A

23 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede.
"Je ging aan de andere kant van het gangpad zitten, met je tassen op de stoel naast je. Je droeg bruine schoenen, een overhemd en vrolijke sokken, en je had witte draadloze oortjes (airpods?) in. Vanaf Den Haag Centraal (18:55) totdat ik uitstapte op Utrecht Centraal hebben we elkaar met blikken bestookt -soms provocatief elkaar recht aankijkend. Ik droeg een blauw pak, eerst nog een zelfde kleur jas erover, met blauwe sokken en bruine schoenen. Niet erg romantisch begon ik mijn boterhammen te eten, maar ja... ik had honger. Desondanks bleef je me aankijken, en ik keek terug. Laat van je horen, x."

Anoniem

8 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat tegenover mij, ik was aan het werk op de laptop. We hadden oogcontact. Ik had geen lef om je nummer te vragen...! Kom graag in contact."

Hi

17 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Had nooit verwacht dat ik zoiets zou doen, maar kan niet stoppen met aan je te denken. Ik stapte op in Amersfoort en jij zat al. Jij zat bij een 4-sits, had een koptelefoon op, donker haar, pinkring en een grijze trui met iets van Chinese tekens erop. We hielden best lang oogcontact tot ik moest zitten en een stoel mijn zicht blokkeerde, al had je volgens mij wel door dat ik af en toe naar rechts leunde om naar je te kijken. In Hengelo moest je uitstappen en toen je opstond hadden we weer oogcontact tot je door moest lopen naar buiten. Als dit niet tussen m’n oren zat, doe me dan vooral een berichtje"

Daan

27 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Enschede. Op station Duivendrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Bij Amsterdam Zuid stapte je in de trein, vroeg je of ik mijn tassen weg wilde leggen en ging je tegenover me zitten. Ik vond je direct een prachtige vrouw, met prachtig bruin krullend haar en een mooie jurk die je fantastisch stond. Toen ik uitstapte op Duivendrecht hadden we even oogcontact in de trein, vervolgens liep ik naar beneden, zocht ik je blik en zwaaide je naar me. Ik wilde snel naar boven rennen om je nummer te vragen maar de trein vertrok bijna en ik moest mijn bus halen. Mooie dame, hopelijk lees je dit berichtje en wil je een keer een drankje met me doen. Op hoop van zegen!!"

Lars

29 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"We keken elkaar aan en dan weer snel weg. Gezamelijk station uitgelopen aan de buszijde. Je deed je mondkapje af en glimlachte naar me."

D.

22 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijverdal naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben gewoon heel benieuwd welk boek je las. Kon het niet lezen toen ik de maaltijdsalade van de man tegenover je oppakte. Hmu"

Jol

8 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in op station den haag en jij zat er al. Ik was veel in mijn tas aan het rommelen en deed desinfectie spul op mijn handen. Jij vroeg of je ook mocht. natuurlijk zei ik. Je bedankte me. Tijdens de reis hadden we een aantal keer oogcontact. Toen we allebei uitstapten bij station gouda bedankte je me nog een keer. Ik zei geen probleem en haastte me naar mijn fiets. Ik had haast maar daarna spijt dat ik haast had. Lijkt me leuk om je nog eens tegen te komen. Groetjes"

Wim

11 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede.
"Toevalligerwijs en of niet.. kwamen we elkaar dat weekend twee keer tegen, die zondagmorgen wisselede we zelfs wat woorden op het parron wachtende op de trein naar Enschede. Op enig moment was je weg, verkeerd parron, je nam de trein naar Den Haag. Zit er nog een derde ontmoeting in ? wat mij betreft wel, groeten en wie weet tot ziens."

Anoniem

15 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Enschede. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar een hele leuke jonge meid die vandaag helemaal in het paars gekleed was, inclusief mondkapje en oogschaduw op had. Vanmiddag om 14:13 stapte ik in op Gouda voor de intercity naar Enschede (rit 1751 van Den Haag naar Enschede). We waren elkaar al een keer gepasseerd op het perron. Vervolgens stapte ik in de trein. Zaten we uiteindelijk in dezelfde coupe tegenover elkaar bij een 4 zits plek. We hadden zo'n beetje de hele weg oogcontact en glimlachten af en toe naar elkaar. Op Amersfoort moest ik helaas uitstappen. Ik twijfelde te veel en uiteindelijk stapte ik uit, zonder je gedag te zeggen, wat achter te laten etc....eenmaal in de trein erna (die direct aankwam op het perron er tegenover) baalde ik enorm... ben jij deze leuke meid? dan hoor ik graag van je! volgens mij doe je een studie omtrent ICT."

Eli

25 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve onbekende met lichtbruine krullen, Donderdag 's avonds laat rond 12 uur stapte je uit in Apeldoorn. We hadden in de trein oogcontact terwijl je opstond en daarna toen je buiten de trein stond en naar binnen keek. Ik had het velroze topje aan. Ik wou nog even zeggen dat je een leuke uitstraling hebt en ik je graag nog een keer zou willen zien!"

N

7 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Drukke trein van Amersfoort naar Enschede, ging ik in een 4 zits zitten. Jij zat er al, in een 2 zits tegenover mij. Je had bruin haar en hazelnoot bruine ogen. Je was bezig in een schrift en je had je rugtas bij je, waarschijnlijk voor school. We maakte erg veel oogcontact. Toen de trein rustiger werd en de plek bij het raam vrij was schoof ik er 1 op naar recht. Waardoor jij positie moest veranderen om oogcontact te maken. Ik stapte uit bij Almelo, we maakten oogcontact en we lachten naar elkaar. Wat een spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd. Ik heb rood haar en droeg een zwarte jas."

Daan

26 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Enschede. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zal dit vast niet lezen maar ik wil het toch proberen. Ik zoek het mooie Meisje dat van Rotterdam naar Utrecht aan het reizen was. Dit was 27 januari, 22:05 vertrek tijd uit Rotterdam Ik zat een soort van naast je alleen het gangpad zat tussen ons in. We keken elkaar een paar keer aan maar telkens keek de ander dan weer weg! Je had een zwart witte broek aan en een bruine jas! Je stapte uit in Utrecht rond 22:35 dacht ik. Je zag er zo leuk uit en ik twijfelde serieus om wat te Zeggen maar blijft toch altijd lastig. Ik heb Enschede ingevuld als Eindpunt maar het hoogeveen zag ik. Ik hoop via hier contact met je Te kunnen krijgen :)"

Tim

26 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Enschede. Op station Hengelo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoe het mogelijk is dat de uitwisseling van drie blikken in jouw ogen mijn wereld heeft veranderd, is een mysterie waar ik tot op heden geen raad mee weet. Maar het gebeurde. In de trein tussen Almelo en Hengelo op zondagavond 26 januari om 23 uur. Jij bent een meid met lange donkerbruine haren en hebt het gezicht van tegelijkertijd een volwassen vrouw als een lief meisje. In de trein droeg je een grijze jas en een zwarte broek. Ik zat schuin tegenover je naar jou te loeren vanaf de andere kant van het gangpad in een zwart met witte jas en een blauwe spijkerbroek. Ik denk echter dat jij 'out of my league' bent. Ik volg slechts mijn hart in het schrijven van dit stukje want, zoals ik al zei, ik weet geen raad met dit mysterie. Tim"

Anoniem

27 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Je bent mooi en had een lieve lach, wist me even geen raad. Witte jas, zwarte rolkoffer."

Joost

26 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf spoor 1 zit ik te turen naar de overkant van het spoor, rond half 4 in de middag zie ik je daar staan wachten. We hebben wat oogcontact en het is opvallend. En daar komt je trein, een Intercity richting Enschede. Je gaan bovenin aan het raam zitten aan mijn kant. Rustig zit ik mijn koffie te drinken en af en toe naar je te kijken, het is grappig omdat het zo opvallend is, je lacht even lief en al kijkend rijdt de trein weg. Uit het zicht. Je had een lichtblauwe spijkerbroek met lichtblauwe spijkerjasje aan. Als je dit leest herken je me wel met mijn bakje koffie, zwarte jas met sjaal, sneakers en een blauwe tas. Ik ben benieuwd of je dit gaat lezen, lijkt me leuk! 😊"