Sander

2 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen toen we s’avonds instapte op Utrecht centraal. Ik was aan het bellen en we maakte oogcontact... je viel op door je kledingstijl... je stapte uit op Gouda en we maakte weer oogcontact... ik nog steeds aan het bellen.... ik baal dat ik niet heb opgehangen en je heb aangesproken."

Ed

8 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Gouda. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag stapte je in de trein in Leeuwarden en kwam je heel even naast me zitten in het halletje van de trein waar ik zat. Wat een indruk maakte je. Later vlak voordat je.uit moestvstappen was je er weer. We hebben kort wat kunnen praten. Wåt een indruk heb je op me gemaakt!!! Je ging naar een concert van Sticky Fingers omdat je ma ziek was of zo Wat zou ik graag weer in contact komen met je! Als ik t goed onthouden heb kwam je uit Havelterberg....Hoop dat je n leuke avond had! Liefs Ed"

Martin

6 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Leuke vrouw!, we hadden vluchtig oogcontact op utrecht centraal, we keken beiden tegelijk om ;) Dit was rond 20.00. Ik (lang, groene jas, rugtas) liep richting hoog catharijne. Jij liep met 2 vriendinnen richting stationspoortjes, Zullen we een keer koffie doen?"

Mascha

5 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Iets met nooit geschoten is altijd mis. Vanmiddag (12:24) stapte ik in Gouda in de trein. Met alle stress rondom mijn tentamen, ging ik snel zitten. Toen ik zat, keek jij mij aan en je lachte. Er was iets bijzonders aan, wat ik niet kan duiden. Ik moest nog wat dingen leren vond ik zelf en was daar tot Utrecht mee bezig. Toen ik opstond zag ik je weer en hadden we hetzelfde oogcontact, met die lach. Ik had nu wel tijd om erover na te denken, maar voordat ik eventueel genoeg hoop had kunnen verzamelen, liepen we al op de trap. Toen ik dacht dat ik boven, in de stationshal, onopgemerkt kon kijken, keken we precies tegelijk naar elkaar om. Ik liep nog bijna ergens tegenaan, maar moest helaas m’n bus halen. Jij had een rode vouwfiets mee, bruin haar én die lach. Ik denk dat je in Rotterdam bent ingestapt, want op Gouda zat je er al. Ik had een bruine jas aan (zo’n zachte) en had toen ik binnenkwam geen bril op, maar toen ik uitstapte wel. En ik was heel druk bezig met weinig geluid maken met mijn papieren in de stiltecoupé."

Marina

25 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Wist niet eens dat zo’n forum bestaat. Wat leuk, misschien lees je hier mijn bericht  Vrijdag ochtend (25 okt) stap ik op DH Centraal de trein van 11:10 richting Utrecht Centraal in  Toen ik je passeerde keek ik niet echt jouw kant op maar voelde je blik op me.  We gingen achter je zitten: ik (rood halflang haar, in lange groene parka) en mijn dochter (14)Ik had het idee dat je de hele tijd mijn aandacht probeerde te krijgen. En ik keek ook terug maar wist niet goed wat ik er verder mee moest. Zoiets maak ik eigenlijk nooit mee In Gouda moest je uit. Je bleef naar me kijken toen je bij de deur stond te wachten om uit te stappen.  Wat jammer, dacht ik bij mezelf, ook toen ik zag hoe ontdaan je keek wanneer je wegliep. Want er was zeker een vonk. En ik zie je gezicht en je glimlach steeds voor me (donker haar, grijs/blauwe ogen).  Hoe onhandig kun je zijn in flirten? Ik wel dus  Hopelijk lees je dit en zoek je me op"

Vdj

9 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Gouda Goverwelle.
"Niet helemaal de trein, maar wel de bus vanaf station Gouda :) Wie is toch dat leuke meisje in bus 190 van 17:58 uur?! Helaas moet ik er zelf alweer na een paar haltes eruit... Ronde bril en stralende lach"

M

18 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Amsterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Beste onbekende man... Op woensdag 18 september iets na 15:00 uur stapte je op de trein bij station Alexander, wij zaten in de zelfde trein coupe', jij zat links naast het raam op je laptop. En ik zat rechts van jou even wat verder op tegenover een vriendin/studiegenoot. Er heerste naar mijn mening tussen ons een soort '' aantrekkingskracht. Jij als onbekende man, was blank van nederlandse afkomst, had donker haar en blauwe ogen waarschijnlijk ben je een student. Voordat jij uitstapte bij station Gouda keek je in mijn bruine ogen. Ik heb styl lang haar donker bruine haren, ik ben getint ik had op die dag een zwarte rok aan met een panty en zwarte converse sneakers en een suede bruine jas. Ik ben op zoek naar jou! Dit zou ik trouwens nooit doen... Mocht jij dit lezen, stuur mij even een mailtje! Liefs,"

L

10 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"IC Trein van 18.20 uit Rotterdam naar Gouda en Utrecht. Ik stapte later in dan jij er liep eerst langs je. Jij zat aan het raam en we hadden oogcontact toen ik langs liep en lachte je. Daarna liep ik terug en ging ik in de rijrichting zitten, jij zat juist tegen de rijrichting in. Tijdens de reis hadden we 1 keer oogcontact weer. In Gouda stapte je uit en lachte je toen je langsliep. Maar ik had niet de guts je aan te spreken of iets dergelijks. Jij had een licht blauwe trui aan en trainingsbroek volgens mij. Blond haar en blauwe ogen. Ik had een bruine jas aan en lichte trui. Schieten met hagel maar hopelijk lees je dit!"

Bodhi

6 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte op op station Rotterdam Centraal om 16:20. Je zat tegenover me in zo'n vierzit. Toen vielen me meteen je koperrode haren op. Je had een spiderman t-shirt aan onder een jasje, witte oortjes in en je had een rode rugtas. We hebben meerdere keren oogcontact gemaakt en toen ik je aankeek kreeg ik nog een glimlach. Ik was helaas te verlegen om je aan te spreken. Toen ik uitstapte op station Gouda heb ik nog lang overwogen terug de trein in te stappen. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan. Als het gevoel wederzijds was zou ik je graag beter leren kennen. Ik had een koptelefoon op, een blauw/wit shirt met CORE op de voorkant aan en een groen/blauwe tas. Ik hoop iets van je te horen, en probeer komende vrijdag je weer tegen te komen."

Su

27 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Een jongen met bruin haar, bruine ogen en een korte broek. Hij zat in de trein, en in de instapruimte stonden mijn vriendin en ik omdat er geen plek meer was om te staa Toen hij de trein uitliep zwaaide ik naar hem en hij glimlachte terug."

J

23 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Den Haag Centraal. Op station Zoetermeer verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar toen ik om 13:05 in de sprinter stapte naar Den Haag Centraal vanaf Gouda. Je had een leuke baard, pet op, longboard vast en was een boek aan het lezen. Na wat heen en weer gekijk durfde helaas geen van ons twee een gesprek te starten, en ben ik gaan breien terwijl ik zat te twijfelen of ik je mijn nummer toe moest stoppen of niet. Een vraag wat je aan het lezen was wat ook nog een optie, maarja... misschien verbeelde ik het me wel. Helaas moest ik in Zoetermeer de trein uit en kon ik mezelf wel schoppen toen ik je nog vanuit de trein zag kijken. Ik hoop een beetje dat we op deze manier alsnog in contact kunnen komen ^^."

Nadia

26 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Nog niet zo heel lang geleden had ik een gesprek met een vriendin over flirten in het openbaar vervoer. Ik vertelde haar dat het niets voor mij is en dat ik er misschien ook wel een beetje te verlegen voor ben. Maar toen jij naar me lachte, moést ik wel even terug lachen. Mooie man met een groen shirt, koptelefoon op, een donkere bos haar, lieve ogen en niet te vergeten een prachtige lach - mocht je dit berichtje, of mij, ooit voorbij zien komen, hoop ik weer een lach op je gezicht te kunnen toveren (en misschien even te kletsen). / Meisje met de zwarte jurk en tatoeages."

J

15 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wow wat een ogen! Ik stapte vandaag nietsvermoedend rond 8 uur on de trein van Gouda naar Utrecht. Ik ging zitten naast een slapende man en opeens zag ik je in de verte! Mooie vrouw met de allermooiste ogen! We keken elkaar een paar keer aan en ook bij het uitstappen keken die mooie ogen mij nog een paar keer aan. Moet je iemand uit het niets aanspreken? Ja tuurlijk, maar je was al weg! Misschien dat je dit leest! Trek in een cappuccino?"

Tim

29 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zoetermeer naar station Gouda. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dronk een biertje en jij zat schuin tegenover mij je tentamen over techniek door te nemen. Eerst dacht ik dat je huiswerk aan het nakijken was. We raakte aan de praat en ik vond het erg gezellig. We stapte beide im Gouda uit en ik liep met je mee naar het perron naar Utrecht waar we afscheid namen. Graag zou ik ons gesprek willen voortzetten, echter had ik spijt dat ik niet naar je telefoonnummer heb gevraagd. Dmv deze oproep hoop ik weer in contact met je te kunnen komen. Nog succes met leren;)"

Emile

4 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Gouda. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Beste, leuke en vooral interessante lezer van Mmmm boek over Himmler. Ik denk dat we elkaar tegen kwamen in Eindhoven en door het slechte weer via Utrecht mochten reizen. Helaas spraken we elkaar maar kort. Je vroeg me naarmijn boek waar ik over vertelde en jij hield een klein betoog over Beaudet. Jammer dat we elkaar passpraken net voordat ik moest overstappen in gouda. Goed aangekomen in den Haag? Groet, Emile jongen die verdiept was in zijn boek"