Mario

25 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geleen-Lutterade. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met me broer na een nachtje door zakken in de trein van af Geleen naar den Haag het was de eerste trein op woensdag de25e en je kwam naast me zitten we hebben zo leuk gepraat dat ik wel verder met je wil praten ik vond het super leuk hoop via deze weg toch contact met je te krijgen vrouwtje uit Brabant"

Danielle

18 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geleen-Lutterade naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Spontane, We (jij met fiets, ik met shopping tassen) hebben op zaterdagavond in de trein van 23:08 elkaar heel veel verteld in slechts 15 minuten! Je bood me nog een lift aan om achterop je fiets te springen als grapje en je zei misschien tot een volgende keer in de trein. Nou die kans is heel klein en als je dat toeval niet wilt afwachten en het lijkt je leuk om iets af te spreken om verder te kletsen zou ik het leuk vinden als je reageert."

Jeremie morgens

18 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Geleen-Lutterade. Op station Beek-Elsloo verloren we elkaar uit het oog.
"You are blonde, you have the most beautiful smile i have ever seen, you smile to me and i was smiling to you too, just felt too shy to speak, now i wish to speak, hope it's not too late. i wait for news from you anytime anyday, i promess i wont be shy no more. forever yours. Jeremie from Geleen."

S-r

8 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geleen-Lutterade naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb al eerder een oproepje geplaatst op deze site! Vandaag zag ik jou wederom weer in de stoptrein richting Sittard. Ik stapte in op station Geleen-Lutterade. We stapten beide over op de Intercity naar Roermond. Ik vraag me af of je me nog kent van gezicht. We zaten vroeger in dezelfde bus van Herkenbosch naar Roermond! Volgens mij was er wel een klik tussen ons maar ik heb nooit een woord met je kunnen wisselen want ik durfde niet. Nu weet ik, gevoelens laten zich niet zomaar inpakken....zien we elkaar nog eens terug?....Al was het maar om samen iets te drinken! Ik had mijn witte winterjas aan met een zwarte rugzak. Jij, had een groen winterjack aan met je zwarte tas!"

Rob

21 februari 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Geleen-Lutterade. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte samen met me in en was zo galant de 2 oude vrouwtjes te helpen die in Tilburg waren geweest. :). Weet niet waar je instapte."