Kamil

20 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Etten-Leur naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo . Ik zoek een meisje dat vandaag om 10.36 uur op de trein van Etten Leur is gestapt. We hadden samen een overstap in Tilburg. U stapte uit bij Boxtel. Je had een blauwe jas en een zwarte rugzak met witte letters die begon met ICE. Hoogte 160-170 max. Haar Lichtblond. Ik vond je heel erg leuk. Praat met mij . Of als iemand dit meisje kent, neem dan contact met mij op. Heel erg bedankt . #ettenleur #tilburg #boxtel #nstrain"

Sanne de jong

18 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Etten-Leur.
"Je vroeg me welk boek ik las, je vertelde me dat je wel toe was aan iets anders dan de biografieën die je aan het lezen was. Het gesprek ging over ‘ergens bij horen, maar er niet bij horen’ (gebaseerd op m’n boek) je begreep wat ik bedoelde . Naar mijn idee was het gesprek nog niet helemaal afgelopen toen ik er achter kwam Darick eruit moest in Etten-Leur om de bus naar mijn voetbaltraining te pakken. Zin om verder te discussiëren of we er wel of niet bij horen?"

M

19 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Roosendaal. Op station Etten-Leur verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je tegen toen we op vrijdagavond in Tilburg de laatste trein richting Roosendaal instapten. Hield de deur voor je open, je bedankte me, we gingen zitten en toen er vervolgens wat dronken studenten instapten kwam je dichter bij me zitten. Naarmate de studenten achter je steeds meer lawaai begonnen te maken wisselden we meer en meer blikken uit, en toen ze uiteindelijk uitstapten in Breda deed je je oortjes uit en hebben we samen even gepraat en hardop zitten lachen om de situatie. Helaas moest ik er al uit in Etten, en was ik te shy om je nummer te vragen. De hele avond is een beetje wazig voor me, maar ik herinner me dat je een lief gezichtje en lang, donker haar in een pony had, een mooie zwarte jas en zwarte adidasjes droeg en naar Roosendaal moest. Ik droeg een smaragdgroen jack. Ik weet je naam niet eens maar I can't get you out of my head, en ik hoop zo dat je dit leest omdat ik je graag nog eens zou spreken."

Koekoek

8 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Roosendaal. Op station Etten-Leur verloren we elkaar uit het oog.
"Volgende week zit ik weer in de trein van 18.20, om 18 00 aanwezig op station Breda."

Peter

26 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Etten-Leur naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Donker meisje, kort zwart haar, leren broek, ik grijs haar. ongeveer om 10 uur stapte je in de trein in Etten-Leur. We lachten naar elkaar en zeiden mekaar gedag in Breda. Je blijft in me hoofd zitten, hoop dat je dit leest."

Gert

9 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Zwolle. Op station Etten-Leur verloren we elkaar uit het oog.
"12.20 hoort de trein te vertrekken uit Roosendaal maar hij had 10 minuten vertraging, wel een geluk hierdoor om jouw te zien. Jij stapt achterin in met je vriendin en gaat direct naar boven toe, alleen door dat het daar druk is kom je naar beneden. Daar is 1e klas, jouw vriendin neemt plaats op de klapstoel en jij op de trap. We hebben regelmatig oog contact helaas moest jij er weer uit. Jij zwarte broek met een mooi roze jasje en donker blond haar."

Marianne

26 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Etten-Leur naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke man met donker krullend haar. Woensdag 26 augustus ben jij gelijk met mij en mijn dochter in de trein gestapt van etten-leur naar roosendaal. In de trein hebben we nog leuk gekletst samen. Helaas ben ik vergeten om je naam te vragen terwijl ik wel het idee had dat er een klik was. Graag zou ik contact met je willen hebben. Dus ben jij die leuke man van tussen de 55 en 60 met donker krullend haar en bruine ogen. Je droeg die dag een strak zittende spijkerbroek. Neem dan contact met mij op via 0613677308."

Tim

29 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roosendaal. Op station Etten-Leur verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein richting Roosendaal zag ik jou zitten. Jij droeg een fel groen vestje, met rokje en licht bruine laarzen. Ik met donder bruin lederen jack. Ik zocht een paar keer oogcontact en bij het uitstappen in Etten-Leur keek ik je nogmaals aan. Jij bleef zitten in de richting Roosendaal. Heel graag zou ik eens wat met je gaan drinken!"

Erik

8 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Etten-Leur naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je instapte in Etten-Leur was er al ff oogcontact, op het station in Roosendaal hebben we zelfs even staan praten. Je was ook in Breda geweest met de dancetour. Je vertelde dat je in Westerland woonde. Ik woon in Goes. Had een groen shirt en witte broek aan.Was zo dom om niet naar je naam en nummer te vragen. Mocht je dit lezen en contact willen, 0612203882."

Bram

11 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Roosendaal. Op station Etten-Leur verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was aan het wachten op uitstappende mensen op station tilburg, daar stond je al naast de deuropening. Vervolgens ben ik als laatste van de wachtenden ingestapt, maar liep ik door de coupe in. Daar ging ik zitten maar bleef ik aan je denken. Dus heb ik de moed opgehaald en liep ik 3 min voor station breda de coupe uit naar je toe. Daar zat je nog met mooie rode haren en gekleurde oortjes. Maar er was die donkere man bij met z'n vouwfiets, ik durfde nix meer te zeggen. Dus ging maar tegenover de defecte wc staan, sprakeloos. Met m'n gele broek, te warme zwarte jas en ook rode haren en baard. De man stapte uit, maar 2 anderen stapten in en bleven ertussen staan. Ik durfde weer niets, maar heb nog een aantal keren oogcontact met je gehad. Tot je er bij etten-leur uit moest. Ik hoop je weer te zien, want ik zal je niet snel vergeten, je lijkt me erg leuk."

Jan swinkels

26 augustus 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Etten-Leur. Op station Etten-Leur verloren we elkaar uit het oog.
"Jij was dat zacht ogende meisje met het blonde haar en het spijkerjasje! Ik was die jongen in het grijze shirt en de oker gele broek met het bruine, lange haar! De moraal van het verhaal: Ik wil je vinden! Want je lijkt me erg leuk! Alsjeblieft, lees en reageer je? Ik heb er namelijk spijt van dat ik je niet achterna ben gelopen!"

Aaron

7 mei 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Etten-Leur. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie dame, jij stapte uit in Etten-Leur en we lachten lief naar elkaar, het enige wat ik je op dat moment kon zeggen was: doei. Vervolgens hebben we nog naar elkaar gezwaaid, was je maar met me mee gegaan :("