Roy

11 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Gilze-Rijen. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"15:24. We raakten in contact omdat we allebei een zakje tevoorschijn haalden. Shit ik had je moeten vragen of je er eentje met mij wilde gaan roken. Ik hoop dat ik je via hier nog tegen kom, je zou je vrienden gaan ophalen van haar werk en daarom heb ik je het niet gevraagd. Ik hoop dat je dit leest zodat we dit alsnog kunmen doen! :)"

Sigrid

22 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Gilze-Rijen.
"Hi, ik droeg een leren broek. Mijn zoon heeft dezelfde mind als ik. Onderweg naar judo. Jij kwam van een feest in Amsterdam. Heb graag een keer een date met je."

Sigrid

22 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Gilze-Rijen verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, jij leuke jonge man die niet geslapen had en van een feest kwam uit Amsterdam. Werkt op een school. Je vertelde me dat mijn zoon dezelfde mond had als ik. Ik droeg een leren broek. Ik zou heel graag iets met je drinken."

Cas

15 januari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg Reeshof naar station Gilze-Rijen. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo!Ik zag je op het peron al zitten, met een muts met van die oortjes erop. Ik was die jongen met die zwarte jas en donkere haren (ondergesneeuwd ook) Eenmaal in de trein was ik vooral met mijn telefoon bezig dingen voor school aan het regelen, maar merkte wel dat je vlakbij was gaan zitten. Ik keek een keer op en we keken elkaar aan en lachtte naar elkaar. Omdat ik best wel verlegen ben aangelegd moest ik eerst bedenken wat te zeggen. Helaas stapte jij er bij Gilze-Rijen al uit terwijl ik naar Breda moest. Als je dit leest, ik zou graag meer van je willen weten :)"

Sanne

18 maart 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Gilze-Rijen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf het moment dat ik naast je ging zitten was er oogcontact. Vervolgens zijn we allebei gaan lezen (ik durfde namelijk niet te blijven kijken of iets te zeggen). Op een gegeven moment blijkt dat het meisje voor ons een station te ver is blijven zitten. Ze moest naar Eindhoven, maar kwam er pas achter dat we daar al waren toen de deuren al dicht gingen. Dat was het moment waarop jij aan me vroeg welk boek ik aan het lezen was. We raakte aan de praat over verschillende boeken. En vervolgens over studie, woonplaats en reizen. Ik weet inmiddels dat je graag na je bachelor psychologie wil gaan reizen. Misschien wel 3 maanden naar Oostenrijk om oa. te snowboarden. Ik heb je verteld dat ik op dit moment studeer op de kunstacademie om architect te worden. En verder dat ik een aantal maanden stage heb gelopen in Bangkok. Helaas waren we toen heel snel in den bosch en gingen we allebei uit de trein. Je wenste me nog succes met mijn studie en liep naar een ander perron, richting de trein naar Zaltbommel waar je wordt opgehaald door je ouders of je zusje. Nu ik thuis ben voelt het een beetje stom dat ik niet eens je naam weet! Daarom hoop ik dat je deze oproep leest! Wie weet zien we elkaar nog eens :)"