Inge

26 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Haarlem.
"Haha! We hielpen samen een gast die naar Hannover moest. Jij moest er in Den Haag uit en ik al in Haarlem! Het was een kort gesprek.."

Jan

22 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet zeker of je op Amsterdam Sloterdijk was gestapt want ik heb helaas niet met je gepraat, maar toen ik uitstapte op Haarlem en de trap af liep zag ik je lopen, je liep voor me naar de fietsenstalling beneden. Je was wat met je haar bezig en keek in het raam van de fietsenwinkel ( misschien wel in de weerkaatsing naar mij) . Je liep door naar rij 7 waar je fiets denk ik stond, ik pakte mijn fiets bij rij 10 en heb nog even gekeken of ik je nog ergens zag lopen, maar dat was helaas niet het geval... Ik hoop dat je mij met m'n donkerblauwe jas en bruine broek nog herkent en dat ik je nog een keer kan zien . - Jan"

M

8 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke blonde jonge dame in een denim rok. Zij vroeg mij mag ik jouw wat vragen? Natuurlijk zei ik. Gaat deze trein naar Haarlem. Ik neem een "leap of faith" zeg ik. De trein was nogal vroeg namelijk. Uiteindelijk was het de juiste.he Ik durfde eigenlijk niks te zeggen onderweg. Wel een fijne reis, fijn weekend en leuk moment benoemt. Bij het uitstappen. Wie weet checkt ze deze site. Lijkt me leuk! Ik had een sand leger kortbroek aan met licht grijs t-shirt en een grijze ruchtas. Groetjes M."

Nine

14 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Dordrecht. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag jou staan op haarlem station met mijn vriendin. je droeg een zwarte broek, zwarte jas en zwarte doctor martens. je had zwart haar en had een energy blikje. ik droeg een leren jas met koeien print en een spijkerbroek, would you be my valentine? please? xxx"

Rogier

16 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Hillegom. Op station Hillegom verloren we elkaar uit het oog.
"Het was donderdagavond 16 januari even over 21:00. Eerst kruisden onze ogen elkaar op station Haarlem en toen ik een half uur later de sprinter nam zat je ineens tegenover mij. Daar ik verbaasd was zei ik heel zachtjes hoi tegen je. Onze blikken wisselden geregeld zelfs via het raam. Bij Hillegom uitgestapt en liepen zowat naast elkaar naar boven. Ik liep naar de fietsenstalling en jij naar je auto, je keek ook nog opvallend om. Jij j.m. rond 30, kwam waarschijnlijk van je werk(kantoor?), bruine leren tas, zwarte nette schoenen en pantalon. Ik m, korte baard, had grijze hoed open, grijs/zwart vest en sjaal. Je gaat sindsdien niet meer uit m'n hoofd. Wie ben je?"

Anoniem

12 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Dag Meneer Boek in de IC stiltecoupé van 16:04 uur Amsterdam naar (Haarlem)Vlissingen. Het was kort en voor mij een beetje ongemakkelijk, maar ons oogcontact is bij mij binnen blijven hangen. Hangt nog steeds. Ik had natuurlijk kunnen vragen wat jij las of op z'n minst 'hallo' kunnen zijn, misschien was ik al een beetje strucked by. Samen een keer koffie? Groet, Vrouw Boek - Ongemakkelijke Flirt"

Ken

10 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Nooit gedacht dat ik dit ooit zou proberen - but here you go. Jij een heel mooi meisje met blond haar, wit-leren jasje en zwarte broek. Op je telefoon, fruit aan het eten, en mij af en toe een blik toewerpend. Ik ging bij Haarlem rond 9.30 schuin tegenover je zitten en was druk op m'n laptop bezig - me afvragend of ik me ons oogcontact inbeeldde. Toen ik er bij Sloterdijk uit moest en me je zo mooi toelachte, lachte ik terug en had ik natuurlijk je nummer moeten vragen - hopelijk bij deze?"

Nordine

14 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Haarlem. Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag jou al wachten op de trein die om 18:11 vertrok richting Haarlem, ik ging schuin tegenover je zitten en de hele tijd oogcontact, uiteindelijk moest ik er snel uit, snel een laatste blik gewerpt en jij ging verder reizen."

Paul

29 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Baarn naar station Haarlem. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ontmoette jou, leuke lange blonde vrouw, op het station van Baarn samen met je vriendin met haar lieve pronkrug hond die jou uitzwaaide. Jij ging spontaan naast me zitten in de trein. We hadden gelijk een leuk gesprek over oude katten en over jouw leven in Lombok. Jij was op weg naar je huis in Haarlem en ik moest uitstappen in Weesp wat jij jammer vond. Achteraf had ik spijt je niet mijn kaartje te hebben gegeven. En nu probeer ik het op deze manier contact met je te krijgen. Ik ben zeer benieuwd of dat lukt."

Carlo

10 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"JOp heel druk parron zagen wij elkaar, je keek mij steeds lachend aan, lang blond krullenhaar en donkerblauwe jas had je aan, je stak ook een sigaret op. Ik grijze half lange jas en luisterde naar muziek, maar door de drukte kon ik je niet aanspreken. wil graag met je in contact komen."

Martin

28 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Heerhugowaard. Op station Heemskerk verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Haarlem in en gingen schuin tegenover elkaar zitten. Jij had een waaier bij je."

Ron

24 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Alkmaar. Op station Heiloo verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat schuin achter me in een sprinter vanaf Haarlem (die ene die zo warm was). Het was rond 19.00 uur geloof ik. Volgens mij zat er niemand anders in onze coupé (begrijpelijk, met die bloedhitte!), althans niemand die mijn aandacht trok. Jij deed dat wel. Ik leek misschien rustig te lezen, maar je leidde me af via mijn ooghoek en van lezen kwam niets terecht. Maar toen moest je al uitstappen, in Heiloo... En ik maar hopen dat je ook naar Alkmaar zou gaan! We keken elkaar kort aan voordat de trein stopte en daar moest ik het mee doen. Ik vond je prachtig en hoop dat ik je een keer kan spreken...."

B

21 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Den Haag Centraal. Op station Voorhout verloren we elkaar uit het oog.
"Hoii leuke blonde dame met een mooie glimlach. Je zat ongeveer voorin de trein en deze trein had 3 bakken. Treinnummer 6375. Ik heb je 1 keer gepasseerd. en toen voelde ik een bepaalde chemie.Ik weet niet precies waar je bent ingestapt maar je ging op voorhout uit de trein, om 19:11. Bij de deur waar ik stond heb je uitgechekt en daar hadden we nog eens leuk oogcontact. Je droeg een zwarte/wit gestreepte broek en had rode lippenstift op. Je haar was volgens mij niet al te lang. Ik: had een uniform aan en zilveren oorbellen in. Ik hoop dat je jezelf in deze herkent en ik zou graag met je in contact willen komen."

Lennart

8 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Zandvoort aan Zee. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"De trein naar Zandvoort was een halfuur vertraagd, maar als geluk bij een ongeluk kwam ik daardoor tegenover jou te zitten. Jij een groene jas en mooie grijze hakken, waar je na 5 minuten een voetzool uithaalde. Ik een groen vest en grijze sjaal. Even later kwamen er mensen bij ons zitten, waardoor ik opschoof en tegenover jou kwam te zitten. We hadden toen lang oogcontact, het voelde als een eeuwigheid. Ik vond het ongemakkelijk om je aan te spreken omdat we allebei muziek luisterden. Toch zou ik je graag nog eens willen spreken, want station Haarlem waar jij uitstapte was veels te snel daar."

Hj

4 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een prachtig uitzicht in het mooie ochtendlicht Daar was jij, in de Intercity van 7.10 Kon van je verschijning genieten.....wel een kwartiertje lang. In alle rust tussen 2 coupés in. Je mooie lange zwarte haren en de witte oortjes in Ying en Yang Vriendelijk lachend en schuddend met je haar in het licht, tja dat laat me niet onberoerd. Je staat stevig op je mooie bruine stappers en zo af en toe mogen je lippen je plastic waterfles beroeren. En dan is de droom weer voorbij, het eindstation bereikt. Even weer een blik, en dan ieders eigen weg gegaan. Sprakeloos...... Wat denk je ervan, zullen we samen die fles inruilen voor een Dopper ??? Onder het genot van een slokje duinwater... lieve groetjes van die vroege eter met die lichtblauwe jas en de vintage bruine schoudertas"