Je flirt uit het oog verloren op Station Hardenberg? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

M

24 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Almelo.
"Je had blond haar en stapte met een vriend van je in de trein van hardenberg naar Almelo. Ik bleef op station staat. Jullie hadden allebei een skateboard vast. We hadden oogcontact, ik lachte en jij keek weg. Toen je trein vertrok, zwaaiden we naar elkaar. Als ik wist dat de trein zo lang bleef staan, dan had ik je aangesproken, maar toen ik ervoor wilde gaan, vertrok de trein. Dus ik hoop dat je net als ik, hierop kijkt!"

Laurens

12 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dalfsen naar station Emmen. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Ehm, niet echt flirten maar vond je behoorlijk leuk. Ik ging vanaf Rotterdam naar Assen en tussendoor moest ik langs station t harde en Dalfsen en in beiden zat ik bij jou in de bus. Later zat ik tegenover jou in de Arriva trein, ik keek een aantal keren en jij ook, je had hele mooie ogen maar ik durfde niets te zeggen. Ik had een zwarte Lyle en Scott jas en een geruite blauw groene broek en jij had een zwart shirt en jeans. Ik zou op de een of andere manier toch in contact kunnen komen en ben erg benieuwd."

Roel

11 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Marienberg naar station Hardenberg. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om kwart voor 3 in Mariënberg op de trein en ging tegenover je op zo'n klapstoeltje zitten in een middengedeelte. Jij was chocola aan het eten, we begonnen te praten over chocola (85%) en ik vertelde over mijn zingen met dementerenden en het koor met de kerst. Helaas moest ik er in Hardenberg uit. Had graag doorgepraat met je. Ik hoop dat je dit leest of dat we elkaar wie weet nog weer eens tegenkomen in de trein. Gr. Roel"

Jongen17

21 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"22:21 stapte ik in de trein ik zat op de bank naast je je had blond haar en een rode jas je probeerde lekker te zitten en draaide paar keer haha na wat vlug oogcontact stapte je helaas al weer uit. Hopelijk spreken we elkaar weer!"

Martijn

26 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Zwolle. Op station Ommen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar op het perron. Praatje gemaakt, en zijn tegenover elkaar gaan zitten in de trein We kwamen van het Pleinfeest in hardenberg, rond middernacht. Ik had een tas met flamingo's en jij een shirt met flamingo's. Weet het niet zeker maar volgens mij hing er iets in de lucht, maar geen van beide deed de stap. Het lijkt me erg leuk om elkaar nog een keer te ontmoeten. Al is het voor een kop koffie in nuchtere toestant. Ik hoop ook echt dat jij of iemand die je kent dit leest. Je bent uigestapt in ommen, en je haebt ook vlakbij Utrecht gewoond vertelde je. Je was met vrienden naar het pleinfeest geweest. Heel graag contact ALARM,ALARM,ALARM......"

Martijn

26 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Zwolle. Op station Ommen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met jou in de trein vanaf Hardenberg. We waren even in gesprek. Ik vondt het achteraf heel jammer dat je in Ommen al uitstapte. Was graag blijven zitten, samen tot Groningen. We waren allebei bij het pleinfeest in Hardenberg geweest. Ik had een flamingo tas, en jij een flamingo shirt. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten"

Zwolle89

15 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Gramsbergen.
"De trein van 00:20 uur uit Hardenberg. Ik stapte in en kwam tegenover jou te zitten... die leuke glimlach krijg ik maar niet uit mijn hoofd... stiekem keken wij elkaar aan en af en toe kruisten onze ogen elkaars gezichtsveld. Toen ik uitstapte en door het raam keek kreeg ik nog een keer die leuke glimlach. Wie ben je?? Je had een gekleurde broek, donker haar, een tatoeage op je rechter onderbeen en een fantastische glimlach! Als je dit leest en je denkt dat het misschien leuk is als we in contact komen, laat het weten :-)"

M

7 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Hardenberg. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Ha, Wat leuk en dapper dat je me aansprak zaterdag in de trein. Terwijl je me niet kent. Heel bijzonder en het blijft wat in mijn gedachten rond spoken. Stiekem hoopte ik dat ik je zondag (terug naar huis) weer op het station zou treffen, maar helaas. Jij was met je vouwfiets en grote tas, ik met mijn trolly en handtas. Beide uitgestapt op station Hardenberg om daar opgehaald te worden. Ineens moest ik denken aan een treinflirt, vroeger in het blad dat in de trein te vinden was en ben gaan zoeken op internet. En kwam op deze site. Het lijkt me leuk elkaar nog eens te ontmoeten, want je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Ik ben benieuwd of jij mij ook nog eens wilt spreken. Groet."

Wim

21 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag 17 juli 's middags: ik kwam met mijn tassen en Dalmatiër tegenover je zitten in de boemeltrein naar Emmen. Na een tijdje ontspon zich een leuk gesprek. Je kwam uit Dordrecht en ging naar Hardenberg waar je zus met haar familie op een camping stond. Ik ging door naar Emmen. Toen je in Hardenberg naar de treindeur liep liep mijn hond even achter je aan. Ik grapte dat ze met je mee wilde. Je antwoordde op een hartverwarmende toon dat ze welkom was. Maandagavond 20 juli zaten we tot mijn verbazing op de terugweg weer in dezelfde treinen. Toen ik mijn hond bij de overstap in Zwolle even uitliet riep je naar me en zei dat het toeval was dat we weer in dezelfde trein zaten. Helaas liep je daarna door en tegen de tijd dat ik bij de lange dubbeldekker richting Den Haag aankwam was je daar allang in verdwenen. Ik zou het leuk vinden om in contact te blijven. Laat eens wat van je horen!"

Treinreiziger

15 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Hardenberg. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Trein van 21:20. Je kreeg je flesje niet open nadat je je handen had ingesmeerd. Tot de volgende keer"

Nina

12 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Eigenlijk was er niet echt sprake van een "flirt" en zat jij met oordopjes in muziek te luisteren en ik met twee vriendinnen te kletsen, toch trok je mijn aandacht via de reflectie in het raam. Je had een mooie donkere huid, een donkere jas aan en een gitaar bij je. Bij aankomst in Zwolle durfde ik je niet aan te kijken en moest me haasten om de trein naar Amsterdam te halen. De geniale gedachte om een briefje in je tas of jaszak te stoppen had ik niets ik zelf rende in mijn witte/beige suède jas met "bont", bruine haren in een knot en rugzak om, naar de AH om een cappu te halen en daarna rende ik via de trap naar boven en zag ik je daar beneden op het perron wachten op je trein. Ik keek nog naar je om maar verloor je uit het oog. Wat een lang beste vaag verhaal is dit he! Leek me gewoon leuk om eens koffie te drinken en te weten wie je bent."

Melvin

7 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van zwolle naar emmen van 20:20uur op maandag 7 oktober 2013. Ik zat me huiswerk te maken. Jij zat daar in de 4zits naast waar ik zat. Jij hebt een groen bloemmotiefdoorzichtig shirtje & ugg's aan. Je zat met je telefoon te klooien en super charmant met je haar te spelen. Toen kwam er een jongen bij me en vroeg of die met mij mee mocht reizen voor 40% je deed je oordopjes uit. En daar kwam je mooie stem want jij voegde je in het gesprek.. mijn god ik zou je naam wel willen weten. Je stapte uit in hardenberg en je lachte nog zo lief en leuk naar me wou je nog een fijne avond wensen maar je had oordopjes in dus dat had je dan niet gehoord. En owhzo dom vergeten om je naam en nummer te vragen"

A

28 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hardenberg naar station Zwolle. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Je keek me aan toen je op hardenberg station stond, naar binnen via het raam. je lachte naar mij en we hadden kort oogcontant."

Tim

30 oktober 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover mij in de trein van Zwolle naar Emmen (17.26 uur) je had een Samsung touchscreen.. even later deed je je oordopjes in met je iPod eraan. Bij het uitstappen zag ik dat je een nieuwe studentenkaart hebt.. We hebben elkaar regelmatig in de ogen gekeken of via het glas. Je bent uitgestapt in Hardenberg, ik ga door naar Emmen. Ik hoop dat je dit zult lezen en misschien zult reageren, je hebt wat met me gedaan!"

Backpackmeisje

18 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuw Amsterdam naar station Zwolle. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Met mijn tante en neefje en nicjtje,die me gingen uitzwaaien, liep ik (zwaar beladen met mijn backpack) naar perron,in de verte kruisten onze blikken elkaar al..jij,stoere rode jas,hippe bril en kort blond haar,ging op hetb1e wachtbnkje zitten..mijn neefje wilde achterop het perron wachten,dus ik liep langs je..we wisselden een blik en groeten elkaar. Toen de teein kwam,stapte jij alvast in de coupe waar ik uitgebreid afscheid nam van mn familie..jij hield me goed in de gaten! Schijtluizerig als ik ben,zocjt ik een plaatsje schuin tegenover je,ipv naast je ;) hebben elkaar een aantal keer aangekeken..maar waren beide te lafjes om een gesprek te beginnen..wat baalde ik dat je uitstapte!en ik heb je naam/nr/adress niet eens! Helaas ben ik niet elke dag op station n.adam..hopelijk lees je dit ooit en kom ik speciaal naar station n'adam,in mn bloemetjesjurkje! ;)"