Je flirt uit het oog verloren op Station Groningen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

P

28 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik in Zwolle instapte in de trein richting Groningen en naast je ging zitten, dacht ik: wauw, wat een mooie vrouw. We hadden het even over je goudkleurige sneakers, die ik vet vond, waarop je zei dat ze alleen shit liepen, en dat je ze nog moest inlopen. Bij het samen uit de trein gaan in Groningen waren we nog even in de war of de telefoon die op de grond viel van jou of mij was:) Op het perron liepen we nog een stukje naast elkaar, maar bij de uitcheck-drukte verloren we elkaar uit het oog. Ik had je graag nog even gedag gezegd, en heb nog een tijd aan je gedacht daarna. Leuke onbekende, laat het me weten als je nog eens wil kletsen over schoenen, handschoenen en telefoons:)"

Kristel

28 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was ongeveer tien over half vijf, op een zonovergoten zondagmiddag (28 januari) op Utrecht Centraal. Ik stond op spoor 11b richting Groningen. Jij stond aan de overkant van het perron. Je ogen lachten en groetten mij toen ik tegenover je ging staan. Zelfs van deze afstand kon ik je warmte voelen. Ik lachte blij verrast, en een beetje verlegen terug. Je draaide (semi-nonchalant) een paar rondjes op het perron. Je probeerde niet te veel aandacht op mij te vestigen. Ik probeerde hetzelfde te doen, maar stiekem keek ik af en toe naar je. En als je naar mij keek, keek ik gauw weg. Toch kruisten onze blikken elkaar nog een paar keer. Jouw trein kwam als eerste aan, je keek nog een keer kort achterom en liep daarna de trein in. Ik stond toen te praten met een vriendin, die toevallig uit jouw trein was uitgestapt. Ons moment was weg, als het er al geweest was. Lieve onbekende, ik ben toch wel benieuwd naar je! Je droeg je donkerblonde haar in een knotje, met - ik geloof - een scheiding of haar weggeschoren onder je knotje. Je had een halflange jas aan en een donkere rugzak op. Volgens mij droeg je een joggingbroek met sneakers. (Ik droeg een grote, beigekleurige jas, een blauwe legging en wit-gekleurde Nike sneakers en een witte koptelefoon op of om.)"

daniël

16 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"ik, man met blond haar, stapte uit in Assen (trein uit Groningen van 13u19). jij een jonge man in blauwe pak, zat boven achterin het wagon bij de deur naar de trap naar beneden. we keken naar elkaar, eventjes oogcontact, maar wauw wat ben je mooi dacht ik. ik had het gevoel dat het wederzijds was."

j

29 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten in de stiltecoupé met een hele grote rugzak en je hond Sam, net terug van een wandelvakantie in de Pyreneeën. Ik zei dat ik later als ik groot ben ook op hikevakantie zou willen met een hond die ik nu nog niet heb. Jij zei dat ik op Sam zou kunnen passen, maar helaas moest ik bij Utrecht uitstappen."

Patricia

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de intercity naar groningen van 14:45 de trein was erg vol jij vroeg of je naast me mocht zitten. We hebben meerdere keren oogcontact gehad. Toen de trein in Assen stopte keek ik naar buiten en toen vroeg je of ik er daar uit moest dat hoefde ik niet we moesten allebei door naar groningen. Ik vond je er goed uit zien. Ben jij die persoon die naast me zat met een bril op en werkend op zijn laptop. Ik had een groene broek aan en rood haar. Hopelijk vindt ik je terug op deze manier."

Anoniem

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Arnhem Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (jongen met wit shirt en rood baardje) was op zoek naar een plekje in de volle trein en kwam bij jou uit! Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat mocht! Een super mooie meid (Aziatisch uiterlijk) en we keken elkaar net even wat langer aan dan gebruikelijk. Je zwaaide iemand uit toen de trein vertrok, ik had de trein bijna gemist dus moest even bijkomen en gaf er niet teveel aandacht aan. Bij de eerste halte moest ik er ook alweer uit en stond op, jij keek op en ik had het idee dat je contact probeerde te zoeken. Ik was totaal onhandig en liep snel naar de deur, eenmaal uit de trein liep ik nog langs je en keek je (met zonnebril..) goed aan. Echt spijt dat ik niks tegen je heb gezegd!"

T

23 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heb super veel spijt dat ik je niet heb aangesproken, dus nu maar zo... Ik kwam aangelopen op perron 11 op Utrecht Centraal, het was ongeveer 18:00. Jij zat op één van de bankjes en viel me meteen op door je leuke krullende haar. Toen ik mn tassen neerzette op een ander bankje kruisten onze blikken en glimlachte je naar me, toen vielen me ook je mooie donkere ogen en je kleurrijke stijl op, ik had natuurlijk meteen weke knietjes, haha. Ik ging expres in dezelfde coupé zitten en toen ik eindelijk de moed had verzameld om stiekem een briefje aan je te geven, want nee ik durfde je nog steeds niet aan te spreken, stopte de trein en stapte jij uit. Je keek nog terug op het perron en we lachten nogmaals naar elkaar en ik had meteen spijt... Hopelijk kom ik je nog een keer tegen of lukt het zo, heb ondertussen wel mn lesje geleerd :) Groetjes, T (meisje met oranje tas en lang donker haar)"

Mel

14 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kan me wel voor mijn kop slaan. Toen ik je vanuit de trein zag staan op het perron van Zwolle vond ik je meteen interessant. Met je wit met zwarte broek. Leuk patroontje hoor. Je zwarte croptop. Je leuke bruine haren. Ging je ook nog eens praktisch naast me zitten! Terwijl je daar best voor had moeten doorlopen. Zaten we daar in de stiltecoupe, laptop opengeklapt, telefoon voor de neus. Bij aankomst op Groningen centraal keken we elkaar in de ogen. Een kort moment met je mooie glimlach. En toen, toen heb ik het verpest. Ik heb je niet meer aangesproken. Jij liep naar de bus. Ik moest iemand bellen. We gingen een tijdje in dezelfde richting, maar zeiden niets. Volgens mij heb ik niet eens meer je blik gezocht. Eeuwig zonde, heel erg dom van me. Nu wil ik niets liever dan een tweede kans om je tegen te komen."

Luc

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte maandag 11-9 om 18.55 uur in Assen in de trein naar Groningen na fietstochtje vanaf Beilen. Jij zat in halletje voor fietsenstalling, jouw fiets stond daar ook. Je vertelde dat je in de Ardennen was geweest en via Stavelot en Maastricht terugreisde. Gesprekje was kort maar ik vond het erg leuk. Ik wil best eens verder kletsen. Je was dacht ik in het zwart, maar je blik herinner ik me in elk geval goed. Ik droeg korte donkergroenbruine broek, blauwe Adidas en groen shirt."

Di

1 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"De kans dat je mijn oproep zal lezen is onwijs klein toch zal ik een poging wagen. Ik merk dat je een grote indruk op mij hebt achtergelaten ik vind je heel interessant. Herken jij jezelf hierin of weet jij om wie het gaat? Brunette met krullen is opzoek naar die blonde lange jongen. Tweedejaars student technische studie in Delft en komt oorspronkelijk uit Zeist. We hadden oogcontact in de trein het was druk in de trein. Je bood me een zitplaats wat ik heel attent vond, maar ik besloot om op de trap te zitten omdat ik al bij het volgende station eruit zou gaan (Station Rotterdam Alexander) Je ging naar de toilet, om die reden lette ik op je koffer en tasje Je vertelde dat je studeert aan de universiteit in Delft, tweedejaarsstudent van een technische studie bent en recentelijk hebt aangesloten bij een vereniging net je ontgroening achter de rug hebt. Je komt oorspronkelijk uit Zeist komt en je was ook daarnaar onderweg."

Rens Lindeboom

27 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in de trein naar Groningen. Jij stapte in op Gouda. We lachte even naar elkaar toen je instapte. We stonden allebei in het middenstuk. Ik had een rood, wit, blauwe jas aan. Ik wilde je aanspreken, maar het lukte niet. Toen ik bij Utrecht centraal uitstapte hielp ik een donkere oudere mevrouw uitstappen. Zij sprak jouw daarvoor ook nog even aan. Ik stapte uit samen met de oudere mevrouw. Ik liep de roltrap op het station in, ik keek nog even de trein in en toen keken we elkaar recht aan. Ik hoop dat je dit leest en we met elkaar in contact kunnen komen."

Anoniem

12 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in de trein op almere centrum jij aan de ene kant van de coupé, en ik aan de andere kant van de coupé. Toen ik je binnen zag lopen had ik mijn plekje al gevonden in een 4 zits met 3 duitsers en naast me zat een oudere vrouw met zwart haar. Ik droeg een witte trui en een blauwe jas. Je viel me al vanaf het begin op, je lach, je haar, je zag er mooi uit. Onderweg hebben we meerdere malen oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. Jij droeg een zwarte top en speelde onderweg beverbende."

Anoniem

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Groningen. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben elkaar 2x gezien.. 1e keer we bleven elkaar aankijken, en de tweede ontmoeting hebben wij elkaar gesproken. Onze gesprek ging meer over toeval, en ik antwoordde erop dat toeval niet bestaat, alles gebeurt met een reden en het brengt ons waar we moeten zijn. Ik vertelde ook dat ik onderweg was voor een cursus. Helaas ging jij in Amsterdam zuid eruit voor je werk. Die dag droeg jij een groene wijde broek en groene spijkerstof jasje en een bruine pet. Tijdens het uitstappen heb jij jezelf voorgesteld.. jou naam begint met een R en de mijne met een F. Je vroeg mijn afkomst, en ik vertelde dat ik het jou zou vertellen de volgende keer als ik je zie, maar helaas ben ik jou niet meer tegen gekomen. Toen je weg liep riep ik nog “encantada de conocerte”. Ik had mijn haar los, bos lange blonde bruine krullen.. en donkere ogen. Wie weet lees je dit??!"

Cynn

3 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij daar leuke meid met de rode rugzak en leuke jurk! We zagen elkaar al staan op het perron op Rotterdam centraal en moesten dezelfde trein hebben. Ik had zelf een wit shirt aan met een regenboog erop. We stonden beide als eerste voor de deur om in te stappen, maar moesten lang wachten en onze gezichtsuitdrukkingen spraken boekdelen, volgens mij konden we op dat moment wel elkaar gedachten lezen, wat een drukte! Toen gingen we instappen, ik besloot om bij je in de buurt te blijven, in de hoop dat ik met je kon praten. Maar ook hier werd het enorm druk dus van echt praten is het er niet van gekomen. Maar onze ogen kruisde elkaar vaak en we lachten naar elkaar. Toen stopte de trein in Gouda en je moest er uit en zwaaide je me nog gedag. Ik wilde nog achter je aan maar ik was te laat toen ik dat besloot. Ik hoop via deze weg dat we nog in contact komen."

Eric

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Zuidhorn verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een spontaan gesprek over van alles en nog wat. Ondanks dat je niet in Friesland woonde verstond je wel Fries omdat je een Friese pake en beppe hebt. Ook hebben we nog over je sterrenbeeld gesproken. Toen je uitstapte hebben we nog naar elkaar gezwaaid door het raam van de trein. Ik vond het een leuk gesprek en het zou me fantastisch lijken weer met je te praten!"