Constantijn

2 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Ik kwam de trein in en jij zat al bij een 4zits plek. Ik vroeg of ik er bij mag komen zitten. We kregen contact. Ietsjes later vroeg jij of ik een croissantje wilde. Ik zei: nee bedank. Toen raakte we aan de praat, jij begon over Minerva dat je daar net een kennismakingsbijeenkomst had. Ik moest al snel helaas weer uitstappen in Haren. Ik wil jou met je mooie roze/paarse haar graag weer zien. Ik weet je naam helaas niet Groetjes, Constantijn"

S

7 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"Om 18:42 stapte ik op station Assen in de voorste coupé van de sprinter naar Groningen. Jij zat in de coupé zelf, in ging op een klapstoeltje op het 'balkon' zitten. Jij, jongen (knap) met (donker) bruin haar, zwarte broek, (volgens mij) donkere jas en telefoon in je handen keek me lange tijd aan, je hing een beetje over de bank heen. Ik had een groene jas aan, een licht gekleurde jeans en zwarte schoenen. Je glimlach is me bijgebleven dus mocht je het bij enorm grote toeval lezen, dan ben ik wel heel benieuwd of je met interesse naar me keek ."

Iris

13 november 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Groningen. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"In Meppel kwam je naast me zitten en raakten we aan de praat over studeren reizen etc. Jij kwam van een bruiloft en ik van een opendag podotherapie te Eindhoven. Toen ik in Haren uitstapte vond ik het jammer dat we niet iets hadden afgesproken. Hoop je via deze weg te vinden.Groetjes Iris"

Linde

16 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haren naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"we zaten in de stiltecoupe van utrecht naar Den Haag allebei te luisteren naar onze eigen muziek.we hadden allebei een sennheiser koptelefoon op.door de muziek heen hadden we een leuk oogcontact. we stapten uit in Den Haag CS jij zwaaide,en liep richting KB wie ben je en wat luisterde jij."

Tom

19 maart 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Haren. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat al in de trein van Amersfoort naar Zwolle toen ik bij jou in de coupe kwam zitten om iets van zes uur. We hadden oogcontact tussen de stoelen door. Je was een boek aan het lezen, waarvan ik de naam ben vergeten:pHet lijkt me leuk om een keer met je af te spreken of samen te reizen!"