Je flirt uit het oog verloren op Station Gorinchem? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Danielle

24 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Hardinxveld-Giessendam verloren we elkaar uit het oog.
"Net voordat ik uitstapte keken ŵe elkaar aan. Ik had niet verwacht dat jij ook uit zou stappen. Je sprak me nog aan over dat je normaal nooit meer de trein reist en het nogal lastig was een kaartje te kopen. Je was onderweg naar de Sluisweg. Normaal gesproken ben ik niet heel verlegen, maar blauwe ogen van jou.... Ik heb de rest van de dag zo lopen balen dat ik je nummer niet heb gevraagd"

N

10 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Rotterdam Alexander. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"Bij gebrek aan een dergelijk platform voor autoflirts hoop ik dat dit werkt - we reden vanaf Gorinchem achter elkaar en bij elke inhaalactie was er kort oogcontact. Jij ging parallel richting afslag R’dam centrum en zwaaide net voor de van Brienenoordbrug. Zou graag in contact komen! Je kenteken startte met KN-8..-."

M

3 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Gorinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Verlegen een dame in een blauwe streepjes jurk zitten bewonderen terwijl ze een spelletje speelde op dr telefoon. We hadden toevallig de zelfde overstap op utrecht, helaas had ik de moed niet bij elkaar toen ik er eerder uit moest."

Rob

11 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Gorinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Prachtige dame in de Arriva Trein, met roze haar. Ik zie je af en toe wel eens in de 'stationshal' van Gorinchem en af en toe eens in de trein zitten. Vandaag van de trein van 23:05 uit Dordt en uitstap 23:35 in Gorinchem was je er weer en ik krijg steeds niet het initiatief om bij je te komen zitten. Hopelijk vind ik je via deze weg en kunnen we eens gezellig gaan praten!"

Thomas

3 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Sliedrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk meisje met blond haar tot haar schouders. We hadden een paar keer oogcontact en lachten telkens naar elkaar. Je stapte uit in Sliedrecht op het station waar je met een paar vriendinnen had afgesproken. Als je dit ziet, reageer je dan of komende dinsdag rond dezelfde tijd, dezelfde trein? ;) Wil graag kennis maken."

Jongen met het

13 januari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In Gorinchem stapte ik in de 387 (12.47) naar Utrecht Centraal. Toen ik instapte zat jij halverwege de benedenstoelen aan het raam. Onze blikken kruisten elkaar en dat was het begin van een mooie middag. Ik ging twee stoelen achter je zitten. Jij zocht iets in je tas (of deed alsof) en keek stiekem even achterom waar ik zat. Opnieuw keken we elkaar eventjes aan en dat voelde heerlijk. Ik probeerde te lezen in de bus, maar moest heel de tijd aan je denken.. Ik zocht naar woorden om je aan te spreken, zodra we de bus zouden uitstappen. Ik kon ze niet vinden, omdat ik er te diep over nadacht. Voordat we de bus uitstapten, keken we elkaar opnieuw even aan en toen jij buiten voor mij uit liep, keek je weer eventjes achterom. Ik wilde naar je toe lopen, maar mijn benen voelden aan alsof ze verlamd waren. Ik liep wel achter je aan en even dacht ik dat ik je kwijt was. Maar je kwam gelukkig met de roltrap Hoog Catharijne binnen, terwijl ik met de gewone trap kwam. Op het station volgde ik je en hoopte ik dat je ook de trein naar Amsterdam Centraal zou nemen. Dit gebeurde en toen wist ik dat ik mijn kans moest grijpen. Even was ik je kwijt, je was in een trein gestapt die oorspronkelijk naar Amsterdam Centraal zou gaan, maar uiteindelijk niet ging. Toen liep je naar het spoor aan de andere kant van het perron en ik zag je daar opnieuw. Nog steeds durfde ik niet op je af te stappen. Ik was bang dat ik zou gaan stotteren als ik je aan zou spreken of helemaal rood zou aanlopen. In plaats daarvan verschool ik mij in mijn dikke boek, een meter of 15 van je afstaand. Stiekem keek ik af en toe naar je en jij keek vaak terug of keek net weg als ik naar jou keek. We stapten tegelijk de trein in en ik wilde bij je gaan zitten, maar er was te weinig plek. Jij ging op een stukje (tussen twee coupes in) zitten met twee vierzitjes tegenover elkaar, ik vond een plekje iets verderop. Toen ik uitstapte (14.08 op Amsterdam Centraal), had ik besloten om je aan te spreken. Door de vertraging onderweg had ik echter niet genoeg tijd meer, ik was op weg naar een sollicitatiegesprek en moest de tram halen.. Bij het naar beneden lopen op de trap zag ik je nog even tussen alle mensen en twijfelde nog even om dat sollicitatiegesprek te laten voor wat het was en op jou te wachten beneden.. Mijn benen weigerden stil te blijven staan en spoedden mij helaas naar de tram. Vanaf het moment dat ik in de tram zat, had ik spijt dat ik deze grote vergissing had begaan. Sorry dat ik alle kansen die het lot mij vandaag gaf niet gegrepen had. Toch zou ik graag een keer met je afspreken en alle tijd hebben om in je mooie ogen te kijken. Jij ook?"

Dg

1 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Boven Hardinxveld verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou (meisje) maar een kort moment, maar het ging als volgt. Ik (jongen, 'lange' zwarte jas) stond op het punt in te stappen in de trein rii Gorinchem, ik keek nog even naar een bankje waar jij op zat, een leuk lief meisje. Met half krullend blond haar. Je keek me vragend aan maar ik zei tegen mijn vriend die naast me stond dat ik misschien mijn ov was vergeten. Ik besloot je niet aan te spreken en je stapte later dezelfde trein in, ik heb je in ieder geval niet meer gezien, maar ik had graag hoi willen zeggen. Misschien kan dat alsnog?"

Dave

6 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Dordrecht. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Een prachtig meisje met lang, bruin krullend haar stapte de Connexxion-trein in op station Sliedrecht. Ze ging zitten op één van de uitklapstoeltjes. (Tijd: ongeveer 15:30u, net na een spontane stortbui) Ik kwam niet verder dan haar stamelend vragen of ´het klopt dat deze trein naar Dordrecht gaat´.Ik baal er ontzettend van dat ik niet meer initatief heb genomen, dus ben jij dit en heb je zin in om eens een drankje te doen? Laat maar van je horen :)"

Martijnr

27 juli 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Delft Campus. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je voor het eerst op station gorinchem. Je was gekleed in een luchtig turqoise topje en je had witte slippers aan. Je glimlachte naar me. Om 17.52 stapte je de trein in richting dordrecht. Net als ik vervolgde je de reis door de trein naar den haag centraal te nemen. In de trein was je je make-up aan het doen. Om kwart voor 6 stapte je helaas uit op rotterdam centraal en hadden we nog even oogcontact. Ik had die dag een wit overhemd, zwarte broek en bruine schoenen aan.Ik zou je graag beter leren kennen want je ziet er fantastisch uit!Martijn"

Gabriel

16 november 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Gorinchem. Op station Gorinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen vlak bij het eindstation keek je me aan met een prachtige lach en lief schuin koppie. Ik lachte terug maar iets ingetogen en liep door naar m'n fiets. Keek achterom maar je was al weg. Wil graag met je in contact kopen krijg je niet meer uit m'n hoofd !"

Kevin

1 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beesd naar station Gorinchem. Op station Gorinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Het was rond 21.15, jij stapte in Beesd in, ik zat er al. Je kwam binnen met een groene fiets, ik weet alleen dat je uit Rumpt komt en opweg was naar een vriendin in Gorinchem. Jij stond bij je fiets en ik zat schuin tegenover je, we hebben elkaar een paar keer aangekeken en in Gorinchem ging jij uit de trein linksaf en ik rechtsaf, sinds dat moment baal ik verschrikkelijk dat ik je naam niet weet. Ik hoop dat je misschien een keertje wat zou willen drinken met me."

Zegiknogniet

9 september 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Dordrecht. Op station Dordrecht Stadspolders verloren we elkaar uit het oog.
"He jij daar, meisje met donker haar (indo?)! jij stapte in in Gorinchem, ik ging er uit in Dordrecht Stadspolders. Je zat mee te lezen in mijn krant en dat vond ik helemaal niet erg...Toen ik er uit ging bij Stadspolders bood ik je m'n krant aan. Je zei heel lief en grappig dat je hem toch al helemaal had meegelezen en je lachte... Zullen we nog eens samen de krant lezen in de trein??? Let me know!"

Nschierig

12 juli 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gorinchem naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"De bus reed niet (17:15) en jij nam later de qliner (geen idee waar naartoe) en ik had al een lift gebeld... ik denk dat jij het gevoel had dat ik keek en ik had het gevoel dat jij keek, dus of het is een totaal misverstand, of anders moet je maar even reageren. Vond je iig een hele mooie gozer! En ik vond het de moeite waard!"

Barry

13 mei 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geldermalsen naar station Dordrecht. Op station Gorinchem verloren we elkaar uit het oog.
"Heeey! Jij woonde in elk geval een station verder als Gorinchem, en ik ben je wel vaker tegen gekomen toen je in Leerdam instapte . Ik weet niet of ik de rest van het traject geldermalsen-dordrecht af moet gaan zoeken daarom probeer ik het op deze manier... Het is misschien een beetje raar om hier een bericht te plaatsen, maar ik hoop dat ik op deze manier wat van je zal horen... Je had een diskman bij je, en zat tegenover een jongen met een laptop, en ik keek je regelmatig aan. T lijkt me leuk om eens meer kennis met je te maken."