Je flirt uit het oog verloren op Station Groningen Europapark? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Brett

10 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen Europapark naar station Rotterdam Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"De Intercity vanaf Europapark vertrek 17:20. Jij was met een vriendin vanuit Tilburg gekomen. Toen de vonducteur langskwam begon je te lachen. “Dit is pas de eerste keer controle vandaag”. Je zag er leuk uit en ik denk, een berichtje kan geen kwaad :) Jij zat in de vierzitter en ik alleen op de muziek te jammen. Treinstel 4202."

Bernadet

13 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Groningen Europapark. Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik verdween in jouw mooie ogen, ik had zin om ze eruit te trekken en op te eten. (Bij wijze van spreken natuurlijk ;-) ) We praatte heel gezellig zijn hobbies. (Gamen natuurlijk) Hij stapte uit op Arnhem Zuid. Ik vond het erg jammer dat hij er van door ging. Dus persoon met mooie ogen, en hongerige ogen. Kus me, niemand kijkt. Groetjes, Bernadet. Als je me ziet . kus me niemand kijkt."

S

22 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Winschoten. Op station Groningen Europapark verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie jongen met felblauwe jas en blond haar Jij kwam naast mij zitten achteraan in de coupé, trein van 14.53 .Vanaf Groningen naar Winschoten. Ik luisterde muziek en liet expres mijn naam nog zien van mijn Spotify list en ging nog naar mijn Instagram, in de hoop dat je mee zou kijken op mijn mobiel en mij een berichtje ging sturen. Dit heb je niet gedaan, helaas. We keken elkaar een paar keer aan en lachten. De trein maakte nog een harde bocht en wiebelde erg, ik hield me vast aan de stoel voor me haha. Hier lachten we beide om. Ik had bijna alle moed bij elkaar geraapt om je aan te spreken maar toen stapte je uit bij Groningen Europapark, ook nog zonder iets te zeggen, helaas. Ik hoop dat je je zelf hierin herkend en dit stiekem leest!!"

Justin

24 maart 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Groningen Europapark. Op station Groningen Europapark verloren we elkaar uit het oog.
"Het is in de bus en niet in de trein maar er is vgm niks anders waar ik dit neer kan zette .Ik zat woensdag 23 maart rond 2 uur in de bus in groningen met lijn 9 paddepoel. Ik stapte uit bij westerhaven uit ik heb jou niet uit zien stappen. We hadden tijdens de reis continu oogcontact en we waren beidem erg verlegen. Toen ik uitstapte zagen we dat we naar elkaar keken en ik zag een lichte glimlach. Je was een heeeeeel leuk meisje rond de 17 jaar schat ik. Ik was met 2 andere jomgens ik ben ook 17 en ik denk elke minuut aan je. Je had lang bruin haar. We keken de hele tijd via het raam naar elkaar. Ik waa echt heel zenuwachtig en durfde niet iets te zeggen toen ik uitstapte. Dit is dus niet in de trein maar weet iemand hoe ik met haar in contact kan komen. Ik heballes al geprobeerd qbuzz gebeld enzo als zij mij konden helpen etc. Ik hoop dat wij elkaar vinden. Ik weet helaas zelf je naam niet. Op het laasts ging er iemand naast je zitten en je zat eerstalleen. Ik hoor graag van iemand!"

Utrehct-zwolle

21 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen Europapark. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat daar zo mooi met je blonde haren, hard aan het werk in je boek. Je zat naast een oudere mevrouw vanaf Utrecht-Centraal tot station Zwolle. Ik had de moed niet om je aan te spreken en heb daar veel spijt van. Ik zat aan de de andere kant naast je met bijna de hele reis een Tablet en een telefoon in me hand. Hoop van harte dat je dit leest en contact met me opneemt!"

Karel

15 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen Europapark. Op station Groningen Europapark verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo mooie dame in het rood. Van Assen naar Groningen 15-11-13 15:56 Toen je binnen kwam zag ik het meteen je mooie blauwe ogen je keek me aan en ik was meteen verkocht. Ook zag ik dat je nog twee plus punten had en een leuke glimlach. Ik wou je aanspreken maar was te verlegen ik durfde het niet. Bij Groningen stapten we samen uit jij ging naar links en ik naar rechts we keken even achterom en keken elkaar aan, de tranen sprongen mij in de ogen en ik liep langzaam door met jou in mijn gedachten. Als je je voelt aangesproken bel dan : 063546547"