B.

8 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen Zuid naar station Emmen. Op station Emmen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je eigenlijk pas nadat we de trein uitstapten in Emmen. Ik gaf mijn zoontje de OV-kaarten die hij wilde uitchecken. Dat duurde even, en ik had in de gaten dat in ieder geval iemand aan het wachten was. Ik maakte een grapje hiervan waardoor je moest lachen en ik hoorde toen al een aantrekkelijke stem. Je bood ook je eigen OV-kaart aan zodat mijn zoontje die kon uitchecken. Ik keek je even aan en ik was flabbergasted. Blonde haren en blauwe ogen en sproetjes in je gezicht. We hadden even oogcontact maar ik was eigenlijk verstijft om meer te doen. Verder ging je bij de 4de bushalte van links staan. Kleine kans dat dit lukt maar ik probeer het toch, bij deze een oproep."

Telefoontje

25 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen Zuid naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, rossig/blond meisje, klein van stuk zat in de trein van 9.19 richting Zwolle. Uit het gesprek met de conducteur kon ik afleiden dat je student was. Je zocht veel oogcontact, maar aangezien je niet alleen was, was dit een beetje ongemakkelijk voor me. Er stond ook nog een vrouw bij ons die een gesprek voerde in plat Limburgs zo leek het. Je nam deze trein ook als je richting je oma ging, hoorde ik je vertellen. Ben benieuwd of dit werkt :)."