Je flirt uit het oog verloren op Station Gouda Goverwelle? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

15 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda Goverwelle naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Holendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Trein flirtje rond 8uur in de sprinter richting Uitgeest. Vanaf Breukelen konden mijn donker rode wangetjes weer iets lichter worden. Alleen werden ze weer rood toen ze bij holendrecht uitstapte."

Anoniem

24 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"De sprinter van 8:24 uur. Je vroeg me "...even dubbel checken, maar is dit de trein naar Gouda Goverwelle?" stapte voor mij in, bleef op het balkon staan, wisselde een glimlach met me uit toen de naam van het station werd omgeroepen, waarna je de trein verliet. Jij : donkerbruin haar, felrode jas, kobaltblauwe broek. Toch eens een kop koffie doen?"

Blauw

18 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Gouda Goverwelle. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"Na een lange zomer zag ik je weer in trein. En er was weer oogcontact. Dag mooie blonde vrouw. Ik zou je naam wel willen weten."

Stephanie

29 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"Hi treinflirt! Het begon meteen bij binnenkomst. Jij kwam binnen met je fiets en vroeg mij vriendelijk een plek op te schuiven zodat jij je fiets daar kon plaatsen. Ik lichtelijke geïrriteerd, wie was deze jongen wel niet, mij op een andere plek te zetten. Het was behoorlijk druk in de kabine aangezien iedereen naar de toppers ging. Ik zat dan ook daarna naast 3 luidruchtige mannen die gelukkig bij de arena uitstapte en veel aandacht van mij vroeger. Ik helemaal verbouwereerd ging per ongeluk naast jouw zitten. Toen bood je nogmaals je excuses aan en vertelde mij dat je het niet lullig bedoelde. Vanaf dat moment vertelde ik jouw dat ik helemaal niet door had dat het fietsersplekken waren en toen moesten we beide lachen. We raakte aan de praat maar er stond een stuk glas tussen dus jij besloot om naast me te komen zitten. Het was een geweldig gesprek wat ik nog nooit had meegemaakt met een wildvreemde. Je vertelde dat je adviseur was en volgende week naar Amerika gaat. Daarnaast las je het boek 'de man van 100 die uit het raam klom'. Ik kon jouw tips geven hoe dit sneller te lezen aangezien k me daar onder andere in mijn cursus mee bezig hield. Verder ging onze gesprek over liefde, passie, werk, sport (volleybal en fietsen) Je naam is Dick, 30 jaar, woonachtig in Amsterdam en komt oorspronkelijk uit Gouda. Je droeg een zwarte bril en een groene jaa. Ik weet zoveel van jouw en nog kan ik je niet meer vinden omdat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld. Hoe kon dat gebeuren? Misschien kwam het van een kant vandaan? Was ik met mijn 23jr te jong voor jouw? Heb je een vriendin? Geen idee! Misschien was dat ook wel voorbestemd en zullen we elkaar nooit meer herzien. Faith wil tell maar ik wil je in ieder geval bedanken voor die geweldige treinreis. Livelifethefullest#"

Forens

26 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Gouda. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"Maandag 26 mei. sprinter naar Rdam Centraal. Jij stapt uit op Goverwelle om 17.37. Wat heb je toch prachtige ogen. Wanneer zie ik je weer?"

Forens

21 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Woerden naar station Gouda. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"Trein richting Rdam Centraal. Iets na half zes einde middag. Jij, knappe blonde dame stapt op om uit te stappen bij Gouda Goverwelle. Volgens mij was je met collega's. Terwijl je bij de deur staat zie je me zitten op een klapstoeltje. We hebben enkele seconden intens oogcontact. Dit is niet de eerste keer. We hebben elkaar eerder in de trein gezien. Ook toen keken we elkaar aan. Je hebt prachtige ogen. Wanneer zie ik je weer?"

Cf

9 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"Op zoek naar het leuke meisje met een blauw/wit gestreept (horizontaal) shirtje met een dun bruin riempje, donker haar en een kleine mp3-speler met een hoesje van stof eromheen, een handtas en plastic tasje! Jij stapte in op de sprinter van iets over 5en vanaf Utrecht naar Den Haag die met vertraging vertrok. Ik was de jongen met een grijze tas met rode banden, grijs shirt en een bruine jas in mn tas... Helaas was ik moe en hield ik in het begin regelmatig mijn ogen dicht, hierdoor zag ik jou blik veel te laat! Daarna regelmatig 'stiekem' naar elkaar zitten kijken waar we ook lachten naar elkaar, wat was je leuk om te zien! Helaas moest ik op Gouda Goverwelle de trein weer verlaten waar ik bij het uitstappen van de trein mn hoofd nog is omdraaide om je nog even te zien waar je lachend naar me terugkeek."

Vicky

6 mei 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Gouda Goverwelle. Op station Voorburg verloren we elkaar uit het oog.
"Vanochtend was je er weer! :) Ik heb je al vaker gezien in de stoptrein die om 8.38 uur van Den Haag Centraal vertrekt naar Zoetermeer, waar ik werk. Jij stap uit in Voorburg, waarschijnlijk ook voor je werk. Je bent lang, slank, blond, goedgekleed en draagt een zwarte, wat langere jas en een zwarte tas. Ik ben het meisje met die bruine trenchcoat en die grote bruine ogen die graag terugkijken. We hebben regelmatig oogcontact, vaak wanneer je al uitgestapt bent en door het raam naar binnen kijkt. Je kunt me zo heerlijk doordringend aankijken. Altijd een leuk begin van mijn dag! :)Ik zou graag met je in contact komen en hoop dat je dit leest en reageert. Liefs, Vicky"

Antoinette

27 oktober 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Het was de trein van 18.20 uur vanaf Rotterdam Centraal naar Amsterdam. Het was de Sprinter. En tussen de stoelen door zag ik tegenover mij een heel leuk persoon. Je had zwarte schoenen aan, want die kwamen onder de stoel vandaan en je las de krant. O ja, je had een jasje aan met een overhemd. Naja.. Ik ben benieuwd of het werkt eigenlijk :)"

Meisje-winter

27 oktober 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Gouda Goverwelle verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Ik kwam in de trein van 18.20 uur en je zat al in de Sprinter richting Amsterdam Centraal. Je had een bruin jasje aan (zag ik tussen de stoelen door) en zwarte schoenen, want die kwamen bij mijn voeten, daarom zag ik ze. Gewoon telkens keken we naar elkaar, maar toen keek ik toch maar de andere kant op. O ja, je was de krant aan het lezen. Toen ik uitstapte bij Goverwelle keek ik nog maar een keertje, maar eigenlijk wil ik je best nog eens tegenkomen. :) Ben benieuwd of dit werkt. Hieraan herken je mij: Ik was SPA Blauw aan het drinken.. En ik at kruidnootjes :) Haha! Kus"