Je flirt uit het oog verloren op Station Heerenveen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jan

11 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Heb je mij wel gezien? Ik jou wel en probeerde te flirten. Jij was de hele tijd met jouw telefoon bezig. Ik heb jou wel gezien en wil je nog heel vaak zien. Ik vond jou een heel mooie vrouw. Ik schat jou ongeveer 50 jaar. Ik stapte dus in Heerenveen uit, want ik moest naar Drachten, waar ik dus woon. Ik ben een wakkere niet-rokende naturist en pescotariër en zat aan de andere kant van het pad volgens mij 4 banken verder. Jij bleef nog even zitten, maar ik moest er toch echt uit. Helaas hebben wij dus geen woorden gewisseld. Als jij nu twijfelt of ik degene ben, die met jou geflirt heeft, je mag sowieso reageren en dan merken we gauw genoeg of we voor elkaar de moeite zijn om verder te kletsen."

J

10 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Je droeg een grijswitte trui en blauwe legging, je blonde haar in een vlecht. Je lachte naar me op het perron in Heerenveen en ging vervolgens in de trein vlak achter me zitten. Helaas zat het grootste deel van de reis al iemand naast je en kon ik niet meer naast je komen zitten om een gesprek te beginnen. Ik stapte uit op Schiphol, we keken elkaar nog een keer aan en toen reisde jij door richting Den Haag. Hopelijk lees je dit bericht en krijgen we alsnog de kans om iets tegen elkaar te zeggen!"

Jelko

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen.
"21.12 Een hele leuke blonde meid zwaaide opeens naar mij blonde jongen. Na wat onduidelijke signalen zou ik de deur opendoen maar was helaas echt net te laat. Hey lekkerding, Volgende keer even echt praten?"

Eline van geest

27 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Opsporing verzocht:de leuke jongen die de deur voor mij openhield op 27 februari om 14.30 op station Heerenveen. Ben jij ‘t? voeg mij toe op snap :) Groetjes het meisje met de krukken Snap: x_eline12"

Anneloes

31 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Amsterdam Centraal. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagochtend 31.01 pakte ik samen met een collega en student de trein naar Rotterdam om naar Amsterdam te gaan. Eerst kwam ik met mn digitale ticket niet door de poortjes waarbij jij , medewerker Veiligheid & Service / Conducteur (?) mij hielp. Direct viel ik voor je lach. Jij: lang, breed, donker getint, donker kort haar, licht grijzend.. We waren nog maar net vertrokken uit Leeuwarden en daar was je alweer. Je controleerde onze tickets en was met name in gesprek met mijn collega. Je gaf me nog een ‘free pass’ zodat ik Amsterdam niet weer gedoe zou hebben bij de poortjes. Ondanks dat wij weinig woorden wisselden, was je blik voldoende... In Heerenveen raakte ik je kwijt, want er was iets aan de hand in Leeuwarden. Geweldig dat al mijn andere studenten daar zich bij ons voegden, maar ik had liever jou de rest van de reis gesproken! Je had geen ring om je vingers.. wat natuurlijk niets zegt, maar ongeacht dat had ik gewoon om je nummer moeten vragen.. dus als je jezelf hierin herkent, koffie?!"

Jan

2 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Zwolle. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hoewel het eigenlijk wel vaker gebeurt en ik het ook altijd heel moeilijk vind om iemand goed te kunnen omschrijven, gebeurde het vandaag weer. Er zitten gewoon vaak mooie vrouwen in de trein. Je zat schuin tegenover mij, vrouw van ongeveer 50 jaar en we hadden oogcontact. Meer is er helaas niet gebeurd. Kunnen wij het nog goed maken? Reageer op https://www.facebook.com/janjacobvandijk en wie weet. Omdat het best een vaag verhaal is en misschien niet de juiste persoon zich erin herkent, mag een andere vrouw van ongeveer deze leeftijd ook reageren. Wie weet wat voor mooist er nog uit voort kan bloeien. Ik ben sowieso single en hoewel het dus helemaal niet aan de orde geweest is maar ik ben een niet-rokende naturist uit Drachten dus."

Jan van dijk

1 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen zaterdag waren er geplande werkzaamheden aan het spoor, waardoor er vervangend vervoer door de NS (met de bus dus) geregeld moest worden. Volgens mij rondom 14:00 uur. Jij kwam naast mij zitten op het voorste bankje in de bus. Ik had een korte broek en een zomers helmpje aan. We hebben heerlijk gekletst en geroddeld o.a. over de (te) voorzichtig rijdende chauffeuse. Volgens mij keken wij elkaar ook wel heel intens aan. Jij zat op hete kolen vanwege een afspraak. Je had een feest in Wijnjewoude (of Oosterwolde. Ik twijfel.) Het klikte wat mij betreft heel goed tussen ons en ik had zo graag willen zeggen, dat ik jou een mooie knappe en zeker ook lieve vrouw vond en ik had graag onze gegevens willen uitwisselen. Ik dacht er wel over na, maar heb het toch niet gedaan. Wat heb ik daar spijt van. Nu is de kans heel groot, dat ik jou nooit meer zie. Waarom zeg ik dat dan niet gewoon. Ik heb er zo’n spijt van. Hopelijk herken jij je in dit verhaal en vindt ook jij het leuk mij nog eens te ontmoeten of toch minimaal te mailen. Iemand anders mag ook reageren, maar het zou toch wel heel leuk zijn, als ik onze ontmoeting in de bus nog op de een of andere manier kan voortzetten. Sowieso wat mij betreft veel liefs, janjacobvandijk@gmail.com Zie eventueel ook https://www.facebook.com/janjacobvandijk"

Jan van dijk d

1 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen zaterdag waren er geplande werkzaamheden aan het spoor, waardoor er vervangend vervoer door de NS (met de bus dus) geregeld moest worden. Volgens mij rondom 14:00 uur. Jij kwam naast mij zitten op het voorste bankje in de bus. Ik had een korte broek en een zomers helmpje aan. Ik weet niet of ik dat verteld heb, maar ik woon dus in Drachten. We hebben heerlijk gekletst en geroddeld o.a. over de (te) voorzichtig rijdende chauffeuse. Volgens mij keken wij elkaar ook wel heel intens aan. Jij zat op hete kolen vanwege een afspraak. Je had een feest in Wijnjewoude (of Oosterwolde. Ik twijfel.) Het klikte wat mij betreft heel goed tussen ons en ik had zo graag willen zeggen, dat ik jou een mooie knappe en zeker ook lieve vrouw vond en ik had graag onze gegevens willen uitwisselen. Ik dacht er wel over na, maar heb het toch niet gedaan. Wat heb ik daar spijt van. Nu is de kans heel groot, dat ik jou nooit meer zie. Waarom zeg ik dat dan niet gewoon. Ik heb er zo’n spijt van. Hopelijk herken jij je in dit verhaal en vindt ook jij het leuk mij nog eens te ontmoeten of toch minimaal te mailen. Iemand anders mag ook reageren, maar het zou toch wel heel leuk zijn, als ik onze ontmoeting in de bus nog op de een of andere manier kan voortzetten. Sowieso wat mij betreft veel liefs, janjacobvandijk@gmail.com Zie eventueel ook https://www.facebook.com/janjacobvandijk"

J

24 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen aan weerszijden van het gangpad in de stilte coupé. Jij met je puzzelboekje; ik met muziek in de oren. Op een gegeven moment staarde je, diep in gedachten verzonken, mijn richting op. Onze blikken kruisten elkaar en ik wierp een kleine glimlach naar je toe; je wendde je blik af. Balen dacht ik; ze heeft geen interesse.. In mijn ooghoeken zag ik je met je haar spelen en hield ik je stiekem toch een beetje in de gaten. Bij mijn uitstappen op station Heerenveen, glimlachte je tot mijn grote verbazing op vriendelijke wijze naar me toe. Toen ik over het perron liep keek ik nog één keer naar binnen, en ja, je keek en glimlachte nogmaals terug. Onderweg naar huis moest ik er wel om lachen; had ik weer terug de trein in moeten springen? Ik probeer het op deze manier: zou je een keer een drankje willen doen?"

Ano

10 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Leeuwarden.
"Op station heerenveen hebben we tijdens het wachten op de trein van 14.53 richting leeuwarden elkaar letterlijk een kwartier staan aanstaren, misschien eens wat gaan drinken?"

Nadia

13 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Nadat de meeste mensen uitstapten in Steenwijk zag ik jou, ik vond je er leuk uitzien en bleef zoals gewoonlijk staren. Toen kwam er een gek mannetje naast je zitten en moest ik even lachen, je lachte terug. Vervolgens deed ik net alsof ik druk bezig was op m'n telefoon maar ik voelde je naar me kijken. Normaal ben ik nooit verlegen en ik heb geen idee waarom ik dat dit keer wel was. Toen ik opstond om uit te stappen in Heerenveen stond jij ook op. Ik was van plan om je nummer te vragen op het station maar weer sloeg de verlegenheid toe. Toen ik naar mijn fiets liep en jij naar het busstation keken we allebei nog om. Ik hoop je nog een keer tegen te komen ? groetjes het meisje met het petje op en de donkerblauwe jas met zwarte broek"

J

24 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, voordat we elkaar in de trein tegenkwamen, ging je al voor me zitten in de bus richting Heerenveen. Toen je incheckte keken we elkaar direct aan, jij ging voor me zitten en keek zo nu en dan stiekem om. Na de busreis dacht ik dat onze wegen zouden scheiden, maar ineens dook je weer op en ging je dichtbij me staan voorafgaand aan de treinreis. Ik voelde de aantrekkingskracht. Naar elkaar voortdurend aan te staren en een paar mooie glimlachen te tonen, stapten we allebei in zwolle uit. Jij hielt de deur voor me open en ik bedankte vriendelijk. Nog een allerlaatste keer keek je om met je mooie blonde haren en hier stopte de gezamenlijke reis. Hierna kwam je niet meer uit mijn gedachten en door middel van dit bericht hoop ik weer met je in contact te komen."

Peter

3 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was lang en blond. Je las een Linda en zat in dezelfde coupe, maar dan aan de andere kant van het gangpad. Je had kort bruin haar en je draaide met het lezen van me af, maar keek me wel af en toe aan. Na het lezen plaatste je het blad in de houder van de stoel naast je, en stapte uit..."

Meisje

6 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"NS beveiliger (?) gezocht! We zitten regelmatig in dezelfde trein, want jij werkt als beveiliger (?) bij de NS. Ik zie je als ik met de trein vanuit Heerenveen naar Leeuwarden ga, regelmatig samen met een collega uitstappen. Ik heb je een keer aangesproken, omdat ik een vraag had over de treintijden en je maakte een heel vriendelijke indruk op me. Nadat ik je vaker zag, is mijn conclusie dat ik je graag zou willen leren kennen. Je naam weet ik niet, maar je hebt een Arabisch (Marokkaans?) uiterlijk; je hebt kort zwart haar, vriendelijke bruine ogen en bent niet heel erg lang en best breed. Ik ben niet zo goed in het inschatten van leeftijden, maar denk dat je rond de 45 jaar bent. Ik heb zelf ook zwart haar (halflang), grote bruine ogen en ben ook niet zo heel groot en ben 37 jaar. Als je nou net als ik alleenstaand bent en het lijkt je ook leuk om mij te leren kennen, neem dan contact met me op en dan gaan we gewoon een keer ergens thee/koffie drinken :-) Vriendelijke groeten van Meisje"

Ronald oenema

5 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerenveen naar station Wolvega. Op station Wolvega verloren we elkaar uit het oog.
"Een leuk gesprek gehad van anderhalf uur over waar we studeerden en wat we deden en nog veel meer, Ze ging naar wolvega en werd daar opgehaald, Ze had een blousje/ hempje met bloemetjes een zwart Broek en zwarte sneakers, En ze woond in Bolsward, ze studeerd in Groningen Ben jij dit meisje of ken je haar, mail dan naar Ronald1668@live.nl"