G

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in van 08.05 om naar werk te gaan. Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat was geen probleem, alleen pakte je je tas zo snel op je schoot en had je op je tafel nog een koffie staan dus zat het wat onhandig. Heel lief maar direct vroeg je of ik het goed vond dat je even de koffie op mijn tafeltje kon zetten. Een hele normale vraag, maar vanaf hier voelde het voor mij al erg goed en leuk. Dit bracht me in de verlegenheid en in combinatie dat we in een stilte coupe zaten wist ik niet wat ik moest doen. Vanaf Rotterdam Alexander kwamen er 2 jongens aan de andere kant van het gangpad zitten en die waren enthousiast aan het praten over disney en nickelodeon kinder series, de hele rit lang. Tijdens dat ik mijn broodje at was ik wat aan het schaken en je keek mee. Later in de rit waren we allebei voor werk wat aan het doen, aan het einde van de rit vertelde je me dat je bij NHL stenden werk. Als ik het goed verstaan heb. We raakte kort in gesprek op Utrecht centraal, maar hier moest ik ook uitstappen voor werk. Omdat er vanaf eerste blik goed voelde had ik spanning en vergat ik je naam te vragen. Toen ik was uitgestapt zwaaide je nog heel lief naar buiten, ik zwaaide terug. Ik zou graag met je in contact komen dus ik hoop dat je hetzelfde gevoel hebt en ook bent gaan zoeken naar een website als dit haha."

Patrick

28 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein jij met je witte sneakers aan met de letter n , en je zwarte broek aan je zat ook Lekekr te eten. We hadden een paar keer oog contakt gehad . Het was de trein van 22:05"

Femke

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Den Haag naar Groningen. Volgens mij stapte je in in Amsterdam. Je ging zitten aan de andere kant van de gang, tegenover mij. Onze blikken kruisten elkaar en bleven even in elkaar hangen leek het. Ik werd betoverd door die mysterieuze donkere ogen van je. Je had donkerbruine krulletjes, mooie jukbeenderen, een donkergrijze jas, mooie nette zwarte schoenen en je droeg ringen om je vingers. Ja, ik heb je even goed geobserveerd terwijl je aan het lezen was in je e-reader, hehe. Ik werd verlegen van je! Was graag naast je gaan zitten toen de coupé rustiger werd, maar toen stapte je zelf ook uit… Liefs het meisje (25 jaar) met bruin (beetje roodtint) haar, bruin suède jasje met wollige trui eronder, rode sjaal, beige broek en de vele tassen"

Luna

25 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat naast me in de intercity richting Groningen vanaf Amsterdam zuid, geloof ik, of vanaf Almere. Ik stapte uit in Zwolle rond 14:13. Je had een oranje-rode muts op, jeans met licht gebleekte wassing, witte gympen, donker haar en een korte baard. We hadden geen woord uitgewisseld, maar ik zag je een paar keer naar me kijken, ik deed niks en zat met mijn koptelefoon op.. En meteen erna toen ik uitstapte voor mijn overstap dacht ik.. jammer dat ik je nummer niet heb gevraagd! Groetjes, die meid met rood haar naast je"

Floris

25 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"In de stiltecoupe hadden we een aantal keer oogcontact. Je zag er zo aantrekkelijk uit met je donkerblonde haren, bruine broek en gouden ketting. Ik zat aan de andere kant van het gangpad, met koptelefoon op. Zo graag had ik je willen aanspreken en je willen vragen om samen eens een drankje te doen. Maar we zaten in de stiltecoupe en toen stapte je in Assen al uit terwijl ik verder ging naar Groningen..."

Saskia

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen.
"We zaten samen te luisteren naar een mevrouw die het systeem in Nederland belachelijk aan het maken was. Daarna hadden we kort een leuk gesprek over studeren. Jij moest door tot Groningen en ik stapte in Amersfoort uit. Wie ben jij?"

Anoniem

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een prachtige jongen, ik zit in een vier zit plek. Jij links van mij. Zo nu en dan oog contact :), verlegen lachen. Je swingt mee met de muziek. Ik vind het prachtig en kan zelf ook genieten van muziek. Misschien als je dit ziet, je maakte echt mijn avond! Dankjewel ☺️"

anonieme man

17 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"ik: man, 60 met bril. jij: man, misschien hindoestaans? Indiaas? de trein stopte in Zwolle. Jij stond in de rij om eruit te stappen. Langdurig oogcontact. Toen je langsliep gaven we elkaar een hand. Woon je ook in Groningen?"

Anoniem

26 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had krullend haar en ik zat tegenover jou. Ik zou je graag weer eens willen zien."

Anoniem

21 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beilen naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Er was een aanrijding geweest op het spoor en iedereen moest er uit en we stonden te wachten vervangend vervoer met zijn allen en we raakten aan de praat de hele reis in de bus van Assen naar Groningen via Marsdijk en het overdonderde me een beetje dus ik wist niet goed wat te doen. Na uitstappen in Groningen ben ik vergeten te vragen of je nog een keer wat wilde doen."

Sabine

19 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht centraal stapte ik in en zat ik naast je, je glimlachte lief naar me en we deden beiden ons eigen ding. Ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen maar greep mijn kans toen je moest niezen. We bleven maar naar elkaar glimlachen totdat je moest uitstappen bij Zwolle. Je vergat je tas en rende nog snel terug de coupe in. Je zei nog gedag tegen mij en liep de trein uit. Op het perron deed je jouw jas aan en we hadden de hele tijd oog contact, ik overwoog om ook de trein uit te stappen en jouw naam te vragen maar dat had ik uiteindelijk niet gedaan waar ik spijt van heb. Ik hoop je zo te vinden, met je beige trui en blonde haar."

Loes

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dit was sowieso de leukste treinreis die ik ooit heb gehad! Ik ging met de trein van Groningen. In Zwolle stapte ik over om naar Amsterdam te gaan. We stopten in Amersfoort, en toen zag ik jou uit de trein stappen waar ik eerder tot aan Zwolle in zat. Wat dom dat ik niet in Amersfoort was overgestapt! Ik zat bij het raam en jij ging staan op het perron voor de volgende trein. Toen ik naar buiten keek, keek je me recht aan. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, maar vond het wel heel leuk. Ik ging erin mee en keek jou ook aan, en keek weer weg, en keek je weer aan. Je had een blauw petje op, achterstevoren, een blauwe trui, spijkerbroek, en een sporttas met SV Baarn erop. Ik was het meisje met de iets te lange pony en donkerrode spijkerjas aan. Toen mijn trein wegreed lachten we naar elkaar en zwaaiden we even. Mocht je dit ooit zien: ik vond ons contact heel leuk en wil graag met je in contact komen. Jij ook? Liefs, Loes"

LADW

11 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je leuke dame kwam op station Assen en zei tegen mij smakelijk eten. Je had een zwart broek aan gekleurde blous/ jas net een blauw tasje We stapten samen in de trein richting Groningen van 00:05 uur. In de trein ging je naast me zitten. Jij ging naar vrienden in Groningen zei je. Ik woon in Haren en stapte in Haren uit. Alhoewel het kon was de de tijdrit te kort om jou jouw nummer en naam te vragen. Achteraf spijt plaats ik deze oproep."

Constantijn

2 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Ik kwam de trein in en jij zat al bij een 4zits plek. Ik vroeg of ik er bij mag komen zitten. We kregen contact. Ietsjes later vroeg jij of ik een croissantje wilde. Ik zei: nee bedank. Toen raakte we aan de praat, jij begon over Minerva dat je daar net een kennismakingsbijeenkomst had. Ik moest al snel helaas weer uitstappen in Haren. Ik wil jou met je mooie roze/paarse haar graag weer zien. Ik weet je naam helaas niet Groetjes, Constantijn"

Anoniem

27 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat aan de andere kant van het gangpad, maar we maakten pas oogcontact toen ik opstond om uit te stappen bij Utrecht centraal (rond 16.15). Jij zat nog bij het raam, en ik stond met een plant in mijn armen :) Ik had net niet genoeg tijd om de moed te verzamelen om je aan te spreken, en toen was al te laat. Als je het alsnog leuk vindt om wat te gaan drinken, stuur dan een berichtje!"