Je flirt uit het oog verloren op Station Emmen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Alex

6 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen.
"Zomers in de trein, we stappen in Zwolle in. Jij zomerse bands in je haar, kwam aan de andere kant v.h. gangpad zitten. We hadden meerdere keren oogcontact en je lachte naar mij. Toevallig stapten we allebei in Hardenberg uit... maar ik durfde je niet aan te spreken. Was gehaast voor een afspraak. En nu.. wil ik je terugvinden"

B.

8 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen Zuid naar station Emmen. Op station Emmen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je eigenlijk pas nadat we de trein uitstapten in Emmen. Ik gaf mijn zoontje de OV-kaarten die hij wilde uitchecken. Dat duurde even, en ik had in de gaten dat in ieder geval iemand aan het wachten was. Ik maakte een grapje hiervan waardoor je moest lachen en ik hoorde toen al een aantrekkelijke stem. Je bood ook je eigen OV-kaart aan zodat mijn zoontje die kon uitchecken. Ik keek je even aan en ik was flabbergasted. Blonde haren en blauwe ogen en sproetjes in je gezicht. We hadden even oogcontact maar ik was eigenlijk verstijft om meer te doen. Verder ging je bij de 4de bushalte van links staan. Kleine kans dat dit lukt maar ik probeer het toch, bij deze een oproep."

Anouska

9 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Emmen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag zaterdag 9 april Traject van 13.23 uur van Zwolle naar Emmen Van blauwnet Ik ging toen in gesprek met een leuke machinist van ongeveer 30 jaar oud Ik ging toen reizen tot Coevorden samen met mijn 13-jarige dochter Ik wil graag met jou/hem in contact komen Wellicht kom ik jou hier tegen Ik had een driekwart zwarte jas aan, half lang blond haar, blauwe ogen Groetjes van Anouska"

Brian

18 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Ommen verloren we elkaar uit het oog.
"We keken elkaar de hele rit aan maar durfte elkaar niet aan te spreken. Bij Ommen stapte je helaas uit en was ons laatste oogcontact. Je had mooi blond haar en mooie blauwe ogen."

Laurens

12 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dalfsen naar station Emmen. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Ehm, niet echt flirten maar vond je behoorlijk leuk. Ik ging vanaf Rotterdam naar Assen en tussendoor moest ik langs station t harde en Dalfsen en in beiden zat ik bij jou in de bus. Later zat ik tegenover jou in de Arriva trein, ik keek een aantal keren en jij ook, je had hele mooie ogen maar ik durfde niets te zeggen. Ik had een zwarte Lyle en Scott jas en een geruite blauw groene broek en jij had een zwart shirt en jeans. Ik zou op de een of andere manier toch in contact kunnen komen en ben erg benieuwd."

Martin

31 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Jij knipte de kaartjes, je aaide mijn hond en daarmee raakte we elkaars handen, mijn hart stopte heel even met kloppen.... jouw ogen staat de me aan zoals ik jou aankeek, was dit een droom?"

Donna

11 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Emmen. Op station Emmen verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo chocolade schatje van me. Ik zat tegenover jou te slapen met mijn blouse open. Toen ik mijn ogen even open deed zag ik dat je naar mijn borsten zat te kijken. Ik wierp je toen een lach waarna ik rustig verder ging slapen. Misschien kunnen we een keer afspreken zodat je ze van dichtbij kan bekijken. Mvg, Donna Voorgevel."

Harry

1 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 8:30 stapte je in bij Coevorden of Hardenberg. Samen met vriendin of collega in werkkleding van de ANWB. Jij roze shirtje, staartje en mooie blauwe ogen. We maakten oogcontact. Ik zwarte broek met shirt. Had je moeten vragen."

Jongen17

21 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"22:21 stapte ik in de trein ik zat op de bank naast je je had blond haar en een rode jas je probeerde lekker te zitten en draaide paar keer haha na wat vlug oogcontact stapte je helaas al weer uit. Hopelijk spreken we elkaar weer!"

S

17 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Marienberg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi ik ben S. Dinsdag 17 oktober zat ik in de trein van Zwolle richting Emmen tegenover een blonde meid met een lichtgrijze jas en lichtgrijze broek. We zaten in de stiltecoupe en zaten onze lach in te houden wegens enkele andere reizigers. Helaas moest je er in Mariënberg uit, dit was ongeveer rond 17:45. Toen de trein wegreed zwaaide je nog lief terug. Hoewel we amper konden praten vond ik het wel heel gezellig! Ben jij dit? Graag zet ik het gesprek voort in een minder stille setting!"

L

23 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Deventer. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"ik zag jou toen ik de trein in emmen instapte, je had een roze blouse aan en een zwarte rugzak bij je, je hielp een oudere man die naar arnhem moest maar er niks van snapte, je was volgends mij bij je ouders op bezoek geweest, ik krijg je sindsdien niet meer uit mijn hoofd."

L

23 juni 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Deventer. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep de trein in en zag je al zitten, ik zat een stoel verder dan jou, ik was bezig met een oudere man de weg uit te leggen naar arnhem, ik dacht dat hij het snapte en liep de trein in, jij met je roze blouse lichtblauwe broek en mooie getinte huid zwart kort haar, ontfermde je over de oudere man, je zat met hem over van alles te praten en legde uit hoe hij naar arnhem kwam, jij moest er zelf uit in coevorden en toen je wegliep keek ik je nog even na, k keek steeds even stiekem na jou, en jij keek regelmatig terug, ik dacht dat je zei dat je van braziliaanse afkomst was, en bij je ouders op bezoek was geweest, ik krijg je niet meer uit me hoofd sinds je uitstapte, ik hoop nog een keer in contact te komen"

Iris

16 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Hey hoi, Heb maar weinig informatie over jou. Donderdag 16 maart, Zwolle19:20) naar Emmen 20:15) ik geloof dat je op Zwolle of in Dalfsen op stapte je kwam naast mij aan de andere kant van het gangpad zitten in een 2 zitje in het laatste deel van de coupé, we hadden oogcontact toen ik terug kwam van de wc en moest lachen toen ik mij uitliet naar een vriendin hoe smerig het daar was. Ik keek duidelijk jou kant op, jij keek ook en lachen naar elkaar. Ik geloof dat je in Ommen of Coevorden uitstapte toen je stond te wachten tot je uit kon stappen keek je nog een keer om. Je had een zwarte jas aan, zwarte weekend tas om je schouder, waar niet veel in zat. Je had bruin haar een beetje krullend een brede kaaklijn en een kuiltje in je wang. Dank je wel voor het lezen en misschien zien we elkaar ooit nog eens."

J

22 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Wauw wat een mooie verschijning ben je. Je liet mijn hart sneller kloppen. We zaten in de trein emmen richting zwolle. Ik zat tegenover je. Toen onze blikken elkaar troffen leek de tijd even stil te staan, je bent echt een lekkerding. Jij; Meid in de 20 (gok ik). Bruin krullend haar, groen/bruine? Ogen. Groene jas en spijkerbroek en vans sneakers. Ik; Jongen 25. Blond, blauwe ogen, zwart leren jack, spijkerbroek en grijze pet op en sneakers. Bij het uitstappen hield ik de deur voor je open en bedankte je me vriendelijk en lachte je zo mooi. Had ik je naam of nummer maar.. Gelukkig bestaat er deze site. Waarschijnlijk reageer je niet. But its worth trying.. Liefs"

Nick

30 mei 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had in de trein al even oogcontact met je en toen we naar buiten liepen om onze volgende bestemming te bereiken heb ik je aangesproken en gevraagd waar je heen ging en of ik je nummer mocht. Je gaf hem toen niet als je je nog bedenkt ik wacht hier wel. Groeten Nick"