Mel

14 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kan me wel voor mijn kop slaan. Toen ik je vanuit de trein zag staan op het perron van Zwolle vond ik je meteen interessant. Met je wit met zwarte broek. Leuk patroontje hoor. Je zwarte croptop. Je leuke bruine haren. Ging je ook nog eens praktisch naast me zitten! Terwijl je daar best voor had moeten doorlopen. Zaten we daar in de stiltecoupe, laptop opengeklapt, telefoon voor de neus. Bij aankomst op Groningen centraal keken we elkaar in de ogen. Een kort moment met je mooie glimlach. En toen, toen heb ik het verpest. Ik heb je niet meer aangesproken. Jij liep naar de bus. Ik moest iemand bellen. We gingen een tijdje in dezelfde richting, maar zeiden niets. Volgens mij heb ik niet eens meer je blik gezocht. Eeuwig zonde, heel erg dom van me. Nu wil ik niets liever dan een tweede kans om je tegen te komen."

Luc

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte maandag 11-9 om 18.55 uur in Assen in de trein naar Groningen na fietstochtje vanaf Beilen. Jij zat in halletje voor fietsenstalling, jouw fiets stond daar ook. Je vertelde dat je in de Ardennen was geweest en via Stavelot en Maastricht terugreisde. Gesprekje was kort maar ik vond het erg leuk. Ik wil best eens verder kletsen. Je was dacht ik in het zwart, maar je blik herinner ik me in elk geval goed. Ik droeg korte donkergroenbruine broek, blauwe Adidas en groen shirt."

Di

1 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"De kans dat je mijn oproep zal lezen is onwijs klein toch zal ik een poging wagen. Ik merk dat je een grote indruk op mij hebt achtergelaten ik vind je heel interessant. Herken jij jezelf hierin of weet jij om wie het gaat? Brunette met krullen is opzoek naar die blonde lange jongen. Tweedejaars student technische studie in Delft en komt oorspronkelijk uit Zeist. We hadden oogcontact in de trein het was druk in de trein. Je bood me een zitplaats wat ik heel attent vond, maar ik besloot om op de trap te zitten omdat ik al bij het volgende station eruit zou gaan (Station Rotterdam Alexander) Je ging naar de toilet, om die reden lette ik op je koffer en tasje Je vertelde dat je studeert aan de universiteit in Delft, tweedejaarsstudent van een technische studie bent en recentelijk hebt aangesloten bij een vereniging net je ontgroening achter de rug hebt. Je komt oorspronkelijk uit Zeist komt en je was ook daarnaar onderweg."

C

28 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op Amersfoort centraal en had een koptelefoon op en bruin haar. Toen je de coupé binnenkwam hadden we al meteen oogcontact en dit ging de hele treinrit door tot je uitstapte op Zwolle centraal. Toen je wegliep keek je nog achterom en toen je de trap af liep lachte je nog lief naar me :) Dit was rond 2 uur in de middag geloof ik? Verder was het niet al te druk in de trein en zat ik op een vier-plek en jij een rij erachter, waardoor we oogcontact konden maken tussen de stoelen door :)"

Rens Lindeboom

27 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in de trein naar Groningen. Jij stapte in op Gouda. We lachte even naar elkaar toen je instapte. We stonden allebei in het middenstuk. Ik had een rood, wit, blauwe jas aan. Ik wilde je aanspreken, maar het lukte niet. Toen ik bij Utrecht centraal uitstapte hielp ik een donkere oudere mevrouw uitstappen. Zij sprak jouw daarvoor ook nog even aan. Ik stapte uit samen met de oudere mevrouw. Ik liep de roltrap op het station in, ik keek nog even de trein in en toen keken we elkaar recht aan. Ik hoop dat je dit leest en we met elkaar in contact kunnen komen."

Anoniem

12 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in de trein op almere centrum jij aan de ene kant van de coupé, en ik aan de andere kant van de coupé. Toen ik je binnen zag lopen had ik mijn plekje al gevonden in een 4 zits met 3 duitsers en naast me zat een oudere vrouw met zwart haar. Ik droeg een witte trui en een blauwe jas. Je viel me al vanaf het begin op, je lach, je haar, je zag er mooi uit. Onderweg hebben we meerdere malen oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. Jij droeg een zwarte top en speelde onderweg beverbende."

Anoniem

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Groningen. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben elkaar 2x gezien.. 1e keer we bleven elkaar aankijken, en de tweede ontmoeting hebben wij elkaar gesproken. Onze gesprek ging meer over toeval, en ik antwoordde erop dat toeval niet bestaat, alles gebeurt met een reden en het brengt ons waar we moeten zijn. Ik vertelde ook dat ik onderweg was voor een cursus. Helaas ging jij in Amsterdam zuid eruit voor je werk. Die dag droeg jij een groene wijde broek en groene spijkerstof jasje en een bruine pet. Tijdens het uitstappen heb jij jezelf voorgesteld.. jou naam begint met een R en de mijne met een F. Je vroeg mijn afkomst, en ik vertelde dat ik het jou zou vertellen de volgende keer als ik je zie, maar helaas ben ik jou niet meer tegen gekomen. Toen je weg liep riep ik nog “encantada de conocerte”. Ik had mijn haar los, bos lange blonde bruine krullen.. en donkere ogen. Wie weet lees je dit??!"

Cynn

3 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij daar leuke meid met de rode rugzak en leuke jurk! We zagen elkaar al staan op het perron op Rotterdam centraal en moesten dezelfde trein hebben. Ik had zelf een wit shirt aan met een regenboog erop. We stonden beide als eerste voor de deur om in te stappen, maar moesten lang wachten en onze gezichtsuitdrukkingen spraken boekdelen, volgens mij konden we op dat moment wel elkaar gedachten lezen, wat een drukte! Toen gingen we instappen, ik besloot om bij je in de buurt te blijven, in de hoop dat ik met je kon praten. Maar ook hier werd het enorm druk dus van echt praten is het er niet van gekomen. Maar onze ogen kruisde elkaar vaak en we lachten naar elkaar. Toen stopte de trein in Gouda en je moest er uit en zwaaide je me nog gedag. Ik wilde nog achter je aan maar ik was te laat toen ik dat besloot. Ik hoop via deze weg dat we nog in contact komen."

Eric

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Zuidhorn verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een spontaan gesprek over van alles en nog wat. Ondanks dat je niet in Friesland woonde verstond je wel Fries omdat je een Friese pake en beppe hebt. Ook hebben we nog over je sterrenbeeld gesproken. Toen je uitstapte hebben we nog naar elkaar gezwaaid door het raam van de trein. Ik vond het een leuk gesprek en het zou me fantastisch lijken weer met je te praten!"

Y

25 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte op de trein in Utrecht en zag je meteen zitten. Je viel me meteen op een fijne stijl en uitstraling en je ronde bril stond je zo leuk.. Er was toevallig gelukkig een plek in de vierzits naast je. Ik zat met m’n grote bak paprika m’n boterham te eten en hoopte niemand te erg lastig te vallen met het geluid. Ik zag dat je aan het genieten was van je muziek en tikte met je vingers tegen elkaar aan, ik was precies hetzelfde aan het doen op dat moment. Naar wat voor muziek was je aan het luisteren? (Ik ironically somebody make a move toen ik naar buiten liep) We hadden een paar keer oogcontact maar helaas ging ik er al snel weer uit. Toen ik eruit liep lachte we een paar keer naar elkaar. Ik wilde zo graag op dat moment tegen je zeggen dat je eruit ziet als een erg fijn en cool persoon. Toen ik buiten m’n trein stond, baalde ik meteen. Ik kon niet anders dan naar de trein staren terwijl het weg ging, en toen zag ik je weer en je gaf me een handkusje. You blew my mind en ik had maar een gedachte: Ohhh it’s on now, the ball is in my court to find you. Dus bij deze! En also no worries als je niet behoefte hebt aan verder contact :) Then just know that you are the cutest brave person ever."

Gustav

23 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Groningen.
"Daar zat je. Net naast die rare wiebeldeur van glas, in met midden van de coupé op je mobieltje kijkend. Prachtige blonde haren vielen over je oren tot over je schouders. Je probeerde iemand te bellen. Ik viel in slaap. En toen ik mijn ogen opende keek ik naar jou. En jij naar mij. Je was niet heel lang, maar precies lang genoeg. In Groningen nam je de bus. Durfde je niet aan te spreken. Misschien lees je dit."

Drankje doen?

5 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein Rotterdam Centraal richting Groningen van 20:05, waar wij elkaars pad hebben gekruist. De trein zat propvol en koos ik ervoor om met mijn koffer bij het toilet gaan zitten. Na een drukke dag legde ik al puffend mijn rugtas op de grond, draaide me om, en toen stond jij ineens voor mijn neus. Met je mooie glimlach en die grote ogen van je. Later ben je via uitgang waar ik zat uitgestapt in Utrecht. Je keek nog even om en toen verdween je. Zou graag met je in contact willen komen om eens wat te gaan drinken samen."

G

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in van 08.05 om naar werk te gaan. Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat was geen probleem, alleen pakte je je tas zo snel op je schoot en had je op je tafel nog een koffie staan dus zat het wat onhandig. Heel lief maar direct vroeg je of ik het goed vond dat je even de koffie op mijn tafeltje kon zetten. Een hele normale vraag, maar vanaf hier voelde het voor mij al erg goed en leuk. Dit bracht me in de verlegenheid en in combinatie dat we in een stilte coupe zaten wist ik niet wat ik moest doen. Vanaf Rotterdam Alexander kwamen er 2 jongens aan de andere kant van het gangpad zitten en die waren enthousiast aan het praten over disney en nickelodeon kinder series, de hele rit lang. Tijdens dat ik mijn broodje at was ik wat aan het schaken en je keek mee. Later in de rit waren we allebei voor werk wat aan het doen, aan het einde van de rit vertelde je me dat je bij NHL stenden werk. Als ik het goed verstaan heb. We raakte kort in gesprek op Utrecht centraal, maar hier moest ik ook uitstappen voor werk. Omdat er vanaf eerste blik goed voelde had ik spanning en vergat ik je naam te vragen. Toen ik was uitgestapt zwaaide je nog heel lief naar buiten, ik zwaaide terug. Ik zou graag met je in contact komen dus ik hoop dat je hetzelfde gevoel hebt en ook bent gaan zoeken naar een website als dit haha."

Patrick

28 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein jij met je witte sneakers aan met de letter n , en je zwarte broek aan je zat ook Lekekr te eten. We hadden een paar keer oog contakt gehad . Het was de trein van 22:05"

Femke

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Den Haag naar Groningen. Volgens mij stapte je in in Amsterdam. Je ging zitten aan de andere kant van de gang, tegenover mij. Onze blikken kruisten elkaar en bleven even in elkaar hangen leek het. Ik werd betoverd door die mysterieuze donkere ogen van je. Je had donkerbruine krulletjes, mooie jukbeenderen, een donkergrijze jas, mooie nette zwarte schoenen en je droeg ringen om je vingers. Ja, ik heb je even goed geobserveerd terwijl je aan het lezen was in je e-reader, hehe. Ik werd verlegen van je! Was graag naast je gaan zitten toen de coupé rustiger werd, maar toen stapte je zelf ook uit… Liefs het meisje (25 jaar) met bruin (beetje roodtint) haar, bruin suède jasje met wollige trui eronder, rode sjaal, beige broek en de vele tassen"