L

27 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar al op station Hilversum en hadden daar al oogcontact. Toen later in de trein naar Enschede en zelfs daarna nog in de trein naar Bad Bentheim. Ik durfde niet goed tegen je te praten maar heb daar nu wel spijt van. Ik hoop je zo alsnog te vinden!"

Sander

2 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die op zondagavond om ca. 22u23 aankwam in Utrecht uit de richting van Enschede. Ikzelf stapte in Apeldoorn in en jij zat helemaal in het voorste deel van de trein in de 1ste bank rechts (in de rijrichting van de trein gezien) naast het raam. Naast het gangpad zat in eerste instantie een oudere dame met een boek. Ik stond naast jullie bank omdat op het balkon geen plek meer was. Het was heel druk in de trein. In Amersfoort stapte de oudere dame uit en kon ik naast jou plaatsvinden. Uit verlegenheid durfde ik geen gesprek aan te knopen met je. Pas toen je uitstapte in Utrecht merkte ik hoe vriendelijk je bent. Je wenste me een fijne avond en toen had ik spijt dat ik niet op zijn minst mijn telefoonnummer aan je had gegeven. Jij had blond haar en het viel me op dat je met je handen bezig was, maar ik weet niet waarom (wellicht had je het koud?). Ik meen dat je een rozekleurige broek aanhad maar dat weet ik niet 100 procent zeker. Zou je graag echt eens spreken, je lijkt me een super aardige dame. Over mijzelf: ik had een geel t-shirt aan (en geen jas - ik had mijn zwarte jas in mijn beige tas). Ik ben 47 jaar, veel mensen schatten mij veel jonger (ca. 35) en woon in Den Haag. Hoop dat je dit leest en mij ook wil leren kennen."

Wietze

3 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Enschede. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"OMG. Wat was het fijn om stiekem naar jou te kijken en oogcontact te maken. Ik baal ontzettend dat we geen gegevens hebben uitgewisseld. Jij (jongen met donker haar, een korte broek en t-shirt, hippe regendichte rugzak, vooruitreizend) las een boek over schematherapie en droeg zwarte ‘in ears’. Ik (jongen met donker haar en eveneens een korte broek en t-shirt, achteruitreizend) las in mijn e-book. Rond 14.15 uur stapte je uit in Almelo vandaag. Je blijft in mijn gedachten, heel bijzonder. Ik hoop dan ook dat ik je kan vinden! X"

Stijn

1 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Enschede. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Leiden op de trein. Ik had je al heel kort op het perron gezien. Ik had een creme wit shirt aan met gekleurd opdruk, een donkere broek, een bril, een gele rugzak en zat in de trein beneden in een vierzits. Plotselingen zat je tegenover me. Je had fel groene kleding aan, mooie ogen en heel veel sproeten. Je had een grijze rugzak (vlgsmij een eastpak) bij je, met boven in een haarclip bevestigd. We keken elkaar aan en lachten. We hebben elkaar een paar keer aangekeken en gelachen. Ik verving mn oortjes met een boek en potlood om misschien met je te kunnen praten. Toen ben ik zo dom geweest om te gaan bellen ipv een gesprek met jou te beginnen. Niet wetende dat je er al op schiphol uit moest. Toen je stond te wachten op de trein deuren hebben we elkaar nog lang aangekeken. Ik zou je graag willen leren kennen!"

J

22 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Apeldoorn. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"In de sprinter hadden we, tussen het naar buiten kijken door, een paar keer oogcontact over 20 rijen stoelen heen. Ik met de bril het metalshirt en de aktetas, jij met de krullen, de witte top en een zwarte weekendtas. Toen we allebei op Deventer eruit moesten door de storing heb ik even in jouw buurt gestaan op het perron in een poging een opening te verzinnen, maar helaas raakten we elkaar toen toch kwijt. Het liefst had ik samen met je wat koffie gedronken wachtend op die volgende trein, maar wie weet kan ik je hierlangs vinden voor een herkansing?"

Bear

18 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Enschede.
"Hey someone leaves me a note to post something here on the Blauwnet train. Give me a phone number/email and I will contact you back. Talk to you soon!"

A

23 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede.
"Je ging aan de andere kant van het gangpad zitten, met je tassen op de stoel naast je. Je droeg bruine schoenen, een overhemd en vrolijke sokken, en je had witte draadloze oortjes (airpods?) in. Vanaf Den Haag Centraal (18:55) totdat ik uitstapte op Utrecht Centraal hebben we elkaar met blikken bestookt -soms provocatief elkaar recht aankijkend. Ik droeg een blauw pak, eerst nog een zelfde kleur jas erover, met blauwe sokken en bruine schoenen. Niet erg romantisch begon ik mijn boterhammen te eten, maar ja... ik had honger. Desondanks bleef je me aankijken, en ik keek terug. Laat van je horen, x."

Anoniem

8 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover mij, ik was aan het werk op de laptop. We hadden oogcontact. Ik had geen lef om je nummer te vragen...! Kom graag in contact."

Hi

17 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Had nooit verwacht dat ik zoiets zou doen, maar kan niet stoppen met aan je te denken. Ik stapte op in Amersfoort en jij zat al. Jij zat bij een 4-sits, had een koptelefoon op, donker haar, pinkring en een grijze trui met iets van Chinese tekens erop. We hielden best lang oogcontact tot ik moest zitten en een stoel mijn zicht blokkeerde, al had je volgens mij wel door dat ik af en toe naar rechts leunde om naar je te kijken. In Hengelo moest je uitstappen en toen je opstond hadden we weer oogcontact tot je door moest lopen naar buiten. Als dit niet tussen m’n oren zat, doe me dan vooral een berichtje"

Daan

27 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Enschede. Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Bij Amsterdam Zuid stapte je in de trein, vroeg je of ik mijn tassen weg wilde leggen en ging je tegenover me zitten. Ik vond je direct een prachtige vrouw, met prachtig bruin krullend haar en een mooie jurk die je fantastisch stond. Toen ik uitstapte op Duivendrecht hadden we even oogcontact in de trein, vervolgens liep ik naar beneden, zocht ik je blik en zwaaide je naar me. Ik wilde snel naar boven rennen om je nummer te vragen maar de trein vertrok bijna en ik moest mijn bus halen. Mooie dame, hopelijk lees je dit berichtje en wil je een keer een drankje met me doen. Op hoop van zegen!!"

Lars

29 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"We keken elkaar aan en dan weer snel weg. Gezamelijk station uitgelopen aan de buszijde. Je deed je mondkapje af en glimlachte naar me."

D.

22 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijverdal naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben gewoon heel benieuwd welk boek je las. Kon het niet lezen toen ik de maaltijdsalade van de man tegenover je oppakte. Hmu"

Jol

8 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in op station den haag en jij zat er al. Ik was veel in mijn tas aan het rommelen en deed desinfectie spul op mijn handen. Jij vroeg of je ook mocht. natuurlijk zei ik. Je bedankte me. Tijdens de reis hadden we een aantal keer oogcontact. Toen we allebei uitstapten bij station gouda bedankte je me nog een keer. Ik zei geen probleem en haastte me naar mijn fiets. Ik had haast maar daarna spijt dat ik haast had. Lijkt me leuk om je nog eens tegen te komen. Groetjes"

Wim

11 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede.
"Toevalligerwijs en of niet.. kwamen we elkaar dat weekend twee keer tegen, die zondagmorgen wisselede we zelfs wat woorden op het parron wachtende op de trein naar Enschede. Op enig moment was je weg, verkeerd parron, je nam de trein naar Den Haag. Zit er nog een derde ontmoeting in ? wat mij betreft wel, groeten en wie weet tot ziens."

Anoniem

15 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar een hele leuke jonge meid die vandaag helemaal in het paars gekleed was, inclusief mondkapje en oogschaduw op had. Vanmiddag om 14:13 stapte ik in op Gouda voor de intercity naar Enschede (rit 1751 van Den Haag naar Enschede). We waren elkaar al een keer gepasseerd op het perron. Vervolgens stapte ik in de trein. Zaten we uiteindelijk in dezelfde coupe tegenover elkaar bij een 4 zits plek. We hadden zo'n beetje de hele weg oogcontact en glimlachten af en toe naar elkaar. Op Amersfoort moest ik helaas uitstappen. Ik twijfelde te veel en uiteindelijk stapte ik uit, zonder je gedag te zeggen, wat achter te laten etc....eenmaal in de trein erna (die direct aankwam op het perron er tegenover) baalde ik enorm... ben jij deze leuke meid? dan hoor ik graag van je! volgens mij doe je een studie omtrent ICT."