Je flirt uit het oog verloren op Station Harderwijk? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Gio

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Delft. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, spontane mooie dame uit Harderwijk, ging naar verjaardagsfeest van oudere collega. We ontmoetten elkaar toevallig daarna weer in een danscafe in Delft en hebben gepraat. In de enorme drukte raakten we elkaar voor de 2e keer kwijt tussen het jonge spul, nog voordat we telefoonnummers hadden uitgewisseld. We moeten elkaar nog een keer treffen, zeker weten. Laat wat van je horen :)"

:’)

19 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Amersfoort Centraal.
"Vandaag kwam ik, op het perron van station Harderwijk, je tegen. Zag een Aziatische jongen (sorry als ik het fout heb) met een simpel en minimalistische outfit en een zwarte tote bag (als het goed is stond er amsterdam op). Je had een oude mevrouw geholpen met haar rugzak wat ik super attent van je vond. Wilde insta met je uitwisselen maar durfde het niet waarvan ik spijt heb :’) bij het uitstappen (ik stapte uit in Schothorst) hadden we even oogcontact als het goed is. Hopelijk kom ik je nog een keer tegen!"

Blkluv

25 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Amersfoort Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"The most beautifull natural chocolate skin queen. Ik herriner mij jou mooie gele zomerjurk en je natural fro..i love it! Ik stapte samen met mijn zoontje bij station Harderwijk in, terwijl wij een plek zochten om te zitten passeerde ik jou, je was samen met je moeder. Terwijl ik je voorbij liep hadden we lang oog contact en ik herriner mij nog steeds jou ontzettende lieve blik, zelf je moeder had het door dat ik naar je keek..toen ik een plek had gevonden om te zitten kreeg ik je maar niet uit mijn gedachten maar wilde je niet in verlegenheid brengen dus heb geen toenadering gemaakt... Vervolgens moesten we er beiden uit bij Amersfoort en ik dacht nu of nooit..jij en je moeder gingen naar de andere perron ik liep nog een stuk naar voren om te zien waar je stond want wilde de kans wagen om je aan te spreken..maar helaas zaten jullie al in de trein. Ik zit nu thuis met ontzettende spijt dat ik geen toenadering heb gemaakt. Je maakte zo een lieve en zachte indruk op mij..i just instantly got a crush on you..i hope to ever see you again..bye beautifull"

B

13 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Harderwijk. Op station Amersfoort Vathorst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik (korte broek, tanktop) stapte in op amersfoort (21:42) en ging schuin tegenover je zitten. We hadden meteen even oogcontact en je friemelde daarna wat met je haar. Je had een jurkje aan en een tasje van de Sting bij je. We hadden nog een paar keer oogcontact totdat je in Vathorst al uitstapte en nog even achterom mij aankeek. Gemiste kans! Ik ben wel benieuwd naar je!"

Jonge man

27 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Amersfoort Schothorst.
"Wie s die leuke jonge dame in het groen met een tattoo deels bedekt he stapte tussen Harderwijk en Nijkerk in met rijrichting amersfoort helaas moest ik er bij schothorst al uit jij bleef zitten"

P liesting

26 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Harderwijk. Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Wij stapten samen om 19.38u uit bij Harderwijk uit de sprinter van Utrecht Centraal naar Zwolle. Bij de treindeur zei je al hallo en liepen we al pratend door. Jij pakte uiteindelijk de fiets en ik liep door naar huis. Jij ging het weekend nog werken en ik zou zaterdag naar harlingen gaan. Het lijkt me leuk om met je in contact te koen om je beter te leren kennen. Groetjes, Peter"

K

2 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nunspeet. Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Het was woensdag 2 augustus om 9:28 uur, ik (zestiger) zat al in de intercity van Amsterdam CS naar Amersfoort; jij had je gehaast en kwam tegenover mij zitten. Wij raakten snel aan de praat en vanwege mijn wandelschoenen en rugtas vroeg je “ga je wandelen?”. “Ja, ik ga de NS-wandeling van Nunspeet naar Harderwijk lopen”. Jij “Oh wat een toeval…. ik ga met twee vriendinnen uit Utrecht met een grote bocht van Harderwijk richting Nunspeet fietsen. Zij nemen de fietsen met de auto mee, ik huur een OV-fiets”. Jij trekt er op jouw gebruikelijk vrije woensdag altijd op uit, soms wandelend soms fietsend. Het was een gesprek waar we alle twee van genoten. Wij spraken uitvoerig over onze liefde voor zowel het fietsen als het wandelen, hoe leuk het is om in de trein onbekenden te ontmoeten enz. Voor wij het wisten waren wij al gearriveerd in Amersfoort waar wij beiden moesten overstappen. Eenmaal in de trein richting Zwolle, kwamen wij per abuis boven de lawaaiige motoren te zitten. Ik stelde voor om te zoeken naar een rustiger plekje; al snel zaten wij elders knus naast elkaar. Het voelde met jou heel goed, ik voelde me 45 jaar jonger. Ik beeldde mij in om samen met jou een keer een mooie wandeltocht te maken. Al snel waren wij in Harderwijk waar jij moest uitstappen; bij ons afscheid bedankte jij mij met een fijne handdruk voor het leuke gesprek. Het kwam er helaas niet van jouw telefoonnummer te vragen en je uit te nodigen voor een volgende ontmoeting."

Anoniem

21 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein naar station Harderwijk. Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Nou eens proberen. Jij zat al in de trein met al je tassen, je vertelde dat je boodschappen had gedaan. En naar hetzelfde station als mij moest. En dan met de auto naar een schip werd gereden. Ik en mijn moeder kwamen tegenover je zitten. Je zat met een wat oudere vrouw te praten, we zaten mee te luisteren toen je vroeg hoe oud ik was. We hadden een leuk gesprek. Toen we opstonden keek ik alsmaar naar je, volgens mij had je dit door want je glimlachte naar me. Ik zou wel eens een drankje met je willen doen."

Anoniem

25 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Harderwijk. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover mij zitten op een trappetje, ik zat op het stoeltje onderaan de trap. Iedereen stapte uit maar je bleef zitten. Je had zulke mooie ogen dat ik er zelf verlegen van werd en het voelde alsof jij dat ook was.. Doe dit normaal niet maar als je dit ziet en hetzelfde dacht laat dan wat weten dat we een keer kunnen praten met elkaar, lijkt mij echt leuk! Toen stapte je uit en was ik al te laat om wat te zeggen.."

Marinus

1 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar die leuke vrouw die op 10 augustus 2015 in de trein zat van Harderwijk naar Utrecht van ongeveer 16:00. Ik vroeg of die plaats nog vrij was waar zij zat en ze zei nee waarop ik plaatsnam We zaten even met elkaar te praten over vakantie enzo en ze moest er helaas al weer uit. We hadden best leuk gesprek en zou wel mwt haar in contact willen komen. Ben je die persoon of ken je die persoon,dan zie ik u reactie tegemoed. Groet marinus"

Anoniem

23 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Amsterdam Centraal.
"We hadden de hele rit vet gezellig gepraat. Jij was vanuit Lowlands onderweg naar je werk en ik ging vanaf huis een dagje chillen in Amsterdam. Op centraal hadden we samen nog een peukje gedaan en daarna moesten we beide een andere kant op. Helaas hadden we geen nummers uitgewisseld. Misschien dat je dit ooit leest :)"

Marinus

10 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar die leuke vrouw die op 10 augustus in de trein zat van harderwijk naar utrecht van ongeveer 16:00. Ik vroeg of die plaats nog vrij was waar zij zat en ze zei nee waarop ik plaatsnam We zaten even met elkaar te praten over vakantie enzo en ze moest er helaas al weer uit. We hadden best leuk gesprek en zou wel mwt haar in contact willen komen. Ben je die persoon of ken je die persoon,dan zie ik u reactie tegemoed. Groet marinus"

Marinus

10 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar die leuke jongedame die in deze trein zat. Ik vroeg of deze plek bezet was,zodat ik kon plaatsnemen ,en het gesprek kwam beetje op gang over of ik nog vakantie gehad. Ze ging er in Amersfoort volgens mij uit en zou graag met deze persoon on contact willen komen. Ken je die persoon of ben je die persoon ,dan hoor ik het graag :0"

Anoniem

6 maart 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ermelo. Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam tegenover je zitten op A'foort rond 13-14 uur en je vroeg me meteen of er ook een stekker was om je mobiel op te laden. Ik mompelde iets terug over misschien in de 1e klas. De mooiste ogen keken me aan en ik bleef stil... It's a long shot, maar mocht je jezelf herkennen en mij hebben onthouden, zullen we dan wat gaan drinken binnenkort? x"

Meisje

20 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harderwijk naar station Zwolle.
"hallo Jongen Unknown... vandaag zag ik jou voor het eerst. In Harderwijk stapte ik uit de sprinter richting Zwolle. Ik weet even niet meer precies hoe laat dat was, rond 4 uur 's middags. Jij stond voor de treindeur te wachten totdat jij kon instappen in diezelfde trein. toen de trein tot stilstand was gekomen zag ik jou al door het raam van de treindeur staan. de tweede keer dat ik jou tegenkwam was ook in Harderwijk op woensdag 22 oktober om 16:10. ik stapte deze keer paar coupés verder uit. ik was muziek aan het luisteren en keek even op en toen zag ik jou, paar coupés verder wachten totdat je weer kon instappen. jij zag mij ook en we keken elkaar een tijdje aan, terwijl ik verder liep. vanaf die dag ben ik je verder niet tegengekomen... en dat hoop ik wel iedere keer als ik rond 4 uur de trein in Harderwijk uitstap :$ ik zou graag je naam willen weten :) jij hebt donker, volgens mij zwart (golvend/krullend) haar. je had volgens mij toen ook een zwarte jas en een zwarte rugzak. ik had die dagen een licht beige lange jas aan. ik heb donkerblond haar, die maandag had ik het in een knot en die woensdag los. nouja, ik hoop dat je dit op een één of andere manier leest, ik zou je graag weer willen tegenkomen :)"