Saskia

5 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen.
"We zaten samen te luisteren naar een mevrouw die het systeem in Nederland belachelijk aan het maken was. Daarna hadden we kort een leuk gesprek over studeren. Jij moest door tot Groningen en ik stapte in Amersfoort uit. Wie ben jij?"

Sas

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Lansingerland-Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar in de intercity van Groningen naar Rotterdam met luidruchtige studentes. Zo af en toe hadden we oogcontact We zijn allebei in Gouda uitgestapt en daar overgestapt op de sprinter naar Den Haag. Ik stapte uit bij Lansingerland-Zoetermeer om 17:00. Jij helaas niet. Je had mooie bruine ogen, donker haar, een mooie lach en droeg een baseballpet(Adidas?) , zwarte broek en lange zwarte jas met (volgens mij) Get Freaky op een mouw. Ik durfde je niet aan te spreken. Helaas. Ik hoop dat dit bericht je bereikt en we alsnog contact krijgen. Zo niet dan heb ik pech en mijn les geleerd. Ik was degene net de laptoptas, rugzak en korte cremekleurige teddyjas."

Anoniem

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een prachtige jongen, ik zit in een vier zit plek. Jij links van mij. Zo nu en dan oog contact :), verlegen lachen. Je swingt mee met de muziek. Ik vind het prachtig en kan zelf ook genieten van muziek. Misschien als je dit ziet, je maakte echt mijn avond! Dankjewel ☺️"

anonieme man

17 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"ik: man, 60 met bril. jij: man, misschien hindoestaans? Indiaas? de trein stopte in Zwolle. Jij stond in de rij om eruit te stappen. Langdurig oogcontact. Toen je langsliep gaven we elkaar een hand. Woon je ook in Groningen?"

Herien Koning

15 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoogeveen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met mijn rode leren jas in de 1e klas coupé. Deze jas matchte heel goed met de rode stoelen. Dit werd ook opgemerkt door die leuke conducteur. Mijn kaartje was al gecontroleerd door een collega van hem (vrouw, krullen en een bril), maar het kaartje moest toch extra gecontroleerd worden door de leuke conducteur in kwestie. Ik ben op zoek naar deze aantrekkelijke NS-medewerker: getint, verzorgd, mooi gebit, enthousiast, gevat en gewoon de moeite waard om deze oproep te plaatsen. Was jij deze conducteur? Of weet je over wie ik het heb? Laat het weten!"

Anoniem

26 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had krullend haar en ik zat tegenover jou. Ik zou je graag weer eens willen zien."

Anoniem

21 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beilen naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Er was een aanrijding geweest op het spoor en iedereen moest er uit en we stonden te wachten vervangend vervoer met zijn allen en we raakten aan de praat de hele reis in de bus van Assen naar Groningen via Marsdijk en het overdonderde me een beetje dus ik wist niet goed wat te doen. Na uitstappen in Groningen ben ik vergeten te vragen of je nog een keer wat wilde doen."

Sabine

19 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht centraal stapte ik in en zat ik naast je, je glimlachte lief naar me en we deden beiden ons eigen ding. Ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen maar greep mijn kans toen je moest niezen. We bleven maar naar elkaar glimlachen totdat je moest uitstappen bij Zwolle. Je vergat je tas en rende nog snel terug de coupe in. Je zei nog gedag tegen mij en liep de trein uit. Op het perron deed je jouw jas aan en we hadden de hele tijd oog contact, ik overwoog om ook de trein uit te stappen en jouw naam te vragen maar dat had ik uiteindelijk niet gedaan waar ik spijt van heb. Ik hoop je zo te vinden, met je beige trui en blonde haar."

Loes

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Dit was sowieso de leukste treinreis die ik ooit heb gehad! Ik ging met de trein van Groningen. In Zwolle stapte ik over om naar Amsterdam te gaan. We stopten in Amersfoort, en toen zag ik jou uit de trein stappen waar ik eerder tot aan Zwolle in zat. Wat dom dat ik niet in Amersfoort was overgestapt! Ik zat bij het raam en jij ging staan op het perron voor de volgende trein. Toen ik naar buiten keek, keek je me recht aan. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen, maar vond het wel heel leuk. Ik ging erin mee en keek jou ook aan, en keek weer weg, en keek je weer aan. Je had een blauw petje op, achterstevoren, een blauwe trui, spijkerbroek, en een sporttas met SV Baarn erop. Ik was het meisje met de iets te lange pony en donkerrode spijkerjas aan. Toen mijn trein wegreed lachten we naar elkaar en zwaaiden we even. Mocht je dit ooit zien: ik vond ons contact heel leuk en wil graag met je in contact komen. Jij ook? Liefs, Loes"

LADW

11 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Assen naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Je leuke dame kwam op station Assen en zei tegen mij smakelijk eten. Je had een zwart broek aan gekleurde blous/ jas net een blauw tasje We stapten samen in de trein richting Groningen van 00:05 uur. In de trein ging je naast me zitten. Jij ging naar vrienden in Groningen zei je. Ik woon in Haren en stapte in Haren uit. Alhoewel het kon was de de tijdrit te kort om jou jouw nummer en naam te vragen. Achteraf spijt plaats ik deze oproep."

Constantijn

2 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Haren verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Ik kwam de trein in en jij zat al bij een 4zits plek. Ik vroeg of ik er bij mag komen zitten. We kregen contact. Ietsjes later vroeg jij of ik een croissantje wilde. Ik zei: nee bedank. Toen raakte we aan de praat, jij begon over Minerva dat je daar net een kennismakingsbijeenkomst had. Ik moest al snel helaas weer uitstappen in Haren. Ik wil jou met je mooie roze/paarse haar graag weer zien. Ik weet je naam helaas niet Groetjes, Constantijn"

Anoniem

27 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat aan de andere kant van het gangpad, maar we maakten pas oogcontact toen ik opstond om uit te stappen bij Utrecht centraal (rond 16.15). Jij zat nog bij het raam, en ik stond met een plant in mijn armen :) Ik had net niet genoeg tijd om de moed te verzamelen om je aan te spreken, en toen was al te laat. Als je het alsnog leuk vindt om wat te gaan drinken, stuur dan een berichtje!"

Margot

25 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik de trein instapte in Groningen, zat jij al. Aan het eind van de coupe in de hoek bij het raam. Ik kwam binnen met mijn backpack, yogamat en handtas en onze blikken kruisten. Jij glimlachte naar mij met je mooie donkere ogen en je prachtige zwarte haar. Ik glimlachte terug en ging zitten aan de andere kant van het gangpad en een stukje bij jou vandaan. Af en toe ving ik een glimp van jou op. Ik weet niet waarom maar ik dacht nog zal ik een bladzijde uit mijn notebook scheuren en mijn naam en nr er op zetten, maar ik deed het niet. Volgens mij stapte je uit bij Zwolle. Iets voor die tijd was je al gaan staan. Het hele gangpad stond vol. Nu vonden onze blikken elkaar meerdere malen. Ik ben normaal heel slecht in flirten maar volgens mij ging het nu vanzelf. Ik weet niet wat jij dacht of wat je intenties waren maar je intrigeerde mij. Ik keek je na terwijl je de trap afliep op het station. Mocht je dit ooit lezen, dan ben ik erg benieuwd. Zo niet, dan was het gewoon een leuk moment dat mijn dag opfleurde."

Isabelle

5 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein naar Utrecht vroeg ik je of ik naast je mocht zitten op een van de klapstoeltjes. Rond Gouda raakte we aan de praat over van alles, jij deed vroeger karate en ging die avond nog Risotte koken. Ik was onderweg naar de verjaardag van m’n zus. Ik vond het gezellig. Mocht je nog eens in Rotterdam zijn, laten we dan een drankje doen voor je weer naar Nijmegen reist!"

Marieke

20 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (groene rugtas, grijze pet, blauw shirt, kaki broek) zat al in de trein toen ik (knalblauwe top, gele koffer, en nog meer tassen) de trein in kwam gerend vanuit de hitte buiten. Toen ik neerplofte lachten we even, en daarna betrapten we elkaar nog af en toe op naar elkaar kijken. Ik had je graag willen vragen waar je reis vandaan kwam (en je nummer, want ik vond je superknap) maar we zaten in de stiltecoupé... Toen je opstond om te vertrekken bij Zwolle overwoog ik het nog even, maar ik was toch te schuw. Misschien werkt dit!"