Je flirt uit het oog verloren op Station Heeze? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Anoniem

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Heeze verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat alleen in een 4-zits. Jij zat in de 4 zits aan de overkant (ernaast) met een koppel tegenover je, waarmee je praatte. (Jullie kenden elkaar) We hadden n paar keer goed oogcontact. In Heeze meldde je hardop dat je mee zou lopen met de andere 2 en uiteindelijk werd je bij het incheckpoortje aangesproken door 2 kerels waarvan je er 1 een hand gaf. Ze leken onbekend? Het oogcontact voelde goed en we bleven dit aanhouden, ook toen de trein vertrok...Wie weet herkent deze blonde dame met (licht gekruld) lang haar zich. Koppel kan worden gekenmerkt door de dame met grote bril, die ze graag wilde behouden? Maar had oogpijn en moest naar de huisarts daarvoor."

Evy

30 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Heeze. Op station Geldrop verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo! Ik doe dit voor het eerst, gewoon, om te kijken wat het brengt. Gisteravond, vrij laat, zag ik jou op het station in Geldrop. Je stapte zelf niet in de trein maar stond daar op het perron met je fiets om een bekende uit te zwaaien. Dat duurde even, want de trein stond een paar minuten stil en de man die je uitzwaaide bleef in de deuropening staan om zijn mondkapje om doen, dat vergat hij bijna. In de tussentijd hadden we een paar keer oogcontact, zochten we elkaars blik. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent. Misschien lees je dit en hoor ik iets van je of kom ik je nog eens tegen. Dat zou erg leuk zijn! Liefs, Evy"

Dem

25 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heeze naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stap 's morgens in Heeze de trein van Weert naar Tilburg en In Eindhoven stap jij en ook ik uit . Je hebt half lang een beetje krullend haar en draagt een grijze jas. Als onze blikken elkaar vluchtig kruisen valt me iedere keer op hoe mooi je bent en wat en lieve uitstraling je gezicht heeft. You are way out of my league ( op basis van leeftijd ), maar dit wilde ik je toch even laten weten. Je bent een mooi begin van de dag."

Declan

15 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heeze naar station Weert. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Het is woensdag 15 Juli ong 12:30 ik stap in op Buurtbus 458 bij Kempenhage en daar zit je vooraan meteen kijk je me lief en aan met een mooie glimlach die snel wordt vervangen door rode wangen en een blik de andere kant op. Ik kreeg meteen vlinders maar we hebben de rest van de rit geen oogcontact gehad. Eenmaal bij Station Heeze stappen we beide uit en lopen we richting de Sprinter naar Weert halvewege in de tunnel kijk ik achter me en weer kijk je blozend weg. Toen de sprinter aankwam vroeg je iets aan de conducteur en stapte je daarna in. Toen je instapte keek je mijn kant op glimlachte en liep je snel de andere kant op. Toen de Sprinter in Weert aankwam liep ik naar de voorkant van de trein en hadden we mischien 5 seconden oogcontact tot dat de deuren opende en ik in mijn ongemakkelijkheid weg liep zonder je nummer te vragen. Je ging bij de bus station naast het Station bij perron D zitten naast een mollig oud omaatje met wit haar. Jij hebt donkerblond haar, je droeg een zwarte t-shirt waar op de voorkant wit tekst was, Je had lichtblauwe skinny jeans aan en donker blauw schoenen (Nikes of Addidas?). Ik zelf heb blond haar droeg een wit t-shirt en blauwe jeans."

Mars

18 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heeze naar station Tilburg Universiteit. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wie o wie kent de het gothic meisje dat iig zaterdag ochtend 17 augustus om 8:15 op station Heeze in de sprinter richting Tilburg Universiteit stapte..... Ikzelf ben uitgestapt op Eindhoven en zij reed verder maar keek even toen ik voorbij liep buiten.... Zwarte plateau laarzen en een kort geknipt kapsel met blauwe pluk erin.....in een woord adembenemend..."