Nick

19 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jongedame ! Ik ging in de vierzits naast jou zitten samen met een vriend. Toen hij uitstapte bij het station Houthem – st. Gerlach waren we beiden alleen. Toen een luidruchtig koppel uitstapte keek ik even naar links het gangpad in. Ik zag dat je naar me zat te kijken. Voor heel even hadden we intens oogcontact.Daar werd ik zo verlegen van dat ik snel wegkeek. Daarna dook ik maar in mijn tablet. Nog een tijdje leek je contact te zoeken. Bij het station Heerlen passeerde je mij snel bij de deuren en rende het perron op. Erg jammer dat ik het contact niet terug op zocht. Maybe via deze weg ? Jij: bruin krullend haar en diepbruine ogen. Je had lichtroze sneakers aan en volgens mij ook een trainingsbroek. Ik had een Tommy Hilfiger legerjas aan, blauwe ogen en bruin haar. Groetjes Nick"

Fabian

27 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi goedlachse beauty met lang geruite jas, blauw jurkje eronder en blonde haren. Samen hebben we gereisd van Eindhoven naar Heerlen woensdag 27 november. We vertrokken 17:08 uit Eindhoven. We zaten allebei op een vierzitter. Jij alleen en ik alleen. Telkens lachten we. Om de grapjes van het meidengroepje dat het hadden over hun “spaargeld” of om de machinist met zijn grappige aankondigingen als we bij een station aankwamen. Van Eindhoven tot Heerlen hebben we samen in de coupé gezeten. Naast elkaar. En spiegelden onze blikken via de ruit. Ik keek naar jouw lange blonde haren en ogen en jij naar mijn grote bos krullen. We liepen samen de trap op in Heerlen. Jij moest naar Landgraaf en ging met de auto naar huis. Omdat je ‘s ochtends had gehoord dat er gladde sporen waren. Ik ging naar Voerendaal. We namen afscheid en liepen weg, zonder dat ik je naar je naam vroeg zei ik “doeg”. Zo jammer! Hoop dat je je herkent in dit berichtje. En we snel een keer gezellig wat meer kunnen kletsen en elkaar leren kennen. Zou het geweldig vinden je nog eens te ontmoeten."

Lisa

8 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enkhuizen naar station Heerlen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was de jongen in de vierzits die de man die tegenover je lag te slapen wakker schopte. Ik was het meisje schuin tegenover je in de andere vierzits die hier heel hard om moest lachen (bruin haar, blauwe jas, blauwe koffer en oranje rugzak). We stapten allebei uit op Amsterdam Centraal."

Martijn

11 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Enkhuizen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Bij het instappen in Heerlen hadden we even oogcontact en ik was onder de indruk van jouw uitstraling met prachtig haar. Ik kwam net terug van vakantie met twee rugzakken. Gelukkig ging jij ook bovenin zitten maar helaas is het niet van een gesprekje gekomen. Hopelijk op deze manier?"

Davey

8 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Heerlen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, een leuke meid met blond haar, blauwe ogen, blue jeans, paarse tas en een leuke shirt. Wij zaten schuin tegenover elkaar op 8-7-2019 van Amsterdam Sloterdijk tot Amsterdam Amstel, richting Heerlen. De treinreis was van 9:35 tot 9:53 en we zaten boven. We keken elkaar steeds aan en lachte naar elkaar. Je stond op om en stootte je hoofd. Bij Amsterdam Amstel stapte je uit. En ik liep nog uit de trein om je nummer te vragen, maar ik zag je zwaaien naar je vrienden (1 van hun had blauw haar) en toen daarheen lopen. Gemiste kans en daarom hierop proberen. Zou je graag willen ontmoeten."

Joyce

31 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Heerlen. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey handsome, Beiden zijn we ingestapt op het Station in Eindhoven. De trein van Eindhoven naar Heerlen vertrok van spoor 2b waar je al een keer langs me was gelopen. Tot mijn verbazing zaten we daarna in dezelfde coupé. Meteen maakten we oogcontact, en niet veel later deed je je grijze sjaal af en je zwarte jas uit. Je had een beige/kaki broek aan en een zilver horloge. Je blonde haren en mooie ogen maakte het plaatje helemaal af. Ik heb ook blonde haren en droeg een zwarte jas daaronder een gestreept topje. We hebben meerdere keren oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. Voordat je (helaas) uitstapte in Roermond heb je me alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst. Het lijkt mij gezellig om een keer iets met je te gaan drinken, maar ik heb natuurlijk niet gevraagd hoe je heet. Ik dacht, probeer het via deze manier, wie weet! Ik hoop dat je een leuke avond hebt, en misschien tot ooit."

Faatje

28 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi. Je zat op je laptop met je koptelefoon op. Ik was in Sittard uitgestapt en eindhalte was Heerlen. Daar zou jij zijn uitgestapt. Helaas kon ik niet met je praten maar we hadden wel oogcontact. Je had een baard en gemillimeterd haar met zwarte jas en mooie oog. Je zat aan het einde van de trein. Ik doe dit normaal gesproken nooit maar zou graag met jou in contact willen komen. Liefs."

Anoniem

12 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Enkhuizen.
"Vanmorgen in de trein van 7.49 uur vanuit Heerlen tot Den Bosch, zaten we tegenover elkaar. Jij was een studieboek aan het lezen en we raakten met elkaar in gesprek doordat de omroep installatie tussen Heerlen en Sittard aan ging, maar er niets werd omgeroepen. Je glimlach sprak me aan en ik besloot later een gesprek met je aan te knopen. Je vertelde dat je op weg was naar Nijmegen, maar dat je een hekel hebt aan de Arriva trein van Sittard naar Nijmegen, en dat je daarom liever een stukje om reisde. Je zit in het eerste jaar (de studie die je volgt, ben ik even vergeten) en je had dit weekend carnaval gevierd en daardoor niets eraan kunnen doen. Je had mooi bruin half lang haar en droeg een gestreepte trui met een donkerblauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Toen het in Roermond wat drukker begon te worden en er een stel meiden naast ons kwam zitten die erg luidruchtig praatte, hebben we ons gesprek helaas niet voortgezet. Daarnaast wilde ik je ook niet storen tijdens het bestuderen van het boek ;-) Je bood me wel nog heel lief aan, om mijn tas naast je te zetten bij jou spullen, zodat ik wat meer beenruimte had. Ik vond het een leuk gesprek en vooral je uitstraling en spontaniteit spraken me direct aan. Het lijkt me dan ook leuk om nog een keer met je te kletsen. en aangezien je volgens mij ook uit Heerlen komt, kunnen we daar in het centrum wellicht een keertje iets gaan drinken. Hopelijk tot snel!"

Anoniem

26 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn Kersenboogerd naar station Heerlen. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke (nu nog anonieme) man! Vanochtend stond ik te wachten op station Kersenboogerd op de trein van 6.59 uur naar Amsterdam Sloterdijk om daar over te stappen de trein naar Amsterdam Holendrecht. Aangezien de trein die voorafgaand aan de onze wat later vertrok, liep ik wat heen en weer. Toen ik op keek, kruisten onze blikken elkaar en lachte jij naar mij. Door je leuke uitstraling, mooie lach en lieve donkere ogen was ik even totaal van slag. Je droeg een beige jas en had een schoudertas om. Ik droeg een een zwart leren jasje en een donkergroen jurkje. Jij liep door en toen ik bekomen was, kwam de trein eraan. Ik stapte in, ging zitten en toen besefte ik dat ik een enorme glimlach op m'n gezicht had en dat kwam door jou. Ik stapte uit bij Sloterdijk en daar kwamen we elkaar weer tegen. Jij zei lachte weer op diezelfde aanstekelijke manier en zei ''goeiemorgen''. Ik zei ''hoi'' en we keken elkaar in het voorbij gaan nog even aan. Na een aantal meter keek jij nog een keer om en lachten we nog één keer naar elkaar. De rest van de dag ben je steeds in gedachten voorbij gekomen en daarom kon ik het niet laten om de stoute schoenen aan te trekken en dit berichtje te plaatsen. Ik wilde je laten weten dat je mijn dag een stukje mooier hebt gemaakt en dat ik het héél leuk zou vinden om je nog een keer te zien, omdat je uitstraling en lieve lach mij in één keer pakte en ik graag zou willen weten wie daar achter zit!"

L

23 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Heerlen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij en je vriendin, was vandaag in de trein van Amsterdam naar Utrecht. Er waren geen zitplaatsen meer, in het gangpad waren jullie je een snack aan het eten. Een leuke glimlach zag ik toen we oogcontact hadden. Jij droeg een hoofddoek (Hijab),..perfect gevouwen, viel me meteen op. Later tijdens de rit heb ik nog een papieren doekje gegeven. Jij en je vriendin hadden het leuk samen,.en maakten pret, ondanks de staanplaats. Af en toe hadden we oogcontact met een glimlach, dat vond ik zeer prettig. In Utrecht zijn jullie uitgestapt, nadat je me een goede dag gewenst had,. Graag had ik contact met je, om je eens te spreken,."

Maikel

25 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had zwart rokje aan en een reiskoffer mee. We hadden veel oogcontact, jij zat het boek a curious incident te lezen en rode oordopjes in. Nog voor je uitstapte glimlachte je naar me. Ik had een blauwe jas aan met een groen shirt met rode en fel groene oortjes Als ik niet zo schoor was had ik je graag"

Peter

30 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Alkmaar. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke grote, blonde. stijlvolle dame. Je kwam omstreeks 07.30u tegenover mij zitten in de 1e klas. Je stapte in Weert of Roermond op. Je had een mintgroene jurk met en pastel rose jas aan. Aangezien we in de stiltcoupe zaten durfde ik je niet aan te spreken. Toen je opstond kruiste onze blikken en wenste je mij nog een goede dag toe. Die was inderdaad goed begonnen. Ik donkerblond, 1.85m, bruine ogen. tevens een blauwe tas bij. Graag zou ik met je in contact komen. Groetjes Peter"

Daan

20 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen.
"Hoi! Ik ben op zoek naar het mooie meisje met bruin haar en de blauwe jas, met wie ik keer op keer oogcontact had tussen Utrecht CS en Den Bosch. Om de een of andere reden had ik de moed niet om je mijn nummer te geven toen ik uitstapte in Den Bosch (wat ik hier blijkbaar niet kan invullen)."

Anoniem

23 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Schagen.
"Hey, Volgens mij kwam ik bij station Roermond bij je in de "4-zits" zitten. Ik dacht: "daar zit een leuk meisje met bruin haar". Nadat we station Eindhoven waren gepasseerd ging ik tegenover je zitten en dat leidde tot het meerdere malen hebben van oogcontact. Ik was nog moed aan het verzamelen om je aan te spreken toen je de trein in Den Bosch verliet. Ik hoop niet dat deze treinreis(de treinreis waarbij iemand aan de noodrem trok) mijn enige kans was om je te zien!"

Dmitri k

24 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen.
"We stonden in een wat benauwde tussenruimte met meerdere mensen, onder andere een donkere mevrouw die jou af en toe iets vroeg, waardoor ik dacht dat jullie bij elkaar hoorden. Misschien niets van gemerkt, maar ik moest moeite doen niet te veel naar je te kijken, naar je zachte armen, je bruine haar, je tenen met roodgelakte nagels, en had de neiging je zachtjes aan te raken en op verschillende plaatsen te kussen. Dat heb ik niet gedaan. We keken elkaar nog een keer aan voor we uitstapten bij station s'Hertogenbosch. Je hebt prachtige ogen."