Evi

29 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geldrop naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond voor het station Geldrop te roken buiten toen ik aan kwam lopen. Ik ging naar boven en jij kwam niet veel later ook op het perron staan. Toen de trein arriveerde liep jij richting mijn kant en ik richting jouw kant, we liepen elkaar voorbij toen we wilde instappen in beide een andere coupé en maakte oogcontact. Op station Eindhoven wachtte ik beneden op een vriendin, ik zag je uiteindelijk beneden weer en we keken elkaar nog een keer aan toen je me voorbij liep. Uiteindelijk zag ik je nog bij de stoplichten staan en liep je richting de Primark. Je had een donker blauwe jas, jeans en grijze nike’s (ik dacht) air jordan. Je trok mijn aandacht, wie weet vinden we elkaar via deze weg weer."

Evy

30 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Heeze. Op station Geldrop verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo! Ik doe dit voor het eerst, gewoon, om te kijken wat het brengt. Gisteravond, vrij laat, zag ik jou op het station in Geldrop. Je stapte zelf niet in de trein maar stond daar op het perron met je fiets om een bekende uit te zwaaien. Dat duurde even, want de trein stond een paar minuten stil en de man die je uitzwaaide bleef in de deuropening staan om zijn mondkapje om doen, dat vergat hij bijna. In de tussentijd hadden we een paar keer oogcontact, zochten we elkaars blik. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent. Misschien lees je dit en hoor ik iets van je of kom ik je nog eens tegen. Dat zou erg leuk zijn! Liefs, Evy"

Joerie

30 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Geldrop. Op station Landgraaf verloren we elkaar uit het oog.
"Leuven - genk (belgie loopt weer achter en heeft dit nog niet) Rond 20 uur vertrok de trein met zon 20 minuten vertraging. Je stapte af in landen nadat we samen in zon lange wagon zaten met een donkere vrouw :p. Ik kwam terug van een lang weekend en was te moe en te dom om de connectie die we hadden te begrijpen. Als die connectie er ook echt was zal je dit waarschijnlijk wel lezen. :)"

Lg1985

1 juli 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Weert. Op station Geldrop verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Eindhoven in en had meteen oogcontact met je. We zaten in de stoptrein tussen Eindhoven en Weert en volgens mij hadden we wat leuk oogcontact. Jij: blond haar, met je Iphone aan het spelen en met een zwarte reistas bij je. Je droeg een open blouse op een spijkerbroek.Ik zat aan de andere kant van de coupe in de stoptrein en droeg een blauwe korte jas, een blauw/witte blouse en een een spijkerbroek. Ik was muziek aan het luisteren en had een reistas bij me. Helaas stapte je bij Geldrop uit voor ik je kon aanspreken. Achteraf heel veel spijt dat ik dat niet heb gedaan!"