Je flirt uit het oog verloren op Station Heiloo? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Ryan

28 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de 2e klasse en er zat een meisje schuin tegen over mij ze droeg een licht bruine jas een rokje laarsen leggings en een grijse sjaal. Ze had een paars telefoon hoesje op haar telefoon. Ze had een hexagon vormige bril op en een soort van zwarte strikjes in haar haar. Ze was keek me meerdere keren erg lief en lachend aan en ik lachte terug toen ze uitstapte gaf ze me nog een vriendepijke glimlach. Ze zat met een vreindin in de trein die een paar haltes eerder uitstapte"

G

24 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Alkmaar Noord. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Oogcontact en een glimlach uitgewisseld met een vrolijk meisje met roze haren. Oei!"

Bob

10 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"De ietwat vertraagde trein van 16:09 uur op 2e paasdag vanaf Amsterdam Centraal. We hadden vrij snel oogcontact. Jij zat daar met je twee kinderen op de loungebank. Jij blond haar, mooie ogen en een leuke lach. Stralende vrouw. Vrolijk. Ik in blauwe jas en een 2 dagen baardje. Toen je uitstapte fluisterde je “doei”. Ik reisde verder richting Alkmaar. Die vrolijkheid zou ik graag leren kennen."

KD

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"You rushed onto the 1424 train at Alkmaar and were chatting to the ticket inspector. I presume you were friends with him as you sat in first class with him! You left the train at Heiloo and we made eye contact while you were on the platform and I was still on the train as it departed."

Ron

24 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Alkmaar. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat schuin achter me in een sprinter vanaf Haarlem (die ene die zo warm was). Het was rond 19.00 uur geloof ik. Volgens mij zat er niemand anders in onze coupé (begrijpelijk, met die bloedhitte!), althans niemand die mijn aandacht trok. Jij deed dat wel. Ik leek misschien rustig te lezen, maar je leidde me af via mijn ooghoek en van lezen kwam niets terecht. Maar toen moest je al uitstappen, in Heiloo... En ik maar hopen dat je ook naar Alkmaar zou gaan! We keken elkaar kort aan voordat de trein stopte en daar moest ik het mee doen. Ik vond je prachtig en hoop dat ik je een keer kan spreken...."

Noon

3 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heiloo Op station Uitgeest verloren we elkaar uit het oog.
"Je las het boek “ nationaal socialisme als racuneleer ... zou je graag leren kennen"

Jelle

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was een leuk meisje met een zwarte lange jas aan, zittend naast een vrouw met een Burger king menu. Je zat zonder oortjes en zonder telefoon gewoon glimlachend voor je uit te staren. Ik zat schuin tegenover je met een camouflage jas muziek te luisterne. Ik wilde nog iets tegen je zeggen, maar durfde dat niet. Daar heb ik nu nogal spijt van. Uiteindelijk stapte je in Heiloo uit. De kans is 1 in een miljoen dat je dit ziet, maar mocht je dit zien.."

Bet

10 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Alkmaar. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was met naald en draad bezig. Wow wat ben je mooi."

Gerard

27 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Heiloo. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, vrouw met lang donker haar en bril, kwam in Amersfoort naast me zitten en zei "hallo". Ik, man, grijs haar, baardje, bril, vond je leuk en we praatten even. Bij station Hilversum maakten we grapjes over een "Bra Party" die op een reclamebord langs kwam. Helaas moest ik in Hilversum overstappen en ik zei nog tegen je dat we ook samen konden uitstappen en later verder reizen, maar dat kwam er niet van. Ik had wel het gevoel dat je toch even aarzelde en daarom zou ik het leuk vinden om contact met je te krijgen. Ik had graag in Hilversum op een terrasje een glaasje wijn met jou gedronken!"

Jer

12 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heiloo naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"De trein stopte rond 12:30 in heiloo. De deur ging open en er verscheen iets speciaals, Een zeer knappe jongedame van rond de 19 a 21 jaar (blond) Je ging bij je andere twee vriendinnen zitten en keek vervolgens meerdere malen achterom, je lachte naar me en vervolgens voelde ik een echte klik. Ik wou je niet lastig vallen bij je vriendinnen dus daarom besloot ik vooraan te blijven zitten met een collega (machinist kant ). Ik zou graag nog eens een treinritje met je willen maken !"

M

19 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Helder. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik zat vannacht in de trein terug van het concert van Enrique Iglesias en viel steeds bijna in slaap. Totdat ik ineens jou binnen zag komen en ineens klaarwakker was! :) Je had kort zwart kroeshaar, bruine ogen en een mooi lichtbruin tintje. Je droeg zwarte kleding en je was heel lang. Je kwam binnen met een vriend die er (volgens mij) 1 station voor jou uitging. Ik heb er nu toch spijt van dat ik niet wat tegen je gezegd heb.. Hoe ik eruit zag: Blond (los hangend) haar, blauwe ogen, goud/beige jas, zwarte sjaal. Toen ik in Alkmaar uitstapte heb ik toch even naar het treinstel gekeken, dat was: 7517 Hopelijk komt dit niet heel wanhopig over haha, maar ik dacht dit is het proberen waard! ;D Liefs, M."

Harold

11 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heiloo naar station Alkmaar Noord. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"Een leuke meisje met bruin haar, ik was net te laat om haar nummer te vragen. Ze leek me een jaar of 18 volgens mij ging ze naar school toe naar het horizon college alkmaar . Ze stapte in alkmaar uit Keken elkaar eerst aan, en vervolgens nog een paar keer. Ik zei toen hoi en zei vervolgens ook. Ik heb bruin/zwart kort haar. En stapte in heiloo in"

Anoniem

9 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heiloo naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op het station Heiloo..de trein van 7:31 uur. Ik zat er al..en met aanlopen keek je al. Ik zat schuin tegenover je...Tot en met Sloterdijk af en toe een blik..een lach :-). Bij Sloterdijk stapte je uit. Kreeg een mooie glimlach van je. Je weet vast wat ik bedoel met...de dag kan niet beter beginnen dan met zo'n lach. Bedankt! Morgen weer? Thanks!"

Danielle

5 juli 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heiloo naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte op 30 juni de trein in Heiloo met mijn racefietes. Jij maakte een opmerking dat het vol was met fietsen in de trein, gezien jouw fiets er ook stond. Hierop raakten we aan de praat en moest jij helaas uitstappen in Amsterdam.Had graag nog even met je doorgekletst, want vond het erg gezellig."

Pieterkelderman

22 juni 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Alkmaar Noord. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Jij belt eerst de politie alvorens in te breken in je eigen huis. Jij bent trots dat die bovenbouwers eindelijk eens naar jou luisterden.Je vond het leuk dat ik steeds wakker werd.Wat voor wetenswaardigheden weet jij nog.Ik ben nieuwsgierig."