Je flirt uit het oog verloren op Station Groningen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Rach

5 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Den Haag Centraal. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen in de trein vanaf Lelystad station die om 10:13 kwam . We stonden samen in de hal van de trein . Ik was aan de telefoon dus ik kon geen contact met je maken. Je stapte uit bij Almere centrum we bleven elkaar aan kijken . Voor dat de trein vertrok van station kwam je terug naar de trein en gaf je je nummer. Je herhaalde het nog voor me en zei bel me Maar helaas had je je nummer niet helemaal goed in me telefoon op geslagen. Waar door ik hem niet meer heb . Als je dit ziet reageer hier op"

G.

17 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat al een tijdje in de trein en was aan het bellen met een vriendin. Ik droeg een wit t-shirt, net zoals jij, en een roze blouse met streepjes. Jij kwam op één van de eerste stops naast mij zitten. Toen ik eenmaal klaar was met bellen, tikte je me aan om te vragen of ik je spullen even in de gaten kon houden. Je kwam terug en vroeg me naar iets wat ik tijdens mijn gesprek aan mijn vriendin vertelde. Een leuk gesprek volgde over onder andere onze opleidingen. Aangekomen op Utrecht Centraal vroeg je nog snel mijn naam, en ik de jouwe, en terwijl we de trein uitliepen zeiden we dat we het een leuk gesprek vonden. Ik twijfelde om je te vragen naar je nummer, maar heb het niet gedaan. Via deze weg wil ik laten weten dat het me leuk lijkt dit gesprek nog eens af te maken."

Erwan

12 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik moet gewoon een date hebben."

Reiziger

16 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Een blik een bliksem in de stiltecoupe.. Elkaar gesproken in Groningen. Rode rugzak met rood parapluutje zoekt pak met taart, laptop tas en plastic zak"

Pim

7 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Groningen. Op station Feanwâlden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was een dagje naar Warkum, musuem van Jopie Huisman bezoeken. En terug naar huis wachte ik in Leeuwarden op de trein naar Feanwalden (ri. Groningen). Ik stond op het perron , had een blauwe wandelstok in handen. Daar stond jij, we keken aan en glimlachten. Dan bij het instappen twijfelde je nog welke deur te nemen, je stond bij de deur waar ik ook in wilde stappen. Je deed nog je haar in model kijkend in het spiegelend trein raam. Ik keek stiekem ook. We stapten in, ik ging zitten in de lawaaicoupe, wie weet kwam je ook daar zitten. Bij het vertrekken zag ik je niet. Ik moest er weer uit bij de volgende halte. Misschien zat ze verderop, ik maakte een berichtje klaar maar net iedereen moest ook bij de volgende halte uitstappen :) En toen ik zelf uitstapte, zag ik je pas, in de stilte coupe achter je laptop. Ik had willen zeggen "Je hebt een hele mooie glimlach, hou die vast en geniet.""

Jasper

7 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen.
"Hey jij! Ik stond met een slaapzak en blond haar op Perron 6 van Zwolle omw naar Groningen. Ik zag je paar meter naast me staan: glinsterende blond haar, streepjes shirt en een groene broek? We keken elkaar aan en het voelde anders dan normaal. Lentekriebels! Ik ging je volgen en ik kon de kans pakken naast je te gaan zitten maar… too shy. Ik ging verderop zitten en ik heb de hele reis getwijfeld om je aan te spreken. Bij station Groningen uitgestapt en je in het oog gehouden. Je pakte de fiets en reed weg… achteraf spijt dat ik je niet heb aangesproken. Als jij dit leest… ik hoop dat jij dit ook zo voelde en hierop wilt reageren. Liefs, Jasper!"

M

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"‘Je kwam in Groningen iets na 3 uur in de sneltrein naast me zitten, ik dronk koffie en had een boek op schoot. Ik wilde eigenlijk wat opmerken over je mooie telefoonhoesje. In Leeuwarden stapte je nog over denk ik, helaas geen idee waarnaartoe.’"

Annemieke

31 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in een vier-zits met m’n broertje in Groningen in de trein naar Zwolle om 09:19 op eerste Paasdag jij kwam in een twee-zits tegenover ons zitten. We hadden maar een paar keer kort oogcontact maar ik kon me maar met moeite op Lord of the Rings concentreren die we op mijn broertjes laptop aan het kijken waren. In Zwolle stond ik nog even achter je in het halletje maar ik durfde je niet aan te spreken of een briefje met mijn nummer te geven waar ik nu toch een beetje spijt van heb want je lijkt me heel leuk ????. In Zwolle liep je vrij hard richting centrum-uitgang naar hopelijk een leuke Paasactiviteit!Je hebt bruin haar, een bril, witte sneakers, een koptelefoon en volgens mij iets geels maar dat weet ik niet meer zeker ????. En je bent heel knap ????. Ik heb bruin haar, had een bruinige jas aan met een wollen sjaal en m’n broertje een rolkoffertje. Het lijkt me leuk om een keer een drankje met je te doen! ????"

Mees

29 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging naast mij zitten op station Groningen met je mooie krullen… Ik zat op mijn laptop mijn essay af te schrijven en jij zat op je telefoon piano tutorials te kijken. Je had een hele lieve uitstraling en ik kreeg vlinders in m’n buik ook al zeiden we niks. Voor station Meppel vroeg ik of ik langs je mocht en maakte ik een opmerking over mijn vele tassen, toen wenste je me een fijne dag. Ik stond nog even bij de deur met m’n jas aan met bontkraag, ik wilde je je nummer vragen maar ik durfde niet, dus ik hoop dat ik je hier kan vinden! Ik wil dolgraag met je kletsen en mijn fout je niet te hebben aangesproken goedmaken."

P

28 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik in Zwolle instapte in de trein richting Groningen en naast je ging zitten, dacht ik: wauw, wat een mooie vrouw. We hadden het even over je goudkleurige sneakers, die ik vet vond, waarop je zei dat ze alleen shit liepen, en dat je ze nog moest inlopen. Bij het samen uit de trein gaan in Groningen waren we nog even in de war of de telefoon die op de grond viel van jou of mij was:) Op het perron liepen we nog een stukje naast elkaar, maar bij de uitcheck-drukte verloren we elkaar uit het oog. Ik had je graag nog even gedag gezegd, en heb nog een tijd aan je gedacht daarna. Leuke onbekende, laat het me weten als je nog eens wil kletsen over schoenen, handschoenen en telefoons:)"

Kristel

28 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was ongeveer tien over half vijf, op een zonovergoten zondagmiddag (28 januari) op Utrecht Centraal. Ik stond op spoor 11b richting Groningen. Jij stond aan de overkant van het perron. Je ogen lachten en groetten mij toen ik tegenover je ging staan. Zelfs van deze afstand kon ik je warmte voelen. Ik lachte blij verrast, en een beetje verlegen terug. Je draaide (semi-nonchalant) een paar rondjes op het perron. Je probeerde niet te veel aandacht op mij te vestigen. Ik probeerde hetzelfde te doen, maar stiekem keek ik af en toe naar je. En als je naar mij keek, keek ik gauw weg. Toch kruisten onze blikken elkaar nog een paar keer. Jouw trein kwam als eerste aan, je keek nog een keer kort achterom en liep daarna de trein in. Ik stond toen te praten met een vriendin, die toevallig uit jouw trein was uitgestapt. Ons moment was weg, als het er al geweest was. Lieve onbekende, ik ben toch wel benieuwd naar je! Je droeg je donkerblonde haar in een knotje, met - ik geloof - een scheiding of haar weggeschoren onder je knotje. Je had een halflange jas aan en een donkere rugzak op. Volgens mij droeg je een joggingbroek met sneakers. (Ik droeg een grote, beigekleurige jas, een blauwe legging en wit-gekleurde Nike sneakers en een witte koptelefoon op of om.)"

daniël

16 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"ik, man met blond haar, stapte uit in Assen (trein uit Groningen van 13u19). jij een jonge man in blauwe pak, zat boven achterin het wagon bij de deur naar de trap naar beneden. we keken naar elkaar, eventjes oogcontact, maar wauw wat ben je mooi dacht ik. ik had het gevoel dat het wederzijds was."

j

29 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten in de stiltecoupé met een hele grote rugzak en je hond Sam, net terug van een wandelvakantie in de Pyreneeën. Ik zei dat ik later als ik groot ben ook op hikevakantie zou willen met een hond die ik nu nog niet heb. Jij zei dat ik op Sam zou kunnen passen, maar helaas moest ik bij Utrecht uitstappen."

Patricia

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de intercity naar groningen van 14:45 de trein was erg vol jij vroeg of je naast me mocht zitten. We hebben meerdere keren oogcontact gehad. Toen de trein in Assen stopte keek ik naar buiten en toen vroeg je of ik er daar uit moest dat hoefde ik niet we moesten allebei door naar groningen. Ik vond je er goed uit zien. Ben jij die persoon die naast me zat met een bril op en werkend op zijn laptop. Ik had een groene broek aan en rood haar. Hopelijk vindt ik je terug op deze manier."

Anoniem

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Arnhem Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (jongen met wit shirt en rood baardje) was op zoek naar een plekje in de volle trein en kwam bij jou uit! Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat mocht! Een super mooie meid (Aziatisch uiterlijk) en we keken elkaar net even wat langer aan dan gebruikelijk. Je zwaaide iemand uit toen de trein vertrok, ik had de trein bijna gemist dus moest even bijkomen en gaf er niet teveel aandacht aan. Bij de eerste halte moest ik er ook alweer uit en stond op, jij keek op en ik had het idee dat je contact probeerde te zoeken. Ik was totaal onhandig en liep snel naar de deur, eenmaal uit de trein liep ik nog langs je en keek je (met zonnebril..) goed aan. Echt spijt dat ik niks tegen je heb gezegd!"