Anoniem

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Utrecht Cs om 23.48u naar Rotterdam Cs. Terwijl ik in de trein zat, bij Gouda of bij Rotterdam Alexander, zag ik je op het perron staan. Ik dacht dat je uit dezelfde trein stapte, maar het kan ook zijn dat je net kwam aanlopen en op de volgende trein wachtte. We hadden een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar. Je zwaaide naar me en ik zwaaide terug, maar net op dat moment ging de trein al verder terwijl jij op het perron stond. Geen tijd gehad dus om even te praten. Ik droeg een rode winterjas en had een zwarte koptelefoon op. Jij had een zwart-wit geblokte overhemd aan en had een blikje cola (rood blikje in ieder geval) vast. Als je dit leest en zin hebt om een drankje te doen, stuur dan een berichtje!"

Ela

13 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de treincoupé en jij stond bij de ingang en we ineens stond ik ook op. We hadden oogcontact en op het perron hadden we ook nog oogcontact.. ik had haast anders was ik op je afgestapt.. ik hoop dat je hierin herkent.. het was rond kwart voor 9."

David

19 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein die van utrecht vertrok om 17:09 zag ik je zitten in de eerste klas, mooie vrouw met een nog mooiere lach 🥰 Zat zelf 2e klas met de groene jas 😅 Je was met iemand in gesprek en wilde niet storen, maar toen ik op Gouda uitgestapt was baalde ik toch dat ik niet op je afgestapt ben. Zou graag je naam weten en misschien als het klikt eens wat gaan drinken?"

Jasper

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Er was onduidelijk over of de trein wel reed en of we in de juiste trein zaten. We raakten een beetje aan de praat en hebben van Utrecht tot en met Gouda aan 1 stuk door met elkaar gepraat. Van studie tot aan werk en “life”. Je maakte een behoorlijke indruk op me, helaas kwam station Gouda (mijn eindpunt) veel te snel en moest ik gaan…."

Anoniem

20 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam in Den Haag schuin tegenover je zitten. Je had rood haar en een heerlijke glimlach op je gezicht (je zat muziek te luisteren denk ik). Je moest gapen en ik knipoogde naar je toen ik het zag. Geen idee wat je verder aan had, was onder de indruk van je :-) Je zwaaide even bij het uitstappen in Gouda. Zin om een koffietje te pakken?"

D

18 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Volgens mij stapte jij in Amersfoort, maar mogelijk pas in Utrecht, in (de tijd daarna stond een beetje stil, weet ik niet hoe veel stations het duurde). Ik stapte in Gouda uit, terwijl jij verder richting Rotterdam bleef rijden. Het was zondagavond rond 20 uur. Jij was een prachtige en stijlvol in zwart geklede blonde dame met een trolley-koffer en een lange witte ketting die ook heel stijlvol langs je arm liep (van je schoudertas, neem ik aan). Ik probeerde te raden, of jij aan het wegvliegen was, of juist net was ingevlogen. Jij zag er ook een beetje te stijlvol voor de prijsvechter Rotterdam Airport uit. Ons oogcontact was prettig, en ik zag je een paar keer subtiel glimlachen, maar vanwege de fysieke afstand tussen ons in de overvolle trein was geen gesprek aan te knopen. Toch deed ik dat heel even bij het uitstappen, toen ik je vroeg of jij een damesjas niet op de vloer had laten vallen. Ik wenste je verder hoe dan ook succes met die jas. Ik was ook helemaal in zwart en donkergrijs gekleed (broek en overhemd) en had daarnaast een zwarte rugzak mee. Jij kon eventueel ook zwarte draden naar mijn oren zien lopen, als jij met details bezig was :) Ik ben overigens best knap, maar was sinds een aantal dagen niet geschoren : mogelijk was dat deels de reden voor je glimlachen op het ene of andere vlak? :) Ik besef dat dit bericht weinig kans heeft om jou te bereiken, maar pourquoi pas. Ik denk niet dat we met al het oogcontact nog klaar waren... Groet, leuke onbekende."

P.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in de trein rond half 8, en zaten buiten de coupe. Jij en vele anderen waren aan het bellen en ik las een boek. Na je telefoontje konden we leuk lachen om je gaap en was ik van plan je (fatsoenlijk) aan te spreken. Ironisch genoeg werd ik toen zelf gebeld en stapte je uit in Gouda voordat ik kon ophangen. Ik denk dat we nog wel vaker zo leuk zouden kunnen lachen. Je had een neuspiercing, donker shirtje met print, jeans en blauwe schoenen. Ik een wit shirt, zwarte broek en een hoop tassen. Zin om samen koffie te gaan drinken?"

Stephanie

13 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Alphen ad Rijn. Op station Waddinxveen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi wij hadden oogcontact en je stapte uit in Waddinxveen. dat vond ik jammer .. wil je graag beter leren kennen. Je keek mij ook aan. Ik ben in Alphen uitgestapt. Kan je contact met me opnemen?"

Suzanna

25 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Breukelen. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"ik zoek de sportman Thomas en de huisarts in opleiding Lotte ( in Krooswijk/Kralingen)we ontmoeten elkaar op station Gouda , het was druk door storingen. ik was met mijn hulphond Kiky. Thomas heeft zijn vriend Pascal gebeld om ons vanaf Breukelen naar Station Utrecht te brengen.Wat zijn jullie een toffe mensen.Ik wil jullie bedanken voor de fijne reis .Lotte ging naar haar broer in Utrecht die bezig was zijn fysio praktijk in te richten. Als je Lotte of Thomas kent doe mij aub bericht."

Maaike

18 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in met je fiets na een bezoek aan je vrienden in Woerden. Ik had een veel te grote koffer bij me vanwege een conferentie in Duitsland. Ik baal dat ik je niet om je naam of je nummer heb gevraagd omdat ik ons gesprek zo leuk vond."

Jakob

3 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten in in Utrecht. Ik eerst, toen jij. Ik zag direct hoe leuk je bent. Sproetjes, een mooie lach. Ik zei hoi tegen je. Onze ogen ontmoetten elkaar meer dan eens. Ik zat lekker muziek te luisteren, jij kennelijk een grappig filmpje. Wat een superfijne energie heb je! Op enig moment deed ik mij koptelefoon af, en jij je oortjes uit. Nu moesten we wel iets tegen elkaar zeggen... erg ongemakkelijk en ook nog eens in de stiltecoupé. Dus dat kwam er niet van. Wat is de weg dan lang... Ik zat nog te bedenken wat ik zou moeten doen als ik eruit moest en jij bleef zitten. Knipogen, wenken, -kom, stap even mee uit- zeggen. Het kwam er niet van Ik werd gebeld. Een paar woorden en dat was weer over. Maar jij kwam erachter dat je pal naast een vriend van je zat. Jullie besloten naar de praatcoupé te gaan.. begrijpelijk. Misschien dat je dit leest en we alsnog die eerste woorden durven uitspreken? Ik: had een gele hoodie aan en een groen jasje bij me. Lange haren, een blauwe tas, en een heerlijk biertje. Hoop je te spreken."

Lotte

21 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik voelde dat ik dit wilde proberen! Wie niet waagt, die niet wint… We moesten met de fiets in de trein op Utrecht Centraal. Er waren maar twee ingangen, waarvan eentje defect. Ik zag je zitten en dacht, ‘o, leuke blonde frisse jongen’ (haha). De conductrice zei me dat ik beter naar het einde kon lopen, maar ik wilde liever in jouw buurt blijven. Nog twee mede-fietsers zaten naast jou en jullie probeerden alles bij elkaar te wurmen. Ik stapte alsnog in en parkeerde mijn fiets voor het hok van de conducteur, gooide mijn sporttas op de grond en ging erop zitten. Ik droeg een donkergroene stoffen broek en had een felblauw trainingsjack aan. Mijn blonde haren in een staart en mijn oortjes in. We gingen rijden en af en toe keek ik jouw kant op en dacht ik, ‘dat lijkt me een leuke jongen!’ Blond en sterk. En lekker in zijn eentje op pad met zijn mooie rode racefiets. Er was niet echt een aanleiding voor gesprek en dat hoeft ook niet geforceerd te worden… maar ik voelde wel een bepaalde aantrekkingskracht. Helaas stapte niet alleen de andere twee mensen, maar ook jij uit in Gouda. Door het raampje keken we elkaar nog een paar keer aan, dus ik ga ervan uit dat jij ook ‘iets’ voelde… Hier scheidden onze wegen, maar wellicht kruisen ze hier weer! Gaan we een keertje samen fietsen..!"

lena

7 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"blonde, lange jongen waarmee ik een aantal keer oogcontact had. Bij het uitstappen zwaaide je naar me en ik zwaaide terug. Mijn vriendin zei: Zet het op die treinflirt site! So here we are. Misschien verkeerd ingeschat of zit je hier niet op te wachten, maar is het proberen waard :). Groetjes Lena (donkerbruin haar, blauwe ogen en zwart mondkapje)"

Martin

18 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Alphen ad Rijn. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"leiden 23.22 trein richting alphen. jij vrouw, dreads, donder gekleed, je legerboots vielen me op. Ik lang, rugtas, kwam net uit werk. we moesten in alphen rennen om de trein naar gouda te halen. we zaten in dezelfde coupe. In gouda ging jij naar de stadskant en ik naar de bloemendaal kant, Iets drinken?"

Jeroen

9 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Gouda. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij dat meisje waar ik al regelmatig oogcontact mee heb gehad vanaf Rotterdam Noord?! Vanaf daar stappen we beiden in waarbij jij uitstapt in Nieuwerkerk a/d IJssel... Deze sufferd was te verlegen om een gesprek aan te knopen en heeft net zijn laatste ritje gehad vanaf hier. Dit alles in de trein van 17:15 vanaf Rotterdam Noord. Hopelijk hoor ik iets van je :)"