Je flirt uit het oog verloren op Station Helmond? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jongen mt fiets

31 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Helmond. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Het is zondagmiddag en ik zit met m’n wielrenfiets en blauwe tas in de trein. Ik zit op een klapstoel en jij zit al in de trein, in de 4-zits in het tussenstuk van de trein. Jij hebt (donker) blond stijl lang haar, zwart/blauwe outfit en rolkoffer. Ik heb een groen shirt en heb donker blond haar. De conducteur kwam langs en vroeg of we iets door de intercom wilde vragen. We zijn er allebei in Helmond uitgestapt. Ik ben net thuis en vind het jammer dat ik je niet heb aangesproken. Vind je het leuk om binnenkort een drankje te drinken?"

Anoniem

7 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Eindhoven Centraal. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Dit is al lange tijd geleden gebeurd, maar ik wist toen niet dat dit bestond. Ik stapte in op station Deurne en jij zat tegenover mij in de trein. Toen de trein in Helmond stopte en wegens technische redenen niet meer verder kon, raakte we aan de praat. We liepen samen naar de bus en toen we zagen dat het super druk was belde jij iemand die je op kon halen en naar Eindhoven kon brengen. Jij bood mij aan om mee te rijden en dit heb ik toen ook gedaan. We hebben leuk zitten te praten maar toen we in Eindhoven waren scheidde onze wegen. Ik ben met mijn domme hoofd helemaal vergeten om überhaupt je naam te vragen. Ik weet dat je vanuit Venlo was gekomen en zou graag nog ik contact met je willen komen."

Bas

16 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Schiphol Airport. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen op in Helmond. Het gesprek ging over onze vermoeiende dag. Je mooie ogen lieten mij verdwalen! Je ging vanavond wat bestuurswerk doen voor je studentenvereniging, je had een bandje om van CDT."

michelle

10 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"jij stapte in beetje aangeschoten we raakte in gesprek jij had dorst ik had nog een onaangebroken flesje water die heb ik je gegeven jij wilde proosten en stelde je voor als michelle 27jaar en je was onderweg naar vrienden tegenover station helmond we hadden het ook nog over de stoopjes hoop je nog een keer te spreken het was gezellig al was het maar 15 min"

A

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Venlo. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Op Eindhoven centraal bleef ze me al de hele tijd aan kijken waardoor ik achter haar ben aangelopen. Ik ben vervolgens achter je gaan zitten maar doordat ik introvert ben geen contact durven te maken. Terwijl je zat ging je achterom kijken opzoek naar mij en toen zag je me precies achter je zitten. Op Helmond station ben ik uitgestapt tijdens het deur openen in de trein bleef ze me aankijken en heel lief glimlachen. Wat een spijt dat ik niet heb gevraagd hoe je heet… :("

annabel

29 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Horst-Sevenum. Op station Deurne verloren we elkaar uit het oog.
"hij zei smakelijk op het station en in de sprinter oogcontact. ik stapte uit in horst sevenum, geen idee waar hij uit stapte. lange jongen, e-sigaret, midden scheiding, zwarte schoenen"

Lotte

28 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de trein. Je hebt donkerbruin haar en had witte sportschoenen aan met hoge witte sokken. Je droeg galaxy buds en een zwarte trainingsbroek. We stapten samen uit op Utrecht, waarbij je een witte capuchon over je hoofd heen trok. Ik hield de deur voor je open en je glimlachte lief terug. Ik baal dat ik je nummer niet heb gevraagd. Dan maar zo, op hoop van zegen."

Eva

16 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Eindhoven Centraal.
"Ik stond om 12:00 te wachten op de intercity toen jij naast mij kwam staan. Je vroeg of dit de trein naar Eindhoven was, en na een te kort gesprek verdween je na een laatste glimlach het bovenste gedeelte van de trein in. Als je nog eens wilt weten of je de goede trein hebt, of een ander gesprek wilt voeren dan hoor ik t wel. ;)"

J

15 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Deurne. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou staan onder in de stationshal vlakbij de trappen/roltrap naar perron 1 en 2 op Eindhoven Centraal. Ik denk dat jij de trein richting Weert/Maastricht of richting Deurne moest hebben. Er was iemand voor de trein gesprongen rond 18:00h en we stonden beiden, samen met veel andere gestrande reizigers, onderaan de trap te wachten, want niemand kon de trap op vanwege de linten die de hulpdiensten hadden gespannen. We hadden een paar keer oogcontact, maar meer ook niet. Achteraf erg zonde, want wat een mooie verschijning heb je! Jij: droeg een zwarte jumpsuit, zwarte open schoenen met hakje en je had donkerbruin halflang haar met een slag erin. Ik geloof dat je een grijs/glitterachtig? of bruin telefoonhoesje had en je kwam vanaf de stadszijde het station binnen lopen. Ik: heb donkerbruin kort haar, droeg een groen/grijze jas, frambooskleurige polo en grijze chino. ik had een cognacbruine leren tas bij me en droeg opvallende schoenen met een paars/lichtblauwe krokodillenprint. Ik verliet rond 18:45h het station om de bus te pakken. Zonde dat ik je niet had aangesproken dacht ik, toen ik later in de bus zat. Wellicht herken je me. Een keertje afspreken?"

Helmonder

26 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Helmond. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Je was met je zoontje, bij het instappen rookte we nog een sigaretje, en je zoontje had de taart vast. Ik wist niet goed hoe je te benaderen vanwege je zoon en weet ook niet of er nog een papa in beeld is maar ik was verkocht vanaf het moment dat ik je hoorde praten en kreeg het idee dat het wederzijds was. Hopelijk lees je dit en kunnen we alsnog in contact komen."

Martijn

25 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Deurne. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Je wist eigenlijk al dat deze erop ging komen ;) Ik wil je graag een keer ontmoeten voor nog meer awkward oogcontact, ik heb inmiddels al genoeg bomen door het raampje gezien, en jouw ogen waren toch een heel stuk mooier!"

R

15 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Helmond. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ha mooie vrouw, Jullie stapten met z'n tweeën in op station Helmond deze zondag. De trein was op weg naar Venlo maar door een aanrijding kon ie niet door naar Venlo. We keerden en gingen weer richting Eindhoven. We hadden overduidelijk flirtmomenten en ik heb je jammer genoeg niet aangesproken in de trein. Je hebt donker haar, ik licht en ik had een rood/grijze jas aan en mijn grote weekendtas bij me. Jouw vriendin ging er ook in Eindhoven uit. Bij het verlaten van de trein trok je speels aan haar haar. Toen wist ik dat ik je nog eens wilde zien en vooral spreken... Hopelijk komt dat er van!"

Julez

30 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Helmond naar station Rotterdam Centraal.
"super leuke knappe man die graag mee wil reizen en graag het moment wil gebruiken voor een leuk gezellig gesprek. graag wil ik dinsdag 6 okt as meereizen"

Michael

17 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Helmond. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik en mijn dochter kwamen na een dag zwemmen je tegen op station Eindhoven... Daar zat je rokend op de ronde zit objecten.. Je droeg een bril en had een mooie lach en kwam super leuk en spontaan over.. Je had een grote doos bij van Bol.com met een koelbox en vertelde mijn dochter dat je die zondag naar een vriend in Oss moest gaan brengen.. De hele weg was je druk aan kletsen met mijn dochter waardoor ik geen kans had om bijvoorbeeld je naam te vragen.. Op station Helmond moesten we allebei de andere kant op en nam je met een knuffel afscheid van mijn dochter.. Na een paar dagen blijf ik de gedachten houden dat ik toch wel nieuwsgierig naar je ben geworden.. Nou ben ik bang dat je hier niet zal kijken maar mocht je dat wel doen dan hoop ik iets van je te horen"

R

20 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Helmond. Op station Helmond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond met een vriend in de trein, in een tussen coupe in de trein van 17:34 richting helmond. Jij stond daar op de kopse kant van de trapleuning. Ik zat op de stang van de trein deur, en zei op het einde tegen mijn vriend, zal ik hierop blijven zitten als de deur open gaat, waarop ik je zag lachen. Achteraf heb ik er spijt van dat ik niet op je ben afgestapt, en zou graag van je willen horen."