Je flirt uit het oog verloren op Station Haarlem? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Yolente

31 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg of je naast me kon zitten in de drukke trein van Amsterdam naar Haarlem (rond 15.40). Natuurlijk maakte ik graag wat ruimte voor je. Je droeg een sportieve outfit, had bruin haar en een beetje gezichtshaar – precies mijn type! Het enige gesprek dat we hadden was toen ik mijn laptophoes zocht en je er per ongeluk op bleek te zitten, haha. Toen we in Haarlem aankwamen, keek je nog een paar keer achterom, maar daar bleef het helaas bij. Ik zou het leuk vinden om je nog eens te zien en deze keer wat meer met je te praten! Ik heb zelf blond haar, droeg een wit shirt en een grijze jeans. Hopelijk lees je dit en kunnen we eens iets leuks doen buiten de trein! :)"

Jip

22 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14:27 stapte ik op station Beverwijk in de trein. In de rij naast jou Jij (blond haar met een licht bruine lange jas en volgens mij reebok schoenen aan) Je mooie gezicht en lach maakte een indruk op mij (grijze trui, zwarte broek en donker blauwe mates pet) helaas stapte je al in Haarlem uit voordat ik je aan kon spreken."

T

8 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Haarlem. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de nacht van woensdag op donderdag. De laatste trein die nog reedt. Vlak voordat ie vertrok kwam je tegenover me zitten. Je had net als ik een koptelefoon op. En een heel leuke lach. Het eerste oogcontact ging bijna per ongeluk. Ik staarde uit het raam en zag toen ineens je ogen recht in die van mij kijken. Heel even maar. De rest van de rit bleven we de hele tijd stiekem naar elkaar kijken, terwijl we allebei deden alsof onze telefoon heel interessant was. Op een gegeven moment stootte je mijn knie aan en lachte daarna verontschuldigend. De vlinders in mijn buik begonnen ineens 5 keer zo hard te fladderen. Toen kwamen we aan bij Haarlem. Ik heb mn tas gepakt en ben de trein uit gestapt. En daarna heb ik de rest van de avond spijt gehad dat ik je nummer niet heb gevraagd. Als dit zich inderdaad niet alleen maar in mijn fantasie heeft afgespeeld en je dit wonder boven wonder leest, dan lijkt het me heel leuk om een keer wat te gaan drinken in Haarlen. Dit keer zonder koptelefoon. Groet, de jongen in de bruine jas."

Amarachi

19 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Vlissingen. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar een vriendelijke conducteur die ik vrijdag 19 april jl. op Haarlem station heb ontmoet en gesproken over het werk bij de NS. Hij had dienst als conducteur op de trein die rond 11.51.u van Haarlem station vertrok richting Vlissingen. We hadden een leuk gesprek maar ik moest met een andere trein een andere richting op. En hij had dienst met de trein die naar Vlissingen ging. Hij is een lange heer ongeveer 1.90. Hij was in zijn werkkleding wat de conducteurs dragen met een zwarte rugtas. Volgens mij droeg hij ook een bril. Ik droeg die dag een groene winterjas. We hadden beide weinig tijd voor een lang gesprek. Ongeveer 5 minuten met elkaar gesproken. Hij vertelde mij dat hij conducteur is maar wil overgaan als machinist. Wie help me out om hem te vinden. Ik wil graag weer in contact met hem komen. Iemand zal hem toch ook hebben gezien."

Conductrice

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam met 3 dames aangerend op Amsterdam centraal en vroegen direct of deze trein naar Haarlem ging. Hier lachten we blozend naar elkaar. Toen ik kwam controleren hadden we nogsteeds deze zelfde lach en oogcontact. Ik wenste jou nog een fijne reis. Op Haarlem verliet je de trein en bleven onze blikken elkaar volgen. Ik was druk bezig met de portofoon dus helaas geen tijd om te vragen hoe je heet! Je had donker haar en een lange grijze jas, jullie waren ingecheckt op Apeldoorn."

LJ

5 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"De vertraagde trein (rond 17.45) richting Vlissingen. Ik nam op Amsterdam Sloterdijk schuin tegenover jou plaats in een vol 4-tje voorin het voorste treinstel. Jij in de rijrichitng bij het raam, ik aan het gangpad. JIj gekleed in zwart met een reeks aan armbandjes, ik in het blauw met lichtblauwe overjas en witte gympen. Beide in een leeftijd met ervaring. Onze blikken kruisten elkaar een paar keer. We moesten nog even wachten bij Haarlem Spaarnwoude voordat we Haarlem Centraal binnen reed - waar jij de trein verliet. Bij het verlaten wel weer die blik en glimlach. Veel te kort om je (aan te) spreken - hoop dat die kans alsnog komt"

Tim

8 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Daar stond je dan, op een druk perron naast je trein een prachtige conductrice om te zien. Blond haar, stralende blauwe ogen, en een lieve mooie lach. Ik vroeg nog aan je of deze trein ook een stop zou maken op leiden centraal. Helaas kreeg je ook veel andere vragen, en ik wilde je bovendien niet storen tijdens je werk. De trein vertrok om 20.20 vanaf Amsterdam en op Haarlem stapte jij uit deze trein. Toch zei een gevoel tegen mij dat ik hier iets mee wilde doen, dus wie weet kom ik je ooit weer tegen in de trein. Of lees je dit en wil je misschien wel een keer uiteten samen."

Helena

16 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Trein van Leiden richting Amsterdam 16:03u. We stapten samen in de trein, jij stapte uit in Haarlem en keek me nog na met een glimlach na meerdere keren oogcontact. Ik had geblokte vans aan en jij een zwarte pet van carhartt geloof ik."

Isa

11 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 11:40 stopte de trein op Amsterdam Centraal(eindbestemming) Je liep de eerste klas uit maar vergat je telefoon in de trein en ik rende naar je toe tussen de mensenmassa(het was erg druk op het perron) ik pakte je bij je arm en zei dat je je telefoon had laten liggen. Je leek even in de war van dat moment maar daarna bedankte je mij enthousiast. Toen nam jij de roltrap naar beneden op Amsterdam Centraal en ik stond een paar meter achter je. Je keek nog om en zocht nog oogcontact maar liep daarna door de ov poortjes. Ik wilde je achter na gaan maar ik heb het niet gedaan. Jammer, want ik vond je een hele leuke uitstraling hebben. Misschien zoek je mij ook en kunnen we in contact met elkaar komen! Ik had een lange donkerblauwe coat aan."

Bianca

31 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"M’n beste vriendin en ik zaten tegenover elkaar in de trein toen op Amsterdam Sloterdijk jij instapte en met mijn geluk naast me kwam zitten. Je had een zwarte jas aan, een donkere broek met een zwarte blouse waarvan de mouwen opgerold waren waardoor je je tatoeages heel goed kon zien. Droeg veel zilveren sieraden (ringen, oorbellen). Zelf had je donker haar, en beetje iets Aziatisch (denk ik?) in je gezicht. Ik had onhandig m’n Waterstones tas en m’n zwarte tas uit de weg gehaald en zag je later toevallig naar iets over Rusland kijken op je telefoon lol. Maar dacht dus niet dat je mij en m’n vriendin hoorde toen ik aan haar uitlegde dat ik altijd m’n OV in m’n handen moet hebben omdat ik hem al te vaak heb verloren in 2023, zelfs als ik alleen moet overstappen. Ik zei dat ik eigenlijk zo’n pasjeshouder met een koordje die je eruit kan trekken moet hebben. Een moment later haal je er eentje van Securitas uit je tas en gaf je het aan mij, je zei dat je er toch al van af moest komen. Dus ik neem aan dat je er niet meer werkt? In m’n hoofd wilde ik je van alles vragen, zoals je naam en misschien je IG of nummer, eigenlijk ook gewoon meer over de situatie van de pasjeshouder hahaha.. Maar dat gebeurde niet en ik had je alleen een fijne jaarwisseling gewenst toen ik zelf op Haarlem moest uitstappen helaas… Heel veel spijt van en hoop dat je dit misschien nog gaat zien"

Philip

8 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens het instappen schoof je dicht langs me om op de trap te zitten. Ik deed je na en ging een paar treden onder je zitten. Ik voelde de hele reis je voet in mijn zij. Voor het uitstappen keek ik snel nog naar je en ik geloofde dat je naar me lachte. Je had een muts op, lang blond haar en lange zwarte laarzen aan. Ik heb bruin semi-lang haar en had een donkerblauwe jas aan met kaki broek en een koptelefoon op!"

Marc

9 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Alkmaar.
"Ik stond voor nachttoilet op perron te kijken hoe ik naar binnen kon. Jij, spijkerbroek met omgeslagen pijpen, keek ernaar. Later liep je op het perron voor me langs en glimlachte. De trein kwam er al aan maar je liep richting…toilet? Ik was bij de eerste blik al onder de indruk van je. Hoop dat je dit leest."

Femke

31 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en we hadden een gesprek over mijn assistentiehond. Het was erg gezellig maar ik was te verlegen om je nummer te vragen. Ik moest bij station Haarlem er uit."

Jos

27 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Jij schreef verjaardagskaarten, want dat stelde je uit ‘tot in de trein’. Je bloosde heel mooi toen ik je groette bij mijn uitstappen in Haarlem en je zwaaide naar me toen ik op het perron liep. Dat was toch een veel te korte ontmoeting, zullen we die binnenkort verlengen?"

Danielle

3 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Lage Zwaluwe. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging via marktplaats een kite ophalen, ergens na de halte van Haarlem. Het was heel druk en we zaten naast elkaar op de trap. Je droeg een pet. Ik raakte met je aan de praat, omdat ik je vroeg voor mij op 9292 te kijken. Lekker ouderwets de weg vragen aan een leuke jongen. Gekletst over kitesurfen en je gaf me de tip naar een kite schooltje in Zandvoort te gaan. "Misschien kom ik je daar ooit weer tegen" grapte ik en stapte uit in Haarlem. Toen ik vanmorgen de trein nam schoot je door mijn hoofd. Het lijkt me heel leuk om in contact met je te komen"