Anomiem

18 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Het was donderdagavond ca. rond 19.48 uur stapte ik op Utrecht Centraal de trein in die richting Groningen ging. Ik zag al snel dat de trein wat druk was en ging bij de in en uitgang van de trein op een bankje zitten die nog wel vrij was. Toen kwam jij blonde dame in een oranje joggingbroek in combinatie met een hoodie en witte sneakers. Jij liep aan het begin even weg om waarschijnlijk voor een zitplaats te zoeken maar al snel kwam je weer terug en ging je maar staan bij de deur van de entree coupe aangezien het bankje waar ik op zat inmiddels bezet was door een dame naast mij. Wij hadden een aantal keer licht oogcontact alleen ging dat wat lastig door de drukte dat ik je telkens moest zoeken of je er nog was hahaha totdat we aankwamen op Amersfoort centraal en jij een poging deed om in de coupe te gaan zitten aangezien er veel mensen uitstapten. Dat was je blijkbaar gelukt want ik zag je pas weer kort voordat we in Zwolle aankwamen rond ca 20.40 toen je net als mij daar ook moest uitstappen. Je ging vlak bij mij staan voordat we in Zwolle arriveerden en keken elkaar nog even aan. Je keek een beetje serieus, of wat ongemakkelijk maar je deed wel wat met me en ik kon er wel van genieten hahaha maar anyway je lijkt mij leuk. Helaas kwam het er niet van om iets tegen je te zeggen, want bij aankomst toen wij uitstapten in Zwolle was je al snel verdwenen, waarschijnlijk omdat je moest overstappen ofzo geen idee maar als je dit leest heb je zin om misschien een keer een drankje te doen? Ik ben die blonde gast met donkerblauwe sweater die een serie op zijn telefoon aan het kijken was. Als je dit leest neem dan contact met me op dan trakteer ik je op een drankje."

Isabelle

5 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein naar Utrecht vroeg ik je of ik naast je mocht zitten op een van de klapstoeltjes. Rond Gouda raakte we aan de praat over van alles, jij deed vroeger karate en ging die avond nog Risotte koken. Ik was onderweg naar de verjaardag van m’n zus. Ik vond het gezellig. Mocht je nog eens in Rotterdam zijn, laten we dan een drankje doen voor je weer naar Nijmegen reist!"

Marieke

20 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (groene rugtas, grijze pet, blauw shirt, kaki broek) zat al in de trein toen ik (knalblauwe top, gele koffer, en nog meer tassen) de trein in kwam gerend vanuit de hitte buiten. Toen ik neerplofte lachten we even, en daarna betrapten we elkaar nog af en toe op naar elkaar kijken. Ik had je graag willen vragen waar je reis vandaan kwam (en je nummer, want ik vond je superknap) maar we zaten in de stiltecoupé... Toen je opstond om te vertrekken bij Zwolle overwoog ik het nog even, maar ik was toch te schuw. Misschien werkt dit!"

TP

11 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke man, zat naast mij aan de andere kant toen er plots een stel tussen ons in kwam zitten. Je was in zwarte sportkleding, korte broek met rode rugzak. Ik, ook man, was ook in zwarte korte broek, wit grijs gestreept shirt en NB sneakers. Probeerde te werken aan een verslag maar raakte afgeleid door jou Natuurlijk was ik weer veel te verlegen, maar jij hebt iets waar ik even geen woorden voor kan vinden en volgens mij was er een subtiele flirt aanwezig. Je stapte uit in Assen helaas en ik moest nog door naar Groningen. Als je dit leest, biertje drinken? Ik trakteer."

Mirte

25 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen.
"Ik stapte de trein uit en jij ging instappen. We lachten naar elkaar en dit oogcontact kwam nog een keer. Jij met je million dollar smile en mooie zwarte haren. Ik blond krullend haar met een roze broek, geel hemdje en groen jasje. Jij deed je oortje nog uit om hallo te zeggen. Ik zei hi terug en toen liep ik verder. Achteromkijkend of je misschien nog uit de trein stapte. Was dit een mega vriendelijke jongen of was het meer?"

Dandini

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat oudere man met paarse sweater, zwarte spijkerbroek en rugzak. We keken elkaar een paar keer aan. Ik vond je erg leuk"

Denzell

28 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Groningen. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Amsterdam Zuid en vroeg vriendelijk of ik naast jou plaats mocht nemen. Hiervoor haalde jij je tas weg van de plaats naast je. Ik heb bruin haar en ben redelijk lang, draag een bril en had een roze hoodie aan. Jij bent blond en had een schouder tas bij je. Na een 20 tal minuten naast elkaar gezeten te hebben, legde we contact en vroeg je aan mij of ik wist of er een stopcontact zat in de trein. Jammer genoeg was dit niet het geval. Hierdoor raakte wij aan de praat. Jij deed een studie genees wetenschappen maar ging in Groningen geneeskunde doen. Je was hier heel enthousiast over aangezien je de eerste keer niet door de selectie heen kwam. Je vroeg naar mijn studie en hier vertelde ik jou over. Jammer genoeg waren wij al bijna bij het station waar ik moest uitstappen. Ik had je nog graag gevraagd om bijvoorbeeld je Instagram, maar durfde dit op het moment niet te doen."

Ab

24 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Delfzijl.
"Je kwam naast me zitten nadat ik mijn blauwe rugtasje van de lege zitplaats haalde en bedankte me vriendelijk. Ik was aan het schaken op mijn telefoon en daar stelde je een vraag over. We raakten even later (nadat ik had gewonnen 🙂) aan de praat over bord - en gezelschapspellen. Voor ik het wist stond je op voor en keek nog even lachend achterom. Je had donker krullend haar en een mooie lach!"

Luna

27 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Geen ontmoeting in de trein maar bij Gelings wasstraat in Groningen in januari. Ik zou het leuk vinden om in contact te komen met de man die naast mij zijn auto stond schoon te maken. Hij probeerde een gesprekje te voeren maar helaas had ik haast en bedacht ik me achteraf dat het jammer was dat ik niet wat meer moeite heb genomen. Deze man had rossig grijs krullend haar in een staartje een donker grijs blauwe Ford Fusion (gokje). Ik stond er met mijn lichtblauwe Toyota auris. Als je deze man kent laat het hem weten :)"

Lotte

3 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte in een volle trein, ik nam plaats in een vier zits, toen jij plaats wilde nemen hadden we even oog contact :). Na een tijdje zag ik op mijn telefoon staan air drop verzoek van Vincent… Nu was ik helaas te laat om het te accepteren. Dus ik wil graag weten wie je bent?"

.

27 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Zaten schuin tegenover elkaar met veel oogcontact, jongeman met petje en haar in een knot, stapte beide uit op Zwolle en toen niks meer gezien van hem, zou graag met je in contact willen komen :)"

Ruben

17 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Door storm Eunice viel de trein die ik moest hebben naar Leeuwarden uit en wachtte ik een halfuur om die naar Groningen te pakken. Door de uitval was het druk en ging ik met mijn reisgenoten in de 1e klas zitten. Jij stond daar aan het eind van het gangpad met je mooie ogen en blonde haar. Je bleef zelfs staan toen er een plek vrij kwam en zo kon ik langer oogcontact met jou houden. We stapten allebei in Utrecht uit maar ik durfde niet op je af te stappen in het bijzijn van mij reisgenoten en toen scheidde onze wegen."

Deborah

3 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Dont know if you speak Dutch or English. We had eye contact on the train which was going 1133h to Groningen. I got off at station Schiphol. I was sitting in front of you, blond hair in a pony tail and blue eyes. I worse a blue jacket with a scarf around my neck. When I got off your eyes followed me when I went up the stairs. You had darkbrown/black hair, you wore a blue sweater over your shirt and were listening to music with your ear pods. You wore brown high shoes.Next to you was your backpack and your jacket."

Martin

26 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende ik zat dus alleen in de trein van Groningen naar Leeuwarden.Toen ik in Veenwouden smiddags rond 1600 uur wilde uitstappen keek jij mij een paar keer lang aan ik deed hetzelfde want vond je leuk en interessant.Jij zat met iemand anders in de trein.Zelfs toen ik op het perron stond en de trein voorbij kwam keek je heel opzichtig uit het raam om mij nog eens te zien ook toen keken we allebei.Ik zou graag met je in contact komen .Jij jongen van 20-30 jr. Ik had blauwe jas met capuchon aan. Groetjes van Martin"

Anoniem

30 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar de conducteur (vrouw) die onze kaartjes kwam controleren vlak voor station Assen. Ze stapte, net zoals ik, vanaf Utrecht in. Geen idee of ze ook op vrouwen valt, maar wie weet vind ik haar via hier! De trein reed rond 18:20 bij assen!"