F

13 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Ermelo. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: jongen met blond haar, lang, spijkerbroek, paraplu in je hand, sneakers. Ik: jongen met bruin haar, koptelefoon, lange jas, te veel baggage. We zaten naast elkaar in de 18:00 trein van Amsterdam Centraal naar Amersfoort (en daarna van Amersfoort naar Zwolle). Op een gegeven moment zaten we erg gezellig tegen elkaar aan, maar helaas kwam toen al station Amersfoort. Om de een of andere reden durfde ik toen niets te zeggen en liep ik weg. Ik baal er sterk van dat ik je niet om je nummer heb gevraagd."

Jaap

13 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Ermelo verloren we elkaar uit het oog.
"Twee prachtige bruine ogen, die toen ik opstond om uit te stappen mij even aankeken en waarop ik spijt kreeg je niet (eerder) te hebben aangesproken. Misschien zat je mooie Phillips hoofdtelefoon ook wel een beetje in de weg. Maar ja, ik was vooral al te laat voor een bruiloft (van vrienden :-)). Oh ja, had ik je mooie stralende ogen onder je bruine haar en je mooie lach al benoemd?"

Wilmer

24 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwijndrecht naar station Nunspeet. Op station Ermelo verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam uit Middelburg en je was best wel aardig maar ik was zo stom om verder niks te vragen, zodat ik niks van je weet.🙈"

Anoniem

8 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ermelo naar station Zwolle. Op station Wezep verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein in Ermelo, ik vroeg of ik tegenover je mocht zitten. Jij had oortjes in en keek een film. Een powerbank met een houten print had je achter de telefoon. Je had een doorzichtig hoesje met ik geloof een papiertje er in waar wat met pen op geschreven was. Je ging naar een vriend om te slapen en die plaats begint geloof ik met een H dat je zei. Ik was een boek aan het lezen met een rode omslag waarop stond: Wat sex met je doet. We hadden een beetje ongemakkelijk gesprek, maar het was wel erg gezellig. Jij zei dat je 15 was en vroeg hoe oud ik was. Ik reageerde dat ik 19 jaar ben. Graag zou ik weer contact met je willen zoeken en gezellig verder kletsen."

Pau

25 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Ermelo verloren we elkaar uit het oog.
"Jij kwam naast mij zitten, met je zwarte broek met gaten. Ik had mijn muziek op. Zie ik je volgende week weer in dezelfde trein? Kom je weer naast me zitten"

Anoniem

6 maart 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ermelo. Op station Harderwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam tegenover je zitten op A'foort rond 13-14 uur en je vroeg me meteen of er ook een stekker was om je mobiel op te laden. Ik mompelde iets terug over misschien in de 1e klas. De mooiste ogen keken me aan en ik bleef stil... It's a long shot, maar mocht je jezelf herkennen en mij hebben onthouden, zullen we dan wat gaan drinken binnenkort? x"

Anoniem

17 juli 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ermelo naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 18:00 de stoptrein van ermelo naar Utrecht.Jij zat voorin met een rood vestje. Mogelijk lees je dit bericht wel. Zullen we een keertje wat drinken ergens?"

Treinreiziger

11 mei 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Ermelo. Op station Ermelo verloren we elkaar uit het oog.
"In Amersfoort stapten wij in dezelfde stoptrein naar Zwolle. Deze vertrok om 17:14 uur en kwam in Ermelo aan rond 17:36. Je had een rode jas en een spijkerbroek aan. Je oogschaduw was een beetje paars en je hebt behoorlijk liggen slapen tegen het raam aan. Je zat tegenover mij, jij reisde achteruit en je stapte in Ermelo uit. Ik bleef nog even zitten en toen wenste je mij 'welthuis'. Ik wenste je hetzelfde en een goed weekend, wat je mij ook weer toewenste.."