel daarna moest je eruit bij station Apeldoorn. Waarbij je nog even naast me stond in de rij wachtenden voor uitstappen. Deze snorremans krijgt de hele week al ontzettend veel energie van je als ik je weer terugzie in mijn gedachten. Wil je even laten weten dat je veel indruk op me gemaakt hebt! Hopelijk bereikt deze tekst je op de een of andere manier. Dag leukerd!"

L

25 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Almelo. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Gistermiddag, 24 mei, nam ik nietsvermoedend de trein van 16.24 uit Hengelo. Ik wist toen nog niet dat ik jou zou treffen daar op het station. Toen ik de roltrap opkwam stond je daar. Jeans, blauwe polo en witte adidassneakers met rood/blauwe streepjes en onze paden kruisten elkaar. We keken elkaar even aan en even later stapten we beiden in de ietwat volle trein en kwamen schuin tegenover elkaar te zitten. We keken elkaar continu aan, maar ik was te verlegen wat te zeggen. Jij zat lekker muziek te luisteren en ik moest er na een kwartier alweer uit in Almelo. Toen ik opstond lachte je nog lief naar me, maar jij bleef helaas zitten om je treinreis te vervolgen. Je bleef de hele dag in m’n hoofd zitten. Wat had ik een spijt dat ik toch niks tegen je had gezegd. Ben jij die leuke donkerblonde jongen met halflang haar met wie ik jammer genoeg maar een klein kwartier in de trein heb gezeten (maar dit graag nog uren had gewild)? Reageer!"

Izmir

15 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Duivendrecht. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Vanuit Izmir zijn we beide geland op Schiphol (Sunexpress). Als eerst zag ik je bij de loopband, wachtende op je twee koffers. Ik durfde je niet aan te kijken (hoewel ik je super leuk vond), omdat ik dacht dat je met je 'gezin' was. Toen ik je naar beneden zag gaan bij spoor 2 kreeg ik hoop! Ik vond het zo leuk toen je naar boven kwam nadat je me zag. Maar helaas hebben we geen kennis kunnen maken, mijn schuld je hebt gelijk! Je bent waarschijnlijk van Turkse afkomst en ik schat je rond de 30 jaar. Je hebt een leuke uitstraling en straalt zelfvertrouwen uit. Wie ik ben is duidelijk neem ik aan. Gek voor woorden dat ik zo'n bericht plaats, maar mijn gevoel zegt dat ik dit echt moet doen. Hopende dat je mijn bericht zal lezen en natuurlijk ook erop zal reageren. Nu nog afwachten (met spanning). Ik zie je reactie graag tegemoet!"

Anoniem

8 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi!!! Ik zag jou staan met je koffer op station Apeldoorn! Wat een prachtige vrouw zag ik!!! Je stapte na mij in en pakte de plek voor mij in de trein. Stiekem kon ik je wat beter bekijken, en zag je prachtige dieprode lippenstift perfect passend bij jouw mooie blonde krullen. Ja ik zag je genieten van muziek, een glimlach een kleine swing in je schouders én... je keek een paar keer naar me over je schouders!! Toen dacht ik.. wauw ik ben verliefd! Maar je stapte uit in Hengelo en weg was je 😭‚ Stom dat ik je niet aangesproken heb, maar ik hoop dat jij ook iets voelde en je dit leest."

E

13 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Zwolle in een volle drukke trein richting Enschede en liet me gelijk in de eerste de beste stoel vallen die ik zag: beste keuze ooit. Jij zat er al, schuin tegenover me. Ik had je nog niet gezien, maar op het moment dat ik je wél zag wist ik dat ik sowieso tot aan het eerste station van een leuk uitzicht mocht genieten. Gelukkig werden dit er meer. Jij, een leuke meid met een spijkerblousje, Eastpak rugzak, donker steil haar, sproetjes en de mooiste ogen die ik heb gezien. Ik, met een groene Eastpak, zwarte jas, rood shirt en grijze schoenen en lichtelijk knikkende knieën. Ik heb nog steeds spijt dat ik ondanks al die blikken de keuze niet heb gemaakt om je aan te spreken, maar zou graag een keer een herkansing willen!"