O.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Nooit geschoten altijd mis.. Ik stapte in Haarlem Spaarnwoude op de trein. De trein was vol, in Haarlem kwam er een plek vrij in het 4 zitje. Ik kwam tegenover je te zitten. Ik probeerde een film te kijken, eerste stuk weinig gezien, omdat mijn blik steeds naar jou trok. Je zat wss met collega in trein, die in Bloemendaal de trein verliet. Jij bleef nog even zitten. Een paar keer hadden we oogcontact. Jij stapte uit in Santpoort Zuid. Nog 1x kruisten onze blikken .. Wouw onder de indruk... Jij vrouw met jurk met blauwe tinten en figuren, leuke gympen en opgestoken haar en een prachtige glimlach. Ik, kaal met baardje, bril dragend... Wie weet lees je dit .. En was je ook geprikkeld of ben je nieuwsgierig.. Keer drankje doen.... Ik hoop van je te horen.. O"

Willemijn

25 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Heemskerk verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de leuke man die tegen schuin tegen over mij zat. Ik stapte in op Haarlem Spaarnwoude met een vriendin samen met onze ikea tassen. Wij kletsen over van alles en nog wat en jij luisterd naar muziek. Je hebt ontzettend leuke ogen en had een Fjallraven jas aan. We hadden steeds vluchtig oogcontact en toe jij uit stapte hadden even echt contact. Helaas was ik te laat om je mijn nummer of iets te geven. Dus wie weet via deze weg. Ik met mijn lange bruine haar, witte trui, donder paarse jas en happy socks."

B

14 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Beverwijk. Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een leuke man! Grijs haar, mooi baardje, olijfgroene jas, spijkerbroek. We kregen vrij snel contact doordat jij je rugtas in het bagagerek legde en ik zou hem opvangen als hij eruit zou vallen. (; Ik had zwarte jas en zwarte broek aan. Jij stond naast mij en ik zat. Je vroeg of ik uit Driehuis kwam, blijkbaar bekend gezicht. Toen ik opstond om uit te stappen Haarlem-Spaarnwoude zei jij, tot de volgende keer in de trein. Ik zei dat ik nooit dit tijdstip ( half 6) de trein had, jij reisde 1 x per maand met de trein. We wensde elkaar een fijne avond. Hoe leuk zou het zijn om een kop koffie te gaan drinken?"

Robert

13 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Beverwijk. Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog.
"Wachtte op de sprinter van 21:11 uur op vrijdagavond 13 januari, er stond veel wind en jij stond te schuilen naast een pilaar van het Ibis hotel op perron 1. Je mooie rode jas viel me meteen op en eigenlijk wilde ik je een compliment maken. Vanwege de harde wind en de vorm van de pilaar ging je achterover leunen om zoveel mogelijk uit de wind te blijven. Ik schoot in de lach, het was een grappig gezicht en ik zei dat je er wel heel aerodynamisch bij stond. Je lachte ook en ik vroeg of jij ook wist of deze trein verder reed dan Beverwijk, ik moest er namelijk uit in Heemskerk. Dat wist je niet, je moest er in Haarlem uit. Ik vertelde over dat dat ik de hele dag in de trein had gezeten, onderweg was vanuit München en dat ik daar uit de auto gezet was door mijn goede vriend uit Australië. Dat bracht mij op mijn wereldreis op de motor en we spraken over reizen in het algemeen. Je vertelde over dat je een tante in New York bezocht had en dat je het zo'n leuke stad vond. En dat je ook aan de westkust geweest was, twee keer. Ook vertelde je dat je oma op haar 90-ste vorig jaar vanuit Heerlen naar Noord Holland was gekomen om dichter bij je familie te wonen, in verband met haar beginnende dementie. We hadden echt een heel leuk gesprek en wilde je net vragen om je nummer toen je plots toch op Haarlem Spaarnwoude er uit moest. Ik dacht dat je op Haarlem er uit zou gaan dus was er geen tijd meer....jammer! Je droeg een fraaie rode jas, bruin krullend half lang haar, bruine ogen en ik schatte je rond de 35 jaar. Ik zou het super leuk vinden je nog eens te zien en te spreken! Robert"

San

2 april 2016
We hadden oogcontact in de trein naar station Haarlem. Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had nachtdienst en aan het werk bij station Haarlem centraal op het nieuw geasfalteerde deel bij de fietsenstalling. Jij kwam net terug van het stappen met 2 vrienden denk ik. Jij sprak me aan en vanaf dat moment was ik van de kaart. Een kort gesprekje en een zoen dat is wat ik nu heb. Wat ik van jou weet is dat je op vakantie bent in Nederland , je komt uit Australië en in Haarlem logeert? Donker bruin haar , knap Is er iemand die die haar kent , mail mij. Ik hoop dat ik haar nog een keertje mag ontmoeten."

Louise

18 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem. Op station Haarlem Spaarnwoude verloren we elkaar uit het oog.
"Je zwaaide naar me, en ik zwaaide terug. Maar je zag het niet.. Zin in een koffie?"