Cynn

3 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij daar leuke meid met de rode rugzak en leuke jurk! We zagen elkaar al staan op het perron op Rotterdam centraal en moesten dezelfde trein hebben. Ik had zelf een wit shirt aan met een regenboog erop. We stonden beide als eerste voor de deur om in te stappen, maar moesten lang wachten en onze gezichtsuitdrukkingen spraken boekdelen, volgens mij konden we op dat moment wel elkaar gedachten lezen, wat een drukte! Toen gingen we instappen, ik besloot om bij je in de buurt te blijven, in de hoop dat ik met je kon praten. Maar ook hier werd het enorm druk dus van echt praten is het er niet van gekomen. Maar onze ogen kruisde elkaar vaak en we lachten naar elkaar. Toen stopte de trein in Gouda en je moest er uit en zwaaide je me nog gedag. Ik wilde nog achter je aan maar ik was te laat toen ik dat besloot. Ik hoop via deze weg dat we nog in contact komen."

Evi

28 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Ypenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Het is een enorme longshot dit, maar ik zat in de trein vanuit werk naar Zoetermeer een boekje te lezen. Gezellig gesprekje gehad met Barend na je bachelor met 13 mannen in Utrecht. Beetje geklaagd over de moeheid en mn werk de volgende dag maar voor ik t wist moest ik al uitstappen helaas! Drankje doen binnenkort?"

M

8 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Uno. Dad ik mee ging doen was niet bedoeld als ‘flirt’, maar voelt nu toch beetje zo. Vond het jammer dat je uit stapte."

Gustav

23 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Groningen.
"Daar zat je. Net naast die rare wiebeldeur van glas, in met midden van de coupé op je mobieltje kijkend. Prachtige blonde haren vielen over je oren tot over je schouders. Je probeerde iemand te bellen. Ik viel in slaap. En toen ik mijn ogen opende keek ik naar jou. En jij naar mij. Je was niet heel lang, maar precies lang genoeg. In Groningen nam je de bus. Durfde je niet aan te spreken. Misschien lees je dit."

Freek

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Tiel. Op station Utrecht Terwijde verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, moe aan het eind van de dag, stapte in in Gouda. Ik zat een beetje voor me uit te staren, en plotseling hoorde ik vrolijk "hoi!": de conductrice liep voorbij, met leuke blonde haren en een prachtige lach. Rond Woerden liep ze nog een keer voorbij, en we lachten veelbetekend naar elkaar. Misschien zien we elkaar nog een keer?"

Anoniem

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Den Haag Centraal. Op station Zoetermeer Oost verloren we elkaar uit het oog.
"We namen allebei de sprinter vanuit Gouda rond 19u. Je lachte naar me toen de trein aankwam. Ik kwam daarna een paar stoelen tegenover je zitten. Daarna keek je een paar keer en lachte je weer zo mooi. Uiteindelijk stapte je uit in Zoetermeer oost. Ik zou je graag nog eens willen spreken."

Stephan

7 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Gouda.
"Jij zat om 18:00 uur in de sprinter van Den Haag Centraal richting Gouda. Ik kwam naast je zitten. Onze benen raakte elkaar maar we zeiden niets, we bleven lekker zitten. Je viel heel even in slaap. Helaas moest ik op station Ypenburg uitstappen, maar het liefst was ik helemaal met je mee gegaan. Je zag er fantastisch uit en je rook erg lekker. Ik droeg een wit groene jas met legerprint. Ik zou je graag weer eens terug zien."

Anoniem

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Utrecht Cs om 23.48u naar Rotterdam Cs. Terwijl ik in de trein zat, bij Gouda of bij Rotterdam Alexander, zag ik je op het perron staan. Ik dacht dat je uit dezelfde trein stapte, maar het kan ook zijn dat je net kwam aanlopen en op de volgende trein wachtte. We hadden een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar. Je zwaaide naar me en ik zwaaide terug, maar net op dat moment ging de trein al verder terwijl jij op het perron stond. Geen tijd gehad dus om even te praten. Ik droeg een rode winterjas en had een zwarte koptelefoon op. Jij had een zwart-wit geblokte overhemd aan en had een blikje cola (rood blikje in ieder geval) vast. Als je dit leest en zin hebt om een drankje te doen, stuur dan een berichtje!"

Ela

13 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de treincoupé en jij stond bij de ingang en we ineens stond ik ook op. We hadden oogcontact en op het perron hadden we ook nog oogcontact.. ik had haast anders was ik op je afgestapt.. ik hoop dat je hierin herkent.. het was rond kwart voor 9."

David

19 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein die van utrecht vertrok om 17:09 zag ik je zitten in de eerste klas, mooie vrouw met een nog mooiere lach 🥰 Zat zelf 2e klas met de groene jas 😅 Je was met iemand in gesprek en wilde niet storen, maar toen ik op Gouda uitgestapt was baalde ik toch dat ik niet op je afgestapt ben. Zou graag je naam weten en misschien als het klikt eens wat gaan drinken?"

Jasper

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Er was onduidelijk over of de trein wel reed en of we in de juiste trein zaten. We raakten een beetje aan de praat en hebben van Utrecht tot en met Gouda aan 1 stuk door met elkaar gepraat. Van studie tot aan werk en “life”. Je maakte een behoorlijke indruk op me, helaas kwam station Gouda (mijn eindpunt) veel te snel en moest ik gaan…."

Anoniem

20 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam in Den Haag schuin tegenover je zitten. Je had rood haar en een heerlijke glimlach op je gezicht (je zat muziek te luisteren denk ik). Je moest gapen en ik knipoogde naar je toen ik het zag. Geen idee wat je verder aan had, was onder de indruk van je :-) Je zwaaide even bij het uitstappen in Gouda. Zin om een koffietje te pakken?"

D

18 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Volgens mij stapte jij in Amersfoort, maar mogelijk pas in Utrecht, in (de tijd daarna stond een beetje stil, weet ik niet hoe veel stations het duurde). Ik stapte in Gouda uit, terwijl jij verder richting Rotterdam bleef rijden. Het was zondagavond rond 20 uur. Jij was een prachtige en stijlvol in zwart geklede blonde dame met een trolley-koffer en een lange witte ketting die ook heel stijlvol langs je arm liep (van je schoudertas, neem ik aan). Ik probeerde te raden, of jij aan het wegvliegen was, of juist net was ingevlogen. Jij zag er ook een beetje te stijlvol voor de prijsvechter Rotterdam Airport uit. Ons oogcontact was prettig, en ik zag je een paar keer subtiel glimlachen, maar vanwege de fysieke afstand tussen ons in de overvolle trein was geen gesprek aan te knopen. Toch deed ik dat heel even bij het uitstappen, toen ik je vroeg of jij een damesjas niet op de vloer had laten vallen. Ik wenste je verder hoe dan ook succes met die jas. Ik was ook helemaal in zwart en donkergrijs gekleed (broek en overhemd) en had daarnaast een zwarte rugzak mee. Jij kon eventueel ook zwarte draden naar mijn oren zien lopen, als jij met details bezig was :) Ik ben overigens best knap, maar was sinds een aantal dagen niet geschoren : mogelijk was dat deels de reden voor je glimlachen op het ene of andere vlak? :) Ik besef dat dit bericht weinig kans heeft om jou te bereiken, maar pourquoi pas. Ik denk niet dat we met al het oogcontact nog klaar waren... Groet, leuke onbekende."

P.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beide in de trein rond half 8, en zaten buiten de coupe. Jij en vele anderen waren aan het bellen en ik las een boek. Na je telefoontje konden we leuk lachen om je gaap en was ik van plan je (fatsoenlijk) aan te spreken. Ironisch genoeg werd ik toen zelf gebeld en stapte je uit in Gouda voordat ik kon ophangen. Ik denk dat we nog wel vaker zo leuk zouden kunnen lachen. Je had een neuspiercing, donker shirtje met print, jeans en blauwe schoenen. Ik een wit shirt, zwarte broek en een hoop tassen. Zin om samen koffie te gaan drinken?"

Stephanie

13 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Alphen ad Rijn. Op station Waddinxveen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi wij hadden oogcontact en je stapte uit in Waddinxveen. dat vond ik jammer .. wil je graag beter leren kennen. Je keek mij ook aan. Ik ben in Alphen uitgestapt. Kan je contact met me opnemen?"