Erik

28 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis.
"Straks met de trein, vanuit Emmen naar Helmond, mss is er een leuke vrouw die ook ri Helmond ga, en die mij gezelschap wil bieden"

Erik

28 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis.
"Met de trein van nieuw-amsterdam ri Helmond, mss is er een leuke vrouw die mij gezelschap wil houden, ik draag een blauwe vest en een grijze broek"

Joshua

3 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Helmond Brouwhuis. Op station Helmond Brouwhuis verloren we elkaar uit het oog.
"Je bent in Einhoven naar de film Vaiana geweest, en zou nog even in Brouwhuis bij de McDonalds iets gaan eten, ik heb mezelf uitgenodigd op een Big Tasty, en ik mocht zelfs mee. Ik heb er nu toch wel spijt van dat ik dat toen niet heb gedaan. Dus misschien vind je het leuk om toch nog ergens iets te gaan eten? (geen McDonalds) Je hebt een telefoon hoesje van Alice in Wonderland, en hebt een leuke selfie met een neusbril gemaakt."

Glimlach

1 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Helmond Brouwhuis. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve blonde dokters/apothekers-assistente . Je hebt een mooie glimlach . dankjewel dat ik daar van heb mogen genieten . Ik hoop je echt nog eens tegen te komen . Al is het maar om gezellig te kletsen . Groetjes uit brouwhuis en glimlach terug , (ook in het raam ;-)"

Cowboyhoed

26 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Deurne. Op station Helmond Brouwhuis verloren we elkaar uit het oog.
"Heey blonde dame met je mooie roze heels en zwart jurkje . Jammer dat je niet bij ons kwam zitten in Helmond , had graag even met je gekletst . Groet van de cowboyhoed ."