Micheal

20 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Geldermalsen. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Zat eerst naast me, toen tegenover me, stapte uit voor me. Erg mooie glimclach Wilde nog hoi zeggen, maar zag je niet meer."

A

16 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Geldermalsen.
"Ik ben opzoek naar een (Marokkaans) meisje. Je pakte uiteindelijk de trein van 19:52 richting Geldermalsen. Je zat samen met je vriendin bij spoor 20/21. Doordat je niet alleen was vond ik het lastig je aan te spreken. Je had een gekleurde jurk aan en je had bruin haar. Mocht je jezelf hierin herkennen dan hoor ik graag van je."

Ilse

15 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Geldermalsen.
"Er reden uren geen treinen tussen Sittard en Roermond vanavond. Uiteindelijk Roermond bereikt en met een sprint net de trein kunnen halen. Uitgeblust ging ik op de stoel zitten. Ik raakte in gesprek met een groep mensen die in de coupe zaten, waaronder een hele leuke jongen. Je viel meteen op met een open, vrolijk gezicht en een leuke lach. Je vertelde dat je met vrienden op vakantie gaat naar Egypte. We hadden een gezamenlijk gesprek met iedereen die er zat, maar zat al te bekokstoven dat ik eigenlijk je Insta of iets anders wilde gaan vragen. Ik moest er in Eindhoven uit, jij bleef zitten en ik vond het ongemakkelijk om dat op dat moment met iedereen erbij te vragen. Ik baalde wel als een stekker. Want wanneer kom je nou zo random een kei leuke jongen tegen Hopelijk lees jij dit berichtje en spreken we elkaar snel"

Maarten

24 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Tiel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in de trein van 17:52 richting Geldermalsen/Tiel. Je droeg een Werkjas, hoodie, broek en donkere pet en ging in de eerste klas zitten. Bij de kaartcontrole bleek je geen eerste klas kaartje te hebben en verhuisde je naar tweede klas waar je een biertje opentrok. Je stapte gelijk uit in Geldermalsen en stak een sigaret op. Ik liep een stukje achter je aan maar verloor je uiteindelijk uit het oog. Ik: grijze jas, blauw mondkapje, grijze tas. Zin in een avontuur?"

Shirly van terh

14 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Houten. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat bij mij (broek rood, zwarte jas, vriendin met krukken) in de trein van Tiel vanuit Appelpop naar Geldermalsen, ik ging door naar Houten. Jij met je gezellige wingman die een heerljjke tijd had met zijn elastiekjes :). En ik die daar onwijs veel lol om had s met jullie samen. We hebben gezellig zitten kletsen en eigenlijk wil ik nog wel verder met je kletsen. Ik baal enorm dat ik jouw 06 nr niet durfde te vragen toen jij uitstapte in Geldermalsen. Jij met je donkere krullen/slag in je haar en stoer blauw/groen jack. Je was samen met 3 vrienden, 1 daarvan woonde in Utrecht. Jij was afgelopen week nog in Tivoli Utrecht geweest vertelde je. Ik weet zelfs je naam niet "STOM"niet gevraagd. Maar ik denk nu nooit geschoten altijd mis!!!!"

Leo

26 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Geldermalsen naar station Dordrecht. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging vandaag met je kleinzoon (4 en bijna 5) naar het Spoorwegmuseum. Op de terugweg hadden we een kort, maar leuk gesprekje. Ik had je natuurlijk moeten vragen om een keer ergens koffie te gaan drinken, maar dat bedacht ik pas in Rotterdam Lombardije. Misschien via deze weg alsnog....."

Lizzi

5 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Geldermalsen. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik denk nog steeds aan je! Ik (vrouw) stapte bij Utrecht Vaartsche Rijn in, jij (man) maakte uitnodigend de stoel naast je leeg zodat ik kon zitten. Je speelde een spelletje op je mobiel, ik las in m'n e-reader, maar na een tijdje begonnen we leuk te praten, over lezen, boeken, in slaap vallen, etc. Jij moest er in Geldermalsen uit, ik twee stations verder. Toen je uitstapte, keken we naar elkaar, dat was niet zomaar. Graag contact!"

Lizzi

5 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zaltbommel. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Wat hadden we leuk contact! o.a. over lezen, boeken, e-reader (die van mij), en de (veel te) vele boeken die ik heb. Jij (man) stapte uit in Geldermalsen, ik (vrouw) ging nog 2 stations verder. Toen je uitstapte, keken we elkaar weer aan. Graag nog een keer!"

Y

26 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Geldermalsen.
"Ik stapte uit in geldermalsen. Je zat nog in de trein en de elle of iets dergelijks te lezen. Ik was aan de telefoon en keek je aan. We lachten naar elkaar. Je had een mooie glimlach. Zou graag verder in contact willen komen. Je hebt blond half lang haar"

Fabienne zeever

15 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Breda. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi You! Gisteren in de trein van Utrecht Centraal richting Breda zag ik jou toen je stond te wachten wanneer je uit kon stappen.Ik zat op een bank met mijn gezicht naar jou toe. Jij, een knappe jongeman met kort ( Ietwat gekruld) haar. Ineens kruisten onze blikken elkaar. Een goddelijke blik. Ikzelf heb donker lang haar en donkere ogen. Wie niet waagt die niet wint, toch? Ik geloof dat je in Geldermalsen uistapte. Tot ziens!"

Esther

27 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Geldermalsen. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke flirt, In Maastricht kwam je met een klasgenootje(?) tegenover me zitten. Jullie hadden net een weekje Ardennen achter de rug. Wat leuk, meteen oogcontact! Je bood me zelfs je zakje chips nog aan. Toen we bijna in Eindhoven waren, en jullie eruit moesten, vertelde je je klasgenoot maar vast te gaan. Jij wachtte nog even. Om met mij te praten! We hadden helaas maar 2 minuten want toen moest jij toch ook echt je overstap halen. Had best wat langer met je willen praten. Drankje doen??"

Twan

14 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Weert. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi , We moesten beiden in de ochtend met de NS bus van Utrecht naar Geldermalsen om verder maar het zuiden te komen. Ik stond al bij de bus te wachten en lachte naar je. Jij stralend, lachte naar me terug. Ik moest nog op mijn zus wachten en stapte later in. Toen we in Geldermalsen aankwamen hadden we weer oog contact en lachte we weer naar elkaar. Je speelt viool en hebt mooie krullen en een mooie lach. Ik had een baardje en droeg een houthakkers blouse. Ik zag je later uitstappen in Den Bosch. Ik wil je weer zien!"

Jade

10 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel Passewaaij naar station Utrecht Centraal. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"Heyy You! Gisteravond laat zag ik je al op het station Passewaay maar voor korte duur helaas. Vandaag ging ik weer met de trein om 12:54 en stond je er heel toevallig weer. Je had een korte spijkerbroek aan, bruine tas om en een wit shirt met bloemen geloof ik... Je was heen en weer aan het lopen terwijl je aan het roken was en keek vaak mijn kant op maar toen we dezelfde trein in gingen, stapte jij al in Geldermalsen uit helaas. Dit soort dingen doe ik nooit en misschien lees je het niet eens, maar doe je dit toevallig wel, lijkt het me leuk om je te leren kennen. :) Ben benieuwd!"

Micheal

9 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Geldermalsen. Op station Houten verloren we elkaar uit het oog.
"Shit. Wilde nog je nr vragen. Deuren sloten. Je kwam naast me zitten omdat je iemand zocht met een kortingskaart om de laatste paar meter naar houten te overbruggen. Dus! Wil je nog een keer zien. Wat is je nr??"

Jeffrey

6 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leerdam. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"ik zat samen met een collega in de trein van Utrecht centraal naar Geldermalsen de trein zat al aardig vol en toen kwam je naast mij zitten en je vriendin naast mn collega. de eerste minuten zeiden we niks en toen had je een vraag over je ov kaart. ik wist daar ook niks van. even later had ik het over waar we geweest waren in Zandvoort we hadden geen grote gesprekken maar dat je naast me kwam zitten vond ik super fijn vond het dus ook jammer dat jullie in Geldermalsen over moesten stappen! je droeg een beige witte jas je had mooi blond haar en je vriendin een zwart leren jack. ben ook een beetje verlegen als het om vrouwen gaat! ik zou je dolgraag nog een keer willen zien groetjes jeffrey p.s ik droeg een spijker jack spijkerbroek heb ook blond haar (hanenkam)"