Maaike

9 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Weert. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Jij bent een jongen met blond haar. Spijkerbroek, witte schoenen en een rugzak met gekleurde patronen. Ik vond je meteen mega leuk en zocht oogcontact. Dit lukt 4/5 keer. We stonden toen allebei nog te wachten op Strijp-S spoor 4 voor de sprinter naar Weert. Ik moest er in Eindhv uit en heb jou niet meer gezien. Dat vind ik super jammer ik zou je graag nog eens zien en spreken. Ik ben een blond meisje, lichtblauwe jas en een bril. Ik had ook een gele jumbo tas bij me."

Caitlyn

15 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat tegenover mij in de trein en had een paarse telefoon en zwarte trui aan. Ik liet nog mn laptophoes vallen."

Jan Anoniem

21 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Best naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, elegante slanke man, stapte zonder kaartje in de treinvervangende bus In Best en vroeg de Engelstalige chauffeur of je een kaartje kon kopen. Toen dat niet lukte stapte je in en legde ik je uit hoe het werkt met OV-kaart. Je had lang geen trein gereden. Ik stapte uit bij Strijp-S, jij reed door naar Centraal waar je had afgesproken op een terras. Ik zag meteen dat je een aantrekkelijke man was, maar had pas laat in de gaten dat er mogelijk een klik was. We zwaaiden nog naar elkaar toen de bus wegreed. Ik, iets oudere man met iets te lang krulhaar en stoppelbaard, zou je graag weer ontmoeten. Reageer ajb."

Rb

8 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Eindhoven Strijp-S. Op station Eindhoven Stadion verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden dezelfde terugvlucht uit Valencia (FR1823 16:20), jij met dochter en zoon (ik eveneens) Julli zaten op stoel 18 A/B/C wij op 18 D/E/F Je dochter had tandpijn en tekende de kledij van de stewardes. We hebben verschillende malen oogcontact gehad, zowel in het vliegtuig als bij de bagageband en bij de kiss&ride. Geen woord met elkaar gesproken, bij het ophalen dacht ik nog dit is voorbestemd en wij gaan elkaar nog zien ... hoe stom kon ik zijn. Hoop je graag een keer te ontmoeten, je hebt bij mij een ongekend diepe vertrouwde indruk achtergelaten!"

Adam

1 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxtel naar station Best. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Jij studeerde paychologie in utrecht en was bezig met een essay. Ik fix projecten. Hoop je essay te mogen lezen"

John

28 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik ben op zoek naar die leuke, gave vrouw die ik gisterenavond vrijdag 28 september, om iets voor 23 uur paseeerde in de stationshal van Eindhoven. We hadden direct oogcontact en glimlachten. naar elkaar en keken beide nog een paar x om. Ik ben nog omgedraaid maar je niet meer gezien. Jij liep naar stadskantoor en ik naar buskant. Jij hebt donkerblond haar en prachtige oven en droeg iets van spijkerstof. Ik ben 1.89 lang, donker haar en droeg geruite broek met zwarte leren jas en witte gympen. Ik krijg je beeld niet uit mijn hoofd en zou je graag ontmoeten. Hug John"

Dirk

22 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Eindhoven Strijp-S. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"In het vliegtuig en op het vliegveld eindhoven bleven we elkaar aankijken. Je maakte me gek.. Was it play or..? Avontuurtje?"

An9niem

24 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Best. Op station Best verloren we elkaar uit het oog.
"Je maakte n praatje met me en lachte leuk. Op station best ging de lift net voor je neus dicht. Bruin haar 8n een staart, zwart leren jasje en een leuke lach. ong 22 jr"

Stijn

21 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Tilburg Universiteit. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in bij een andere coupe, even later liep je me voorbij, draaide om en kwam tegenover me zitten. Ik heb m'n muziek nog uitgezet maar er kwam niks. Bij het uitstappen hoopte ik dat het ook jou stop was, maar helaas. Ik keek nog even en daar ging je. Balen! Waarom zei ik al die tijd niks? Ik was nog bijna terug in gestapt om je nummer te vragen want wie weet.... Herken je dit? Ik droeg een zwarte trui, blauwe spijkerbroek en heb kort zwart haar... niet echt opvallend maar goed... hoop dat je het ziet en wie weet spreken we elkaar toch nog!"

Ellie

22 juli 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Strijp-S naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, blauwe ogen - baardje - wit hoedje. Ik, bruine ogen - getint - groene ketting. Jij kwam met hetzelfde vliegtuig vanuit Beograd, je hebt een bezoek gebracht aan vrienden en ik een bezoek aan familie. Jij woonde in de buurt van Schiphol en ik moest richting het noorden. Je hebt iets interessant over je heen en ik vind het jammer je niet meer gezien te hebben na het uitstappen bij het station Eindhoven."

Koala

11 mei 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Eindhoven Strijp-S. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"Woe. 11 mei 2011 - 17 u Eindhoven centraal stationIk vroeg of alles goed met je gaat. Je kwam van de kant van de bussen.Jij- blond - keek verrast op: ken ik jou?Ik: Nee maar dan mag ik toch wel vragen hoe t met je gaat? Je glimlachte. Uiteindelijk zei je dat t goed ging maar helaas op dat moment kwam je 2 bekenden tegen en toen ben ik maar netjes doorgelopen terwijl jij met ze naar boven treinperron liep.Je nam een andere trein dan ik op perron 4 of 5.Kunnen we het gesprek nog een vervolg geven?"

Angel

9 mei 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Eindhoven Strijp-S verloren we elkaar uit het oog.
"heey mooie jongen met fel blauwe ogen!!we hadden oogcontact maa beiden zeiden neits..tot min spijt..ik was in het roze...je was op eindhoven centraal met een vriend..ik zou zeggen meldennnn!!!hahaa"