Je flirt uit het oog verloren op Station Elst? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Rozehaardude

4 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben de jongen met roze haar en de muts, heel moe vanuit utrecht rond 23:00 richting Ede-Wageningen. Je was met vrienden en ik zag je eerst niet door een vrouw die naast mij zat… Toen zij vertrok en ik naar links keek gebeurde er iets met me… Daar zat een magisch elfje rechtstreeks uit een sprookje ontsnapt.. Je roze haren deden jouw prachtige blauwe ogen dansen als tropische vissen… Normaal ben ik nooit verlegen, maar toen je naar mij lachte was ik uitgeschakeld door oorverdovend geklapper van 5000 vlindervleugeltjes… Had ik toch maar je nummer gevraagd dacht ik later… Je gaat dit vast nooit zien en dit is super corny, maar wellicht is er een kans dat we op een dag in een sprookjesland met onze roze haren samen de wereld wat kleurrijker maken!??"

Jasper

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tiel naar station Arnhem Centraal. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Jij adembenemend mooi zat tegenover me druk bezig op je laptop. Ik lezend in een boek verlegen te zijn toen je ging zitten en je glimlach me raakte. Niets van de bladzijden drong daarna meer tot me door. Telkens als ik naar je opkeek en mijn blik de jouwe trof straalde je de tijd stil. Ik zocht nog naar papier om je iets te schrijven twijfelde een bladzijde te scheuren uit mijn geleende boek. Het liedje Toen ik je zag van Antonie Kamerling zit door jou weer sinds lang in mijn hoofd. Ik groene jas, groene muts en rode wangen. Jij blond haar met een lieve warme vriendelijke uitstraling. Ik stapte in Elst uit hopende dat jij daar toevallig ook moest zijn maar helaas. Voorlopig ga ik de zelfde tijd weer naar huis hopend dat ik je weer tref. Nu heb ik wel pen én papier bij me!"

J

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein naar station Zutphen. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en ging verder in je boek. Er zaten van die bruggers tegenover ons. we stapte beide in Elst uit. ik pakte mn fiets en jij moest de trein pakken richting Tiel. Was natuurlijk weer de bang om voor je insta ofzo te vragen..."

T

20 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Arnhem naar Tiel kwam ik tegenover jou zitten, rond 18 uur. Jij zat op je telefoon en luisterde muziek, ik probeerde wat contact te maken. Uiteindelijk keek je mij een paar keer leuk aan. Helaas moest ik in Elst uitstappen, zonder iets te zeggen. Misschien dat je dit leest.. Groetjes van die jongen in dat witte gestreepte shirt en groene jas."

Z

22 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Tiel. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi je dat tegenover me met een rood bruin leren rokje en zwarte top. Eerst had je je een jas aan maar toen. Ik werd gegrepen door je 1ste blik.. ik heb nog gezocht naar de pen die ik helaas niet had en toen was mijn uitstap halte al. Ik zou je graag nog een keer tegen het lijf lopen.. zo stom dat ik je nummer niet heb durven vragen."

Joshua

13 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen Dukenburg. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Een leuke lieve mooie dame zat tegenover mij en allebei hadden wij oortjes voor de muziek in onze handen. Ik liet mijn flesje vallen en zei sorry. We raakten aan de praat met elkaar want ik dacht door het kaartje of pasje aan haar koffer, dat ze stewardess was. Dit was niet zo maar haar vader werkt bij de KLM. Ik vroeg wat zij deed. Zij kwam bij Den Haag vandaan waar zij bestuurskunde studeert en in haar eerste jaar zit. Ook vertelde ik wat ik voor stage deed in Ede-Wageningen en dat ik rond januari/februari daar weg ben. Dit omdat deze stage niet echt heel leuk vind. Zij heet Bowien of Bo. Want we vroegen elkaars naam. Ook hadden we het heel even over Nijmegen. Ik vertelde dat ik in Dukenburg woon. Zij kent dit van Triavium de schaatsbaan. Ik voelde mij heel aangenaam bij het gesprek met haar. Er was voor mijn gevoel echt een klik. Toen zij in Elst eruit ging keek ze nog lachend met een lief knikje. Ze had blond haar. Tot op heden moet ik aan haar denken en op de social media kan ik haar helaas niet vinden. Zij deed de rits van haar jas open. Ik dacht dat het een donkere of zwarte jas was. Ikzelf had een vest aan met groene sjaal en droeg een donkere muts. Mijn sjaal deed ik in mijn rugtas. Ze zag er prachtig uit en ze had een geweldige mooie stem! Ik hoop haar weer eens te ontmoeten!"

Peter

24 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover me in de trein. Je droeg een mooie zwarte spijkerbroek, en zat je een beetje op te maken. Ik was een lange kerel met blond haar, en ik heb je ook later nog even gezien toen je samen met een wat oudere mevrouw Pearle inliep. Ik raakte je daarna kwijt, en zag nog dat je even omkeek naar mij, om te kijken wie die man met zonnebril was die daar op een bankje zat te lezen. Nou dat was ik dus, en ik vind je dermate mooi en aantrekkelijk dat ik graag een keertje met je afspreek om ergens wat te gaan drinken. Jij had halflang donker haar, en donkere ogen. Je was slank, en hebt een mooi figuur. Hoor ik snel van je?"

C

18 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Elst naar station Den Helder. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond samen met je vriendin wat foto's van elkaar te maken bij een kiosk op spoor 4. op Nijmegen station. Het was rond 12 uur. Had net besloten dat ik op je af wilde stappen en even een praatje met je wilde maken, totdat jij en je vriendin vlug naar een ander spoor liepen, omdat er een spoor wijziging was. Je had een bordeauxrode rok aan, en donker haar. Ik zat daar te wachten op een bankje. Het zou me leuk lijken om alsnog eens kennis te maken met je. Hopelijk lees je dit überhaupt, anders ga ik er altijd spijt van krijgen dat ik niet eerder op je af gestapt ben."

M

1 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Zwolle. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"01 augustus 2015 ~ trein richting Zwolle. Om 16:57 uur reed de trein station Eindhoven in. Zoals gewoonlijk stapten mensen uit en in. Normaal heb ik hier weinig interesse in , maar dit keer was dit anders... Met hoge snelheid kwam er een blonde krullenbol op 2 krukken en zijn been over het perron heen. Je trok mijn aandacht omdat je er anders uitzag dan andere mensen, je straalde een bijzondere persoonlijkheid uit . (Oké, laten we niet ontkennen dat je er ook erg goed uitzag) Tot mijn grote verbazing kwam je even later het trapje af, mijn coupé binnen! Dit was natuurlijk dé gelegengeid om je beter te bekijken. :) Je had blond haar, een zwarte broek waarvan de ene pijp naar boven was gestopt, blonde krullen en ik schat je begin de twintig. Geen idee meer hoe je schoen er uitzag. Eerst wou je op het een na achterste bankje zitten aan de andere kant, maar op de een of andere manier kwam je toch een bankje naar achter zodat er alleen nog maar een gangpad tussen ons in zat ! Oh ja, en nog mijn koffer en rugzak en andere berg bagage. Jij had niet meer mee dan je zonnebril, telefoon en je krukken. Al meerdere keren zag ik dat je naar me keek. Telkens als ik terug keek, kreeg ik een glimlach om van te smelten! Ik durfde alleen niet echt met je te praten, maar vond het ook een beetje ongemakkelijk worden dat we alleen maar naar elkaar aan het lachen waren! Ik gaf een diepe zucht en deze heb jij blijkbaar ook gehoord. 'Duurt lang zeker?' Doordat ik schrok kwam ik een beetje stuntelend over. Ik vertelde je dat ik uit Zeeland kwam en dat ik naar Elspeet ging. Jij antwoorde daarop dat je uit Eindhoven kwam en naar Elst ging. Daarna was het weer een poosje stil, op vele glimlachjes na. Na een tijdje was je druk in de weer met de doppen van je krukken. Ik vroeg je of het goed ging en je vertelde dat ze kapot waren. Meer hebben we jammer genoeg niet gesproken met elkaar, maar na dit moment heb ik me elke dag afgevraagd wat dit te betekenen had. Al veel te snel waren we op station Elst waar jij moest uitstappen. Je wenste me een goede reis verder en ik jou een goed weekend. Bij de deur moest je nog een poosje wachten en telkens zag ik jou hoofd mijn kant opgedraaid. Toen je op het station was, bleef je net zolang staan tot de trein verder reed en zwaaide je me gedag. Dit was het laatste wat ik van jou gezien heb. Na al die tijd heb ik je niet uit mijn hoofd kunnen krijgen. Na een poos nadenken en elke dag 'hartstocht in de trein' te checken heb ik toch maar geschreven... Lieve krullenbol, hopelijk kun je me nog herinneren . Ik wil jou super graag beter leren kennen dan alleen deze korte treinreis !"

Martijn

20 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Elst naar station Roosendaal.
"Vandaag rond kwart over 11 uit de trein gestapt in den bosch liep via de achterkant van het stadion weg daar liep een dame me tegemoet die me in de ogen aan keer en meerdere malen om keek ik had het lef niet haar aan te spreken en hoop zo een 2e kans te krijgen het laatste wat ik van haar zag is dat ze om draaide de rol trap op en me van een verre afstand aankeek"

Anneloes die m

1 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Elst naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, Ik kwam je tegen in Elst. Je sprak me aan omdat je geen idee had hoe die treinen werken. Ik had erg met je te doen. Het was net over tussen jou en je vakantieliefde, je stond daar met je grote blauwe reiskoffer en was aan het wankelen omdat je erg veel ophad (I don't blame you, ik zou waarschijnlijk hetzelfde gedaan hebben). Ik heb je naar het goede spoor gebracht, je ov-kaart geupload en beschreven hoe je naar Enschede moest rijden. Ik heb je op de trein gezet met de instructies en m'n waterflesje. Ik heb spijt dat ik niet m'n nummer in je mobiel heb gezet. Ten eerste omdat je er erg leuk uitziet maar ook om zeker te weten dat je veilig thuis bent gekomen. Je had volgens mij een wit t-shirt met blauwe jeans aan, een grote blauwe reiskoffer bij je en blond haar met een baardje. Ik heb rood geverfd haar, met een zwart topje, beetje oranje jack en een rode broek. Ik zag je om 19.15 en heb je om 19.27 afgezet op de trein richting zwolle en ben zelf om 19.36 op de trein naar Tiel gestapt. Ik hoop dat je veilig thuisgekomen bent en dat je niet te rottig voelt. Als je behoefte hebt aan een drankje doen hoor ik het graag. Ik kan met voorstellen dat je er nu niet erg veel behoefte aan hebt, maar ik wil het toch graag proberen!! Xx Anneloes (red haired girl)"

Stephan

19 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ontmoette Linda op het station na afloop van de zomerfeesten, we mochten de trein niet in omdat hij vol zat, dus gingen we maar even zitten tegen de kluisjes. Ik verloor je bij het instappen al uit het oog, had graag nog wat langer met je gepraat. Ik hoop je nog eens te zien!"

Hoijijdaar

31 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Elst. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam op vrijdag 15 juni uit Groningen en stapte uit in Elst. Ik, man, stapte in in Deventer, met rode polo en spijkerbroek.Je studeert maatschappelijk werk in Groningen. Je wilde 2½ maand als reisleidster naar Bulgarije. Je vertelde er zo enthousiast over; naast je lessen op een basisschool over loverboys.Wil je me laten weten hoe het je vergaan is? En een goede reis!"

Kai

8 augustus 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Elst naar station Zutphen. Op station Arnhem Velperpoort verloren we elkaar uit het oog.
"jij kwam uit sittard en was op weg naar enschede.jij vroeg mij op het station elst(gld) of je met mij mee mocht reizen.In korte tijd erg leuk gepraat en helemaal vergeten je naam te vragen,ik moest ineens uitstappen.ik zou graag nog eens verder met je willen praten!?"

Hoijijdaar

15 juni 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station s-Hertogenbosch. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam uit Gronongen en stapte uit in Elst. Ik stapte in in Deventer, met rode polo en spijkerbroekJe studeert maatschappelijk werk in Groningen. Over 2 1/2 week ga je als reisleider naar Bulgarije, voor 2 1/2 maand. Je vertelde er zo enthousiast over; naast je lessen ove loverboys.Wil je me laten weten hoe het je vergaan is? En een goede reis."