Tom

27 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging naast me ( andere raam) zitten in Groningen. Trein naar Zwolle van 14.28u. We hadden geregeld oogcontact, heb je alleen niet durven aanspreken. K moest er uit in Hoogeveen. K hoop dat je dit ziet en dat we misschien nog n drankje ofzo kunnen doen"

Jongedame

3 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beiden in deze trein die bleef staan in Amersfoort door toestand op Utrecht Centraal. Hebben in trein en op perron meermalen met elkaar gesproken (en telefonisch met thuis waarbij jij mij jongedame noemde) wat het beste plan was. Voor jou naar Utrecht waar je afgesproken had met een vriend ivm verkiezingen en voor mij richting Leiden (ik was van mijn kamer omgeving Zwolle op weg naar ouders huis). Je had een rugzak Hogeschool Groningen bij je en droeg Nikes. De conducteur wees mij erop dat ik de trein naar Schiphol moest nemen waardoor ik zo snel weg moest dat ik niet kon vragen of je misschien nog eens contact wilde, daar baal ik nu heel erg van! Herken jij jezelf en wil je ook nog eens contact, reageer dan svp!"

Anoniem

25 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Eerder vanavond stapte ik op station Zwolle in de trein en daar kwam ik je tegen. Je mooie donkerblonde haren vielen direct op. We hadden kort oogcontact, met een klein glimlachje verschuild achter een mondkapje. Op het station zagen we elkaar nog kort, maar na een snelle "hoi" bij de uitcheckpaaltjes waren we elkaar kwijt. Het lijkt me leuk je nog een keer te zien en dan meer tegen elkaar te zeggen dan enkel dat woordje 😄. Hopelijk lees je dit en komen we nog met elkaar in contact!"

Ben

7 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Beste M, Woensdagmiddag, in de sneltrein van 16:42 naar Leeuwarden. Je kwam naast mij zitten en op een gegeven moment zijn we aan de praat geraakt. Je vertelde o.a. over je favoriete boeken en je opleiding. Het was erg gezellig om met je te kletsen. Toen we in Leeuwarden afscheid namen wilde ik je nummer vragen, maar ik was te verlegen. Ik zou graag alsnog met je in contact willen komen, zodat we misschien eens verder kunnen praten 😊 Groetjes"

Anoniem

27 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Groningen.
"De trein van 17.04 naar Groningen Ik zoek de Vrouw met rond goud merk montuurtje van het merk lacoste licht bruine ogen, blond haar jij ging klussen bij jou vriendin je had de trein gemist. Ongeveer 1.75 /80 lang. wijntje hunkemuller bubbel, zeg dat iets? Jij hebt mijn hartje gestolen !"

Matthieu

26 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Groningen. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, op het perron (spoor 4) hebben we ons eerste oogcontact gehad, je viel me al direct op! Vervolgens (niet geheel toeval) zaten we schuin tegen over elkaar, waar we ook voortdurend oogcontact hebben gehad. Je droeg zwarte lack dr. Martens, een zwart rokje, spijkerjasje en een zwart mondkapje. Buiten je blonde haren vielen je grote ogen me erg op. Helaas moest ik er in lelystad weer uit en heb ik je niet aangesproken. (Achteraf natuurlijk super dom!) Ik zou graag met je in contact komen om misschien samen een drankje te doen!"

Anoniem

13 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Assen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat naast me in de trein, bruin haar, bril, wit mondkapje en wit shirt. Wij waren aan het praten, jij vertelde me dat jij straks je 2e jaar op de RUG gaat doen, en op kamers zit in Groningen. Dat je je ouders in Rolde ging bezoeken. Ik zei dat ik ga studeren in Groningen, maar niet op kamers ga omdat dat voor mij te duur is. Ik vond je best wel cute, en ik vergat je njummer of Instagram te vragen"

A

31 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"In de avond/nacht van vrijdag 31 Juli stapten we samen in Zwolle op de trein, en zaten schuin van elkaar in de stiltecoupe. We keken veel naar elkaar en lachten met onze ogen. Je had mooi bruin haar en was leuk gekleed. Ik stapte uit in Assen en keek nog een paar keer om naar je, toch teleurgesteld dat ik niks aan je gevraagd heb. Je leek zo leuk."

K

3 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op vrijdag 3 juli stapte ik op Utrecht Centraal in de trein naar Groningen die om 14:48 vertrok. Binnen zag ik jou toen in een vierzitter zitten. Als kleurenblinde is de beschrijving nogal een uitdaging, maar voor mij had je prachtig bruin haar en twinkelende bruine ogen boven een panterprint mondkapje en had je denk ik een groene trui aan. We hielden elkaars blik net wat langer vast dan normaal. Hoewel ik je mond niet kon zien, leek heel je gezicht te lachen. Ik ging in de tweezitter tegenover je zitten. Onderweg naar Amersfoort hadden we vervolgens meerdere malen oogcontact, waarbij je steeds blijer leek te kijken en ik steeds meer kriebels in mijn buik voelde. Toen we bij Amersfoort aankwamen dacht ik dat jij er ook uit moest, maar dat bleek niet zo te zijn. We hebben door het raam nog even naar elkaar gekeken. Achteraf baal ik dat ik mijn telefoonnummer niet gewoon tegen het raam heb geplakt. Hoewel we geen woord hebben gewisseld, voelde dit voor mij best wel speciaal. Misschien voor jou ook wel; daar hoop ik op deze manier achter te komen. Liefs van de jongen met bruin haar en blauwe ogen in de zwartleren jas, lichtbruine broek en een mondkapje met een print van twee handen die elkaar bijna raken."

Lucas

23 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Hoogeveen. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Helemaal vergeten je naam te vragen! Je kwam tegenover me zitten in de trein vanaf Groningen en we starten een gesprek over de persconferentie rondom het corona virus. Je wekte m'n interesse met je helderblauwe ogen, blonde haren en paarse lippenstift. Naast jou zat een meisje dat labarorium wetenschaps studeert. Jij studeert taalwetenschap en vertelde hier met veel passie over. Jij was opweg naar je huis in Steenwijk. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten."

J

3 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Hai onbekend meisje met zwarte kleding en blond haar, We stapten samen in de trein rond 12:45 in Groningen....we zaten wat ver maar hielden oogcontact. In Assen stapte je uit, liep je langs en stond nog even op het perron bij het raam. Enigszins verdoofd reed de trein weg..... Zou je graag nog eens zien Groetjes"

Jaimy

10 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Erg mooie jongen en hij keek me aan. Blonde jongen met een blauwe Adidas pet. Blauwe trui en blauwe broek. En ook weer blauwe schoen van Nike . Groene lange jas . Will zeggen dat je er heel goed uit ziet spetter"

Anoniem

12 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Groningen. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooooi en eigengereid meisje in je skaterspak en met je rolschaatsen/skeelers! Hoe heet je en mag ik je nog een keer zien? Xx jongen in lange blauwe jas , grijze shawl en laptop voor zn neus"

Donna

11 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Emmen. Op station Emmen verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo chocolade schatje van me. Ik zat tegenover jou te slapen met mijn blouse open. Toen ik mijn ogen even open deed zag ik dat je naar mijn borsten zat te kijken. Ik wierp je toen een lach waarna ik rustig verder ging slapen. Misschien kunnen we een keer afspreken zodat je ze van dichtbij kan bekijken. Mvg, Donna Voorgevel."

Tim

1 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Groningen. Op station Groningen verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen zondagavond stond jij op het perron klaar met je studenten tas om weer terug naar Groningen te gaan denk ik, vanuit Zwolle. Helaas moest ik alleen maar iemand afhalen van de trein in Zwolle. De trein van Amersfoort naar Groningen. Jij stapte wel in. Op het perron hadden we oogcontact voordat de trein aankwam. Jij brak het ijs door te glimlachen naar me en ik glimlachte terug. Om wat andere reizigers eigenlijk, glimlachte je naar mij. Graag zou ik met je in contact willen komen, lijkt het jou ook leuk om samen eens een drankje te doen?"