Je flirt uit het oog verloren op Station Gouda? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Rosa

12 juli 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Gouda. Op station Lansingerland-Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"Nog wachtende om te mogen instappen keken we elkaar aan. Jij in zwarte sportieve kleding, met een sporttas en helm. We stapten allebei op bij Utrecht Centraal, voor de intercity naar Den Haag Centraal. Jij stapte eerst in, en ik volgde. Ik zat niet bij je in de buurt, maar kwam je weer tegen toen je langs mij liep, om ook over te stappen bij Gouda. Ik stond op en jij hield de schuifdeur voor mij open. Ik wist niet hoe ik moest reageren en keek weg met een glimlach. Allebei liepen we naar de sprinter voor de overstap, jij heel relaxt, ik een beetje gespannen. Ik hoopte dat je bij een twee zits plaats ging zitten, maar je ging voor een vier zits plek. Mijn gevoel zei, ga dichtbij zitten dit keer. Dat deed ik, maar net zodat je mij niet kon zien. Ik probeerde je af en toe aan te kijken, maar was te nerveus. Bij Lansingerland Zoetermeer, waar ik uitstapte en jij bleef zitten, wisselden we nog twee blikken uit. Intens oogcontact, vanuit mijn perspectief. Hoe jij dit ervaarde weet ik niet, maar ik zou het wel willen weten. Bericht je mij?"

D

21 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar. Ik las een boek en jij zat op je telefoon. Onze ogen kruisten elkaar af en toe. Ik kan het verkeerd hebben, maar er hing een spanning. Ik wist mij geen houding meer te geven ineens. Ik stapte bij Gouda uit.. en ik heb je niet meer gezien.. best een beetje jammer"

Anoniem

26 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Het was maandag 17:10. Ik stond in de trein aan het begin (of einde, is maar hoe je het bekijkt) van de trein in de tussencoupe. Jij kwam in een van de laatste minuten voor vertrek van de trein in deze tussencoupe staan en je stond onderaan het trapje. Ik ben vrouw (26), lang en blond en had een zwarte trenchcoat aan met een rugtas. Jij, man (ook ongeveer 26?), ook lang met een donkere jas en donkerblond/bruin haar. We hadden meermaals lang oogcontact. Maar laten we eerlijk zijn, ik ben niet echt een kampioen in staarwedstrijden. Drankje doen?"

Wout

30 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Door storing in Gouda uitgestapt om sneltrein naar Utrecht te komen om verder naar Eindhoven te reizen. We hadden even kort elkaar gesproken op het perron en leuk oogcontact. Rick was zo lief om buiten nog even op mij te wachten. Ons aan elkaar voorgesteld. In de haast vergeten te vragen om zijn nummer en insta. Hoopte nog dat met naam wout voor een meisje ik vindbaar was. Wie weet op deze manier."

B

23 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in terwijl ik in het halletje bij de klapstoeltjes stond te wachten tot iedereen binnen was, we hadden oogcontact en lachte even naar elkaar. Toen liep jij door naar de coupe. Vlak voordat we aankwamen bij Gouda kwam jij samen met je vriend in het halletje staan en we maakte een kort praatje over twee jongens die een vlog aan maken waren tijdens de reis bij ons in het halletje. Toen stapte jullie uit maar je bleef in het zicht staan op het perron en we keken nog een aantal keer naar elkaar totdat de deuren sloten en wij wegreden. Ik was te verlegen op dat moment om heel veel te zeggen. En toen zag ik deze pagina en dacht ik waarom niet. Wie weet zie je dit berichtje en kunnen we nog eens met elkaar in contact komen :)."

D.

20 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Aan de leuke dame met haar hondje die stond te flyeren voor GL/PVDA op het stationsplein van Gouda. Jullie brachten een grote smile op mijn gezicht door je enthousiasme Ik zei nog: helaas, ik ga voor een andere partij waarop jij zei " ahhh , jammer ?" Ik liep door, maar ik vergat jouw en je lieve hond een hele fijne avond en knuffel te wensen Dikke knuff van mij"

R

14 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda
"We took the bus 497 to Schoonhoven today at aprox 4:20pm. We had long consistent eye contact and felt a connection there. I was accompanied by an elderly man that I sat next to you. You had beautiful caramel skin color, crimson lips and black hair you looked dressed up. I got out after 2 stops, I wish I had said Hi but I missed the opportunity. I was wearing a black jacket and I have black curly hair. I hope to hear from you."

D

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je hebt blond haar, had een groene broek aan, droeg witte wollen jas en had zwarte oortjes in. Ik stapte in bij Gouda en we hadden al snel oogcontact. Ik was druk aan het werk maar onze ogen bleven elkaar zoeken. We stapten allebei uit bij Rotterdam Centraal en je hield de deur voor me open. Ik wou je nummer vragen maar was te verlegen om het te doen en liep je voorbij... spijt. Mocht je dit lezen dan hoop ik snel een kopje koffie met je te drinken."

Sam

8 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet nog dat wij in de trein van 16.30 waren. De route was van een IC maar de trein was zelf een sprinter. Je had een zwarte jas aan, je haar was in een knot en je hebt een piercing in je linkeroor. Je was eerst aan het slapen, maar toen je wakker werd hadden we meerdere keren oogcontact. Je was muziek aan het luisteren terwijl ik een boterham aan het eten was. Bij het uitstappen deed jij je capuchon op omdat het regende en keek je nog om en moesten we allebei lachen. Where you at ?"

Thomas

10 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met witte jurk met zwarte stippen, slipknot bad slipper en een tech deck! Pls bericht me"

Tony

7 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep richting spoor 11 in de tunnel. Jij kwam daar vandaan of kwam uit Gouda. Ik keek naar je omdat ik je knap vond en ineens hadden we even oogcontact. Jij was lang en had wit geverfd haar. Ik heb kort donkerblond (lijkt in mijn geval heel erg op bruin) haar, had een grijs AC/DC shirt met print aan en een blauwe rugzak bij me. Ik zou graag met je in contact willen komen, al ben ik wel bang dat je niet op mannen valt :("

E

5 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Kleine kans dit, maar ik waag het er gewoon op! Vandaag hadden we oogcontact in de trein (en daarvoor al op het station) en keurden we elkaars schoenen goed via blikken en gebaren, haha. Jij had de AM1 Sail Ironstone aan en ik de AM1 Patta Waves Monarch. Je bent lang, kaal en je hebt tatoeages. Ik had graag je nummer willen vragen, maar ik raakte je helaas kwijt in de drukte. Dan maar zo :)"

Hannah

9 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Zou het amusant vinden als je hier op zoek was naar onze ontmoeting. Zelfde leeftijd, gok ik, midden 20, begin 30. Je had zo een college jasje aan en ik had een enorm kussen mee. We hadden een paar keer oogcontact, ook toen je uitstapte. Geen woord gewisselt, maar er zat iets ondeugends in je ogen dat ik heel leuk vond. Laten we elkaar weerzien"

Magali

9 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke jongen van rond de 20 met lichtbruine krullen en prachtige groene ogen, zat naast mijn moeder in de trein. Je droeg een gestreept shirt en donkerblauwe sokken met witte stippen. Ik, meisje van 18 met lange donkerbruine haren en donkerbruin haar, zat aan de andere kant van het gangpad en we vroegen jou welke kant de trein op zou rijden. We hadden oogcontact en ik wilde graag een praatje met je maken, maar mijn moeder zat in de weg. Zullen we het nog eens proberen?"

Wilma

1 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Den Haag Centraal.
"Aardige man stapte in en vond de zitplaats tegenover mij vochtig ( regen ) we wisselden een paar woorden hierover. Droeg een bril en een jack van het merk Gant en suède schoenen. Vlak voor het uitstappen ontmoetten onze ogen elkaar. Ik , vrouw met kort blond haar en ook bril, zou je graag nog eens ontmoeten."