Je flirt uit het oog verloren op Station Geleen Oost? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Angel

11 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geleen Oost naar station Sittard. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo ik ben een echte genieter van treinreizen en dagtripjes en reis vanuit limburg naar midden en westelijk Nederland. Ik maak dagtripjes in de weekenden, ik heb namelijk een weekendvrij abonnement. Ik zoek iemand tussen de 28 en 39 jaar die dit ook wilt doen. Zie jij dit zitten reageer dan op dit berichtje en als we in contact komen met elkaar stuur dan een foto en je what's app..nou wie weet worden we leuke reismaatjes van elkaar!!! Groetjes"

Epicurean

6 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Geleen Oost. Op station Geleen Oost verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek de mooiste blonde conductrice van NS..ik schat dat je tussen de 35 en 45 was..je werkte in de sprinter van Sittard naar Heerlen..om 20.19 vertrok de trein van sittard naar Heerlen op zaterdag 6 augustus..ik stapte uit in Geleen Oost jij stapte een deur verder uit..we hadden even oogcontact..en toen draaide ik me om..en toen stond iemand voor me dus ik kon je helaas niet meer goed zien..toen keek ik nog later eventjes maar kon niet goed zien of je terug keek..als t bewust was t oogconatct..vanuit jou dan weet je wie ik ben en anders was t gewoon leuk om jou even gezien te hebben!! Anders zou ik heel graag contact met je willen..groetjes Epicurean"

Ed

23 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station Geleen Oost. Op station Geleen Oost verloren we elkaar uit het oog.
"2 jaar geleden ontmoet in Eindhoven. jij hebt me geholpen met mijn smartphone ik kwam uit Rotterdam om een paar dagen te werken in Geleen samen moesten we uitstappen in Geleen oost zou je graag is willen spreken gr Ed"

Wesley pirson

24 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geleen Oost naar station Eindhoven Centraal.
"Ik ben op zoek naar Danielle 25 jaar uit Rotterdam..ik kwam je tegen op station Geleen-oost op zaterdag 24 oktober om ongeveer 12.00 uur in de middag..je vroeg aan mij of je met me samen mee mocht reizen en dat vond ik goed..we hebben toen heel leuk geklets je vertelde onder andere dat je van Metal muziek hield en dat je eerst iets van schoonheidsspecialisatie had gedaan en dat je nu op de MTRO in Dordrecht zat...ik zou je weer heel graag willen ontmoeten desondanks ik had gezegd dat ik eigenlijk geen contacten wilde buiten Limburg...voor jou wil ik echt wel een uitzondering maken..ik hoop dat jij of iemand die jou kent dit leest..want ik zou je weer heel graag willen zien..op goede hoop!! Groetjes Wesley"