Je flirt uit het oog verloren op Station Heerlen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

A

23 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte op in Sittard met jouw collega s Tussen de twee stoelen door hadden wij regelmatig oogcontact. Ik denk dat we beide uitstapte bij Utrecht Centraal. Later die dag weer terug richting het zuiden bleken we weer in dezelfde trein te zitten. Ditmaal van Utrecht terug naar Heerlen. Je bent een aantal keren langsgelopen en we hebben hoi tegen elkaar gezegd, helaas bleef het daarbij."

M.

8 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Heerlen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had gisterochtend een gelukje: ik was te laat en de trein ook. Toen ik instapte en naar boven liep kwam ik tegenover je te zitten. Je leek druk aan het werk op je laptop die in een kleurige hoes zat. Je had werkachtige kleren aan, en vrolijke sokken. Ik droeg een groengele top en een lichtblauw spijkerjack en klapte ook mijn laptop open. We hadden af en toe oogcontact en toen ik uitstapte wenste ik je fijne dag. We keken voordat ik de coupe uitstapte nog even naar elkaar om, en toen ik op het perron stond en jij nog in de trein zat moesten we allebei lachen. Lijkt me leuk om eens te kletsen :)"

Daniel

19 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Eindhoven Centraal. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een paar keer oogcontact en je was een lieve verschijning. Je zei wel goededag bij binnenkomst en toen je weg ging meer hebben we niet tegen elkaar gezegd, had je graag nog willen spreken."

J

11 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we hadden oogcontact en een lach omdat we iemand niet konden verstaan die vroeg waar de trein naartoe ging. vervolgens hadden we een kort gesprek over wat we vandaag hadden gedaan en hoe moe we waren. ik was alleen te verlegen om je nummer te vragen, dus wie weet kan ik je hier nog vinden :)"

Mischa

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Eindhoven Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, vrouw, getint, witte jas, grijze trui en broek en ontzettend knap. Ik, man, zwarte jas en spijkerbroek. Je stapte in op station Roermond omstreeks 13.15 uur. Ik zat in een eenpersoons stoel. Jij ging in een stoel aan de overkant zitten. Ik keek jou aan en jij keek mij aan een glimlachte. Ik dacht woow wat een knappe vrouw.Helaas stapte je in Weert uit waarna we nog snel even oog contact hadden. Ik was te verlegen om verder nog wat te vragen. Maar wat zou ik graag met jou in contact willen komen."

Hans

28 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: geeljasje, zwarte broek. Ik: beige broek, blauw overhemd met korte mouw. We spraken over wandelen, maar ook over slapen in de trein. Jij hrlemaal naar Heerlen toe. We hadden zon leuk gesprek! Ik vergat bij het uitstappen om te vragen even een drankje te doen in den Bosch. Heb spijt! Dom! Mail me."

Ik mis je

30 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Het was rond 16.45 dat ik op Utrecht centraal instapte. De eerste keer dat ik je zag zitten hadden we gelijk oogcontact. Vanaf dat moment was ik eigenlijk al verkocht, maar na een tijdje gooide je ook nog je haren los. Netjes gekleed in een wit overhemd (ik wist ook niet dat ik hier op viel) zat je daar in je eentje relaxed een serie te kijken en had dus na het eerste oogcontact geen aandacht meer voor mij. Ik zat daar hopeloos naar een met graffiti besmeurde raam te kijken. Jij stapte uiteindelijk ook uit op station s-Hertogenbosch, maar ik had haast en heb je dus niet meer aangesproken (ook een beetje verlegen), waar ik nu spijt van heb. Ik had je graag willen vragen of we een keer samen konden Netflix en chillen."

Veerle

14 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey stralende NS’er! Bij aankomst in Heerlen (uit Sittard om 14:56) liep je achter me richting de stationshal. We hebben elkaar wel vaker in Sittard gezien, maar de laatste keer is alweer even geleden! We kwamen elkaar later vanmiddag nog een tweede keer tegen op t stationsplein toen jij richting een NS-kantoor liep. Aan oogcontact geen gebrek. Helaas geen derde keer, want dan had ik je zeker op een biertje (of frisje) getrakteerd."

Maikel

17 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had een blauwe nette pantalon aan en blauw polo shirt met bruin haar naar achter gekant en wat tattoos. Jij was met een vriendin en jullie hadden glitters op je gezicht en je leek mij een super interessante dame maar niet aangesproken omdat ik twijfelde over je leeftijd. Jij had een wit jurkje aan. Mocht je het lezen, laten we een drankje doen haha. ?"

M

21 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Heerlen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar in de trein, je stapte bij Amsterdam Amstel en zaten tegenover elkaar. We wisselden af en toe een blik uit en we stapten uit in Utrecht. Je luisterde muziek, had een beige jas en een donkerblauwe (Ralph Lauren?) polo en liep uiteindelijk richting de fietsenstalling onder het station. Je had een zwarte rugtas. Ik ben benieuwd wie je bent.."

Fabian

27 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi goedlachse beauty met lang geruite jas, blauw jurkje eronder en blonde haren. Samen hebben we gereisd van Eindhoven naar Heerlen woensdag 27 november. We vertrokken 17:08 uit Eindhoven. We zaten allebei op een vierzitter. Jij alleen en ik alleen. Telkens lachten we. Om de grapjes van het meidengroepje dat het hadden over hun “spaargeld” of om de machinist met zijn grappige aankondigingen als we bij een station aankwamen. Van Eindhoven tot Heerlen hebben we samen in de coupé gezeten. Naast elkaar. En spiegelden onze blikken via de ruit. Ik keek naar jouw lange blonde haren en ogen en jij naar mijn grote bos krullen. We liepen samen de trap op in Heerlen. Jij moest naar Landgraaf en ging met de auto naar huis. Omdat je ‘s ochtends had gehoord dat er gladde sporen waren. Ik ging naar Voerendaal. We namen afscheid en liepen weg, zonder dat ik je naar je naam vroeg zei ik “doeg”. Zo jammer! Hoop dat je je herkent in dit berichtje. En we snel een keer gezellig wat meer kunnen kletsen en elkaar leren kennen. Zou het geweldig vinden je nog eens te ontmoeten."

Lisa

8 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enkhuizen naar station Heerlen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was de jongen in de vierzits die de man die tegenover je lag te slapen wakker schopte. Ik was het meisje schuin tegenover je in de andere vierzits die hier heel hard om moest lachen (bruin haar, blauwe jas, blauwe koffer en oranje rugzak). We stapten allebei uit op Amsterdam Centraal."

Martijn

11 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Enkhuizen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Bij het instappen in Heerlen hadden we even oogcontact en ik was onder de indruk van jouw uitstraling met prachtig haar. Ik kwam net terug van vakantie met twee rugzakken. Gelukkig ging jij ook bovenin zitten maar helaas is het niet van een gesprekje gekomen. Hopelijk op deze manier?"

Davey

8 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Heerlen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, een leuke meid met blond haar, blauwe ogen, blue jeans, paarse tas en een leuke shirt. Wij zaten schuin tegenover elkaar op 8-7-2019 van Amsterdam Sloterdijk tot Amsterdam Amstel, richting Heerlen. De treinreis was van 9:35 tot 9:53 en we zaten boven. We keken elkaar steeds aan en lachte naar elkaar. Je stond op om en stootte je hoofd. Bij Amsterdam Amstel stapte je uit. En ik liep nog uit de trein om je nummer te vragen, maar ik zag je zwaaien naar je vrienden (1 van hun had blauw haar) en toen daarheen lopen. Gemiste kans en daarom hierop proberen. Zou je graag willen ontmoeten."

Joyce

31 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Heerlen. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey handsome, Beiden zijn we ingestapt op het Station in Eindhoven. De trein van Eindhoven naar Heerlen vertrok van spoor 2b waar je al een keer langs me was gelopen. Tot mijn verbazing zaten we daarna in dezelfde coupé. Meteen maakten we oogcontact, en niet veel later deed je je grijze sjaal af en je zwarte jas uit. Je had een beige/kaki broek aan en een zilver horloge. Je blonde haren en mooie ogen maakte het plaatje helemaal af. Ik heb ook blonde haren en droeg een zwarte jas daaronder een gestreept topje. We hebben meerdere keren oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. Voordat je (helaas) uitstapte in Roermond heb je me alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst. Het lijkt mij gezellig om een keer iets met je te gaan drinken, maar ik heb natuurlijk niet gevraagd hoe je heet. Ik dacht, probeer het via deze manier, wie weet! Ik hoop dat je een leuke avond hebt, en misschien tot ooit."