Jasper

16 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Aan het begin van mijn lange reis van Vlissingen naar Roosendaal kwam ik naast jou te zitten (maar dan tegenover het gangpad, op 1.5m :). Je ging een document op je laptop lezen. Eer ik doorhad wat voor een knappe meid je bent, moest je er helaas al uit - station Goes. Terwijl je opstond uit je stoel en de coupé uitliep maakten we nog een aantal keer oogcontact, wat ik telkens niet heel lang vol durfde te houden. Voordat je de hoek om ging keken we elkaar nog één keer aan. Ik kon mezelf daarna wel kapot slaan, ik had je graag aan willen spreken. Zodoende probeer ik je via hier alsnog te bereiken… Dus, ben jij die meid met blond, krullend haar die tussen 17:20 en 17:45 in de trein van Vlissingen naar Goes zat en toevallig een jongen met een zwart overhemd ook wel interessant vond - ondanks het feit dat hij ernstig naar de kapper moest - stuur een berichtje :)."

Niet belangrijk

10 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, we zaten naast elkaar en hebben even zitten kletsen, jij vanuit Adam op weg naar jullie huisje, vanuit Goes moest je nog stuk met de bus. Ik vooral weer het treinen aan het ontdekken ;-) Zag je in Goes nog lopen op het station en twijfelde of ik je nog aan zou spreken... nu spijt hoop iets van je te horen"

Bas

7 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Goes.
"Je bent een leuk meisje met blond middel-lang haar. Je zat tegenover me en aan het begin van de rit was je aan het bellen, omdat je studenten-ov kapot is en je met een anonieme ov-kaart moest gaan reizen en dus aankomende tijd niet naar schiedam centraal kon gaan. We hebben meerdere keren oogcontact gehad en toen ik uitstapte in Goes leek het alsof je een 'jammer dat je weggaat' blik had toen we elkaar in de ogen keken."

Anoniem

21 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Welke leuke jongedame stond deze week en vorige week rond half 5 op station Middelburg en liep op krukken? We hadden aangenaam oogcontact...dat smaakt naar meer!"

Madelief

6 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Goes.
"Eigenlijk was ik al te laat. Vanuit huis trek ik een sprintje naar de trein, maar door het carnaval in Breda is de brug over het spoor dicht en moest ik omlopen. Eenmaal op het perron was ik helemaal blij dat ik het gelukkig nog net gehaald had! Totdat ik er achter kwam dat ik in de IC-direct zat, in plaats van naar Roosendaal... Balen, dus ik er in Rotterdam weer uit en terug richting Zeeland. Halverwege de reis, iets voor Roosendaal, werd mn pasje gecontroleerd door een wel érg leuke conducteur. Volgens mij vielen we er beide stil van en kwamen we niet verder dan een verlegen glimlach. Bij het uitstappen in Goes zwaaide je naar me en keek je me na. Dus beste meneer de conducteur, had jij ook het gevoel dat er *iets was? In een verkeerde trein springen is zo slecht nog niet ^^"

Nietzsche

2 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Rotterdam Blaak. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een prachtig gezicht zag ik, helaas maar kort, in de trein vanochtend. Vooral je sproeten en heldere blauwe ogen vielen me op. Dat wil zeggen, wanneer ik niet verblind werd door de lage, felle zon. Wellicht lees je dit nooit, in dat geval reis je nog even in mijn hoofd mee. Groet!"

M

24 februari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"In Roosendaal keek je boos vanwege de vertraging van de trein. Toen ik tegen je zei dat boos kijken niets zou veranderen bleek je een hele mooie lach te hebben. Ik geniet nog steeds na van het korte contact dat we hadden. Hoop dat we elkaar nog eens zien!"

Iris van der we

4 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Lelystad Centrum. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke medereiziger! Ik zag je net als ik vandaag instappen op station goes in de trein van 12:52 of zoiets ongeveer. Jij bent lang, halflange blonde krullen, zwart leren jack, groene trolleykoffer, bruin leren schoenen. Je ging ook nog 1 keer verzitten. Ik heb lang rood haar, beige jas. We hadden maar een paar keer oogcontact. Op de een of andere manier deed je me iets, maakte je me een beetje verlegen. Doe zoiets als dit ook nooit maar nu voelde ik dat ik actie moest ondernemen. Hoop met je in contact te komen en t lijkt me leuk eens iets af te spreken..."

D

29 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Grappig verstrooid meisje dat net als mij opgaat in er muziek en mij de deur in me gezicht gooit in Roosendaal :) was eigenlijk wel benieuwd welke muziek je had opstaan. Jammer dat er bijna geen plek was anders hadden we n praatje kenne maken ;)"

Tim

29 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Goes. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Op dinsdag 29 oktober rond 19:00 uur stapte ik in Roosendaal op in de richting van Vlissingen. Ik ging zitten en jij zat tegenover mij. Wij glimlachten even naar elkaar. Plots liet jij je frikandel broodje of iets wat er op leek vallen. Een beetje kwam op mijn broek terecht. Jij zei netjes sorry en veegde het weer van mijn broek af. Af en toe lachten we nog even na elkaar. In Bergen op Zoom verliet je helaas weer de trein. Ik hoop je nog eens te ontmoeten!"

Ivo

4 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Goes. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat te zingen toen ik instapte. De trein reed weg en we raakte soort van in gesprek. Je zei dat je naar Goes moest? Hmmm... maar dit is de trein naar Rotterdam zei ik verbaasd. Het bleek dat het niet de trein was die je dacht dat het was. inmiddels zaten we al best gezellig... Op Rotterdam vergat je bijna om uit de trein te gaan. Je zei nog tot... en stom stom stom ik zeg ja tot.. ipv je nummer te vragen. lukt het je denk je om op de terugweg in dordrecht uit te stappen voor een drankje :) ?"

Tim

18 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte vanavond in rond 21:00 uur in station Roosendaal en was op weg naar Goes. Wij zaten op de bovenste verdieping van de trein en jij zat alleen schuin tegenover mij.Je zat vaak naar je schoenen te kijken en ik kon mijn blik niet van je afhouden.Jammer dat ik geen praatje heb gemaakt maar mijn zus was er ook bij.Ik hoop dat wij elkaar nog eens zien?"

Johan

10 december 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Door de seinstoring vlak bij Goes moesten we allemaal de trein uit, na een uur stond er een bus klaar en vroeg je mij of ik wist waar de bus heen zou gaan, jij op weg naar Amsterdam, ik naar Brabant.Daarna zaten we in de trein naar Roosendaal, halverwege stapte er een dame binnen die vertelde over haar 4 uurig trein avontuur, waarbij ze met mede passagiers aan de praat raakte en gegevens uit wisselden.Bij het uitstappen moest alles heel snel waardoor alleen maar naar je voornaam vroeg " ilse" in de trein richting Breda vroeg ik mezelf af waarom ik niet meer over je gevraagd had......helaas weet ik niks meer over je, het lijkt me leuk om met je in contact te komen.Wie weet lees je dit en wil je contact, reageer dan snel.groetjes."

Rob

24 augustus 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Goes naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Toevallig op station Goes aan de praat geraakt over de te nemen trein richting Breda (19.11). Allebei kwamen we net terug van onze vakantie. Daarna zijn onze wegen uiteengegaan, maar tussen Roosendaal en Breda zagen we elkaar weer in de trein. Allebei hadden we veelvuldig oogcontact en moesten we lachen om de twee oudjes die tegenover je kwamen zitten. In Breda hebben we elkaar vervolgens wel twee keer gedag gezegd. Helaas waren we allebei te schuw om elkaars gegevens te vragen. Misschien dat we het hier onder het genot van een drankje eens over kunnen hebben?"