Jeffrey

8 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Vlissingen. Op station Vlissingen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij Goes en ging tegenover je zitten. Je had een rode top aan met een patroontje erop, blond haar en eyeliner. Naast je lag een zwart leren jack. Ik had een gele zomerjas aan, een donkerblauwe broek. We keken elkaar 2 keer aan en jij glimlachte terug, maar ik heb je niet aangesproken. Spijt van! Ik vind je echt stoer en cute tegelijk. Had graag een drankje met je willen doen. Kan nog steeds. Stuur me even een berichtje!"

Zoë

4 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Bergen op Zoom.
"Ik zag je staan op het perron in Goes. Lang, groot, donker haar. In de trein belandden wij in dezelfde coupé. Af en toe oogcontact. We zagen elkaar, maar deden er niets mee. Ik liep lang je toen ik uitstapte in Bergen op Zoom. Popelend om een compliment te geven, maar je keek weg en zo vervloog mijn moed. Wie weet komen wij elkaar nog eens tegen, mysterieuze mooie trein man."

John

30 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte met je fiets uit op station Goes, we maakten niet alleen oogcontact maar spraken zelfs even op het peroon omdat er (minimaal) een klik was...jij ging op fietsvakantie met als eerste stop Zierikzee..ik moest een zorgtaxi ophalen en naar gouda brengen Na de lift troffen we elkaar lachend weer...en liepen we pratend naar het stationsplein waar ik je de richting naar Zierikzee aangaf... overdonderd door jou, het gesprek en het gevoel wat me ""overviel"" vergat ik als een grijze puber om je naam en telefoon nr te vragen en toen ik ""bij zinnen kwam"" en terug liep was je - helaas- al aan je fietstocht begonnen. Ik was overdonderd door je uitstraling, je warme gelaat en je sportieve, enthousiaste ogen, gesprek ...persoon en zou je graag nogmaals ontmoeten"

Job

14 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Meer dan een aantal keren oogcontact was het niet, maar tóch ben ik benieuwd of de interesse wederzijds was. Jij zat eerst met je vriendin, maar die ging uit de trein in Kruiningen-Yerseke (als ik het me goed herinner). Opvallend was je leuke zeeuwse accent :) Groetjes de jongen met het lelijke groene mondkapje!"

Niet belangrijk

10 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, we zaten naast elkaar en hebben even zitten kletsen, jij vanuit Adam op weg naar jullie huisje, vanuit Goes moest je nog stuk met de bus. Ik vooral weer het treinen aan het ontdekken ;-) Zag je in Goes nog lopen op het station en twijfelde of ik je nog aan zou spreken... nu spijt hoop iets van je te horen"

Bas

7 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Goes.
"Je bent een leuk meisje met blond middel-lang haar. Je zat tegenover me en aan het begin van de rit was je aan het bellen, omdat je studenten-ov kapot is en je met een anonieme ov-kaart moest gaan reizen en dus aankomende tijd niet naar schiedam centraal kon gaan. We hebben meerdere keren oogcontact gehad en toen ik uitstapte in Goes leek het alsof je een 'jammer dat je weggaat' blik had toen we elkaar in de ogen keken."

Anoniem

21 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Welke leuke jongedame stond deze week en vorige week rond half 5 op station Middelburg en liep op krukken? We hadden aangenaam oogcontact...dat smaakt naar meer!"

Madelief

6 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Goes.
"Eigenlijk was ik al te laat. Vanuit huis trek ik een sprintje naar de trein, maar door het carnaval in Breda is de brug over het spoor dicht en moest ik omlopen. Eenmaal op het perron was ik helemaal blij dat ik het gelukkig nog net gehaald had! Totdat ik er achter kwam dat ik in de IC-direct zat, in plaats van naar Roosendaal... Balen, dus ik er in Rotterdam weer uit en terug richting Zeeland. Halverwege de reis, iets voor Roosendaal, werd mn pasje gecontroleerd door een wel érg leuke conducteur. Volgens mij vielen we er beide stil van en kwamen we niet verder dan een verlegen glimlach. Bij het uitstappen in Goes zwaaide je naar me en keek je me na. Dus beste meneer de conducteur, had jij ook het gevoel dat er *iets was? In een verkeerde trein springen is zo slecht nog niet ^^"

Nietzsche

2 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Rotterdam Blaak. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een prachtig gezicht zag ik, helaas maar kort, in de trein vanochtend. Vooral je sproeten en heldere blauwe ogen vielen me op. Dat wil zeggen, wanneer ik niet verblind werd door de lage, felle zon. Wellicht lees je dit nooit, in dat geval reis je nog even in mijn hoofd mee. Groet!"

M

24 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"In Roosendaal keek je boos vanwege de vertraging van de trein. Toen ik tegen je zei dat boos kijken niets zou veranderen bleek je een hele mooie lach te hebben. Ik geniet nog steeds na van het korte contact dat we hadden. Hoop dat we elkaar nog eens zien!"

Iris van der we

4 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Lelystad Centrum. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke medereiziger! Ik zag je net als ik vandaag instappen op station goes in de trein van 12:52 of zoiets ongeveer. Jij bent lang, halflange blonde krullen, zwart leren jack, groene trolleykoffer, bruin leren schoenen. Je ging ook nog 1 keer verzitten. Ik heb lang rood haar, beige jas. We hadden maar een paar keer oogcontact. Op de een of andere manier deed je me iets, maakte je me een beetje verlegen. Doe zoiets als dit ook nooit maar nu voelde ik dat ik actie moest ondernemen. Hoop met je in contact te komen en t lijkt me leuk eens iets af te spreken..."

D

29 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Grappig verstrooid meisje dat net als mij opgaat in er muziek en mij de deur in me gezicht gooit in Roosendaal :) was eigenlijk wel benieuwd welke muziek je had opstaan. Jammer dat er bijna geen plek was anders hadden we n praatje kenne maken ;)"

Tim

29 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Goes. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Op dinsdag 29 oktober rond 19:00 uur stapte ik in Roosendaal op in de richting van Vlissingen. Ik ging zitten en jij zat tegenover mij. Wij glimlachten even naar elkaar. Plots liet jij je frikandel broodje of iets wat er op leek vallen. Een beetje kwam op mijn broek terecht. Jij zei netjes sorry en veegde het weer van mijn broek af. Af en toe lachten we nog even na elkaar. In Bergen op Zoom verliet je helaas weer de trein. Ik hoop je nog eens te ontmoeten!"

Ivo

4 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Goes. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat te zingen toen ik instapte. De trein reed weg en we raakte soort van in gesprek. Je zei dat je naar Goes moest? Hmmm... maar dit is de trein naar Rotterdam zei ik verbaasd. Het bleek dat het niet de trein was die je dacht dat het was. inmiddels zaten we al best gezellig... Op Rotterdam vergat je bijna om uit de trein te gaan. Je zei nog tot... en stom stom stom ik zeg ja tot.. ipv je nummer te vragen. lukt het je denk je om op de terugweg in dordrecht uit te stappen voor een drankje :) ?"

Tim

18 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte vanavond in rond 21:00 uur in station Roosendaal en was op weg naar Goes. Wij zaten op de bovenste verdieping van de trein en jij zat alleen schuin tegenover mij.Je zat vaak naar je schoenen te kijken en ik kon mijn blik niet van je afhouden.Jammer dat ik geen praatje heb gemaakt maar mijn zus was er ook bij.Ik hoop dat wij elkaar nog eens zien?"