Marcus

24 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Amsterdam Centraal.
"Ik heb een fijn gesprek gehad met de conductrice. Ik kwam met mijn moeder van visite bij mijn broer. Jij hebt donker haar een beetje bordeau erin. En je hebt blauw groene ogen. En we hebben het over je zoon gehad en over profilering. Ik had een mint groene hoody met grijse joggingbroek mintgroene gympen aan. Mijn moeder had een rolator. Wij zijn bij Santpoort zuid uitgestapt. Ik wilde mijn moeder niet alleen naar huis laten lopen in het donker. Ik zou graag nog eens met jouw in contact komen."

Martin

28 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Heerhugowaard. Op station Heemskerk verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Haarlem in en gingen schuin tegenover elkaar zitten. Jij had een waaier bij je."

Hannah

29 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Eindhoven Centraal. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Toch maar een berichtje, je weet het nooit misschien lees je het. Ik vroeg aan je of je wist of de trein ook stopte in Amsterdam Amstel. Je wist het niet, en zocht het voor mij op op je mobiel. Ik wilde dat helemaal niet vragen, ik wilde je nummer vragen! Maar kwam niet uit mijn woorden en maakte er wat anders van. Volgens mij zou je naar een festival afterparty gaan want je sprak erover met een groep jongens in de trein die je kende. Je stapte uit op Amsterdam Sloterdijk. Je droeg een zwart T-Shirt, zwart/grijze geruite broek en zwarte gympen. Je was heel lang, lief en heel erg knap...zucht. Ik zou heel graag willen weten wie je bent! Ik kwam van het strand en droeg een groen topje met een gekleurde roze sarong en slippers. Liefs, Hannah"

John

14 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Trein van 19.31 uur, Jou OV-kaart was off-line, wij gezellig lopen kletsen in de stilte coupe, jij ski ongeluk gehad, jou ouders uit Broek op Langedijk,over Low-lands en Decibel gehad, Je woont in Adam, jij ging naar Rdam, met de auto. Als je ooit in Eindhoven komt???? Bakkie koffie???"

Rene

18 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Heerhugowaard. Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in Amsterdam. Zwarte jas blond haar een beige leren broek met wat tasjes naast je op de bank. Ik een Amstel biertje donker haar spijkerbroek en grijs rib colbert. Wist niet zo goed wat te doen dus concentreerde me op telefoon en muziek. Nu baal Ik, had ten minste een praatje kunnen beginnen."

Theo min

3 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Utrecht Lunetten.
"vrijdag 13-12-2013"

Theo min

3 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerhugowaard naar station Utrecht Lunetten. Op station Utrecht Lunetten verloren we elkaar uit het oog.
"13-12-2013 enkelreis heerhugowaard-utrecht lunettten"

Jj

21 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Heerhugowaard. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Supermooie dame met rood krullend haar. Stom dat ik me nr niet heb gegeven. Volgens mij zag jij mij ook zitten.. Kop koffie binnenkort?! X J.J."

Jelle

21 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zaandam naar station Den Helder. Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in de trein die uren vertraging had door een aanrijding. Jij had bruine ogen en lang bruin haar en zat aan je huiswerk, ik zat naast je muziek te luisteren -totdat je een pen moest lenen omdat de jouwe leeg was.We hebben met elkaar gepraat en gereisd tot aan Heerhugowaard, waar ik uit moest stappen. Jij deed iets met Marketing, ik was onderzoeker.Pas toen ik uitstapte besefte ik me dat ik niet om je nummer of naam had gevraagd. Maar ik vind je wel aardig en zou je nogmaals willen zien."

Renate

9 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Den Helder. Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog.
"woensdag 9 januari '13; om 23;28 wilde ik in Heerhugowaard uit de intercity naar Den Helder stappen. Station Heerhugowaard werd omgeroepen, en ik liep naar het halletje in mijn uniform op zwarte hakken in een zwarte jas. En daar stond jij, geleund tegen de wand naast de deur-knoppen. Je keek me meteen aan, je keek verbaasd met je mooie grijs-blauwe ogen, waar ik meteen in verdronk, jij onbekende jongen. Je wachtte tot ik uitgestapt was, en liep achter me. Ik moest aan de linkerkant van de sporen zijn, jij aan de rechterkant, en toen we parallel liepen, ieder aan 1 kant, keek je nog naar me om. Ik zou je graag ontmoeten."

Geen

20 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Den Helder. Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog.
"op station heerhugowaard was ik aan het wachten en ik zag jou zittend op een bankje jij was aan het wachten op je date(dit zag ik met handje schudden op de bank zenuwachtig en verlegen) je had een zwart jurkje aan blond haar half lang. blote benen en plate schoene het was prachtig weer, ik kon me ogen niet van je afhouden wat was jij een stuk.je was aan de telefoon . rood en je had een ketting om van zilver. graag zou ik met jou in contact komen . mischien zie ik je wel nooit meer maar om jou te zien was een droom die even uit kwam"

Thaman

27 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Heerhugowaard. Op station Hoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Blonde boy,We stonden alle 2 te roken op het perron, jij had het druk met je telefoontje.We hadden steeds oogcontact..zou graag een met je spreken.Helaas ging jij in een andere trein dan ik...zien we elkaar nog eens?"

Denise

24 maart 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Helder. Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! Ik zat gisteren in de trein van Amsterdam naar Heerhugowaard, toen er een jongen/man naast me kwam zitten. We zaten beiden achterstevoren, helemaal voorin de trein. Hij had een ontzettend mooi grijs pak aan, en nam de telefoon op voor een zakelijk gesprek. We zaten eigenlijk roerloos naast elkaar en ik durfde niet te kijken wie er naast me zat, tot ik mijn jas aantrok en hij daar per ongeluk op zat. Ik keek hem aan en smolt zodra hij glimlachte en sorry zei. Hij had ontzettend mooie, heldere blauwe ogen! Hopeloos, maar toen moest ik eruit.. Ik lachte nog lief naar hem, en hij lachte lief terug, en dat was het. Nu ben ik bang dat ik je nooit meer zal zien, dus ik zet voor de zekerheid maar even deze oproep neer."

Jos

10 juni 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerhugowaard. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in op Utrecht Centraal in de stoptrein van 00.17 naar Heerhugowaard op donderdag 10 juni (eigenlijk woensdag avond). Jij ging tegenover mij zitten.Je viel me gelijk op, je mooie blonde haren, je mooie ogen. We hadden oogcontact maar de trein was overvol met dronken en luidruchtige mensen. Ik durfde jou niet aan te spreken. Een grote fout van mij. Ik stapte uit op Amsterdam Amstel en jij reed verder.Jij had een wit topje met een jasje/vest en twee tassen bij je.Ik, blond haar, groene ogen, met een zwart t-shirt en een zwart vest.Ik hoop dat ik je nog een keer zie."

Richard

17 februari 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Castricum naar station Hoorn. Op station Heerhugowaard verloren we elkaar uit het oog.
"ik kwam naast jou zitten op het bankje op het station van castricum, jij met je mooie rode lange haren, lengte 1.60-1.70. mooie blauwe ogen. je keek me een aantal keer aan en ik jou, maar durfde niets te zeggen. je stapte uit in heerhugowaard en ging aan het eind van het perron linksaf, ik rechts. het was op woensdag 17maart tussen ongeveer 14.00 en 15.30 uur. ik zie je in gedachten nog steeds voor me"