Je flirt uit het oog verloren op Station Grou-Jirnsum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Quiara

5 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Grou-Jirnsum naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Dus je bestaat wel...De Man van mijn Dromen.. Waarom, oh, waarom, ben ik zo verlegen soms? Ik deed alsof ik je niet zag, maar oh, dat had ik wel. En hoe... Ik zag je op het station in Leeuwarden, waar we allebei uitstapten. Je droeg een colbert in bijna precies dezelfde kleur roze als mijn broek. En toen we na het uitchecken naast elkaar liepen, leek het misschien voor toeschouwers wel dat we een koppel waren.. Onze wegen scheidden zich, toe jij incheckte voor de reis richting Sneek (?) en ik naar de bushalte liep. Ik hoop dat ik je weer een keer zie (dan laat ik je niet zomaar gaan), maar voor het geval je dit leest - wonderen gebeuren soms -, laat dan van je horen! Het lijkt me leuk je te leren kennen. Verdere persoonskenmerken als haarkleur e.d. laat ik buiten beschouwing, want jij weet wel wie ik ben, als jij bent wie ik zoek... Dag Man van mijn Dromen."

Peter

4 april 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Grou-Jirnsum. Op station Grou-Jirnsum verloren we elkaar uit het oog.
"De mooie brunette waar ik oog contact mee had !"